Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Ne, pomazu joj, ali nema nikoga, tako da ne mogu komsije da joj daju prepisane lekove, dok ih pije ne bi je verovatno ni primetio na ulici...
Upoznacu vas ;)
By Ulix
:yay:
Upoznacu dve nove drugarice. (Ili ih mozda ima vise... ;) )

Bas mi je tuzan njen zivot.
Korisnikov avatar
By Adenim
Jeste tuzan, nekada je harala svetom, pa potonula do dna, gde je, nazalost i ostala...:(
By Ulix
Postoji li sansa da izguglam nesto o njoj? :)

Kako se preziva? Ili je samo Nadja?
Korisnikov avatar
By Adenim
uf, ne znam, probaj u missicama stare Jugoslavije, ili tako nesto, hajde probacu i ja...
By Ulix
bacam se na posao :dude:
By жњ
Originally posted by Adenim
Nadja - bivsa manekenka, zena koja je poludela od droge, i koja cesto ide gradom u vencanici, svadja se sa svoijm imaginarnim drugarima, dere iz mozga, no kad joj se obratis ocaravajuce je ljubazna

uuu brate, beogradska GIA :hypno:
By Ulix
I... je li neko saznao ponesto o Nadji?
Ja se ubih guglajuci juce, ali nista. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by xyz
uuuuu ima legendi

- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.
ne mogu da verujem, pa ona svakog leta seta po Kotoru sa tom istom pricom i pri tom na +35 nosi uvek neke smesne kape ili sesire :shok2:
By жњ
Originally posted by Alexandrus Magnus
Originally posted by xyz
uuuuu ima legendi

- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.
ne mogu da verujem, pa ona svakog leta seta po Kotoru sa tom istom pricom i pri tom na +35 nosi uvek neke smesne kape ili sesire :shok2:

e ali znala sam :smeh:

pazi, meni moji priustili letovanje nakon decenije i po (bukvalno), zaboravila sam i kako izgleda more, a kad sam pristigla - izvalila sam iste veceri beogradske prosjake u starom gradu u Budvi :shok: tacno sam prepoznala ciganku koja mi je koji mesec pre toga pretila da ce da me ispoliva koka kolom ako joj ne dam pare. strashno!!
Korisnikov avatar
By m..
A ona baba sto je po sopstvenom priznanju sinovima digla po kuchu proseci?
Korisnikov avatar
By Adenim
Postoji jedna zena koja prosi u Cetinjskoj ulici. Dugo sam mislio da je jos jedna u nizu hostaplera-prosjaka, te u skladu sa tim nisam joj zeleo dati novac, dok je jednom nisam video kako u jednoj veoma zavucenoj ulici krisom jede iz kontejnera. Srce mi se raspalo. Sada, kad god je sretenem uvek joj ostavim.....ostavite i vi neku sicu, plz.
Izgleda tako sto ima neku maramu uvek na glavi, pogrbljena malo i nekim cudnim umiljatim glasom moli za pomoc, stoji gledajici u asfalt, pored nje je obicno neko dete u okolini ili sa nijom.
Korisnikov avatar
By Mars

Meni je Zika Obretkovic bio drag.
Korisnikov avatar
By Adenim
Svakako specijalno gradsko mesto bih voleo da dam chikici koji prodaje kikiriki u Skadarskoj ulici. Nekada je imao starinska kolica za prodaju raznih grickalica, no starost ga je malo savladala, kolica je prodao i sada prodaje kikiriki iz kofice. Uvek kupim i radujem se....
Korisnikov avatar
By Instruare
Povernje je jedinica mere ljudskosti
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Instruare
Povernje je jedinica mere ljudskosti
izvini? kakve ovo ima veze sa temom?
Korisnikov avatar
By Deksi
haaa!
Jedna od Beogradskih senki.....jedna poznanica,zovce se Luna-Kruna....devojka je mrsava i izuzetno visoka plavusa,uvek ima razmazan kreon kod ociju....ima oko 19,20 godina.....Goticarka i blekerka u dushi....mozete je videti kod studenskog parka ili vikendom kod akademija....

Ova plavusica je bila normalna devojka do pre 3,4 godine kad je resila da postane princeza presecenih vena i srebrne krune.....sad je bezbriznost trogodisnjeg deteta ponovo u njenoj dusi.....
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
od svih tako poznatih znam ciku koji ima fantasticne glasovne mogucnosti i isti repertoar HALOOO OGLASIIIIIIII NAJNOVIJII BROOOJ, i Trajceta koji vec godinama kopa po kontisima u mom kraju. I da ne zaboravim cikicu kojeg sam danas srela u sred Kneza sa flasom piva, sav zarastao i strokav, njega cesto vidjam.....mozda me prati...:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by m..
Originally posted by spliff
djole trip
Njega je valjda udario tramvaj kad je bio na acidu, pa je flipnuo.
Jeste m.. ,i to ispred SKCa koliko sam ja cula ali ne mogu da garantujem...

A sto se tice duvacha lepka-da li se neko stariji seca mozda onog davnijeg(nazalost pokojnog)-isto je setao gradom(uglavnom po Knezu i na relaciji Filozofski fax~Studentski park-Nusiceva/dok je dole radio dragstor) sa kesom ispod jakne-visok,mrsav,ulepljena poduza svetlo smedja kosa...vodio je psa Harija(po Hare Krsna) sa sobom?Zvali su ga Sisko-Sile?Nema ga od '97...Bio je divan lik ali ga je lepak isto bio unistio...a onda ga je upucao neki kreten kod ex Ktitora,ispred Dollar-a...

Iz istog perioda(pocetak i sredina '90-tih)- Haug -dugokosi hipik sa velikim slamnatim sesirom...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim

Zaboravio sam i kako se zove zena, profesorka knjizevnosti u penziji, i ne znam da li je ziva, koja prodavala knjige iz svoje biblioteke po smesnim cenama na Vracaru, i u Srpskih vladara...

Ziva je jos uvek, sve knjige je prodala, sada prosi na Bulevaru, mirno i tiho, bez ikakvih bogomoljki i lekova....:placko:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Strašno lepa i strašno tužna tema.
Ja uvek želim da udelim prosjacima neku siću, ali se setim kad god prolazim pored nekog da samilost šteti. (jeste, ja sam okrutan)

Ali bake su mi uvek strašan prizor. Toliko volim svoje bake da mi je užasna pomisao da neko kome mogu biti unuk je prinuđen da tako čeka smrt. Da svoje zadnje dane provodim tražeći odbačeno samo da preživim... gde je nestala njihova prilika?
Bože, ovlažile su mi oči.

Eh, da se vratim temi-
1. Invalid koji se teško kretao, muškog lica punog ožiljaka sa bradom od tri dana i potučenih očiju. Prosio je ispred Dunav osiguranja prekoputa Staklenca. Mislim da mu nikad ništa nisam dao jer me je bila sramota da ga uvredim. Uvek sam zamišljao da je neki slomljeni dobrovoljac ili prognanik iz Hrvatske.

2. Žena koja ti priđe i pita:
"Gospodine, da li bih Vas mogla nešto zamoliti?"
-Izvolite.
-Dajte mi 200 dinara, a biće Vam već vraćeno.
-DVESTA DINARA????
-Ako želite. Dajte koliko imate, a neko će Vam to nadoknaditi."

Ako date dobijate odgovor:
"Hvala Vam puno. Verujte, biće Vam vraćeno."

Ako ne:
"Izvinite što sam Vas uznemiravala. Srećno Vam bilo."

Jednom sam joj i dao 100 dinara. Sutradan smo se opet sreli i nije me prepoznala.

3.Ona sa slepom sestrom. Jednom sam bio u Andergroundu ili Sargonu, ne sećam se tačno-kad eto nje, probija se kroz gomilu i prikuplja pare za operaciju svoje slepe sestre. Svi su je prepoznali, bila je priča večeri. :tos:

4. Klošari koji spavaju na ćošku Cetinjske i Makedonske, kod "Politike". Oni tamo spavaju, umivaju se u obližnjoj fontani, uriniraju u uglu, odmah ispod ekskluzivne prodavnice kofera za svetske putnike...

5.Bila je jedna klošarka baka Vera koja je mnogo volela pse i sve delila sa njima. Kao baka iz Meri Popins koja govori svetu ispred katedrale Sv.Pavla: "Feed the birds, toppins a bag."
Upokojila se negde prošle godine. Da, baš u ovo vreme.

Eh, kako tužna tema. Kako tužna...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ovo je prva tema koju sam ovde prochitao pazljivo celu a koja me je bas :(
Zika Obretkovitj je radio u Institutu za majku i dete, ne setjam se tachno shta - bio sam mali, jel te :) . Ok, verovatno su ga vishe tolerisali tamo nego shto je zaista radio. Ali setjam ga se kao jako dobrog chike. Znam da bismo se uvek obradovali kad ga vidimo. Prichao nam neke prichice i igrao se sa nama. Shta je sa njim? Je li ziv?
Setjam se josh i nekog deke kog sam vidjao kako sheta po Studentskom gradu i okolini. Imao je jako dugachku belu bradu, mrshav i visok...Pojavio se u nekom Van Gog-ovom spotu u ulozi Boga...
Korisnikov avatar
By djo
ja sam video žiku pre 2 dana u nušićevoj :) rano jutro, a on svira u onu njegovu sviralju i peva 'violeta violeta, spajalice moja' :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Novobeogradjani mozda znaju za Kaleta... Mladja verzija Piksija, mozda i malo ne napadniji, zna da igra po autobusima (kopira me seronja) a i da zapeva cesto.

Naravno tu je i ona gluvo nema devojka koja skuplja pare za operaciju (ili sta god)... Jednom sam je posle posla video kako se na stanici 27 svadja sa nekom zenom i dere se na sav glas. Toliko o tome... :prst2:
By Spiridon
Originally posted by Elena
Originally posted by m..
Originally posted by spliff
djole trip
Njega je valjda udario tramvaj kad je bio na acidu, pa je flipnuo.
Jeste m.. ,i to ispred SKCa koliko sam ja cula ali ne mogu da garantujem...

A sto se tice duvacha lepka-da li se neko stariji seca mozda onog davnijeg(nazalost pokojnog)-isto je setao gradom(uglavnom po Knezu i na relaciji Filozofski fax~Studentski park-Nusiceva/dok je dole radio dragstor) sa kesom ispod jakne-visok,mrsav,ulepljena poduza svetlo smedja kosa...vodio je psa Harija(po Hare Krsna) sa sobom?Zvali su ga Sisko-Sile?Nema ga od '97...Bio je divan lik ali ga je lepak isto bio unistio...a onda ga je upucao neki kreten kod ex Ktitora,ispred Dollar-a...

Iz istog perioda(pocetak i sredina '90-tih)- Haug -dugokosi hipik sa velikim slamnatim sesirom...

:lukavi:
Ti si vidim prava Beogradjanka cim si se setila ovih likova. Kada sam ja izlazio na Akademiju i u SKC bas su ova dva lika bila aktuelna. Isla je prica da je DJole zgutao neki trip i da je naleteo tramvaj i da je on istripovao da je to gumeni tramvaj i krenuo rukom da ga zaustavi i tramvaj ga je udario, kao ostao je u tom tripu i jos uvek rukom pokusava da ga zaustavi. Za Siska i njegovog psa nisam cuo godinama, sad cujem od tebe da su Siska upucali. Ko je njega i zasto upucao bas me zanima?
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ne znam da li znate za onu baku koja po trgu i obilicevom prodaje akvarele i nikad (kao) ne trazi pare, vec prodaje... Nekako mi je najzalije starih i dece. A Djole je bio vrlo uocljiv.
Korisnikov avatar
By zboO
uhhh...

zena ispred narodnog pozorista....tu je i danju i nocu..zena koja je zagazila u 50, mozda koju godinu vise...spava ispred pozorista..."prodaje" ispred pozorista... kuva kafu ispred pozorista...stalno je tu...svako jutro u 7h je posmatram kako kuva kafu...zapali vatru uza zid, i drzi staru dzezvu iznad plamena...chudi me da je niko nije sklonio odatle, ipak je to strogi centar, a i opet vazni kulturni objekat. nekako mi se svaki put dusha sledi kada je vidim...skoro je prolazila jedna grupa turista pored nje...izashli su iz busa i svi se uhvatili za aparate i poceli da je slikaju...
Korisnikov avatar
By Momo
Meni je prava misterija jedan dekica kog vidjam svaki dan u poslednjih godinu dana kako sedi na kamenom delu ograde kod kapije jevrejskog groblja. Do sad mi se nije desilo da prodjem tuda a da njega nema. Uvek je na polozaju. Nisam primetila da bilo kome trazi pare. Samo sedi tu na parcetu kartona i pusi. Ponekad je pored njega komad hleba.

A tamo na Bulevaru, tacnije u Resavskoj vidjam u poslednjih 6 meseci jednu baku koja sa kanticom vode i sundjerom pokusava da zaradi peruci sofersajbne. Doduse nikad je nisam videla kako pere stakla, a ne znam i kako bi, jer se jedva krece. Verovatno joj ljudi daju pare i zamole je da ne pere staklo.
Korisnikov avatar
By tramp
licno prepucavanje iseceno i prebaceno u DyR :sladoled:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!