Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by bigirl
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???). A menstruacija tek... Huh. Pa trudnoća, porođaj... Aaaaa...

Jedino što vi kao TREBA da radite je da se brijete svako jutro. I i to vam je teško. Imali ste samo još jednu obavezu: vojska. A sad ni to ne morate... Makar smo mi uživale dok ste se vi valjali po blatu, a sad... Nosite ručak starim osobama i kao... "jeeee... odslužio sam i to".

Mis'im, stvarnoooooo... Blago vama muškima.

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal:
Da si mushko bila bi shovinista.
Pre svega vas devojke NIKO ne tera, niti tuche po prstima da se brijete, chupate obrve..etc.. Same ste to prihvatile, a da niste morale, nego vam je stalo do toga shta ce okolina hteti.
Shto se menstruacije tiche, uvek mozesh da podvezesh jajovode... a trudnoca je ponovo stvar izbora.

:mjuza:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma ja ni prisao vojsci hi hi ... cuo kako pricaju... :oskar: pease girl... samo se zezam bwe, ja mislim da je trandzama teze nego nama oboma... a i tuborg je bolji... :kada: :tuc:
Korisnikov avatar
By taurus
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???). A menstruacija tek... Huh. Pa trudnoća, porođaj... Aaaaa...

Jedino što vi kao TREBA da radite je da se brijete svako jutro. I i to vam je teško. Imali ste samo još jednu obavezu: vojska. A sad ni to ne morate... Makar smo mi uživale dok ste se vi valjali po blatu, a sad... Nosite ručak starim osobama i kao... "jeeee... odslužio sam i to".

Zaboravila si da nam ne trebaju pomagala u sexu(sto se gay ljudi tice) opet imamo rupu i to uzu :smeh: dildodildo tesko vama
Blago nama, blago nama
P.S. Da li sam uspeo da moj post bude besmisleniji?! :eya:
Korisnikov avatar
By KiWi

U pravu si što se tiče depiliranja, čupkanja i šminkanja. Ali vi to radite jednom mesečno (dva puta, ako je brijanje u pitanju) a mi se brijemo svako jutro.

Porođaj je težak, ali ujedno i najlepši osećaj u životu - uvođenje potpuno novog bića u svet živih. Mi muškarci to nikada nećemo osetiti. Menstruacija je mesečna rata za plaćanje blagodeti tog osećaja, a i nju trpite samo pola života (bez prvih 12-13 godina).

Što se tiče češkanja, to rade tipovi koji imaju gljivične infekcije, tipovi koji se brijaju dole pa ih pecka... ili tipovi koji ne znaju šta će sa rukama. Nikada me nije zasvrbeo miško eto tek tako, bez povoda. Verovatno to ima veze sa higijenom i korišćenjem intimnog sapuna.

Odakle ti ideja da je izbor odeće i obuće veći? U sportskoj radnji sam juče jedva našao patike koje mi odgovaraju. Imaju svega devet modela sa mojim brojem, dok ženske patike imaju svih modela, dezena i veličina. O haljinama, ešarpama, minićima, topićima, neću ni da govorim (da ne pominjem accesories). Šta mi imamo? Šorceve, trenerke, dukseve, majce (a sve to nose i žene, dok mušarci ne mogu da nose stvari namenje ženama). Pobogu, ženska moda je mnogo bogatija i prisutnija u medijima od muške. Mi za svečanost možemo da obučemo isključivo odelo i cipele, dok vi imati bilion mogućnosti...

Sve u svemu, imate bar mogućnosti ... što se tiče vojske, jedini način da je izbegnem je da se pozovem na ludilo...
Korisnikov avatar
By *deni*

Izvini, sestro, ali ima i nas koji i cupamo obrve i depiliramo se ( doduse, samo na pojedinim delovima tela) i brijemo se i isli smo redovno u vojsku, pa ne kukamo, iako imamo duplo obaveza u odnosu na vas, zene sa vaginom.
Trudnoca i porodjaj bi trebalo da vam je blagoslov, koji ce vas preporoditi i prolepsati. Jedino sto morate posle porodjaja intenzivnije da vezbate, ako zelite da vratite devojacki struk.

Dakle, samo vam se menstruacija moze priznati u "rashod", tj. u nelagodu.
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by ZvezdasBG
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???)
Mislis? Evo ti na forumu koliko oces takvih. :lol:
hahaha...ti to o sebi?

:kosach:
Korisnikov avatar
By *deni*
A sta je to toliko lose i cudno u cupanju obrva?
Hajde neka mi neko objasni.
Za mene je to savrseno normalna i krajnje jednostavna stvar u zivotu. Uzmes pincetu, sednes pred ogledalo,namazes mesta koja ces tretirati pomadom i iscupas visak dlaka iz obrva. Posle ponovo namazes pomadom mesta sa kojih si cupao dlake.
To je sve.
Korisnikov avatar
By KiWi
višak da. i ja počupam 3 dlake (slovima: tri dlake) između mojih obrva koje su jedva vidljive, ali ne stanjujem obrve i ne oblikujem ih u idealnu linijicu... tada muško lice izgleda ženskasto, ma koliko muškarac bio muževan.. a ja to ne volim (ni na drugima, ni na sebi).
Korisnikov avatar
By tramp
blago vama gay muskima ne morate da tolerisete partnerke u PMSu ... :sekirica:

sve ostalo je kao sto je vec pobrojano optional ... a ti bigirl ako neces da se depiliras nemoj ... ja nisam par meseci i nije me niko ubio, jedino mi je cura zvocala non stop
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Kiwi

Što se tiče češkanja, to rade tipovi koji imaju gljivične infekcije, tipovi koji se brijaju dole pa ih pecka... ili tipovi koji ne znaju šta će sa rukama. Nikada me nije zasvrbeo miško eto tek tako, bez povoda. Verovatno to ima veze sa higijenom i korišćenjem intimnog sapuna.
Ma ima i onih koji to rade zato sto misle da su maco tipovi...znas ono povuce ga iz nosa pa kad ga zafrkne na ulicu zivot ti se zgadi ...zvizdi i dobacuje za svakom ribom koja prodje....kad malo bolje gledas te tipove deluju tako izvestaceno.....prosto imas osecaj da su oni takvi pederi ali da im njihova autohomofobija ne da mira pa moraju da glume neke zesce tipove..... :cookie: :cookie: :cookie:

Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by *deni*
Za mene je to savrseno normalna i krajnje jednostavna stvar u zivotu. Uzmes pincetu, sednes pred ogledalo,namazes mesta koja ces tretirati pomadom i iscupas visak dlaka iz obrva. Posle ponovo namazes pomadom mesta sa kojih si cupao dlake.
To je sve.
JA nemam nista protiv toga ....nisam nikad sredjivao obrve(smatram da nemam potrebe za tim)...ali imam problem sa onima koji smatraju da su veci muskarci (citaj MACO) tipovi od onih koji to rade.....

To je stvar izbora a ne neki simbol razlike izmedju muskih i zenskih "radnji"...

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne znam cemu uopste razmisljanje i razbijanje glave kome je laske/teze?! Sto se mora nije tesko. A i sto se ne mora nije tesko :giggle:

:grouphug:

(p.s. mislim da sam prvi put stavila :grouphug: smajli .... :alikako: )
Korisnikov avatar
By mmiki
Zenama je teze PRIZNAJEM. Uzivam u tome sto mi je lakse. Devojke: Da li se sada osecate bolje?
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa tebi je lakse samo zato sto si prilepio tog smajlija na medjunozje... ajd ga skini pa se bori sa kritikom konzervativne sredine...:bicikl:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ra
Originally posted by *deni*
To je sve.
JA nemam nista protiv toga ....nisam nikad sredjivao obrve(smatram da nemam potrebe za tim)...ali imam problem sa onima koji smatraju da su veci muskarci (citaj MACO) tipovi od onih koji to rade.....

To je stvar izbora a ne neki simbol razlike izmedju muskih i zenskih "radnji"...

a znas dokle to ide??? jedan tip izmog grada je isao na psihoterapiju nekoliko godina da bi smogao snage da pocupa preterano guste obrve.
Korisnikov avatar
By tramp
:psiholog: e da i blago muskima sto mogu da budu tate, ja hocu da budem tata :sigh:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Ra
Originally posted by ZvezdasBG
Niti morate da čupate obrve redovno. Niti morate da se patite sa depilacijama, te nogu, te ruku, te ispod ruke, te prepone (znate li vi koliko to boli uopšte???)
Mislis? Evo ti na forumu koliko oces takvih. :lol:
hahaha...ti to o sebi?

Ne nego o tebi macho Rajka. :smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Morgan Le Faye

Da si mushko bila bi shovinista.
AAAAAAAAAA!

VRH!

:lol:

Nego, ja zaista kapiram da sam zahvalan na tome sto ne moram da prolazim kroz muke menstruacije, a ostalo radite na svoju ruku.

I to zbog lepote.

Niko vas ne tera, jel.

A sto ser menstruacije tice, ima jedna recenica:

'Ne veruj nicemu sto krvari preko 3 dana i ne umre'
;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by svejedno
...
Nego, ja zaista kapiram da sam zahvalan na tome sto ne moram da prolazim kroz muke menstruacije, a ostalo radite na svoju ruku.

...
Ja sam menstruaciju a i trudnocu shvatala samo kao zivu muku, kazne za zene sve dok nisam citala knjigu "Crveni sator" (i nick mi je iz nje)... Tu se sve to shvata na neki drugi nacin, kao na lepotu i dar koji omogucava stvaranje novog zivota... Ta mi je knjiga bas promenila gledanje na stvari, pre toga da je postojao neki carobni stapic koji moze da me pretvori u muskarca, za sekund bih se odlucila. A sad bih mozda i razmisljala.... :wink:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nigde ja ne rekoh da nisam zadovoljna time što sam žensko, samo me nerviraju naši "vajni muškarci" kojima je SVE problem, pa koliko vidim gore, čak i sex. Zaboga, jebo te... Mora da mu se DIGNE!

To si u pravu! :federi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Porođaj je težak, ali ujedno i najlepši osećaj u životu - uvođenje potpuno novog bića u svet živih. Mi muškarci to nikada nećemo osetiti. Menstruacija je mesečna rata za plaćanje blagodeti tog osećaja, a i nju trpite samo pola života (bez prvih 12-13 godina).

[/quote]

Ovo si lepo rekao :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako se ove pederuše na forumu izvlače... C c c... A čak i oni najveći strejteri (one prave drkadžije) posle pola sata argumenata navedenih gore, zamisle se malo i priznaju da je nama teže. A svakom svom bivšem koji to nije želeo da prizna, pružala sam tretman depilacije od SAMO minut. VRIŠTALI SU!

I opet... Jadni vi. Brijete se svaki dan... Ma straaaaaaašnooooo...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ok, u pravu si.
Šta sad?
Korisnikov avatar
By bigirl
Hahahaaaaa... Debilno pitanje zahteva debilan odgovor.

Ništa. Tema kao i svaka druga. Malo za razmišljanje... Da prestanete da budete takve pičke.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja bih rekao da je debilna tema (uostalom kao i većina tema za gubljenje vremena).
Jer uvijek će se naći argumenti za i protiv.
Ja recimo, vjerujem da žene nekada puno bolje prolaze u nekim situacijama a u nekima muški.
Vjerujem da je divno biti pripadnik i jednog i drugog spola.
Ajd, za mentruaciju još i nekako...ali trudnoća, oblačenje, depiliranje...tko te tjera da se depiliraš, pobogu? Ja se, primjerice depiliram ispod ruku jer zbog toga manje smrdim ali ne mogu zbog toga optuživati nekoga ko se ne želi depilirati da je njemu automatski lakše.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by ns.happy

olaksice? pa vi imat trudnicko, vi imate mesto u autobusu rezervisano... nigde nisam video da pise ''rezervisano za tate sa decom''
E samo da mi trudnicko nije olaksica u zivotu...! :omg:

Ako je ista u stanju da ti sjebe zivot, to je to prokleto trudnicko. Ako obavis decu pre nego sto ista ozbiljnije napravis po pitanju posla, suvise si matora za pocetke, a i tesko se ubaciti u neku pricu intenzivnog rada i napredovanja. A ako sacekas da stignes do neke tacke pa se onda upustis u pricu sa decom, kad se vratis - opet si na pocetku i hajmo nanovo sve. Sto rece tramp, hocu da budem tata!

Inace, meni od svega iskljucivo "zenskog" najvise (zapravo, i jedino) smeta PMS i konstantna hormonska djuska. Jbt, tri nedelje mesecno mi hormoni skakucu tamo-'vamo i prave zurku po organizmu. Te sad sam high, sad sam low, sad sam besna, sad placem i smejem se istovremeno, a jednu dobru nedelju sam skroz psihicki onesposobljena za normalno funkcionisanje i nemam bas neku kontrolu nad svojim emotivnim reakcijama.

:pms: je definitivno najveca kosmicka pakost. Na nedostatku istog jako zavidim muskarcima.
Korisnikov avatar
By gari
Ako je ženama toliko teže u životu, nije mi onda nikako jasno kako to da ima 99% udovica a samo 1% udovaca. Jel to od lakšeg života? Ili zato što muškarci ne mogu da rađaju pa se slabo "regenerišu"?

:kosach: :down: :mazi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by mirth
Inace, meni od svega iskljucivo "zenskog" najvise (zapravo, i jedino) smeta PMS i konstantna hormonska djuska. Jbt, tri nedelje mesecno mi hormoni skakucu tamo-'vamo i prave zurku po organizmu. Te sad sam high, sad sam low, sad sam besna, sad placem i smejem se istovremeno, a jednu dobru nedelju sam skroz psihicki onesposobljena za normalno funkcionisanje i nemam bas neku kontrolu nad svojim emotivnim reakcijama.

:pms: je definitivno najveca kosmicka pakost.
same here :up:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm :cekam: vidis.........ni ja najcesce nemam kontrolu nad svojim emocijama i raspolozenjima........ i do sad sam imala obicaj da to pripisujem nekakvom mom prokletstvu :maljkovic: kad ono-hormoni, jebo te! :lood: Kakva sam ja boodala! :plavuso:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!