Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
To su licemeri... oni smrde.

Sa sve vencanicom & famoznom bananom, za koju chuh, ali nisam bio prosvetljen u vizuelnom & audio smislu.

Mali off : Takodje, nisam pratio BB show, ali nisam mogao nikako ni da ga izbegnem, ali meni je ona bila ok tu, mozda samo malo mlaka.

Nit' smrdi nit' mirise.

Bilo ih je koji su bazdili.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Angelina777
Jeste! TO JE DALIBORKA, cedna kao nevesta, u svom najsvechanijem ruhu! :radosnice:
:D

E, a treba da je vidiš kad u svojoj dobroti i NEUTRALNOSTi i ne-daj-bože-nešto-ružno-da-kaže reši da ćuti, recimo kada je neka problematična veza u pitanju, neke njene drugarice, kad je momak the bad guy i kada bi ona najradije rekla toj svojoj drugarici da ga ostavi, ALI NE, ona keže "Ne! Ne! Neću ništa da kažem, neću ništa da pričam!", I ONDA čak stavi preko usta dlan, onako PRSTI PREMA UVETU (morate i vi sada da zauzmete tu pozu, od suštinske je važnosti za razumevanje), I ONDA kad joj se vide samo oči, ČOVEČE, pa mnogi ljudi ne umeju REČIMA da izraze to što imaju da kažu - kao daliborka tim gestom tim pokretom i CELIM SPEKTROM STANJA, samo preko tih očiju i mikrotrzajima glave!!!

:pirat:
Korisnikov avatar
By tramp
ovo sto mars opisuje meni lici na pasivnu agresiju ali nisu sve osobe koje izbegavaju konlikt pasivno agresivne
Korisnikov avatar
By Mars
Da li je pasivno-agresivno svako ponasanje* koje meni smeta?

* osim onog očiglednog, valjda aktivno-agresivnog

By Çâðê_DUP
Originally posted by Mars
I ONDA čak stavi preko usta dlan, onako PRSTI PREMA UVETU (morate i vi sada da zauzmete tu pozu, od suštinske je važnosti za razumevanje), I ONDA kad joj se vide samo oči, ČOVEČE, pa mnogi ljudi ne umeju REČIMA da izraze to što imaju da kažu - kao daliborka tim gestom tim pokretom i CELIM SPEKTROM STANJA, samo preko tih očiju i mikrotrzajima glave!!!
[/size][/font]

:smeh: :smeh: :smeh: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

:lol: :lol: :lol:

svaka cast! :up:
Korisnikov avatar
By tramp
hm, ne ...

za mene je pasivna agresija ponasanje koje je ispod povrsine nasilno a na povrsini nenasilno ... recimo to spominjanje dogadjaja za koje se zna da su tebi bolni

ili

primer2 ... ne ide ti se na zurku i onda odugovlacis izlazak iz kuce sve dok nije prekasno a time zavuces i osobu koja te nagovarala da idete ... umesto direktnog odbijanja koje bi mozda dovelo do konflikta ti upropastis vece za sve

ili

namerno tiho govorenje da bi se ostali prisilili na tisinu kako bi te culi ...

i tako to
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni su najgori oni koji glume zrtve. I to ne onda kada su stvarno necim ugrozeni, nego zbog svega, kada ocekujes da zrtvuju malo svog komfora zarad neceg, ko da si im oci iscupao.

Mali primer toga: Majka nije htela da da bratu kola da me vozi u NS na Exit, jer bi joj mozda mogla zatrebati da svrati kod tetke u bolnicu (btw vec je bila taj dan u bolnici), onda sam joj ja ponudila 500 dinara za taxi i pokusala da objasnim da odlazak taxijem u bolnicu uopste nije tako strashan u poredjenju sa dvosatnim kuvanjem u busu za NS sa sve rancem, a ona je krenula da kuka o svemu i svacemu i predstavlja sebe kao zrtvu mog sebicluka (btw novac za kartu i to sam sama zaradila, ostalo mi je dala baba, njoj nisam trazila ni dinar)... Trebalo mi je dobrih sat ipo natezanja s njom da dobijem ta kola. Plus je u nekom momentu htela da mi uzapti celu hiljadarku. Da je bila rec o necem drugom digla bih ruke u startu, jebiga s nekim ljudma se prosto ne moze.
By fazza
Ajd' da se i ja jednom slozim sa Angelinom.

Daliborka je tip osobe koju ne podnosim. Strashno me nervira to prenemaganje,
i izigravanje nevinashceta, koje ce i onda kada napravi neku glupost pokushati
skenjanim izrazom lica i laznim suzama da pridobije nechije simpatije. Ukratko,
to se zove pica sa dva lica.

Ne volim ni kada neko zbog najmanje sitnice krene da histerishe i shizi, a opet
mi je i ta varijanta mnogo bolja u odnosu na ovu, gore pomenutu, glumu. :opatica:
Korisnikov avatar
By malecka
ah, pa to je citav roman..trebalo bi da vidis te pokrete, oblizivanje usana, blago zacudjen pogled, i kao da nejasno kruzi po daljini dok usta ispustaju milozvucne tonove..njihova pojava deruje umirujuce na ljude, zrace "dobrotom"..npr krenes da pricas s "daliborkom" o tome koji auto ti se dopada, ona ce lagano klimnuti glavom, pogledati u jednu tacku, i zamisljena ce reci, dok joj ravan glas ocitava spokojno pouzdanje i milinu: svi mi volimo ponekad da se vozimo automobilom. ako poznaje dve osobe koje se tuku, i pritom je jasno ko je prvi zapoceo svadju i ko kome tu na podu zabija eksere u dlanovem daliborka nikad nece prekinuti tuchu, niti se postaviti kao nepristrasan sudija..ona ce sacekati da se to nekako spontano izodvija, a onda ce reci: zasto se tucete? to nije lepo. obojica/oboje/obadve ste mi dragi/-e i ja stvarno ne mogu da to gledam, jer mi se srce kida, posto sam mnogo dobra. odoh ja sad da sadim luk, a vi mi javite kad sve bude bilo pod kontrolom, da se pojavim i da se svi slatko nasmejemo onome sto mislite da vam se dogodilo. e, to je "daliborka" u mojoj reziji. ako je to prirodno ponasanje, neka bude. :)
khm... mislim da su ova gore "daliborka" i "daliborka" sa pocetka price 2 razlicite osobe... ili sam ja pogresno shvatila (sto je jako moguce). mada mi nekako te 2 "daliborke" uopste ne deluju isto... kako god.
u sustini postoje mnoge osobe koje su postale "daliborke" zbog gomile stvari koje su im se desavale u zivotu, pa su jednostavno pocele da izbegavaju svaku vrstu konflikta, sve sto ih moze dovesti u situaciju u kojima su se nalazile u detinjstvu (a koje su im bile strasne)... npr "daliborka" bila ruzno pace kad je bila mala, a onda je vremenom prerasla u lepog labuda. osobine, karakteristike koje je stekla dok je bila mala, traume koje je skupila, ostaju za ceo zivot. tako neke stvari se tesko menjaju tokom vremena... maltretiranje ne moze da se zaboravi. i zato ona sada pokazuje svima kako je dobro biti dobar i na neke druge nacine resavati svadje. i jednostavno je dobra... neko jednostavno ne moze protiv toga...
a "daliborka" kao sto je u citiranom delu opisana je neka iskompleksirana osoba... mislim, to stvarno ne moze biti neko stvarno. i posto je vec ovo sve povezivano sa daliborkom iz vb-a, vazno je da se spomene da je ona bila za to da se resavaju problemi mirnim putem, a nije na taj nacin izbegavala probleme (kao sto je spomenuto u citiranom delu)...
By Storm
Sviđa mi se tema, jer je Daliborka ovih dana nešto više boravila u medijima.
Generalno sada imam lošije mišljenje o njoj, ali mislim da nije licemer. Samo je imala malo čudnu strategiju za dobijanje para.

Ispostavilo se da ta žena emituje priličnu količinu kiča. U kući je ona, kao i svi drugi bila “ograničena” dizajnom tek kuće i celokupnog programa, ali izvan kuće…

Koncept ne-ulaženja u sukobe ljudima očigledno deluje neverovatno u ovoj sredini, i ja nemam primedbe u tom delu. Dakle, ako neko reši da se svesno povuče iz situacije koja se pretvara u sukob, to je skroz ok.

Problem je u tome što D. gaji veliku količinu pasivne agresije, što je pokazala tako što je najpre imala pokroviteljski stav prema Ivanu (“Dragi čudni čoveče”), pa ga je onda napadala, ali sve kao dobrodušno (“Dragi ludaku”) da bi se završilo time što je bila smrtno povređena, ali opet sa puno razumevanja (“Drago đubre”).

Posle svega izgleda da je D. neviđeno ljuta na Ivana i ekipu oko njega jer nije uzela pare.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Mars
ah, pa to je citav roman..trebalo bi da vidis te pokrete, oblizivanje usana...
Aaa, TE! Ok...

Znam ja jednu. Tačno joj je ta mimika-nabere obrve ko u neke teške paćenice, osmejak na usnama i kaže: "Jao! Ja NE MOGU DA MRZIM NIKOG! Kako?!?!? ZNAM-za mene bi bilo bolje, ali ne mogu, NE MOGU!".

Pa to ti je pola foruma...

Znam da bi trebalo da gazim preko ljudi, ali jednostavno ne mogu. Tako sam dobar/ra, i to mi se stalno obija o glavu... Jadan/na ja...

I onda hiljadu i jedno "Jao, i ja sam isti/a takav/va, potpuno te razumem".

Nije to "daliborka".
"Daliborka" je osoba koaj ne voli da se raspravlja, izbegava konflikte i pusta da je ponizavaju jer razume da su to sve idioti.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Storm
najpre imala pokroviteljski stav prema Ivanu (“Dragi čudni čoveče”), pa ga je onda napadala, ali sve kao dobrodušno (“Dragi ludaku”) da bi se završilo time što je bila smrtno povređena, ali opet sa puno razumevanja (“Drago đubre”).
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Angelina777
hehe..znam, mozda ste pomislili da hocu da pricam o teta Daliborki. To je bio moj lukavi potez da izmamim vasu paznju....
Angie, duso, bila bi ti dobra prodavachica magle, tj. novinarka zute stampe.
Izbacis Cecu na naslovnu, tiraz bukne, bez obzira sto je unutar naslovnice "sudsko-medicinska analiza" dosadna i Bogu i NArodu.
Bravo !
:klap:
By Çâðê_DUP
Originally posted by A.F.K.A.OB
i pusta da je ponizavaju jer razume da su to sve idioti.
Knez Mishkin? :snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!