Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By kal zakath
Vrhunski domet tetki je Air Pink u Budvu????? Šta rade godine izolacije.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Lunja
Originally posted by mishicavo mache
nedostaje josh samo neki roman ili aleks.
AleksIS! :alexis:
yes yes I AM here:tegovi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
boze kal kako si naivan, to je samo da zavara...

sigurno ce u jednoj od epizoda zver povesti ljepoticu u srce pariza Air France-om, a aktivirati francuskog ambasadora lichno da lupi vizu u pasosh ljepotice...
Korisnikov avatar
By kal zakath
jel to uz doček prezidentialne garde, vodit če ljubav u Louvru, dok jim se smeška Mona Lisa?
Korisnikov avatar
By kal zakath
iz putničkog aviona, sa prozora maše ona...
By fencysmurf
...sa blagim pojem hora beckih decaka iz susedne sobe...
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ali ce ovaj put sluzhiti jagode kuvane u sopstvenom sosu glazirane limunom i medaljone od mlade teletine u sosu od tartufa.
Korisnikov avatar
By ns.happy
koji bolid... kao odakle jagode usred zime, to ga najvise muci??? pa iz mega marketa kod rodica ima kad pozelis... a to odkud mu dom perinjon star 1000 god, ne postavlja se pitanje... verovatno isto iz rodica...

ja mislim da je kljucni momenat kad je zver pobegla kolima. osvrnucu se na jednu popularnu temu- da li pustate gasove pred partnerom- mozda je zver bilo stid, pa je otisao negde da prdne a ovaj mali poludeo zbog toga?

:pas: :pickme: :alexis:
Korisnikov avatar
By gari
Da, jer mali nije znao UZROK noćne vožnje bez njega. A ono Big Boss morao da ispusti gas/ove/ jer se od šampanjca strašno smr...ovaj prrrrr.../pretpostavljam, ja ga nikada nisam pio/. Još i jagode...Mogu da zamislim da tuu kolima nije pomogai ni air-condishn? Jadan čovek! Još ga ova mala zver dočeka tu sa nekim durenjem a sve u svilenoj kućnoj aljini /ispod koje se naziru OBLINE/.

:iskolacen: :zen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:roflmao:

u cetvrtom delu '' kako sam odvikao mr. biga da prdi'' :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by ns.happy
:roflmao:

u cetvrtom delu '' kako sam odvikao mr. biga da prdi'' :roflmao:
Stavio ga na dijetu: šampanjac i jagode JOK, ništa meso, ništa tartufi-samo SUŠI i alge.

:kada: :kuvar: :palacinke:
Korisnikov avatar
By ns.happy
i mnooogo ''kvalitetnog'' sexa :nazdravlje:

:roflmao: i onaj trip, kad treba da ostane bez daha, mr big ga ljubi... sve se mislim kako to izgleda... on brekce (jel'te covek je u godinama) i pokusava da mu da french kiss...:duh:
By fencysmurf
:D zanimljiva teorija. to za gasove.

ko im kriv kad prozidiru te delicije - muda od ajkule u sosu od znojnih zlezda hobotnice , cordone bleu od pandinog mesa punjen sirom od ticina mleka ...

:muzika:

treba organizovati literarno ukrstanje kopalja Stepski vs Marco Phillip... To bi bio sukob civilizacija... Mazanje eurokremom vs. Jagode i slag ;) Vranac i snicle vs. Hobotnica i sake...
Korisnikov avatar
By gari
Jeste i posle tolikog prežderavanja mali ga isprobava koliko puta može da jebe. I tu se Big pokaza, čak TRI puta zaredom što malog nije baš zadovoljilo u potpunosti, ali je bilo prihvatljivo glede limuzine, afiona i jagoda sos šampanjac. Dok Big Boss ne dreknu: mali ne sereš više, pakuj ranac i pravac areodrom!!!

Usput mu napisa poruku na zadnjem sedištu kola: ooooprostiiii miiii...neću nikad viiišeeee.

:piski: :kissass: :psiholog:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Meni su scene durenja and besa i nisam ti ja predmet ( pa nisi bash ni daleko:-) fenomenalne.
Kakva suptilna upotreba jezika, kakav hiperborejski naturalizam, ma borhes BRE:smeh: :jutro:

i onda ovo
*Obuo sam svoje omiljene cipele i bele lanene pantalone. Želeo sam da u toj prilici izgledam posebno. I bio sam...*

bele lanene?

*Otvorio sam oči i rekao mu:

- "Želim da ovo traje, ali te molim - NEMOJ ME POVREDITI !!!"*

pa naraffno da neche odma che sve da zapostavi and ostavi ovakvu trash tetku u zhivotu ce retko kad sresti.

*Otišao sam u kupatilo, istuširao se, i na još uvek mokrom vratu naneo nekoliko kapi parfema "Together". Nežna i veoma prijatna, ali naravno ne napadna nota ovog parfema garantovala mi je uspeh. Tako je i bilo... *

jesam ja jedini perverzan ovde koji na tipu najvishe mrzi da oseti miris parfema? ja sam balkan boy and i like znoj. jedino me zanima taj samozadovoljni izraz lica autora dok stavlja nekoliko kapi nezhnog i veoma prijanog ali nimalo napadnog parfema koji je afrodizijak spektakularnih razmera...... :neznam:

recept za sve u kojima zhivi mali marcel reich-ranicki: naduffajte se pre nego shto pochnete sa offom zauberhafte literaturom...magija che trajati duzhe:mjuza:
By fencysmurf
vi se zezate, aber ich finde das SEHR aber SEHR geil...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by mishicavo mache
Meni su scene durenja and besa i nisam ti ja predmet ( pa nisi bash ni daleko:-) fenomenalne.
Kakva suptilna upotreba jezika, kakav hiperborejski naturalizam, ma borhes BRE:smeh: :jutro:

i onda ovo
*Obuo sam svoje omiljene cipele i bele lanene pantalone. Želeo sam da u toj prilici izgledam posebno. I bio sam...*

bele lanene?

*Otvorio sam oči i rekao mu:

- "Želim da ovo traje, ali te molim - NEMOJ ME POVREDITI !!!"*

pa naraffno da neche odma che sve da zapostavi and ostavi ovakvu trash tetku u zhivotu ce retko kad sresti.

*Otišao sam u kupatilo, istuširao se, i na još uvek mokrom vratu naneo nekoliko kapi parfema "Together". Nežna i veoma prijatna, ali naravno ne napadna nota ovog parfema garantovala mi je uspeh. Tako je i bilo... *

jesam ja jedini perverzan ovde koji na tipu najvishe mrzi da oseti miris parfema? ja sam balkan boy and i like znoj. jedino me zanima taj samozadovoljni izraz lica autora dok stavlja nekoliko kapi nezhnog i veoma prijanog ali nimalo napadnog parfema koji je afrodizijak spektakularnih razmera...... :neznam:

recept za sve u kojima zhivi mali marcel reich-ranicki: naduffajte se pre nego shto pochnete sa offom zauberhafte literaturom...magija che trajati duzhe:mjuza:

:roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Ali padeži, tip uopšte ne zna padeže. Napisao je "na još uvek mokrom vratu naneo nekoliko kapi parfema..." a treba "na još uvek mokar vrat...".Onda obavezno navođenje naziva kojekakvih koještarija, te parfem ovaj, te cigarete one...a sve to kao vrhunac luxusa. Kako mali Đokica zamišlja život bogataša...I onda, posle trčanja na autobus i u stan na partiju karanja izjava decenije-NEMOJ ME POVREDITI!!! O tuširanjima da ne govorim, ja sam izbrojao da se tri puta tuširao uzastopno...

:friends: :cvetduga: :duh:
By fencysmurf
decko trazi bogatasa. diskrecija i higijena na prvom mestu. cim stop. pederi stop. zabava non stop.

sifra
nemoj me povrediti
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by fencysmurf
decko trazi bogatasa. diskrecija i higijena na prvom mestu. cim stop. pederi stop. zabava non stop.

sifra
nemoj me povrediti
Šifra nije dobra. Treba: nemoj srećo, nemoj tako već sad, odmah i OVAKO.

:jezik: :zvizdi: :kosa:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a zasto se autor te novele nikako ne oglasi povodom svog spisanija? eventualno neko knjizevno vece...
Korisnikov avatar
By gari
Da, da, da...Uz obavezno prisustvo Big Boss-a /naravno inkognito/. Niko ga neće prepoznati sa tri mobilna telefona koja zvone li zvone.

:mete: :P :prst2:
By fencysmurf
Molimo vas, na pocetku nase knjizevne veceri, da iskljucite svoje mobilne telefone, svoje druge mobilne telefone i svoje trece mobilne telefone.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"U trenucima očajanja, i bez prave osobe pored sebe, rešio sam da postavim oglas na gay-serbia.com"

Pitam li se zasto nikad nisam upoznao nekoga preko tih oglasa...

-" "Slušaj Maleni, okreni se levo, i izbroj 50 koraka, a kada to budeš uradio, videćeš me." nasmejao se i prekinuo vezu."

Kakav, bre, maleni? Spodoba ima 34 godine...

"Osećao sam se ispunjeno."

Je l' i vama ovo izgleda kao tekst ocajne zene u cetrdesetim koja zarko zeli da nekome bude lepa?

"Oh, Bože Dragi zašto se sve ovo meni dešava?!"
:smeh: :smeh: :smeh:
Najjaci momenat u tekstu!
By fencysmurf
Originally posted by odskoraBI

-" "Slušaj Maleni, okreni se levo, i izbroj 50 koraka, a kada to budeš uradio, videćeš me." nasmejao se i prekinuo vezu."
ovo je funny ako se izgovori glasom grofa iz Sesamy Streeta :D i ako se taj nasmej zamisli u fazonu smeha transilvanijskog vampira...
Korisnikov avatar
By gari
Koliko je meni poznata beogradska autobuska stanica, kada siđeš iz autobusa okreneš se nalevo i izbrojiš pedeset koraka dospevaš tačno u ulaz staničnog javnog WC-a. Štajgerka?

:oklagija: :zid: :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!