Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Guzoljub
ja volim kad mi decko dodje sa kopanja, onako oznojan i pokriven zemljom i onda ga presavijem preko kade dok se umiva .. uf!

sta ce mu garderoba? a te sa kajscicima, majcicama, to ne volim

volim kad lepota isijava pod prasinom
Ovde nije rec o tvojim popaljivackim pozama,vec o necem ozbiljnijem.
Izgleda da se neko suvise presavio preko kade,nagutao prasine i zemlje pa ne kapira bas najbolje.. :hekla:
Originally posted by bilobilepo
Pozdravljam frizerku.

:cvece:
Hvala ti,pozdravljam i ja tebe :kiss:
Korisnikov avatar
By Guzoljub
aman zeno sta si me spopala, rekoh ti da mi treba zena imam kod sebe u selu dovoljno popaljenih rospija, ovde sam dosao da vidim da li ima neki zgodan muski
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by mladunac
shtrokavi decaci sa fudbala u trenerkama sivim rulz :leviathan:
:lol: :lol: :lol:
slazem se :up:
btw recenica je genijalna :lol: :lol: . red reci il sta li je :lol: :lol:
aman zeno sta si me spopala, rekoh ti da mi treba zena imam kod sebe u selu dovoljno popaljenih rospija, ovde sam dosao da vidim da li ima neki zgodan muski
:kralj:
By Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by Ulix
no i ja pricam gluposti; licnost... ne treba ici bas toliko daleko, jel da? :cigareta:
Ulixandra, naravno da pričaš gluposti. I prestani da se baviš trivijalnim stvarima poput ličnosti.
Skroz sam nastran, sta cu, jadan... :barf:
By RACABG
o ukusima ne vredi raspravljati
By ~ Le Saint X ~
:snob:

personality is everything!

Money or cuteness will not buy you that!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma pokusavam samo malo da ti razdrmam taj talog od mozdanog sadrzaja.
Takav kakav si ni zene ne mozes da privuces,a tek muskarce. :deda:
Na tebe se pale samo psihijatri i obadi sa livade koji su pobegli sa obliznje stoke.

Ovo je tipican primer da coveku nije samo dovoljna garderoba.
Moze da stavi na sebe i Kavali Navali, ali dzabe.
Iz ovakvih kalibara uvek isijava glupost i samo glupost.

:seronjo:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
1st of all, ko kaze da za dobar autfit moras imati mnogo para? oko nas je toliko garderobe koju mozemo kupiti za male pare, i nije tacno da ne mozemo izgledati lijepo bez markiranih krpica?

2nd of all, naravno da je garderoba tu da njome privucemo paznju drugih ljudi. jednostavno, kao sto je bitno da na nekoj audiciji imas nesto crveno na sebi(kazu da je to dobro, jer ljudima upadas u oci-ostavljas dobar utisak), a pouzdano znam da je to tacno, isto tako je bitno i da na ulici, zurci, faxu ili bilo gdje na ljude oko sebe ostavis dobar, ili bilo kakav utisak, jer najvaznije je da te primijete, kako bi dobio sansu da pokazes svoje kvalitete koji su skriveni ispod(pa makar to bili trbusnjaci:))
Korisnikov avatar
By blenta
najoshtirje protestujem i odgovorno tvrdim da se najvishe paznje privuche kad se pojavish go bez ikakvih krpa :D

:protest:
Korisnikov avatar
By EYA
procitajte knjigu ˝americki psiho˝
u filmu se ne moze toliko skapirati opterecenost modnim detaljima, ali knjiga ubija.

zivimo u vremenu koje apsolutno favorizuje spoljni izgled.
polako se primecuju koraci koji vode prirodnosti, spontanosti, inteligenciji i unutrasnjoj lepoti licnosti.
ipak, nacekamo se da dozivimo masovno prihvacanje ovog drugog sistema vrednosti :evilwait:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Neka ti je alal Frizerka na analizi.... bravo

Bio sam u vezi sa likom koji je histerisao ako mu ne dam da nosi moje majice, jase i sl. Na kraju je to postala jedina tema ......... po ceo bogovetnji dan, samo o gardeobi ...........JAAAAAOOOOOOJ!

A kad krene da mi opisuje ljude po sistemu, znas onaj sto nosi to i to, ili vozi ovo/ono - PARKIRA SVOJ AUTO TU/TU(!) ......Gospaode!!

Glava me zaboli samo kad se setim. Cini mi se da od tada kupujem samo casual look krpe, trenerke s buvljaka i sl. Ned`o bog nikome one muke.
By High Maintenance
Svaka roba ima svog kupca :D

Ako nekome odgovara osoba koja je samo dobro sredjena i nista mmo toga,nista protiv...samo tesko da bi mi pored nekog takvog bilo zanimljivo vise od 24h.

Iskreno,najcesce paznju privuce neko ko je dobro sredjen...Medjutim, neciji izgled nikada nisam stavljao ispred negih drugih,meni bitnijih,stvari...tako me ovakvo stanje ni najmanje ne pogadja,jer na taj nacin razmisljaju ljudi koji meni ni po cemu nisu zanimljivi...
Korisnikov avatar
By Vix
Ako bih sebe svrstao u neku od navedenih kategorija, trebalo bi da pripadam studentima koji zive daleko od roditelja i koji nemaju dovoljno para za kupovinu po buticima...dakle - koji ne brinu o spoljasnjem izgledu???
Iskreno, i da sam najbogatiji u gradu, ne verujem da bih se zadovoljio ponudjenim "modernim" stvarcicama u izlozima, i nikako ne bih njima obogatio moju garderobu. NE ODGOVARAJU MOM UKUSU.
Sa druge strane, trenutno sam u periodu kada ne brinem o svom spoljasnjem izgledu ( do te mere ) , ali radim na sebi na drugi nacin pa nemam vremena da se setkam birajuci/kupujuci. Svakako ce doci period kada cu biti opsednut spoljasnjem izgledom, ali to samo ukazuje na fluidnost spoljasnjosti.
I kad smo vec kod fluidnosti, koliko puta ste promenili svoj styling? Da li je identican broju promena vase licnosti?
ili je mozda muzika glavni razlog?

Svakako da zivimo u dobu kada je veliki akcenat na spoljasnjem izgledu, ali na kraju krajeva, koje doba to nije? Skupocena, moderna odeca ne moze NIKAKO da garantuje uspeh. NIKADA! U poslednje vreme cak imam veliki otpor prema ljudima koji insistiraju na "in"u. Ponekad mi se gade.

Ja, kao roba, za sada, ne mogu da ponudim moju odecu, ali mogu nesto drugo. Nisu svi kupci isti, na svu srecu.

U tom smislu, pozdravljam Guzoljuba.
:saint: :srbin:
Korisnikov avatar
By mili86
garderoba.... dosta polazem na to i kod sebe i kod drugih...
svog sadasnjeg decka sam upoznao i na neki nacin zavoleo a nisam ni znao kako izgleda ni kako se oblaci,,, ali sam upoznao kakav je u glavi...
i sad nam je extra....
mada, ruku na srce, ima lepe krpice
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by mili86
garderoba.... dosta polazem na to i kod sebe i kod drugih...
svog sadasnjeg decka sam upoznao i na neki nacin zavoleo a nisam ni znao kako izgleda ni kako se oblaci,,, ali sam upoznao kakav je u glavi...
i sad nam je extra....
mada, ruku na srce, ima lepe krpice
ruku na srce, imas ih i ti :prslook:

:lood:
Korisnikov avatar
By mili86
mislim da ce za bozic Bananica da dobije poklon od mene samo ako budem u CG:zastava: :mama: :dancing:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Frizerka
"odelo ne cini coveka,ali mnogo govori o njemu"

imamo tri kategorije ljudi

*Prvu cine ljudi koji su prazni kao licnosti i jedini nacin da privuku druge je da na sebe nesto nabace.To im i polazi za rukom,jer je populacija slicnih brojnija i povrsnija u proceni ljudi.Dakle,gleda samo ono spolja i materijalnim se nadoknadjuju intelektulani i drugi nedostaci.

*Drugu grupu cine ljudi koji sarmantni,pametni,harizmaticni ali vole da se takodje picane i nabace neke krpice na sebe,ali s motivom,ne da posto poto privuku paznju na sebe,vec zato sto se tako bolje osecaju ili se krecu u krugovima u kojima im lezernija garderoba nije dopustena.

*Trecu grupu cine takodje pametne osobe koje garderobom ne skrecu paznju na sebe i njihovi kvaliteti dolaze do izrazaja kada komunicirate sa njima.U odevanju su skladni,ne nose neke drechave boje i amblemiranu garderobu.Najmanje opterecenje im je sta ce obuci.

Zakljucak...ne budite povrsni u proceni ljudi na osnovu spoljasnjeg izgleda,vec sliku upotpunite komunikacijom i donesite konacan sud.
:teg2:
Nemam obicaj da citiram ljude, ali ovo mi se dojmilo.

Odelo ne cini coveka, ali u svakom slucaju pokazuje njegov stav prema svetu oko njega.

Gledam iz licne perspektive, nove okolnosti u zivotu me primoravaju da se oblacim drugacije nego ranije.

Nekada sam na fax, cak, isao u japankama i u bade mantilu.
Ok, bio sam malo lud.

Ali cinjenica je da TVOJA odeca pokazuje tvoj stepen postovanja prema osobi/instituciji kod koje si dosao. Kod koje si gost.

Tako posmatram i druge ljude, ljude koji nisu deca. Od toga gde/kod koga ides, zavisi i odeca.

To se zove postovanje.

Vaspitanje, izmedju ostalog.

Bez obzira na materijalnu situaciju.

Pristojno je pristojno, ukusno ukusno, cisto je cisto.
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Samo jednu stvar da razgranicimo - ja ne poznajem ni jednu osobu koja u nekom KLUBU prvo primetila fizicki izgled. Molim Vas pa ne dopada Vam se ono sto ne mozete da primetite u tom trenutku. Poklon je lepo upakovan. Iznenadicu se ali potpuno ce se uklopiti ukoliko mi se i poklon svidi a ne samo celofan.

Da odeca je bitna, ne i presudna
Korisnikov avatar
By svejedno
Svakako.

Ali sto si stariji, nekako je odeca u odredjenim situacijama sve vise bitna.

UKUS.

Postovanje.

Nemoj doci u trenerci na sahranu i to.

Odeca dosta govori o licnosti, ipak.
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Naravno da garderoba govori samo u odredjenoj meri o licnosti.

Uostalom ja ne znam osobu koja ne zeli da izgleda lepo i da se za njom okrenu. Mada su ukusi potpuno razliciti ali svako od naskoristi garderobu da bi se "reprezentovali" na anjbolji moguci nacin!!!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:pickme: Garderoba je za mene nacin da se izrazi sopstvena individualnost,oni koji smatraju da je ona statusni simbol su uglavnom PLITKE i POVRSNE osobe!!!
Mnogi od njih neznaju jednostavno da se obuku i da se"uklope" bez obzira koliko novca potrose na garderobu.
Meni licno uvek za oko zapadne neki "slatkis" koji je jednostavnije obucen a pri tom je sportski tip.
FOR GOX:sto se tice komentara upucjenih tvom drugu i njegovom stajlingu,pametan covek jednom rece:"CENIM SVOJE DRUGOVE KO SEBE A DRUGE SVE KO JEBE"!!!
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by Lakiboy_ns
:pickme: Garderoba je za mene nacin da se izrazi sopstvena individualnost,oni koji smatraju da je ona statusni simbol su uglavnom PLITKE i POVRSNE osobe!!!
Mnogi od njih neznaju jednostavno da se obuku i da se"uklope" bez obzira koliko novca potrose na garderobu.
ne razumem ovo "uklopiti" . Uklapanje u sredinu ili nesto drugo?
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
ako uzmemo oblacenje kao vid izrazavanja jedne individue, onda kombinacija elemenata koju ona koristi u datom trenutku definitivno mnogo govori o njoj.... samo je pitanje koliko smo svi mi objektivni da tu simboliku ne tumacimo optereceni nekom nasom idejom o celokupnoj pojavi.....ok mozda sam se malo definicijski prokenjala ovde, ali sustina je tu - odelo emitor poruka
Korisnikov avatar
By Dirrty
Joj kakve odvratne stvari ste sve napisli ovde!
Meni ako je neko lep i privlacan, bice takav i go i obucen!
By Dionysus
Bitno je da neko drzi do sebe, da bude cist, uredan i pristojno obucen, sto se moze bez velikog novca. Naravno da i fizicki izgled nije najbitnji kod neke osobe, ali ako vidim da je neko strokav i neuredan, naravno da me nece privuci...
I svako, ali svako, moze da izgleda lepo ako se potrudi.
Ja licno nemam novca za shopping u fancy butique-ima, ali to ne znaci da cu se obuci vulgarno ili smesno...
By Dionysus
Bitno je da neko drzi do sebe, da bude cist, uredan i pristojno obucen, sto se moze bez velikog novca. Naravno da i fizicki izgled nije najbitnji kod neke osobe, ali ako vidim da je neko strokav i neuredan, naravno da me nece privuci...
I svako, ali svako, moze da izgleda lepo ako se potrudi.
Ja licno nemam novca za shopping u fancy butique-ima, ali to ne znaci da cu se obuci vulgarno ili smesno...
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
.... dabome, neko moze da ima i sjajne krpice ali..... meni se nikada nisu dopadali nasminkani muskarci ..... odelca na pruge i sl .... fuj

... najvise volim da vidim momka u pamucnoj trenerci .... al` ko ne voli ?? :yay:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

Sve je roba. Ljudi su roba. Što smo bolje upakovani, bolje se prodajemo na tržištu. I nemo' neko da se suprotstavi. Ko drukčije kaže, kleveće i laže.
istina, al je i pakiranje subjektivan pojam - ne vole svi sarene, sjajne i skupe omote
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Vix
Originally posted by Lakiboy_ns
ne razumem ovo "uklopiti" . Uklapanje u sredinu ili nesto drugo?
Mislio sam na uklapanje razlicitih delova garderobe tipa da recimo duks i pantalone dobro izgledaju zajedno,cipele i pantalone i slicno KAPIŠ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!