Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
ucena...do sada niko nije pokusao(mozda jer znaju da bi se posle toga celog zivota hranili na slamcicu) :ugriz:
a za lomljenje kicme...evo ja se dobrovoljno javljam da je nekom polomim...ionako nisam prebila nekog k`o covek vec 3 godine...eh ta dobra stara vremena...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Meni se to desilo pre godinu dana, ali nisam zvao tepace, vec sam na ucenu uzvratio ucenom. Ta osoba je i danas manja od makovog zrna, kad se sretnemo ne ulici zabija glavu u grudi. Svako ima neku mracnu tajnu, treba samo biti sposoban i iskopati je. Ja jesam filantrop, ali kad me neko nagazi, umem da se odbranim, po sistemu - ko tebe kamenom, ti njega stenom...:nokti:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by ok_decko
Meni se to desilo pre godinu dana, ali nisam zvao tepace, vec sam na ucenu uzvratio ucenom. Ta osoba je i danas manja od makovog zrna, kad se sretnemo ne ulici zabija glavu u grudi. Svako ima neku mracnu tajnu, treba samo biti sposoban i iskopati je. Ja jesam filantrop, ali kad me neko nagazi, umem da se odbranim, po sistemu - ko tebe kamenom, ti njega stenom... :nokti:

Sa covekom covek, sa svinjom kasapin :D
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by avalon[/i

Sa covekom covek, sa svinjom kasapin :D

E baš bi mi trebao jedan kasapin, jedna svinja mi se mnogo nešto šećka po gradu. Jel ima diplomu? Ili kolje na divljaka?

:jerry: :krava: :cheer:
Korisnikov avatar
By m..
Pa pazis kome dajes kucni telefon pod 1.
Drugo, jebote, ali stvarno ne mogu da verujem da bi me neko cimao za kintu da me ne outuje, a drugo, ne bih dala pare, mislim ucinio bi mi veliku uslugu anyway, eno keva je 3 nedelje premestala Labrisov bilten o autovanju po dnevnoj sobi i nije nista skuzila, kad sam onomad sedela s ljubavnicom u kolima pred kucom (doticna je imala dugu kosu i nikako ni izdaleka ne lici na musko) keva me pitala "ko ti je onaj decko?", a pritom dovlacim gay prijatelje kuci od kad znam za sebe. Zena prosto ne zeli da zna, mislim da joj 24 telefonska autovanja ne bi pomogla, a ja nemam nameru da je suocavam sa faktima dok se ne osamostalim.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Ah, ta slatka ucena, mislim, za onoga ko je primenjuje, moze lako da se obije u glavu. Mene su ucenjivali, ali stao sam na kraj tome!
Nisam se autovao ali sam jednostavno izveo jako dobar kontra napad i nisam famblovao :)

:apprentice:

To je zaista uzas, ali snalazljivom coveku nece predstavljati problem da se tome odupre. Samo se treba raspitati o toj osobi, kopash malo i otvori se rupa jako inkriminishucih stvari. Takve osobe same po sebi ne mogu da budu chiste :)
Korisnikov avatar
By gari
Hmmmm, kako nemam para, nešto razmišljam da i nije baš tako LOŠE ucenjivati nekoga? Padam...u iskušenje. Bože, koju sumu da tražim kad nekoga OTMEM? Recimo, otmem Eurokratu i tražim kao otkup aviončić /on ga ionako nije hteo/.

:boxer: :party: :skuter:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Moji bu im samo rekli jebo te i vas bog sve već znamo :flaming: :whatever:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ganjarolla
Moji bu im samo rekli jebo te i vas bog sve već znamo :flaming: :whatever:
Znači, da ne računam na tebe da te "blackmail-ujem"?

:zvezdice: :saksofon: :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!