Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li pustate gasove(prdite :) ) pred partnerom?

Da
34
47%
Ne
38
53%
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
profesor "organizacije rada" je jednom imao spiku, da je prava osoba za nas, za chitav zivot...bla bla... ona pred kojom prdimo bez ustruchavanja...jer je to pitanje bliskosti, i pijenja gaziranih pica...:mucka:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
@Ogi: ne, ne udostojavam ni svoje roditelje, braće, sestru, rodbinu, komšije (...) svog prdenja. to je prosto neprihvatljivo, kao npr. (što sam već rekao) da mi pred njima smrde noge.

jasno mi je da biti intiman sa nekim između ostalog podrazumeva da taj neko bude prirodan, ali zar to sad znači da treba zapustiti sve civilizovane tekovine pa prestati se kupati, jesti rukama, prdeti, podrigivati, šta god. ja mislim da ne.
нисам ни ја мислио да треба да их частиш тиме, нити сматрам да је природни рад црева и целог организма исто као и смрдење ногу, јер ноге можеш опрати сваког момента, а гасове је некад јако тешко (и болно) задржавати...

а по теби је "тековина цивилизације" да се не прди? као што је неко навео у немачкој се то сматра за нормално чак и за јелом!!
то сам и ја само чуо, тј нисам доживео, ал ми зато дечко каже да у амреици НИКО нема проблем од тога, на улици или базену, куповини - било где! изгледа да смо у србији цивилизованији од доброг дела света...
By жњ
Originally posted by Coyote

druga je stvar ako tokom seksa se desi, pogotovo kod analnog seksa moze da se desi da .....mislim, ok, tipovi znaju o cemu pricam....

ah, desava se i devojkama i to ne samo u toku analnog seksa nego i vaginalnog, zbog vazduha koji prilikom penetracije ulazi u vaginu. nakon seksa se vaginalni misici opustaju i onda se ponekad cuje taj smesan zvuk koji i nije klasican "golub" nego jednostavno taj vazduh mora da izadje tamo odakle je i usao. jbg, desilo mi se dvaput i secam se da mi je bilo jako neprijatno :blush: . ali desavalo se i mnogim mojim drugaricama (cest predmet drugarskih poveravanja koji se zavrsava uz smehotres :roflmao: ) ali i mojim partnerkama.. boze moj i sta sad. ne znam zasto je to toliki tabu

a sto se tice klasicnog prdenja - NIKAD pred partnerom. trudim se da se uzdrzim i pobegnem na mesto gde se rade takve stvari :sesir:
Korisnikov avatar
By m..
Nemam partner..ku...

Anyway ako me bash zabode da me muce gasovi uvek mogu da se proshetam do wc-a, medjutim ne kontam takve stvari kao neki dizaster, samo mi nije zabava da horski prdim s nekim....

Slika Morala sam...
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao ovo me podsetilo na ''zikinu dinastiju'' i onog kako se zvase sto su ga strpali na trudnicko odeljenje a cica imao gasove... pa kad su svi usli u onog drvenog konja a on poceo da prdi... :roflmao:
By жњ
Originally posted by Kupper
Originally posted by Dominion
Originally posted by ns.happy
dominion, ko je taj baja na tvom avataru? sta mislis prdi li i on? :eya:
hehehe, jos nismo bliski da bi me to interesovalo :D :kasalj:

nego taj lik je iz nekog filma a stavljen je na avatar jer toliko lichimo, pitaj Kuppera :cool2:
:vogue: Dominion je boljsi tip ali lice.
:hvala:

Dominion je :love:

lici na lika, al je mucho mucho lepsi :kiss:
Korisnikov avatar
By gari
PRDIJA do Tokija. Koliko vidim svi prde kao konji u demokratskim zemljama, pa predlažem našoj Skupštini da se podnese peticija sa 126 000 potpisa da se dozvoli prdenje na javnim mestima /a da vas niko ne kazni/. Jer, zamislize scenu-zaustavi vas /ne do Bog/ saobraćajna policija a poznato je da je cilj zaustavljanja da vam uzmu pare a vi ni pet ni šest nego...trt, trt, trrrrtttttt...I šta? Saobraćajac to shvati kao tešku mu uvredu lika, dela, uniforme, službe i kazni vas duplo, em još i batine možete da popijete. Inače, medicinski se ta pojava naziva /eufemistički/ METEORIZAM. Znam, jer sam jednom bio na ultrazvuku i lekar kaže-vi imate meteorizam?! Kukuuuu, rekoh, da mi nije neki meteor uleteo neopaženo u crevca. Posle mi je objasnio da je to STRUČAN naziv za gasove u stomaku. Dakle, nemojte više o PRDENJU /to je kakana reč/ nego METEORIZAM.

:slinavko: :right: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ju, upravo me napada meteor.
Korisnikov avatar
By ns.happy
meteorisati znaci postojati...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by amnesia
Dominion je :love:

lici na lika, al je mucho mucho lepsi :kiss:
:jumphug: :leviathan:
Korisnikov avatar
By ManToy
Totalni turn off.. yaki! Na kraju krajeva gasove mozete smanjiti pravilnom ishranom! :tornado:
Inace tema je gadna i ne mogu da verujem da sam odgovorio na nju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
uh uh, al' smo fini.. vi se verovatno stiskate i na wc sholji... :budilnik: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By colorado
Prdenje je sasvim normalna stvar. I koji je to trip da odes u WC pa daprdnes, kad ce te svakako cuti. A ako je zbog mirisa, pa luftirajte malo sobe majku vam vasu!
Korisnikov avatar
By gari
Da, kad smo već kod "kulturnog" ispuštanja gasova /sa dosta metana tako da pušači paze da im guza ne eksplodira/. Elem, poznato je da su Japanci vrlo kulturni ljudi, fini i jako stidljivi zbog rigidnih pravila ponašanja /nepisanih/ a tu su i samuraji malo krivi jer su skidali glavu svakome ko bi /da izvinte/ ispustio "goluba" u njihovom prisustvu. Vlasti su svuda postavili javna Wc-a ali su primetili /jer sve prate/ da se malo koriste a unutra se ljudi dugo zadržavaju. I u čemu je bio problem? U tome da se kroz zidove kabina sve čulo i da su svi čekali da onaj do njega završi posao i ode, kako bi ovaj mogao da se opusti. Tako čekaju i jedan i drugi i niko ništa ne uradi sve čekajući. Onda se pametni Japanci dosete i u svaku kabinu postave zvučnike preko kojih su pustili šum vode iz kotlića uz odgovarajuće zvuke koji se dešavaju prilikom korišćenja toaleta /šum piškenja, onda ono "klok" kad u šolju padne komadina, pa malo ispuštanja gasova od "ciju" do "wrooooom"/. Upotreba toaleta je sada povećana 1000% i Japanci više ne moraju da se "stiskaju".

:predaja: :kopa: :up:
Korisnikov avatar
By colorado
Weeeeeee!! Jedva cekam da odem u Japan pa da se igram tim zvukovima po WCima!!
Korisnikov avatar
By ns.happy
znaci covek moze da kenja slobodno jedino u japanu???
Korisnikov avatar
By colorado
Od susija se fenomenalno kenja!
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Znate sta, ako je vec volim i ako mi prija njeno drustvo, ok je ako neka od nas i prdne..... Ponekad. Barem padne uvek neki stos na tu temu.....:smilegrin:
Korisnikov avatar
By gari
U Japanu je sloboda ispuštanja metanskih gasova regulisana posebnim propisima /protivpožarnim/. Ali, tamo možete da se olakšate u javnom WC-u sve uz zvuke koje vi i ne morate da ispuštate /to rade zvučnici umesto vas/. Osim toga štede i vodu, jer su Japanke da bi prikrile "nepristojne" zvuke stalno puštale vodu iz vodokotlića pa umalo Tokio da ostane bez vode.

:kafa: :opacupa: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja to ne mogu da uradim nipredkim. Znam ja da je sve to normalno, fiziološki bla bla, ali imam neku blokadu u glavi i radije ću da zadržim te gasove pa nek mi puknu creva nego što ću da prdnem.
Sa druge strane, uopšte ne zameram nekom ako to uradi predamnom, mada bih više voleo da ne budem prisutan u tom trenutku :D
Korisnikov avatar
By colorado
Kiborze, poslusaj svoje reci - resistance is futile!
Korisnikov avatar
By gari
Da, blokada creva je strašno nezgodna stvar. Znate, TO vam se sakuplja i sakuplja i sakuplja dok vam ne dođe do grla a onda ako ne ispustite na auspuh onda gasovi izađu na iber-lauf...Ne znam kako bih pomogao Kiborgu, mogu samo da mu savetujem da gricka kim / navodno sprečava stvaranje gasova eksplozivnih u stomaku/. Ili da ide u Japan.

:shok: :mete: :lood:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by colorado
Prdenje je sasvim normalna stvar. I koji je to trip da odes u WC pa daprdnes, kad ce te svakako cuti. A ako je zbog mirisa, pa luftirajte malo sobe majku vam vasu!
Bome nece, umem da iskljucim zvuk, hvala lepo.

Nemam ja problem da prdim/podrigujem/whatever u drustvu (naravno, odnosi se na odredjene bliske ljude), ono nije da mi je neprijatno, nego zasto bih maltretirala prisutne kad ne moram...

:fart button:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..
Bome nece, umem da iskljucim zvuk, hvala lepo.

Nemam ja problem da prdim/podrigujem/whatever u drustvu (naravno, odnosi se na odredjene bliske ljude), ono nije da mi je neprijatno, nego zasto bih maltretirala prisutne kad ne moram...

:fart button:
Slazem se sa tobom, ali mislim da je druga stvar kad si u vezi i kad sa tom osobom zivis. Ako sa nekim provodis jaaako puno vremena, plus ste izuzetno bliski, plus ste dovoljno dugo, spontano dodje i do ove vrste intimnosti.

Da sam naisla na ovu temu pre godinu dana svakako da bih odgovorila sa 'jok, ne pada mi na pamet da to radim pred bilo kim', ali sad...

Uopste, na ovom forumu toliko tema o guzicama, velicini alatke, o tome ko-koga-gde-i-kako, a onda usledi zgrazavanje nad ovakvom temom. (Ovo se nije odnosilo na tvoj post)

:neznam:
Korisnikov avatar
By gari
Ja se ne ZGROŽAVAM. Baš sam napisao kako su to elegantno rešili u Japanu. Što i mi to ne bi tako rešili? Nabavite zvučnike i pustite sve vrste nepristojnih audio zapisa i oslobodićete se teskobe...U stomaku.

:snob: :happysmoke: :dude:
By Melibea
Ok mi je ako se eto bas desi pa da napravimo stos ili foru od toga ali sad stalno da odvaljujemo goluba, ne hvala.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Sparkic
Ok mi je ako se eto bas desi pa da napravimo stos ili foru od toga ali sad stalno da odvaljujemo goluba, ne hvala.
Pa, ako nećeš da odvaljuješ goluba, posle dugog suzdržavanja /uzdržavanja/ ima da ti iz dupeta izleti TIGAR.

:saint: :smilegrin: :predaja:
By fazza
Ne razumem zashto je nekome uzitak da prdne pred nekim, kao da je to
nekakav dozivljaj, kao da je teshko suzdrzati se ili otici u drugu prostoriju,
kupatilo...?

To mi je bash onako zeshce seljachka fora, kad neko prdi gde stigne. :lood:
Bilo je sluchajeva i da se meni izvinjavaju kada hoce da prdnu, pa u takvim
situacijama nishta ne komentarishem jer ne znam shta bih trebao da kazem.
Jedino shto mi pada na pamet je "seljachino uzdrzi se".

Ne bih to radio ni pred kim, jer je sramota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!