Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Ma, Vlado, jeste da sam mlada i zelena, ali nemam zelju da pokazujem kakva sam opasna kucka, naprosto mi je bilo dosadno. :)

PS
Za socinenije tog posta mi je bilo potrebno ne vise od deset minuta, racunajuci i onih pet koje sam proveo citajuci tekst.
Korisnikov avatar
By gari
Šuška se, šuška-Ulix voli Duška...To ti je Duda pomogao da napišeš tako dobar post, hajde lepo priznaj da te ne stavljamo na muke...

:tuc: :mazi: :hiphip:
By Nemanja-Xyz
Auuu ... pa sada znamo zato je dosadno do zla boga !!!! :P
Korisnikov avatar
By Ra
Ma ovo je pisao nas Stepski vuk...sad cete da vidite kad likovi krenu u piceriju "Golub" na sest piva i sex sa sado-mazo likovima...cek cek ...bili zivi pa videli.... :hekla: :hekla: :hekla:

:kosach:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by the1whowished
Kome ovo jos treba?
Pa naravno-AUTORU da se malo reklamira. Obično se reklamira ono što n iko neće, pa tako i ovde. To je bar jasno.

:roflmao: :cupakosu: :hail:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix
nas mladic student Marko Filip ima Visa electron karticu!
I meni se cini da je prica u duhu "kasice-prasice, kreditne kartice... mojoj dusi napacenoj samo pare fale... (Models)". Ostah sa utiskom da sam procitao skolski sastav (u kom pripovedac pokusava na silu da stvori glamuroznu-fairy-tale-sex&city atmosferu, a pri tom se radnja odvija u siromasnoj balkanskoj zemlji, na blatnjavom novosadskom drumu, prateci bedni studentski zivot momka koji samo zeli da voli i bude voljen; squeez me, but (mission) impossible.)
Dosadno i providno.
Preskocicu sa citanjem nastavaka.
:kosa:
Korisnikov avatar
By gari
Duda rekla-dopla deca sve da plocitaju. Onda dobiju lilihip...Ako se pre toga ne pro-seru od dotičnog bljak štiva.

:napitak: :pas: :saksofon:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Procitala sam samo uvod prve price i ne mogu da se ne zapitam ko je toj osobi uopste dozvolio da zauzima prostor na naslovnoj strani GS i da te spisateljske baljezgarije jos naziva KOLUMNOM ?!?!?!

Bruka i sramota !!!!

Toliko talentovanih pisaca bez angazmana ima, a vi ustupili prostor jednom nizerazrednom autoru.

Uzas !
Korisnikov avatar
By Val
Eh Jelisaveta, tvoje josh neprocitane knjige su visheg ranga. Necesh valjda sebe na naslovnu GS? :roll:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Jelisaveta
Pa , imam pretenzija, nije da ih nemam...

:andjelak:
Lele, mene opet faća pa-pa-paranoja? Čini mi se da je ova tzv Jelisaveta opet neki Denijev izmišljeni lik? Nanjušim ga na dvesta i pedeset kilometara. Umesto Daliborke i Živadinke sada smo dobili i Jeli-deni-savetu! Ququ, teško meni dokle ću ovo da trpim.

A prepoznao sam odmah po tome što prvo kudi "Bulevar sumraka" a onda saopštava da ima i on/a/ pretenzija za pisanje. Deni, Deni...

:eureka: :meda: :sweet:
By APACH
ko god bila Jelisaveta komentar je na mestu. Textovi su blagi uzas. Mozda mogu da prodju kao vezba :farewell:
Korisnikov avatar
By spliff
da, u shestom razredu osnovne shkole...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Jelisaveta
Pa , imam pretenzija, nije da ih nemam...

:andjelak:
Znam, znam...zato i kazem. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By gari
Ovde mnogi imaju mnoge pretenzije, ali ništa od toga. Uglavnom promašene. Recimo, ja sam hteo da budem kapetan od belu ladju ali sam na brodu bio samo dva puta i nikad više /ne znam da plivam/. A gde to ima da kapetan ne zna da pliva? Doduše, možda i ne znaju, čim tonu zajedno sa svojim brodom. Eno ga "Titanik", ode kapetan u komandni most i ode na dno. To je čovek!

:roll: :cvece: :ccn:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pomno sam prostudirala ovu temu i veoma sam voljna znati ko je pisao tako divne kolumne pod nazivom " Bulevar uspomena" ?
:love:
Prestala sam da gledam " Kasandru" na DVD-u, zbog ove kolumne.
Jako mi se dopalo.
Svaka cast autoru.
:klap:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poceo sam da citam ali ne verujem da cu daleko odmaci, nisam u Danijela Stil fazonu trenutno...
Za svoje godine decko jako lepo pise.

P.S. Citam prethodne strane i samo da dodam:

Bitno da su svi kriticari a da vecina njih ne bi umela ni priblizno ovako nesto da napisu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Slazem se sa Zonchetom.
Ne mogu da chitam shtiva ala Danijela Stil iznova i iznova...
Ne mogu, pa da me ubijesh...
Dosadno mi je...
Cast spisatelju, ali ne mogu.... :vatroslava:

Cast svakome, veresija nikome!
:lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Povlacim rec

Ovo je shit :lol:

izvinjavam se kriticarima
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jbt kako citam ovo sve vise se nerviram

ovi ljudi se samo kupaju kroz celu pricu,ovaj lik mora da je shizo chim misli da je stalno prljav...

HELOOO...NE ZANIMA ME KAKO VODIS SVOJU LICNU HIGIJENU!
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Zonche

ovi ljudi se samo kupaju kroz celu pricu,ovaj lik mora da je shizo chim misli da je stalno prljav...

Zonche, nemoj da se za dzabe nervirash.
Evo, Seka ce da te okupa
:kada:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:lood: nigbonbip' nipvb hip 'bhipeq'aIRJGI :lood:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja mislim da je svaki deo na svoj nacin... ekstra!!!

mislim, ono... VRH.

:cyborg:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Seka Sabljak
Originally posted by Zonche

Zonche, nemoj da se za dzabe nervirash.
Evo, Seka ce da te okupa
:kada:
Ko tebi dade diplomu profesorke i ko te zaposli u biblioteci, da mi je znati ?!?!?!
Kaciperko i vrtiguzo jedna !
:oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!