Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunset.Boulevard
VAL,
kako je teklo tvoje upoznavanje sa dragom osobom. Bilo leptira, ha? (o: Kako ste se sreli? Disete li zajedno?
Originally posted by Hephaestion
Tek sada otkrih ovu divnu temu. Hvala tebi, Sunset.Boulevard ..za istu. Hvala i tebi, Mr Dee.. za potsecanje na moju omiljenu, ally!!!
Trenutno sam u periodu kada cesto razmisljam o tome. Nedosataje mi taj osecaj leptirica u stomaku.
Odavno se nije desilo da volim nekog toliko jako...da sve u sebi posvetim njemu. U poslednjih par dana tako nesto se radja ponovo u meni.Nisam ni siguran da je to to....ali znam da volim tak osecaj.Volim da sanjam o njemu. O tom nekom...ko bi se zajedno sa mnom gradio pricu...smisljao nove stvari...saznavao i stvarao...disao i hodao s mnom u taktu. To mi treba. Setacki staz mi je jako mali. Imam samo 19 godina...i ne mogu da sse pohvalim jednostavnoscu. Cesto ne znam sta zelim,nekad ne prepoznajem ono pravo ni kada stoji ispred mene. Danas,pisem ovaj post...jer sam konacno sasvim siguran...da znam sta zelim.Zelim da se smirim...da zbog njega osecam leptirice...da se ne stidim da mu to priznam....da volim kad sam trapav sa recima...da obozavam to iscekivanje svake njegove nove poruke...da pola sata provedem razmisljajuci sta se krije izmedju redova iste...da se trudim da ga uvek razumem...da se ne drvim i ponasam detinjasto kada to nije u redu...da razmisljam o njegovim problemima kao o svojim....da mi je tesko sto znam kroz sta prolazi....koliko se trudi i muci....a uvek ima taj neodoljivi osmeh...samo za mene...i nije mu tesko da se kasno u noc mazi sa mnom preko telefona...iako je mrtav umoran.Lepo mi je sto tada iako bih citavu vecnost proveo tako...sam ja...kazem Ajde mars na spavanje...jer znam kako tada izgledaju te tamne oci...
verovatno sam(jer tome sam sklon)i sada u potpunosti preterao sa odgovorom....cinjenica je da konacno znam da zelim bas to....da budem neciji...i da tog nekog osecam kao svo. zelim da osetim takt....zelim da volim....juce,danas,sutra....bezrezervno!
Originally posted by odskoraBIAmin.
A je l' ti palo na pamet da trazis nekoga van scene?
Ima u ovom gradu mnogo ljudi koje bi mogao da upoznas i da zavolis, a da ne vole tu scenu. I kojima nije ni na kraj pameti da postavljaju proflie.
Originally posted by Sunset.Boulevard
Zar potiskivanjem emocija i krijenjem istih ne odvlacimo sebe od mozda onog pravog coveka koji ce nas zagrliti (o: ?
Originally posted by Sunset.BoulevardPa josh ni rec ne mozesh da izustish kad vidish tu osobu... Smor.
E ljudi ljudi ljudi, pa vi rokate my world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((o:
Zalepite se kao lude krave u nekog ko apsolutno nema nikakve fizicke predispozicije za fizicki kontakt i svaki put kada vidite doticnu osobu na ulici, pocnete da gubite samokontrolu i ponasate se kao apsolutni ``retardi`` (((o: (volim tu rec haaaa ha ha ha)! Zeludac vam se vrti, hvatate se za paklu cigarete i javljaju se gonicki nagoni koji vam pletu noge u nepozeljnom (suprotno od zapocetog) smeru!?
Originally posted by Zemunac
Voleo sam, a samo jednom se voli u zivotu i dozive ti "leptirici", i svestan sam toga da to vishe ni sa jednom osobom necu doziveti. Posle njega sam bio sa josh dva dechka i to definitivno nije to...
Originally posted by ValMozda, ali se nikad ne voli onoliko intenzivno kao prvi put...Originally posted by Zemunac
Voleo sam, a samo jednom se voli u zivotu i dozive ti "leptirici", i svestan sam toga da to vishe ni sa jednom osobom necu doziveti. Posle njega sam bio sa josh dva dechka i to definitivno nije to...
Volecesh ti josh vishe puta, samo polako.
Originally posted by m..Sačekaš da te izgrickaju, pa onda upotrebiš NAFTALIN. To je ono, znaš, kuglice koje SMRDE ali teraju moljce. Stavi po jednu u džep i ništa se ne sekiraj.../Bože, ufati me panika-dal će m... da me skroluje ili će ovo da pročita, jer ako ne PROČITA, poješće je MOLJCI/???
A kad te napadnu moljci?
Originally posted by ZemunacNeki ljudi za chitav svoj zivot i ne osete shta je prava ljubav, tako da budi zahvalan i na toj jednoj. Barem ja tako gledam na te stvari.Originally posted by ValMozda, ali se nikad ne voli onoliko intenzivno kao prvi put...Originally posted by Zemunac
Volecesh ti josh vishe puta, samo polako.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!