Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WhiteBoyDa, opraštao sam i ja nekada, poštujući ono iz molitve "Oče naš..." i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim. No, sve što sam više opraštao bilo je sve gore po mene /naročito sa porodicom i prijateljima/ jer su to opraštanje shvatali kao znak slabosti pa su me sve više maltretirali. Tako sam silom prilika morao i ja da postanem surov i da pokažem "zube" jer se izgleda samo to ceni kod nas. Ako oprostiš i pokažeš slabost, gotov si. No, to je samo moje iskustvo, možda ćeš ti bolje proći. Ipak, otac je otac, pa ma kakav bio.
Pa bio je tu, samo se zaboga plashio da me kontaktira! Mozete li da zamislite?
@Gari: Nema opraštanja...Bog oprašta, čovek ne.
ok, to je tvoje misljenje, ali ja ga ne podrzavam iz prostog razloga sto sam ja njemu vec sve oprostio.
Originally posted by ns.happyMoja supruga je toliko osetljiva da kada sam joj sve ovo pročitao ona samo plače. Mada ni naše sudbine nisu baš nešto sjajne i mi smo imali traume u životu-i ja i ona smo bez roditelja...Ali ovo sa WhiteBoy je baš tužno.
gospodine gari! sta vasa supruga kaze na ovu temu?
Originally posted by gariIliti poznata nastavnička poslovica "never smile until Christmas or the kids will eat you alive"
No, sve što sam više opraštao bilo je sve gore po mene jer su to opraštanje shvatali kao znak slabosti pa su me sve više maltretirali. Tako sam silom prilika morao i ja da postanem surov i da pokažem "zube" jer se izgleda samo to ceni kod nas. Ako oprostiš i pokažeš slabost, gotov si.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!