Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xyzne mogu da verujem, pa ona svakog leta seta po Kotoru sa tom istom pricom i pri tom na +35 nosi uvek neke smesne kape ili sesire
uuuuu ima legendi
- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.
Originally posted by Alexandrus MagnusOriginally posted by xyzne mogu da verujem, pa ona svakog leta seta po Kotoru sa tom istom pricom i pri tom na +35 nosi uvek neke smesne kape ili sesire
uuuuu ima legendi
- Zatim ona tiha prosjakinja koja skuplja prilog za operaciju svoje slepe sestre otkako sam u beogradu (14 godina). Treba neko da je posavetuje da promeni spiku.
Originally posted by m..Jeste m.. ,i to ispred SKCa koliko sam ja cula ali ne mogu da garantujem...Originally posted by spliffNjega je valjda udario tramvaj kad je bio na acidu, pa je flipnuo.
djole trip
Originally posted by AdenimZiva je jos uvek, sve knjige je prodala, sada prosi na Bulevaru, mirno i tiho, bez ikakvih bogomoljki i lekova....
Zaboravio sam i kako se zove zena, profesorka knjizevnosti u penziji, i ne znam da li je ziva, koja prodavala knjige iz svoje biblioteke po smesnim cenama na Vracaru, i u Srpskih vladara...
Originally posted by ElenaTi si vidim prava Beogradjanka cim si se setila ovih likova. Kada sam ja izlazio na Akademiju i u SKC bas su ova dva lika bila aktuelna. Isla je prica da je DJole zgutao neki trip i da je naleteo tramvaj i da je on istripovao da je to gumeni tramvaj i krenuo rukom da ga zaustavi i tramvaj ga je udario, kao ostao je u tom tripu i jos uvek rukom pokusava da ga zaustavi. Za Siska i njegovog psa nisam cuo godinama, sad cujem od tebe da su Siska upucali. Ko je njega i zasto upucao bas me zanima?Originally posted by m..Jeste m.. ,i to ispred SKCa koliko sam ja cula ali ne mogu da garantujem...Originally posted by spliffNjega je valjda udario tramvaj kad je bio na acidu, pa je flipnuo.
djole trip
A sto se tice duvacha lepka-da li se neko stariji seca mozda onog davnijeg(nazalost pokojnog)-isto je setao gradom(uglavnom po Knezu i na relaciji Filozofski fax~Studentski park-Nusiceva/dok je dole radio dragstor) sa kesom ispod jakne-visok,mrsav,ulepljena poduza svetlo smedja kosa...vodio je psa Harija(po Hare Krsna) sa sobom?Zvali su ga Sisko-Sile?Nema ga od '97...Bio je divan lik ali ga je lepak isto bio unistio...a onda ga je upucao neki kreten kod ex Ktitora,ispred Dollar-a...
Iz istog perioda(pocetak i sredina '90-tih)- Haug -dugokosi hipik sa velikim slamnatim sesirom...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!