Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
xm cekaj da vidim.. utorak zauzeta... sreda mi je u pink boji... petak alkoholicarski... sl godina jebacka.. cek cek evo ga!!! Kupicu ti je nikad!
Korisnikov avatar
By Shmi
Znaci veceras. :smeh: :P
Korisnikov avatar
By coka
juhuuuu evo me stizem otvori prozor da uletim! ova metla mi nesto ne radi dobro, mrvica mi izgrizla kocnice
Korisnikov avatar
By Shmi
Auuu pa otkad metla ima kocnice? :P
Korisnikov avatar
By coka
od kad je ja koristim kao gradski prevoz, mislim necu sigurno stiklama da kocim! Ja i moja super femm str8 metla
Korisnikov avatar
By Shmi
A ne ne nisi dobro rekla treba ovako ti si fancy,femm,strejt cica. :D Opet ontopic. :lol:
Korisnikov avatar
By coka
znas kako mi je metla pink boje bas sam je danas prefarbala spremam je za sredu :P Moram da proverim jacinu vetra za sutra nesto mnogo zanosi dok letim preko komande
Korisnikov avatar
By Shmi
Naravno da ti je metla ispravna ipak ti trebas u skolicu da ides gde te cekaju mnogi strejt tipovi. :P
Korisnikov avatar
By Dirrty
samo da kazem, mozda izgleda str8 ali od kad je polizala tudju picku, zeli je vise nego sto je zelela bilo koji qrac :P
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty18g
samo da kazem, mozda izgleda str8 ali od kad je polizala tudju picku, zeli je vise nego sto je zelela bilo koji qrac :P
c c c sram te bilo! mada iam tu istine :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Dirrty
pa znam da ima, zar bih ja lagao! ne!!!! :zakljucano:
Korisnikov avatar
By blenta
prljavi uvek iskreno nema shta

golem problem coko

nego kolachi??ti i drugar c c c
By жњ
Originally posted by mmiki
Isuvise si lepa da bi bila lezbejka (da izvinu ostale drugarice lezbejke). :D

a ti si suvise ruzan da bi bio peder, da me izvines.. :smeh:
By жњ
coko - ne znam oko cega nerviranje. treba da ti imponuje to sto se momci zanimaju za tebe i budi srecna sto nisi hodajuca reklama. a ako bas zelis da postanes stereotip lezbejke, nista lakse. osisaj se na keca, nemoj se sminkati, navuci tatinu kosulju, kupi par cokula i resena stvar :sesir:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by coka
Imam jedan recimo problem: Niko nece da mi veruje da sam lezbejka!!!
Forumasi ti veruju:giggle:
Ma ja se odavno ne nerviram oko toga,ko veruje ok,ovi drugi,e bas me zabole:hvala:Ne zelim vise da zamaram mozak objasnjavajuci debilima da sam lezbejka:sleep:
Korisnikov avatar
By Zoe
[
videla me cela skola ali cim su culi da smo raskinule evo ih sa svojim glupavim pitanjima jel imam decka!

A ti si raskinula sa Djux?! :wtf:

A tako ste lepo izgledale zajedno, bar ono sto se dalo videti na fotkama......:no:
Korisnikov avatar
By Hys.
meh, kakve ima veze, i ja se ne uklapam kao u sablon...ma kakav sablon uostalom? imam plavu dugu kosu, sminkam se, volim stikle, ali isto tako i kombat lone i pilotske jakne, ogromne mindjuse, a nekad ne "kacim" nista na sebe...misssim...zar je bitno?dobro, ja sam bi, ako mi neko nekad ne veruje da volim zene, ja se smejem, prosto mi zabavno:kokice:
Korisnikov avatar
By Hys.
e a znas sta MENE nervira?
( sem animoziteta koji pocinje da omeksava na forumu prema butch cicama)
MENE nervira sto nikog ne zanima da diskutuje na temu s/m &bondage a plus neko rece na drugom postu "mogla bi da se aktivira ta tema " na sta ja odgovorim da je vec "aktivirana" al da me niko ne shvata ozbiljno jer sam devojkica, i oni me opet izignorisu:drama:
Misssim, kad delimo muke i tak to da podelim i ja:drama:
mada mislim da je upitanju strah sub femica da se autuju pred mojom malenkoscu kao takve:hmm:
a top butchica pravih mislim da nema ovde sem moje ljubavnice koja ne razume srpski, pa jelte ne moze ni postovati sem na jednoj temi :pruv mi rong grlz:
AJDE COKO RECI KOLKO SAM TI OFFTOPICHARILA TEMU:rock:
kada se ti vec ganjas sa shmi o komsijama i pitama, mozem i ja da malo kakim:maca:
Korisnikov avatar
By coka
xa xa xa meni stvarno ne smetaju offtopici, ustvari mozete da je offtopicuje te koliko god hocete, sve je na vama :opacupa:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Zoe
[
videla me cela skola ali cim su culi da smo raskinule evo ih sa svojim glupavim pitanjima jel imam decka!

A ti si raskinula sa Djux?! :wtf:

A tako ste lepo izgledale zajedno, bar ono sto se dalo videti na fotkama...... :no:
ma raskinule smo pre 2-3 nedelje, sve sto je lepo ima kraj samo ,ogao je biti malo bezbolniji :nistanijesavrseno: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by xyz
coko - ne znam oko cega nerviranje. treba da ti imponuje to sto se momci zanimaju za tebe i budi srecna sto nisi hodajuca reklama. a ako bas zelis da postanes stereotip lezbejke, nista lakse. osisaj se na keca, nemoj se sminkati, navuci tatinu kosulju, kupi par cokula i resena stvar :sesir:
xa xa xa mogu da zamislim na sta bi licila :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Dala bih ja njoj moju garderobu,taman da bude kao reper. No nije stvar u garderobi,nego u hodu,pokretima kad prica,kad zabaci glavu,kad se nasmesi... Sve to radi onako kao fancy fem cice koje bese zovemo plasticne cice. :lol:

Coko,bas te briga sta ko misli,budi ono sto jesi.Meni je sjajno sto si ti takva kakva jesi a ne da budes kao i vecina.Mene recimo poredjuju sa Sunny Girl iako smo mi zaista dve potpuno razlicite osobe,stil nam je veoma slican kao i kod vecine. A ti odudaras i ne mogu da te porede sa nekim u gay svetu,trebas da budes ponosna na to.

Eto da budem i ja ozbiljna. :nokti: :kiss:
Korisnikov avatar
By coka
mogla bih 2 puta da stanem u nju :smeh:

Cek cek nisam ja plasticna ali mozda uskoro budem silikonska pa mi tvoj dux bude odgovarao u predelu :sise:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Imam jedan recimo problem: Niko nece da mi veruje da sam lezbejka!!!
Najdalje sto sam uspela da ubedim nekog sem dirrty-ja je da sam bi, sto naravno nisam!
Jednostavno ne postoji nacin da im dokazem da sam lez cak mi se i bivsa cudi sto sam ostala lez posle naseg raskida! Zar zaista imam taj totalno antilez- str8 look? :vatrica: :vatrica:
Ma zenska sta se tangiras
.Nek misle ljudi sta im je volja,a ko zna zna:friends:
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by shmizllica
:odbij:
ta ruka ti apsolutno nece biti potrebna ionako neces moci da mi pridjes kolike ce biti :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
predlazem sledece:

pred javnosti i roditeljima se setas sa sexomanskim izrazom lica i na glas pevusis: ja sam zenski Nole, sve zene me vole!! budes lezbejka po protokolu

a onda se tajno nalazis sa Ognjenom, sve da svet ne vidi. ne daj boze da sad ponovo moras kontra da se outujes, bruka i sramota.

zivis latentni str8 zivot, ma milina :lol:
Korisnikov avatar
By coka
gde iscupa ovu temu :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Opusti se, i meni neki ne veruju da nisam str8 iako sam izneo jedno 1000 argumenata...
Korisnikov avatar
By m..
Ma wtf, ko ih sljivi. Eto ja imam jednog tog prijatelja, koji nece da veruje vec godinama, ajd sto nece da veruje nego mene uverava, lol. Prekjuce sam ga upoznala s cicom, vise onako u prolazu, medjutim kuzim da i dalje misli to svoje, mislim kako god, taj i da je cica i spavao samnom ne bi verovao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!