Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
komentar ovde???? od koga??? da ne kazem od cega???

zabole me za komentar ovde...

ako nekog od forumasa poznajem licno, ono sto mislim mu napisem preko U2U ili sms-a
Korisnikov avatar
By mili86
koliko vidim pisao si samo jedan red
Korisnikov avatar
By iJazz
Forum smatram realnim koliko i svet van njega. Ono što kažem online, isto tako mislim i offline.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
To da je u 99% slucajeva covek na netu drugi chovek u stvarnom zivotu ne pije vodu. Ne znam koga ste vi upoznali, ali ljude koje sam ja upoznao isto dozivljavam i na netu i na forumu.
Mozda sam dobro probrao, ne znam :)
A forum dosta utiche na moj zivot jer su tu ljudi koje volim i sa kojima nemam priliku cesto da se vidim. Ali nadam se da ce se to promeniti, bolje je uzivo :P

sve vas volem :) :) :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Niko ne može da me uveri da sve ono što ovde pročitam nije refleksija realnosti. Šta više, mišljenja sam da ćeš bolje upoznati čoveka ovako virtualno, nego li uživo.
Jednostavno, ako neko voli da provocira, vređa, iritira druge na netu, pljuje po ljudima, a privatno je *dobrica*, pa, pre ću poverovati da je vešto prikriveni licemer, nego li da odvaja ova dva sveta, jer, sve što napišeš dolazi iz tvog mozga, deo je tebe i tvoje ličnosti.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ZvezdasBG
Jeb ga mnogi ga shvataju i preozbiljno. Valjda sve zavisi koliko je kome "bogat" realan zivot.
U tome i jeste kvaka...
Internet ne postaje navika, bolest ili kako već nego, "sve" , e tada postaje opasno...
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Sve je ovo jedna slatka i kisela zabava..tako ja ovaj forum dozivljavam:bundeva::palacinke:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
na forumu mozes da se iznerviras,zabavis i smoris...a to mozes i bez interneta...tako da je interenet ipak jedna zarazna bolest!
Korisnikov avatar
By weatherman
Hm...lagao bi kad bi rekao da internetm bilo da je forum ili neko drugo virtuelno mesto ranije nisam dozivljavao kao deo "real" zivota ali isto tako ne mogu da tvrdim da sad vec nisam oguglao na to, jer nas jednostavno ima raznih. Postoje oni koji dolaze da bi stekli prijatelje, da bi ostali anonimni i cisto otvorili svoju dusu i ponekad podele svoje brige kad to ne zele da podele s nekima iz svoje okoline, neki dolaze da se svadjaju i nalaze kritike u svemu i svakom, itd, itd.

I, da li onda vredi zamajavati se sa virtuelnim zivotom?:jazzva:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Ljudi su jako čudni... nekidan razgovaram telefonom sa V. i nabrajam ko je sve bio na nekom događaju od ljudi koje znamo, i pomenem M., i V. me pita kako M. može toliko da visi na našoj mejling listi kad ima tako odgovoran posao, zar ne treba da radi taj svoj posao umesto da je stalno na netu. Tu ja malo zabašurim priču; nego ama šta koga briga da li će neko i koliko često? dolaziti na net. Postoje pauze za kafu i slično, valjda ljudi svaki dan provere sve svoje poruke pa i one sa mejling lista i odgovore na njih; ne vidim to kao neprekidno "visenje" na netu. Mislim to je stvarno nivo razmišljanja nekoga iz drugog razreda osnovne (ijuft, on piše domaći iz matematike običnom olovkom! skandal!). Ali dobro, znam V. već godinama i on je sa Marsa.*
*kada pročitaš negde "muškarci se ponašaju tako i tako" V. uvek 100 odsto odgovara stereotipu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sve ovo vidim kao razmenu misljenja sa osobama iste sexualne orijentacije,nemam puno gay prijatelja vise se druzim sa str8 osobama pa mi ovaj forum dobro dodje!!!
Mislim da sve ovo netreba shvatati preozbiljno jer na forumu ima dosta iskompleksiranih osoba sa kojima se nemoze voditi nesto se zove konstuktivan razgovor.:hvala:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nikako da se namolim da citam ove duge postove....:jumpfuck:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Za mene je sve povezano. Čak i ako nisi upoznao nekog preko foruma, mjesto se tako zove: Forum. Na forumima od vajkad postoje ljudi govore što misle i ti vidiš kakvi su.
Ako ih još upoznaš u živo još ljepše. Ako te ne znaju cijeniti neće te cijeniti ni u real lifeu niti u zbilji. Stoga mi forum nije ništa drugo nego real life.
:slika:
Korisnikov avatar
By Kitee
Ne vezujem se nesto preterano za bilo kakav komentar, pozitivan ili negativan... Misljenja sam da osoba moze stvoriti virtuelni identitet koji je potpuno razlicit od realnog, stoga bi bilo apsurdno da me pogadjaju komentari osobe koja me ne poznaje i koju ne poznajem.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Kitee
Ne vezujem se nesto preterano za bilo kakav komentar, pozitivan ili negativan... Misljenja sam da osoba moze stvoriti virtuelni identitet koji je potpuno razlicit od realnog, stoga bi bilo apsurdno da me pogadjaju komentari osobe koja me ne poznaje i koju ne poznajem.
e svaka ti je zlatna! isto tako razmisljam :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Pa, imam sasvim ispunjen život van foruma, tako da mi nije toliko bitan. Ljudi iz mog realnog života nemaju veze s forumom, tako da je to odvojeno. S druge strane, ovde dolazim ponekad i imam svest da ovde pišu pravi ljudi, tako da ovo ima i elemente kontakta sa ljudima, mada opet bitno drugačijeg nego u realnom životu.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jukie
... Ali dobro, znam V. već godinama i on je sa Marsa.*
*kada pročitaš negde "muškarci se ponašaju tako i tako" V. uvek 100 odsto odgovara stereotipu.
Jedan od razloga mog dolaska na net uopste je sto nisam imala zelju da pricam sa ljudima... Skoro svi razgovori su bili stereotipni i znala sam unapred sta ce sagovornik da kaze a i ja nisam morala uopste da ukljucujem mozak posto sam unapred znala sta treba da odgovorim. Mislim da bih poludela da sam rodjena u neko vreme kad nije postojao internet...
Korisnikov avatar
By malecka
Odvajate li virtuelni od realnog sveta i na koji to način radite?
Odvajam. Sto rece unic0rn, kada iskljucim komp, uopste ne razmisljam o forumu.
ne znam kako uspevas da ne razmisljas o forumu. ponekad me i neciji postovi jako zaintrigiraju, da pocnem da razmisljam o tome...
u sustini, kad sam odlucila da forum ukljucim u svoj zivot, ne mogu da ne razmisljam o tome... mislim kad je vec postao deo njega...
Sve u svemu primetih da ljudi dosta doživljavaju virtuelni svet realno, šta inicira takav osećaj?
Koliko prenosite virtuelni u realan svet?
Jeb ga mnogi ga shvataju i preozbiljno. Valjda sve zavisi koliko je kome "bogat" realan zivot.
mislim da nema veze sa "bogatim" stvarnim zivotom, i bzvz je sto te 2 stvari tako povezujes... :roll:

Originally posted by anche
zavisno od osobe od koje komentar (tj. kako sam ja shvatila tu osobu preko njegovih/njenih komentara) i tako i dozivljavam komentar... mada mozda komentare shvatam vise realno nego sto bi trebalo...
Korisnikov avatar
By Kitee
Originally posted by anche
Eto, jos i pocvreneh sada...
Korisnikov avatar
By donquijote
Ne doživljavam realno. A i zašto bih? Ne pogađa me mišljenje ljudi koje ne poznajem i koji me ne poznaju. Doživeo sam više puta uvrede na ovom forumu, ali me to ne pogađa zato što mislim da svako onaj ko vređa drugoga zapravo vređa sam sebe i time govori o sebi. Osim toga, može da me uvredi samo osoba do čijeg mi je mišljenja stalo, a na ovom forumu takvih ljudi nema ili ih ja bar još nisam upoznao
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Sve u svemu ovo je zabava jedna....gde se smejes ljudima sa kompleksima (a ima ih), a sa druge strane pricas sa tebi nekim dragim ljudima i uzivas...
Imaginarnost i realnost zajedno....jbg tako mora...
Korisnikov avatar
By Dina
Evo da se ja ne slozim :wink: Mislim da niko ne moze da stvori nesto sto je izvan njega samog... Mozda se virtuelni lik razlikuje od realnog ali sve sto radimo je deo nas samih pa je i taj virtuelni lik sigurno deo realne osobe... Sem toga, tesko da neko moze izmisliti lik koji ce napisati 1000 ili vise postova a da ne mozes da stvoris ipak i sliku o toj osobi, ako je mali broj postova onda je drugo...

Inace, ja ne verujem u one price da je neko ovde jako negativna osoba, pljuje i vredja ljude a inace je divna osoba van foruma... ma hajde... mozda ta osoba u realnom zivotu nema hrabrosti da to radi kad gleda ljude u oci. Ali cim bi bila u situaciji bila bi ista kao virtuelni lik koji je stvorila, da nema takvu potrebu ne bi taj lik ni stvarala...
Korisnikov avatar
By Kitee
@ Dina: Ipak se ljudi trude da ostave sto bolje i pozitivnije misljenje o sebi kod drugih... Forum ipak nije kao razgovor uzivo; ovde mozes dobro da promislis pre nego sto odvalis nesto kompromitujuce po tebe, sto nije uvek slucaj uzivo. Ovde uvek mozes da budes savrsen, odgovoran, principijelan etc.
Korisnikov avatar
By Dina
Pa onda bar znamo da bi voleli da budu principijelni, odgovorni, da znaju da je to pozitivno... :wink: A ako je osoba neodgovorna onda ce to pokazati u nekom sasvim levom postu, kad ne misli na to nego na nesto drugo... pa mozes da zakljucis da je bilo foliranje... Mada ja nisam za neko detektivsko istrazivanje i uglavnom prihvatam da je onako kako neko kaze. Inace kod mene licno - pre se desi da lupim nesto na forumu, kazem vise nego sto sam htela... mada mogu da obrisem, ali najcesce to ne ucinim. Uzivo mi se to retko desava iako brzo pricam.... Mada mozda je to atipicno pa je tacan tvoj utisak da je vecina ljudi promisljenija na forumu nego uzivo...
Korisnikov avatar
By mmiki
Realno dozivljavam samo komentare od onih koji me dobro znaju a i od jos po nekog meni dragog forumasa kojeg bi voleo da upoznam.
Korisnikov avatar
By Error
ne dozivljavam komentare sa foruma.:puzzle:
By Kragi
Ono što pišem u principu i mislim osim ako nije zezanje, a ima me i na takvim temama. forum dozivljavam kao virtuelnu zajednicu na kojoj za razliku od drugih nema oglasa i stvari tipa 'looking for' ili bar ne zvanično, što je zapravo super, jer po meni isključuje mogućnost da bilo ko očekuje bilo šta od vas :D
nekolicinu simpatisem, volim da čitam i pre bih rekao da me više zanima njihov stav o nekome, nečemu a ne da me baš dotiče.
razlike sigurno postoje izmedju virtu. lika i osobe uživo jer vam forum ipak pruža mogućnost da budete opušteniji kad se već 'krijemo iza avatara', ali ne verujem u drastične razlike mentalnog sklopa :)
By therealrocknrolla
Nemoguce je da atak na svoju personu ne dozivim licno, makar bio preko interneta. Naravno, tesko da cu zbog toga izgubiti apetit i san. Kako bilo, ne dam na sebe ni u realnom, ni u virtuelnom svetu. Na forumima ima svakojakih izroda i mora covek da se svadja. U stvarnom zivotu, ja sam veoma skrta na recima, biram drustvo i mesta na kojima cu boraviti. Zbog toga retko dolazim u konfliktne situacije, a kad se i desi vise sam sklona potezanju cvrstih argumenata nego ciganisanju (zargonski izraz, ne vredjam Rome).
By Speculum Columbae
Nekih 97 % mog vremena me ne intresuje šta ko piše (ako i kada piše o meni, ali ko bi se, pobogu bavio mnome?!) - kada mi padne mrak na oči i kada mi se ceo dan odvijao po marfijevom bezakonju, onda mi i to teško padne.
Ako bih stalno razmišljao šta ko misli o meni, ne bih ni izlazio iz kuće, ali se trudim da ja nikoga ne uvredim/povredim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!