Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hlebezabla
ja izbegavam pijacu zbog horora
tamo one babe i dede bez pola zuba, pa se kao nasmese, pa te pomiluju po glavi fuj bre.
a sve to ima i u maxiju.
a imam i u selu na njivi, pa sledeci put kada keva bude izvoljevala ima da je nateram da ga posadi i okopava i odrzava.
tada ce se smiriti
:srbin:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja nemam selo...
Ali volim da odem sa ortakom u njegovo ponekad. Tamo me jako vole, ali me ponekad gledaju kao klasicno gradsko dete, tj. kretena.
"'Ajde uzmite svi grabulje da malo sredimo iza kuce. A je l' znas ti sta su grabulje?"
"Baba, to sto nije nikad pre bio na selu ne znaci da je retardiran!"
"Pa, otkud znam, moram d apitam dete..."

Znam sta su grabulje, da ne dodje do zabune.
Korisnikov avatar
By Mars
Ni moji nisu imali selo. Sve sami prolaznici koji ostali u Srbiji (osim onih srecnika koji su produžili dalje). Ali nekad mislim da bi bilo lepo imati selo, neki rančić, tako nešto.

Najveći domet mojih poljoprvrednih radova, grabulja i slično, je svake godine bilo to da mi baba iza kuće pripremi 2 kvadratna metra zemlje gde ja prospem seme rotkvica iz kesice. I onda gledam kako rastu, kako izlazi list. Pa kad dodje vreme da se to povadi, uh - niko ponosniji od mene. Moje rotkve!

Umoran sam, već dva puta naslov teme čitam "grupni seks"...
Korisnikov avatar
By Mars
Ma jok, bre. Disleksija pred spavanje.
Više mi se jede dobar keks, izbacio sam slatkiše iz ishrane.
Korisnikov avatar
By colorado
Ju-HUUU!! Vise keksa i eurokrema za mene!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sto si izbacio slatkise iz ishrane?
Pa sad je jos uvek vreme slava, toliko lepih kolaca na jednom mestu...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja volim velike shoping ture. :opatica:
Korisnikov avatar
By svejedno
Uvodni post, kao i Marvinovo gundjanje, su me iskreno nasmejali. Iskreno.

Nemam tih problema, doduse, sam idem u SUPERmarkete, I ultramegagigasajber-markete, stagod, ali znam za promoterke koje bezocno flertuju.

To mi ne smeta :)

Anyway, trik je iskoristi njih.

Sto nije tesko.

Samo se sad ti postavis u ulogu prodavca - svoje neverovatne licnosti & neodoljive & neponovljive harizme. (;)hah)

I zavrsis sa besplatnim c- vitaminom i devojkom/stagod u krevetu.

U svakom slucaju, isao sam i ja ranije sa roditeljima po gigamarketima, dok nisu shvatili da nema vajde od toga.

Mislim, pitam ja gde se sta nalazi, nije problem, dodjem do trazenog proizvoda, i uzmem onaj koji se meni dojmi.

Jbg. Suludo dete bejah.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mars
Odavno lepši i pametniji post nisam pročitao! Ma šta 'odavno' - NIKAD ništa slično nisam pročitao... Ti si se meni oduvek svidjao, način razmišljanja i pisanja, ali ovo sada je nešto neverovatno. Poslao sam to svim svojim prijateljima, i svi moji prijatelji su to poslali svim svojim prijateljima ... i svi se slažu da si prosto GENIJALAN.

Imaš 100,000 eura na zajam?

:D
:fancyklap:
:lol: :lol: :lol:
E moj Marsu.
(sad cu josh vecu sramotu sopstvenu da izreknem, ali zna se red forumashki. Svi mi smo u momentu registracije obecali "to tell the truth, the whole truth and nothing but the truth so help us God" )

Ovo nije bilo najprovidnije laksanje koje sam dobio u zivotu! Ne. Secam se bar jednog jaceg i uzasnijeg pokushaja. Znaci- dotle je doshlo.
:blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!