Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FireGoxLjudi su jako čudni... nekidan razgovaram telefonom sa V. i nabrajam ko je sve bio na nekom događaju od ljudi koje znamo, i pomenem M., i V. me pita kako M. može toliko da visi na našoj mejling listi kad ima tako odgovoran posao, zar ne treba da radi taj svoj posao umesto da je stalno na netu. Tu ja malo zabašurim priču; nego ama šta koga briga da li će neko i koliko često? dolaziti na net. Postoje pauze za kafu i slično, valjda ljudi svaki dan provere sve svoje poruke pa i one sa mejling lista i odgovore na njih; ne vidim to kao neprekidno "visenje" na netu. Mislim to je stvarno nivo razmišljanja nekoga iz drugog razreda osnovne (ijuft, on piše domaći iz matematike običnom olovkom! skandal!). Ali dobro, znam V. već godinama i on je sa Marsa.*
Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Originally posted by Kiteee svaka ti je zlatna! isto tako razmisljam
Ne vezujem se nesto preterano za bilo kakav komentar, pozitivan ili negativan... Misljenja sam da osoba moze stvoriti virtuelni identitet koji je potpuno razlicit od realnog, stoga bi bilo apsurdno da me pogadjaju komentari osobe koja me ne poznaje i koju ne poznajem.
Originally posted by jukieJedan od razloga mog dolaska na net uopste je sto nisam imala zelju da pricam sa ljudima... Skoro svi razgovori su bili stereotipni i znala sam unapred sta ce sagovornik da kaze a i ja nisam morala uopste da ukljucujem mozak posto sam unapred znala sta treba da odgovorim. Mislim da bih poludela da sam rodjena u neko vreme kad nije postojao internet...
... Ali dobro, znam V. već godinama i on je sa Marsa.*
*kada pročitaš negde "muškarci se ponašaju tako i tako" V. uvek 100 odsto odgovara stereotipu.
Originally posted by ZvezdasBGne znam kako uspevas da ne razmisljas o forumu. ponekad me i neciji postovi jako zaintrigiraju, da pocnem da razmisljam o tome...Originally posted by FireGoxOdvajam. Sto rece unic0rn, kada iskljucim komp, uopste ne razmisljam o forumu.
Odvajate li virtuelni od realnog sveta i na koji to način radite?
Originally posted by ZvezdasBGmislim da nema veze sa "bogatim" stvarnim zivotom, i bzvz je sto te 2 stvari tako povezujes...Originally posted by FireGoxJeb ga mnogi ga shvataju i preozbiljno. Valjda sve zavisi koliko je kome "bogat" realan zivot.
Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Originally posted by anchezavisno od osobe od koje komentar (tj. kako sam ja shvatila tu osobu preko njegovih/njenih komentara) i tako i dozivljavam komentar... mada mozda komentare shvatam vise realno nego sto bi trebalo...Originally posted by Kiteee svaka ti je zlatna! isto tako razmisljam
Ne vezujem se nesto preterano za bilo kakav komentar, pozitivan ili negativan... Misljenja sam da osoba moze stvoriti virtuelni identitet koji je potpuno razlicit od realnog, stoga bi bilo apsurdno da me pogadjaju komentari osobe koja me ne poznaje i koju ne poznajem.
Originally posted by ancheEto, jos i pocvreneh sada...Originally posted by Kiteee svaka ti je zlatna! isto tako razmisljam
Originally posted by KiteeEvo da se ja ne slozim Mislim da niko ne moze da stvori nesto sto je izvan njega samog... Mozda se virtuelni lik razlikuje od realnog ali sve sto radimo je deo nas samih pa je i taj virtuelni lik sigurno deo realne osobe... Sem toga, tesko da neko moze izmisliti lik koji ce napisati 1000 ili vise postova a da ne mozes da stvoris ipak i sliku o toj osobi, ako je mali broj postova onda je drugo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!