Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by xyz
nego, mislim da su forumi donekle i zastarela forma komunikacije.. pogledaj samo majspejs i sl...
Pre bih rekao da su dobili konkurenciju i to ozbiljnu. :sw:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Forum će umirati kao hipohodnična baba -- narednih trideset godina, minimum. A onda će se, u svom sveopštem populizmu, reinkarnirati. U još populističkiji forum. Jer tada će internet imati baš svi i plava planeta zvaće se globalnim selom u pravom smislu te reči. Stoga, uživajte u vremenu kada samo mali, prosvećeniji deo populacije ima proistup mreži svih mreža, bar Kada je Suburbija u pitanju -- trash horror tek kreće i ako mislite da je aktuelan pad na niske grane mozgopomračenija, grešite. Sećaćete se ovih dana kao zlatnog doba. Sa nostalgijom. I strahopoštovanjem.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Mr.Ja

Svi forumashi koji su postavljali teme vredne citanja i odgovaranja su prestali da dolaze.
Koji su to forumasi?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Shackie, srculence, tema vec postoji, zove se 'Umire li to nas forum" cini mi se, i otvorih je jednom, prije skoro godinu dana,,,

skoro svi su mi rekli da se tripujem...:sigh:
Korisnikov avatar
By gari
Pa ne postoje samo "Lepotani" kao Forum. I nije uopste smesan, vec je dobro koncipiran samo sto je demonizovan odnekuda.

:kafa: :salut: :hekla:
By aldlfr
ne znam kako jedan forum moze da bude "demonizovan"i sta se tamo desilo ali na linku preko koga odoh videh da tamo nema nikoga a i par njih sto pisu to je sve prepuno neke mrznje prema ovome ili onome ali videh ovde da mnogi koriste demonske avatare i demonske nickname-ove sto me veoma zacudjuje?Posle nemojte da se cudite ako jos neka budala napise nesto o nama kao pobornicima satane...:hypno:
Korisnikov avatar
By Mars
Sa čuđenjem sam raskrstio, generalno.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Dobar je ovo forum....dobar je...čim sam ja na njemu...:roflmao:
By fencysmurf
aj da se i ja jednom slozim sa dusanom maljkovicem.
srbija generalno ima tu neobicnu osobinu da je u njoj danasnje gore sutrasnje bolje, prekosutrasnje najbolje a naksutrasnje mitsko...
Korisnikov avatar
By gari
Budale se ne radjaju, one se prave..I sami se javljaju a da ih niko ne proziva.

Mislim da je gornja filosofska misao vrlo rasprostranjena i da svi vec znaju za nju jer i inace dolazi iz mozga poznatog filosofa /ili nekog drugogo dela...tela/.

Cudni su putevi Gospodnji?

:fancyklap: :ugriz: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre jedno 6 meseci sam pričala sa jednom starijom (ne u životnom već forumaškom smislu) forumašicom o tome. Nije mi verovala kako ozbiljne teme (o ljubavi, životu, prijateljstvu...) bivaju popljuvane u startu i kako se odgovara samo na teme čije je propratno pitanje sadržano u "ili jesi ili nisi", kako je sve više međusobnog pljuvanja i sl. Onda je ona, u cilju testa, otvorila jednu temu o propadanju foruma, o odlasku "vrednih" ljudi... Na prvoj strani - bila je popljuvana (jer misli to što misli). Na drugoj i trećoj strani su rapravu međusobnu (o Hunima i njihovoj istoriji, i ne sećam se više čemu) vodili neki forumaši. Na četvrtoj strani - tema se ugasila. Samo je bilo dokazano moje mišljenje o propadanju kvalitetnog štiva na forumu.
Korisnikov avatar
By Mars
Šablon je sledeći. Drugi ili treći post u nekoj ozbiljnoj temi bude neko teško pokopavanje. Onda usledi dijalog, javi mu se drug, koji se naravno složi, ili prosto nakači gomilu smajlija, i u sledećoj strani usledi neko interno zezanje. Verujem da posle toga mnogi nemaju želju da se oglase i kažu šta misle u vezi teme. Ja nekad da, nekad ne, zavisi.

Dakle, mislim da moderatori tu treba da reaguju. Čak i ako post ima neke daaaaaleeeeke veze sa temom, ako ne doprinosi kvalitetnoj diskusiji, treba da se brise.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Mars za moderatora :jerry:

seriously, forum je poceo sa crkavanjem jos proslog leta, ovo su samo poslednji trzaji :pop:
Korisnikov avatar
By gari
Da. I u onim delovima Foruma gde bi /trebalo/ da se vode ozbiljniji razgovori dolaze neki nedojebani klinci i pocnu odmah tu da pokazuju svoje /ne/ znanje i da traze ono sto im fali.

Ovaj Forum se vecim delom pretvorio u tracaonicu jedne grupe Forumasa koji se poznaju iz Bg i koji smatraju Forum svojom pricaonicom i teraonicom.

Eto, zasto ptopada Forum. Jedni te isti, grupice, ja tebi ovoga nabacim, ti meni ovoga...Jebarnik, pa to je.

:uplasen: :poklon: :hekla:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by bananica
ja licno mislim da je forum poceo da trune 13.07.2005. godine... :sigh:
...13.jula je poceo ustanak protiv fasista u CG /trebalo bi da znas valjda si Crnogorac? A ja licno mislim da je Forum poceo da propada kada je stigao tovar trulih banana u Beograd i tu poceo da se proserava.

Od tada i Forum smrdi na pokvarene bananice.

:kuca: :flasher: :cowboy:
By aldlfr
ja ne znam kako je bilo ranije jer sam nov ali vidim da ima zaista veliki broj poruka i clanova cega nema na drugim forumima tako da se ne brinem, jedino mi je cudno sto neki dozvoljavaju sebi da svakog ispljuju i nikom nista...:zev2:
Korisnikov avatar
By mmiki
Forum nam umire... Bog da mu dusu prosti. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by aldlfr
ja ne znam kako je bilo ranije jer sam nov ali vidim da ima zaista veliki broj poruka i clanova cega nema na drugim forumima tako da se ne brinem, jedino mi je cudno sto neki dozvoljavaju sebi da svakog ispljuju i nikom nista... :zev2:

Mlad si pa ne znas. Ovde je nekima sve dozvoljeno a nekima nije nista. Prema tome, ako se podmetnes izvesnoj osobi ovde ce ti biti sve dozvoljeno /pa i da pljujes/ a ako ne, neces smeti ni da zevas.

:njanja: :uljenavatru: :lukavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro je to što sam nekada morao da dolazim svakodnevno, toliko je bilo zanimljivih tema, diskusija, sagovornika, A SADA komotno izostanem nekoliko dana i ništa se bitno ne desi.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nek umre, ako umreti mora... :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pitam se da li zeli biti kremiran ili sahranjen...
By aldlfr
Originally posted by Mr.Ja
Pitam se da li zeli biti kremiran ili sahranjen...
ja se ne pitam,buduci da sam prociyao dosta tema protiv SPC verujem da bi iz inata prema SPC hteo da bude kremiran,ako nista drugo:domino:
Korisnikov avatar
By Mars
A ja - da li ce neko da izvrši eutanaziju ili će sve da ide prirodnim tokom...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Prirodnim, mozda dozivi cudesan oporavak. :molise:
Korisnikov avatar
By Mars
Možda...
Ne znam koliko nam godina ima forum. I koliko je to u ljudskim godinama...
Korisnikov avatar
By svejedno
Forum je, ne znam da li ste primetili, prosto internet stranica..

Sad, verujem da mnogima znaci mnogo vise nego meni, mada i ja uzivam u mnogim raspravama ovde (sto kaze Dina, sa ljudima koji ne psuju previse, ili bar bez razloga, jbg;))

Sve u svemu, ko hoce lepse teme, neka ih postavi.

Ja bih tu samo smetao, sto se tice postavljanja tema.

Osim, mozda.. ma..
Jos samo da proradi religija & filozofija, i strasno koliko cu da se raspisem.

;)

U svakom slucaju, bre, ljudi prodju teme koje ih interesuju, dok se ne pojave nove (stvari koje ih interesuju)

Ovo je kul sajt.
Korisnikov avatar
By Myself
Nije mi zanimljivo kao ranije, pa ne dolazim cesto (mada sam skoro dala svoj 'doprinos' postavljajuci par tema u razlicitim oblastima). Takodje, ni meni omiljeni forumasi vise nisu tako aktivni (Simor, Tot, Ulix). :nazalost: Pozdrav za svu trojicu! :kiss:

Sasvim je u redu da pricamo o ozbiljnim temama, ali i da se ludo zabavljamo. Gadno je kada je samo jedno dominantno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!