Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by cokaForumasi ti veruju:giggle:
Imam jedan recimo problem: Niko nece da mi veruje da sam lezbejka!!!
Originally posted by Zoema raskinule smo pre 2-3 nedelje, sve sto je lepo ima kraj samo ,ogao je biti malo bezbolniji :nistanijesavrseno:Originally posted by coka
[
videla me cela skola ali cim su culi da smo raskinule evo ih sa svojim glupavim pitanjima jel imam decka!
A ti si raskinula sa Djux?!
A tako ste lepo izgledale zajedno, bar ono sto se dalo videti na fotkama......
Originally posted by xyzxa xa xa mogu da zamislim na sta bi licila
coko - ne znam oko cega nerviranje. treba da ti imponuje to sto se momci zanimaju za tebe i budi srecna sto nisi hodajuca reklama. a ako bas zelis da postanes stereotip lezbejke, nista lakse. osisaj se na keca, nemoj se sminkati, navuci tatinu kosulju, kupi par cokula i resena stvar
Originally posted by cokaMa zenska sta se tangiras
Imam jedan recimo problem: Niko nece da mi veruje da sam lezbejka!!!
Najdalje sto sam uspela da ubedim nekog sem dirrty-ja je da sam bi, sto naravno nisam!
Jednostavno ne postoji nacin da im dokazem da sam lez cak mi se i bivsa cudi sto sam ostala lez posle naseg raskida! Zar zaista imam taj totalno antilez- str8 look?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!