Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Originally posted by Kupper
Tita na Sutjesci. Pomilovao me:drama:

Neopisivo ti zavidim!
Znam:D
Originally posted by xyz
Tita na Sutjesci. Pomilovao me:drama:

wooooooow :shocked:
Bilo je to u jeku najzescih borbi za oslobodjenje:misici::freddy:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Egon
a da i Seana Rydera pevacha Happy Mondaysa
???????????????????????????? Bio mi je komsija u Londonu 2.5 godine (svi imaju stan u Londonu). Nikad se nismo upoznali ali, eto, znam ga.
on je bash seljak od choveka, moram priznati.
mada je vishe budala ...

seljak u pravom smislu rechi je onaj Ian Brown.

ma chak i onaj Morrissey

ma svi ti severnjaci su mahom dripci i stoka nevidjena.

al bez obzira sam odrastao na njihovoj muzici ...
Korisnikov avatar
By Kitee
Mladjana Dinkica - zivi sprat iznad mene i uredno se pozdravljamo kad se sretnemo u liftu ili na stepenicama zgrade.

Oliveru Kovacevic - znamo se poslednjih 10-ak godina. Vidimo se na popodnevnoj kafici kad god nadjemo malo slobodnog vremena.

Celu poznatu postavku DS-a, ukljucujuci i pokojnog Zorana Djindjica, Micunovica, Tadica, Bogdanovica (s njim i poslovno saradjujem) - njihov sam clan od '95 god. pa se vidjamo na njihovim koktelima u centrali stranke.

Aleksandar Vucic - moj fakultetski godinu dana stariji kolega sa fakulteta - stipsa jedna!!! Nije hteo da mi pozajmi knjigu iz KPP-a. Inace, uvek je bio prenadobudno puvalo!!

Boza Djelic i Vladan Batic - sa prvim jos uvek poslovno saradjujem, sa drugim saradjivala jedno izvesno vreme, ali ga i dalje jako postujem.

Miroljub Labus - profesor od koga sam dobila najlepse preporuke u CV-ju za konkurs na moje prvo radno mesto.

Dragor Hiber - profesor sa kojim se i danas povremeno cujem i popijem kafu.

Tatjana Vojtehovski - privatno uzasno zanimljiv lik!

Poznajem jos mnogo ljudi koje ja smatram celebrities u svojoj struci, ali njihova imena vam nista ne bi znacila.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Boris Tadic, urucio mi clansku kartu DS 1997 godine.
Tomislav Nikolic - Prirodan covek, prijatan za komunikaciju, ali ume da smori.
Mladjan Dinkic - Iako teska lopovcina i politicki mi uzasno odbojan, za dva puta po pola sata price totalno okej.
Aleksandar Vucic - mutav i ne mozes rec da mu izvuces, dok se ne dotakne politike. E tad vergla ko navijen.
Milos Aligrudic - stoka da gora ne moze biti. Naduvenko za medalju ali bez pokrica. Umislio tenkre da je neka faca.
Ceda Jovanovic - Upoznao ga pred kraj 1999 godine u centrali DS-a. Nisam nesto pricao sa njim, ali delovao mi okej. Mnogo mirniji je bio nego sad. :lol:
Zivorad Andjelkovic , poznatiji kao Zika Pauk - Jes da je moj zemljak, ali pare mu iz ociju vire. Taj i na pijacu ide u Versace odelu. Dilber. :lol:
Ima tu jos nekih pevaca i pevaljki koje se kerebeche po TV-u, kao i glumaca, ali ja priznajem samo face iz politike. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Upoznala sam ih dosta, kontam da me se vecina ne seca, deo mi se javlja na ulici, ali nisam sigurna da svi znaju kako se zovem, s nekim a se ischaskam svaki put kad se sretnemo, neki su porodicni prijatelji... Uglavnom glumci ili muzicari, najmanje politicara. Necu ni da nabrajam ima ih previse, a nekako nije ni ukusno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
a da li vam se desava da pozdravljate TV licnosti na ulici kao da ih znate sto godina? ja se redovno blamiram!! verovatno zato sto ih cesto vidjam imam obicaj da se istrcim i pozdravim ih jer moj ishitreni mozak ne registruje da ih vidjam na TV-u ali ne i uzivo. i eto... :blush: :blush: :blush:
Joj, desilo mi se zamalo. Radila sam nesto za CZKD, i blejala tamo vec ceo dan rmbajuci i u nekom trenutku se pojavio Beba Popovic, valjda da ga snimaju za nesto, i kako je covek prolazio pored mene, a bio mi nesto poznat, vec sam zinula da kazem "Dobar dan!" kad se setih odakle mi je poznat.. Uzas. Sto je najgore desilo se i ortakinji, samo mi se cini da se ona javila.

Inace cula sam nedge pricu kako se neki tip vracao neko jutro s neke zabave i sreo Dobricu Cosica i javio mu se misleci da je neciji chale, i tek onda skontao o cemu se radi.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by m..

Inace cula sam nedge pricu kako se neki tip vracao neko jutro s neke zabave i sreo Dobricu Cosica i javio mu se misleci da je neciji chale, i tek onda skontao o cemu se radi.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By HARP
Sarađivao sa:
Cecom Slavković
KsenijomPajčin
Lepom Brenom
Hari Mata Harijem
Ok bendom
Gocom Tržan
Srđanom Đurićem
Ružicom Čavić
Igorom Spasovom
Orlića bivšeg ministra
Sašu Joksimovića glumca inače Željkovog burazera (e, on je sladak)

Mnoge sa Grand Show-a :roll:
Puno glumaca, režisera, producenata, voditelja, novinara, ljude iz pozorišta, filma show biznisa, sporta više se i ne sećam...
Dejana cukića, Zeku iz milionera, Mega Dekija...

Anu Nikolić ovako van posla...

Zadnje sam upoznao Ivanu Mihić poslom, pili kafu pre njene probe...
Ne mogu da se setim svih, a nadam se da ću ih još upoznati :)
Korisnikov avatar
By m..
U bre sve sama estrada. Ja ne znam nikog od tih pevaljki, ako se ne racuna da sam jednom brbljala 3 sata s Tijanom Dapcevic u Industriji ne znajuci ko je... :kuku:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG

Zivorad Andjelkovic , poznatiji kao Zika Pauk - Jes da je moj zemljak, ali pare mu iz ociju vire. Taj i na pijacu ide u Versace odelu. Dilber. :lol:
Dilber? Najodvratniji mali stvor koga sam upoznao iz sveta politike.
Korisnikov avatar
By Loni
Zbog prirode svog posla, upoznao sam apsolutno sve vazne licnosti iz sveta srpske kulture, muzike i televizije.

Retko ko izlazi iz klišea.
By fazza
Sve to shto voli da se slika, i shto se nalazi ispred kamere je olosh, retko ko je
ok, zato me pisha zabole da se upoznajem sa njima. Ovo se narochito odnosi
na umishljene voditeljke, jer im je mikrofon zamena za mushki polni organ.

Meni su mnogo zanimljiviji ljudi iza kamera.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
U bre sve sama estrada. Ja ne znam nikog od tih pevaljki, ako se ne racuna da sam jednom brbljala 3 sata s Tijanom Dapcevic u Industriji ne znajuci ko je... :kuku:
Ma bravo! I dalje si carica ovog foruma! :lol:

Ocem ja da upoznam onu Tanju Savic. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Kralja i kraljicu!

Hocu reci, prestolonaslednika i prestolonaslednikovicu!

Prilikom predstavljanja pruzio sam ruku i pitao:

JEBOTE, KAKO VAS NE NERVIRA DA VAS PO CEO DAN ZOVU 'PRESTOLONASLEDNIK' I 'PRESTOLONASLEDNIKOVICA'!?

(Treba pomenuti da je rucak bio kraljevski, ali da nisam ukrao nista od escajga s Titovim grbom. Glupa postenjacina.)

@Kupper: super ovo za Sutjesku :smeh:
Korisnikov avatar
By one of the people
sanjao sam da sam se probudio pored Brad Pitta i on me pitao: jel pijes slatku kafu?

jel se to racuna?

nekoliko baletana, TV lica, faca sa Queer as Folk, kanadske licnosti iz raznih domena.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by colorado
Tori Amos
You Bitch!:crta:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by AngraMaina
Kralja i kraljicu!

Hocu reci, prestolonaslednika i prestolonaslednikovicu!

Prilikom predstavljanja pruzio sam ruku i pitao:

JEBOTE, KAKO VAS NE NERVIRA DA VAS PO CEO DAN ZOVU 'PRESTOLONASLEDNIK' I 'PRESTOLONASLEDNIKOVICA'!?

(Treba pomenuti da je rucak bio kraljevski, ali da nisam ukrao nista od escajga s Titovim grbom. Glupa postenjacina.)

@Kupper: super ovo za Sutjesku :smeh:
:lol:

Btw, znam ih i ja, doduse ne tako licno kao ti, mislim nismo jeli zajedno i to 'tamo' ali jednom prilikom prlikom posete jednoj Bolnici i donacije porodilistu Fonda PRESTOLONASLEDNIKOVICE. Razmenili smo nekoliko vaznih recenica diktafonom:) dok je on lokao wiski sa direktorom pomenute ustanove:sigh:

Ma, imam i sliku s malenom Katarinom (i diktafonom). Mislim da je Franck W. ima, nisam siguran.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pod poznatim osobama ja podrazumevam naučnike, bilo koji sa spiska onih koji su dobili Nobelove nagrade iz oblasti prirodnih nauka su oni koje bih rado upoznao.
Pevaljke i glumci me ne zanimaju.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja sam godinama bio saradnik na jednoj lokalnoj radio stanici, pa sam u sva ona doba predizbornih obećanja imao priliku da upoznam dobar deo freakova sa plakata i bilborda sa sve njihovim saradnicima ili šta su već. :nope:
Bilo je tu i pevaljki, glumaca, umetnika... itd.
A da, još i kraljicu i to dvared :D Oba puta u Beogradu, jednom smo bili na nečemu što je valjda trebalo da bude koktel :nesiguran: a drugi put sa nekom dečicom, gde sam joj ja čitao žvrljotine koje su deca pisala na engleskom. :kesa:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma ko j... naucnike i nobelovce. Aristokratija se meri, bato.

Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by AngraMaina
Ma ko j... naucnike i nobelovce. Aristokratija se meri, bato.

Kad smo kod aristokratije, upoznao sam najveceg srpskog aristokratu - Slobodana Milosevica.
Od onih koji se po tebi ne racunaju, neki su mi ostali u ogavnom secanju (Vaclav Havel, Klinton, V. Brajovic, D. Bjelogrlic), a neki u divnom secanju (Desanka Maksimovic, Seka Sabljic, Lepa Brena, Albahari, Alen Ginzberg, Filip Glas...).
I, da, lepo neko rece, svako se seca da je upoznao poznatu osobu, ali poznati se (uglavnom) ne secaju upoznavanja sa nepoznatima...
By Ulix
Originally posted by ...
neki u divnom secanju (Desanka Maksimovic, Seka Sabljic, Lepa Brena, Albahari, Alen Ginzberg, Filip Glas...).
Uh, Ginzberg. :)

Upoznao sam Albaharija i umalo se nisam onesvestio; pokusao sam da srocim jednu recenicu, on me je pazljivo slusao, nasmesio, i ja sam pobegao. I naravno, on je za to posve sigurno vec zaboravio, ali cu ja to pamtiti... Taj covek je tacno onakav kakav je morao biti. Plasio sam se da ispadne neka budala, onda vise ne bih mogao procitati ni jedan redak njegovih knjiga. Taj tih glas, pronicljive, dobrocudne oci, ruke... mislim da jos vise volim njegovu prozu. :blush:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by ...
Od onih koji se po tebi ne racunaju, neki su mi ostali u ogavnom secanju (Vaclav Havel, Klinton, V. Brajovic, D. Bjelogrlic), a neki u divnom secanju (Desanka Maksimovic, Seka Sabljic, Lepa Brena, Albahari, Alen Ginzberg, Filip Glas...).
Desanku? Brenu? GINZBERGA??? O, covece... ko j*** aristokratiju.

Albaharija sam i ja upoznao, i delim misljenje da je sasvim fin, a Desanku nisam stigao (bio sam mali kad je umrla, sirota). Za Bjelogrlica nemam nikakve sumnje da je odvratan, gadan i grozan, to se oseca s kilometra.

I, da, lepo neko rece, svako se seca da je upoznao poznatu osobu, ali poznati se (uglavnom) ne secaju upoznavanja sa nepoznatima...
Da!!! Evo jedna anegdotica na tu temu:

Gospođa Q, poznati lovac na slavne ličnosti, dovukla je na silu velikog pisca [Vilijema Foknera] na jednu od svojih zabava. Posadila ga je pored kamina i dovodila redom zvanice da mu ih predstavi. To je trajalo satima. Da bi izašao na kraj s dosadom, Fokner je popio mnogo viskija i dokazao teoriju da vrlo malo ljudi čuje ono što se govori prilikom predstavljanja. Odgovarao je bilo čim što bi mu palo na pamet, uz to samo malo zaplićući jezikom.
„Kako ste, gospođo Gidovosku?“
„Radujem se što vas vidim, gospodine Taljeran.“
I kunem se: „Podigni visoko svoj mokraćni kanal, Liza.“
I svaki put u odgovor bi dobio nasmešen naklon i mrmljanje: „Drago mi je“...

:)
Korisnikov avatar
By ...
Ma ja sam bio dete kad sam upoznao Desanku (kraj osamdesetih ili pocetak devedesetih?). Rekla je: "Jao, sto si lep, kao lutka!" Tada sam stvarno bio lep. A onda je dosao Milosevic (to je bio veliki knjizevni festival) pa pomilova ono dete lepo kao lutka (t.j. ja) po glavi, ja rukuje se sa svima, i ode. I Desnaka kaze: "Kako lep covek!" ili tako nesto... Od tada sam poceo da sumnjam u svoju lepotu (kao i ja i Slobo lepi), pa je godinama i izgubio (ne sasvim ;) ).
By Paris
Zero. A mozda i jesam, ali se ne secam. Verovatno zato sto mi je nebitno.
Korisnikov avatar
By Bagheera
sebe

...mada to upoznavanje nekako i dalje traje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Upoznala neke nase a i neke hrvatske i bosanske kosarkase. Shvatila da zaista imaju inteligenciju prosecnih pilica. Zato i necu da ih imenujem.
Korisnikov avatar
By decko
Ja znam par njih, a uglavnom sam upozavao one najvece trash zvezde... :roll: Kao sto rece Mina, ne zelim ni da ih imenujem.... :grebanje:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by fazza
Meni su mnogo zanimljiviji ljudi iza kamera.
Potpuno se slazem :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!