Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixI meni se cini da je prica u duhu "kasice-prasice, kreditne kartice... mojoj dusi napacenoj samo pare fale... (Models)". Ostah sa utiskom da sam procitao skolski sastav (u kom pripovedac pokusava na silu da stvori glamuroznu-fairy-tale-sex&city atmosferu, a pri tom se radnja odvija u siromasnoj balkanskoj zemlji, na blatnjavom novosadskom drumu, prateci bedni studentski zivot momka koji samo zeli da voli i bude voljen; squeez me, but (mission) impossible.)
nas mladic student Marko Filip ima Visa electron karticu!
Originally posted by JelisavetaLele, mene opet faća pa-pa-paranoja? Čini mi se da je ova tzv Jelisaveta opet neki Denijev izmišljeni lik? Nanjušim ga na dvesta i pedeset kilometara. Umesto Daliborke i Živadinke sada smo dobili i Jeli-deni-savetu! Ququ, teško meni dokle ću ovo da trpim.
Pa , imam pretenzija, nije da ih nemam...
Originally posted by ZoncheZonche, nemoj da se za dzabe nervirash.
Jbt kako citam ovo sve vise se nerviram
ovi ljudi se samo kupaju kroz celu pricu,ovaj lik mora da je shizo chim misli da je stalno prljav...
HELOOO...NE ZANIMA ME KAKO VODIS SVOJU LICNU HIGIJENU!
Originally posted by Seka SabljakKo tebi dade diplomu profesorke i ko te zaposli u biblioteci, da mi je znati ?!?!?!Originally posted by ZoncheZonche, nemoj da se za dzabe nervirash.
Jbt kako citam ovo sve vise se nerviram
ovi ljudi se samo kupaju kroz celu pricu,ovaj lik mora da je shizo chim misli da je stalno prljav...
HELOOO...NE ZANIMA ME KAKO VODIS SVOJU LICNU HIGIJENU!
Evo, Seka ce da te okupa
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!