Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DinaBas sam se pitala za sta sam ja ovde glasala i da li bih sada isto... dobro je da sam obrazlozila
Gordost - najizrazitija. Mada nastojim da se promenim, nije me dovela do dobrog bas... Najmanje izrazena - zavist, to skoro i ne znam sta je. Mada mozda to i nije toliko dobro jer je razlog to sto ja uopste ne mogu da "premerim" sebe i druge ljude, pa ne mogu ni da im zavidim kad ih vidim skroz razlicitim od sebe. Zavist je razarajuce osecanje ali recimo kod nekih mojih prijateljica kod kojih je ima u manjoj meri mozda je i pomogla, imaju dobro organizovan zivot. Ja koja se ne poredim sa drugim ljudima samo lutam pa s vremena na vreme shvatim da i ne znam gde sam tj. da sam sasvim zalutala... ili sam stigla do neke tacke na kojoj nikoga nema.........
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!