Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by tinkerbell

Aha. Desavalo mi se nekoliko puta...sa jednom te istom osobom... Ovde je na forumu... :roll: ..... a sad kao niko ne zna ko je to... :giggle:
Ne znam ja. Ozbiljno. Ne pratim sapunice koje nisu moje produkcije. :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ha...ni ja sa mojim nisam govorio preko 4 meseca i pitanje da li bismo ikada da on nije dosao da me poseti kad sam se razboleo pa sam morao da budem u bolnici nekoliko dana...
Nisam siguran da bih ja ikada ucinio taj prvi korak...jednostavno zato sto i dan danas smatram (a ima tome vise godina) da je greska bila njegova.
Korisnikov avatar
By Rei
Nisam usamljena dusha znachi. :grouphug:
Korisnikov avatar
By HARP
Znaci otvorismo klub :kolo:

REI predstavnik
Kiwi savetnik
mladunac informator
MARS socijalni radnik
A.F.K.A.OB izvrsitelj
FireGox organizator
:D
Umirace polako ali sigurno, zavisi od strateskog plana i izvrsitelja
:djavo:

A, treba nam i pravnik, obicno treba da se resi nasledstvo :D
Ko ce biti pravnik...
Znaci ko ima problema sa ocem neka se obrati nama:
Agencija "Dady" :nokti:
Korisnikov avatar
By blenta
ajde sad edit i da mladunac bude dzelat
ili to ili da u neko dogledno vreme kao informator dobijem
plaketu dr Goebels za zhivotno delo :zavera:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by xyz
:smeh:

jednom sam pokusala ignorisati jednu svoju bivsu.. u jednom mnogo malom kaficu, sto se na kraju ispostavilo nemoguce :smeh:

cim je ona usla, drugarica sa kojom sam dosla u kafic je zapodenula razgovor sa njom, a ja odlucna u njenom ignorisanju, zgrabila hrpu dnevne, nedeljne i mesecne stampe koja bi mi by the way, bila dovoljna kao celogodisnje stivo :smeh:

i tako sam ja zagnjurila glavu u krilo dok sam prelistavala vrlo zanimljive savete o zadovoljavanju muskaraca iz Cosmopilitena i nikako nisam htela da podignem glavu da je slucajno ne bi zakacila pogledom, cak sam i pice narucivala gledajuci kelnericu ispod obrva :smeh:

hehe, jbg.. bilo je debilno :blush: ...pet osoba-ona, njena cica, moja drugarica, kelnerica i ja u pozi glave na krilu ravnoj nekog pacijenta iz laze, na svega cetri kvadratna metra :smeh:

:lol: :lol: :lol: :lol:
I kako si posle izashla iz kafica,isto chitajuci novine?:smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Eto šta se dešava kad ljuti ĆUTE o problemu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by FireGox
MARS socijalni radnik
I ja predlažem jednu edit reviziju.
Pripisaću ovu kadrovsku skaradiju druga Goxa prazničnom umoru i privremenoj smanjenoj uračunljivosti.
Korisnikov avatar
By blenta
mozda je marse gox mislio da ti svojim psiho terorom odradish dzelatov posao :obesen:
te da pravnik ima manje posla

ma ko tje ga znati
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by REI
Da li vam se ikada desilo to?

Konretno, da ignorisnete nekoga ne biste li mu pokazali koliko vas je povredio nekim svojim chinom, a da ta osoba uopshte nije svesna da je ignorishete u pochetku, a kada skonta, kao da je boli uvo, nastavlja da vam se javlja, da pricha sa vama, da trazhi od vas kada joj neshto treba, iako vi ne progovarate ni jednu jebenu rech!

I onda dodje nova godina, i naravno morash se sa rodjenim ocem izljubiti za novu, i onda dva meseca truda da se pokazhe da sam uvredjen i povredjen i uzhasno razocharan pada u vodu i sve se vraca na staro jebeno stanje bez da je njemu ishta ushlo u glavu!

Sad bih ga najradije upucao... :flaming: :flaming: :flaming:
Rei dusho, sasvim moguce da tvoj stari ne konta...
Zasto ne popricas s njim kao odrastao covek s odraslim covekom i kazes mu sta osecas i zasto i kako? :friends:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by m..

Rei dusho, sasvim moguce da tvoj stari ne konta...
Zasto ne popricas s njim kao odrastao covek s odraslim covekom i kazes mu sta osecas i zasto i kako? :friends:

Mozda zato sto je sa nekim ljudima nemoguce razgovarati na takav nacin koji ti predlazes...
By Paris
@ Paris - gresis..ovaj gresis.... verovatno ne mislimo na istu osobu :kolo:
Sigurno da ne mislimo na istu osobu :saint:

A mozda i mislimo :evilgiggle:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mladunac
mozda je marse gox mislio da ti svojim psiho terorom odradish dzelatov posao :obesen:
To onda nije opis posla socijalnog radnika.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Mars
Originally posted by mladunac
To onda nije opis posla socijalnog radnika.
Ao neko zeli da unese malo duhovitosti u mracnost nekog problema mislim da nije za analizu. Sarkazam se iskljucuje naravno. Ni ja ga ne volim u tim situacijama.
Prozivanjem druze moj nisam duhovito sarkastican, te izmedju redova kompromitujem nekoga...
Jednostavno bili ste mi svi interesantni da zajedno udjemo u tu pricu...
Socijalni radnik, pa nisam hteo reci psiholog. Ipak su to socijalna pitanja medjuljudskih odnosa. Psiholog zvuci jako suvoparno...
:kolo:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Alo, ljudi, ja sam ovde dzelat. To mu ga dodje isto sto i izvrsitelj.
Znam da mozda zvuci ruzno to sto se zajebavamo na ovoj temi, ali makar malo pokusavamo da razveselimo REI-a.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by A.F.K.A.OB
Alo, ljudi, ja sam ovde dzelat. To mu ga dodje isto sto i izvrsitelj.
Znam da mozda zvuci ruzno to sto se zajebavamo na ovoj temi, ali makar malo pokusavamo da razveselimo REI-a.
You get the point :dancing:
Korisnikov avatar
By Mars
Ao neko zeli da unese malo duhovitosti...
Ja sam uvek za duhovitost. Samo ne mogu da budem socijalni radnik ni u zezanju.
Korisnikov avatar
By HARP
Ao neko zeli da unese malo duhovitosti...
Ja sam uvek za to. Samo ne zelim da budem socijalni radnik ni u zezanju.
Dobo, dobro eto nisi vise socijalni radnik :kiss:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro, 'ajde, Mars je psihoinzenjer koji radi na velikom projektu koji za cilj ima promenu ponasanja REI-evog caleta, a koji se drzi u strogoj tajnosti. Mozemo samo reci da je nas psihoinzenjer inspiraciju dobio gledajuci Clockwork Orange, i to je sve za sada!
Stay tuned!
Korisnikov avatar
By Mars
:kiss:

Idem sad da budem dzelat sopstvenom ocu. Koji upravo davi jednu meni dragu osobu time kako neko tamo koga je sreo fantasticno prica engleski, meko, A NE KAO JA.

Budala ljubomorna.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro, 'ajde, Mars je psihoinzenjer koji radi na velikom projektu koji za cilj ima promenu ponasanja REI-evog caleta, a koji se drzi u strogoj tajnosti. Mozemo samo reci da je nas psihoinzenjer inspiraciju dobio gledajuci Clockwork Orange, i to je sve za sada!
Stay tuned!
Hvala na razumevanju.

Moram samo da dodam da su od Paklene Pomorandze moje tehnike i metode uznapredovale, postale efikasnije i delotvornije.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cuti, i budi srecan...

Ja ako jos jednom cujem
"Vidi, pa on je dobio stipendiju. Svaka mu cast, kako je sve to uspeo da postigne, pitam se. A ti si i pored toliko slobodnog vremena dobio samo kredit. Ne kazem da je to lose, naravno"
mislim da cu dobiti nervni slom i za tih 5100 mesecno cu joj iznajmiti onog strebera od mog najboljeg druga, pa da bude srecna!
Korisnikov avatar
By Mars
"Vidi, pa on je dobio stipendiju. Svaka mu cast, kako je sve to uspeo da postigne, pitam se. A ti si i pored toliko slobodnog vremena dobio samo kredit. Ne kazem da je to lose, naravno"
This is what it sounds like
When doves cry...

Sta da ti kazem. Uvek nesrecni, uvek nezadovoljni.
Uvek bili spremni da me izbace iz pameti, na 8,000km daleko od njih.

Ja sam morao da pocnem da se bavim psihoinzenjeringom. Cist opstanak.

Korisnikov avatar
By Rei
Samo se vi zezajte. :) A ja se sad osecam bash hmm. Ne znam. Ne zbog vas, naravno. Malopre je doshao sa posla i doneo mi jedan jednostavan ali prilichno lep poklon, neshto shto sam pre dve nedelje spomenuo bratu dok je on sedeo iza nas i chitao novine ili shta je radio. Ima nade! :volinevoli:
Korisnikov avatar
By gari
Sve, ama bas sve gaz osobe su imale sukob /problem/ ili sa ocem ili sa majkom. Samo oni koji /kao ja/ nisu imali zivog oca nisu imali taj problem sa ocem, ali sam zato imao drugu osobu koja me je cuvala i preuzela ulogu oca pa sam zato imao i ja taj problem ali visetruko uvecan jer su se u ulogu oca ukljucili svi koji su imali neke rodbinske veze sa mnom. Dakle, doziveo sam i preziveo katarzu. Bilo i ne ponovilo se.

Bar sam raschistio sa jedno 90% rodbine. Koji ce mi kurac kad mi ne daju pare.

:tushe: :zvezda: :wink2:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

This is what it sounds like
When doves cry...

:roflmao: :smeh: :lol:

Nisi normalan. :lol:

Sta ga znam, ja ponekad i volim vise kritiku nego pohvalu.
Naravno, to kada mi neko lepo i direktno kaze, a ne kao roditelji sto to uviju na onaj najzlobniji, a satro nevin i fin nacin.

Mozda REI i treba lepo da se zakljuca sa caletom u sobu i da ga ne pusti napolje dok se propisno ne izdere na njega. Inace, ne volim da se derem na nekoga, ali kada nista drugo ne upali...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by REI

Aha. Desavalo mi se nekoliko puta...sa jednom te istom osobom... Ovde je na forumu... :roll: ..... a sad kao niko ne zna ko je to... :giggle:
Ne znam ja. Ozbiljno. Ne pratim sapunice koje nisu moje produkcije. :smeh:
Jao sta mi bi da to napisem! :doh:

Kakve sapunice bre?

Samo sam spomenula da mi te desavalo... kakve veze ima sto je ta osoba na forumu? ... desava mi ovako - privatno :doh: .... forum nema veze s vezom...

:skuter:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by REI
Samo se vi zezajte. :) A ja se sad osecam bash hmm. Ne znam. Ne zbog vas, naravno. Malopre je doshao sa posla i doneo mi jedan jednostavan ali prilichno lep poklon, neshto shto sam pre dve nedelje spomenuo bratu dok je on sedeo iza nas i chitao novine ili shta je radio. Ima nade! :volinevoli:

Nije sve u parama, ima nesto i u zlatu. :smilegrin:

Sad mu jos trazi i pare za nove patike, i na konju si! Shvatio je da te je povredio, i mozes da ga muzes koliko hoces jer ga grize savest. :smilegrin:

I ne trudi se da furas neku sentimantalnu stranu, sto si ti bolji prema njima - oni su gori prema tebi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!