Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ...Sitnicava...Takođe, ali sam ipak sretan.
Teškom osobom se smatram.
Originally posted by DinaNe bih menjala ovaj odgovor od pre dve godine... o da i to dozivim
Mene takva pitanja uvek podsete na onaj stari film "Sjaj u travi" kad njih dvoje izgube svoju ogromnu ljubav i zavrse sa drugim partnerima. Onda ga ona poseti i pita ga je li srecan a on odgovara da je zadovoljan, onda on nju pita i odgovor je isti... Ona odlazi i u sebi izgovara stihove "Ne, sad nista ne moze vratiti sjaj u travi... ".
Ranije sam mislila da je to jako nesrecan kraj i planirala da sebi nikad ne dozvolim tako nesto ili sreca ili nista... Zadovoljni - to mi se cinilo tako jadno i prosecno. A onda se desilo mnogo svacega i nicega i sada sasvim drugacije gledam. Tezim da budem zadovoljna, da u mom zivotu bude pretezno stvari kojima sam tezila, trudim se da budem realna. Nekad mi se cini i da je jako izuzetno radovati se nekim malim stvarima i da je to na neki nacin pravo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!