Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Jao, zaboravih najvažnije: Lindt čokolade sa bademom. Ne volim badem nešto posebno, ali ovo je stvarno vrh.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Toto keks, noblice, napolitanke, euro-blok, plazma+mleko, osim toga svasta od Papadopulosa, Twix, Ferrero, Lacta, Nutella, slatke palacinke sa Merendom, mrvljenim biskvitima, sirupima itd. e pa onda SLADOLEDI svih vrsta boja i oblika...

Slika

/\
|____Absolutamente savrseno, ima ih u nekoliko varijanti i ne zna se koja se bolja ...
By pčelica
Samo da nema suvog grožđa
i oraha. Fuj.
Korisnikov avatar
By V25
Ja obozavam slatkise. Ko me makar malo poznaje zna da se na njima bazira moja ishrana...(nije bas pohvalno, moram priznati) Ima dana kada pojedem i po dve Milke od po 300g. Znam samo da u poslednjih godinu dana nije protekao ama bas nijedan dan a da nisam pojeo barem 70g cokolade. Volim Milku, najvise. Pogotovu ovu novu koja je punjena cokoladom i sa rizom. Volim Mozart kugle, Ritter sa marcipanom, jaffa cakes, Euroblok, Najlepse zelje(obicne) i Snickers...

Kolace ne volim puno i iskreno ih zbog kora nerado jedem.

Sladoled mi je ipak omiljeni slatkis... 4 kugle od cokolade sa prelivom od cokolade, standardna porcija koju uzimam godinama...
Korisnikov avatar
By Kitee
Volim bar cokoladice, bajadere, mocart kugle i kompletan Nestle asortiman!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Trenutno sam navucena na neki glupavi keks "Keksulence". :mljac:

I na onaj bebi-jogurt sa stracciatellom. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Otkako sam bolesna (a to je skoro tri nedelje) totalno sam izgubila volju za slatkisima, tako da ih skoro i ne konzumiram, dok ranije nije smeo proci dan da ja ne smazem makar jednu cokoladicu :hyper:
Ja obozavam cokoladne bananice, mancmelou, plazmu sa mlekom ili sa eurokremom, m-joy sa lesnikom, one lesnike i suvo grozdje umoceno u cokoladu, tutko keks...
Korisnikov avatar
By Rei
Sugar Addict here. :stopdrogi:

Volim sve :D a neke od apsolutno nenadjebivih stvari su bile Mars chokoladice sa celim bademima i Twix White, a uspeo sam da ugrabim svega nekoliko komada s obzirom da su bili LIMITED EDITION! :rida:
Korisnikov avatar
By Dirrty
trenutno sam navucen na KIT-KAT i to najvise volim od bele cokolade, mada je dobar i sa lesnicima, u zelenom pakovanju, a ok su i ostali :)

njam njam kit kat i nestle
By Lost
Meni je omiljeni slatkish HAPPY HIPPO!!!:kopanos:Jeste li probali??
To je Kinder slatkish al',na zzalost,retka su mesta na kojima mozze da se kupi...pih:-)
A volim i Kinder Bueno (njam njam),Milku Noisette etc,Rafaello,Haribo bombone(al' ne sve),Milky Way,Medeno srce,7 Days kroasane(champagne i vanilla),Mentos,Tofitu...
I Plazma keks+mleko(ako se to racuna:-O) i sladoled!!!
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
kad god citam postove o ovoj temi pozelim da jedem nesto slatko...
tako da sada odoh da setam kera do najbljize-trafike! :) :lukavi: :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
Od slatkisha jedem sve gorke chokolade... lindt posebno!
Ono za shta se uvek podam to su Riesen chokoladne bombone bombone, Rittersport amareto, cve STORCK-ove chokoladne i chokoladirane bombone(posebno Schoko Toffees)...
By us3r_101
Mmmmm, slatkishi... Ovako - na prvom mestu su chokoladne bananice, pa onda Ferrero i Rafaelo kuglice, pa beli Kit Kat, Snickers, Kiddy, Lion....itd...
Mislim da ne postoji cokolada koju ne volim... najbolja mi je Milka sa keksom... Njam!
A u poslednje vreme sam strasno navucena na 7Days,naravno, sa cokoladom
:bouncy:
By жњ
a daaaa, neko je spomenuo Happy Hippoa, ijao al je to fino.. hrskava korica i onaj kremicj unutra :mljac: , zatim Reisen cokoladne bombone (majn gotttt, sadrzi cokoladu teske kategorije :bale: ) i ja bi jos skromno dodala bombonjericu Toffifee :mljac:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Samo je jedna stvar nenadmashiva na kugli zemaljskoj:

Slika

Za njom:

Ledene kocke/ledena Dorina

Milkacha sas veliki leshnjaci, Milkacha sa grozdjem i leshnjacima

M n M's (coko, ja nigde u jebenom Beogradu ne mogu da ih nadjem, a zalihe od poslednje posete stranim fri shopovima sam potrosio.. so.. jesi imala mozda vise srece? :) )

Nestle crna/jacha chokolada sas pomorandzu

Jafa keks

Medena srca

Rafaelo/Mocart kuglice

Eurokrem [urnisao ga Swisslion], Nutela

Haribo gumene od kisele jabuke

Chokolada za kuvanje, shto jacha to bolja

Kinder bueno
Korisnikov avatar
By coka
videla sam ih u maxi-ju!!! Ali nema onog ogromnog pakovanja :placko:
Korisnikov avatar
By malecka
after8 chokoladice... mmm... :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!