Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Ulixe, otkuda znaš da je moja dijagnoza F 33.2 ??? Mislio sam da to znam samo ja i pola grada...?

:drkanje: :perezube: :zvezda:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sunset.Boulevard
VAL,
kako je teklo tvoje upoznavanje sa dragom osobom. Bilo leptira, ha? (o: Kako ste se sreli? Disete li zajedno?

Ne zelim da se prisecjam upoznavanja. Moja prva pomisao tada (pre dve godine) ...ajoj, crvena kosa!!! :bljak: :lol:
E posle godinu dana na pvt krene neka prica o kompu i malo po malo evo nas vec 10 meseci zajedno. A leptirica ne da je bilo nego su josh uvek tu. :love:

Ne da dishemo zajedno nego u istom trenu na isto pomishljamo, istovremeno izgovaramo iste recenice i mnogo toga. :lood:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Val

Ne da dishemo zajedno nego u istom trenu na isto pomishljamo, istovremeno izgovaramo iste recenice i mnogo toga. :lood:

joj..bajno... :nekiromanticnismajliakoima:
Korisnikov avatar
By m..
Nadam se da ima, ova moja krivulja nadanja i odustajanja pocinje da me ubija.
Korisnikov avatar
By springgay
Originally posted by Hephaestion
Tek sada otkrih ovu divnu temu. Hvala tebi, Sunset.Boulevard ..za istu. Hvala i tebi, Mr Dee.. za potsecanje na moju omiljenu, ally!!!

Trenutno sam u periodu kada cesto razmisljam o tome. Nedosataje mi taj osecaj leptirica u stomaku.
Odavno se nije desilo da volim nekog toliko jako...da sve u sebi posvetim njemu. U poslednjih par dana tako nesto se radja ponovo u meni.Nisam ni siguran da je to to....ali znam da volim tak osecaj.Volim da sanjam o njemu. O tom nekom...ko bi se zajedno sa mnom gradio pricu...smisljao nove stvari...saznavao i stvarao...disao i hodao s mnom u taktu. To mi treba. Setacki staz mi je jako mali. Imam samo 19 godina...i ne mogu da sse pohvalim jednostavnoscu. Cesto ne znam sta zelim,nekad ne prepoznajem ono pravo ni kada stoji ispred mene. Danas,pisem ovaj post...jer sam konacno sasvim siguran...da znam sta zelim.Zelim da se smirim...da zbog njega osecam leptirice...da se ne stidim da mu to priznam....da volim kad sam trapav sa recima...da obozavam to iscekivanje svake njegove nove poruke...da pola sata provedem razmisljajuci sta se krije izmedju redova iste...da se trudim da ga uvek razumem...da se ne drvim i ponasam detinjasto kada to nije u redu...da razmisljam o njegovim problemima kao o svojim....da mi je tesko sto znam kroz sta prolazi....koliko se trudi i muci....a uvek ima taj neodoljivi osmeh...samo za mene...i nije mu tesko da se kasno u noc mazi sa mnom preko telefona...iako je mrtav umoran.Lepo mi je sto tada iako bih citavu vecnost proveo tako...sam ja...kazem Ajde mars na spavanje...jer znam kako tada izgledaju te tamne oci...

verovatno sam(jer tome sam sklon)i sada u potpunosti preterao sa odgovorom....cinjenica je da konacno znam da zelim bas to....da budem neciji...i da tog nekog osecam kao svo. zelim da osetim takt....zelim da volim....juce,danas,sutra....bezrezervno!

Blago onom kome je ovo posveceno.:leviathan:
By fencysmurf
Originally posted by odskoraBI
A je l' ti palo na pamet da trazis nekoga van scene?
Ima u ovom gradu mnogo ljudi koje bi mogao da upoznas i da zavolis, a da ne vole tu scenu. I kojima nije ni na kraj pameti da postavljaju proflie.
Amin.
Korisnikov avatar
By bigirl
Zar potiskivanjem emocija i krijenjem istih ne odvlacimo sebe od mozda onog pravog coveka koji ce nas zagrliti (o: ?
:up: :up: :up:

To sam se i ja nekada davno pitala, pokušavajući da shvatim sve ove "tough" girls and boys kojima "niko ne treba"...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Boze, gde i sa kim ja zivim? U mom slucaju, pitanje ovog tipa je izlisno.
Ako nema leptirica- nema nicega, i cao.
Oprostite na neiscrpnosti mog objasnjenja, ali zaista nisam ni za sta.
Zasto? Pa, zbog leptirica.
Korisnikov avatar
By gari
Ma, kakvi leptirići i zečići-šta vam je, kao da ste svi u pubertetu. Ozbiljna ljubav zahteva ozbiljne emocije a ne nekakve leptitiće.

:wtf: :domino: :cheer:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa gari, leptirici se javljaju u pochetnoj fazi. Ozbiljne emocije dolaze vremenom.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by gari
Ma, kakvi leptirići i zečići-šta vam je, kao da ste svi u pubertetu. Ozbiljna ljubav zahteva ozbiljne emocije a ne nekakve leptitiće.

:wtf: :domino: :cheer:
:zacepi:
By Sunset.Boulevard
E ljudi ljudi ljudi, pa vi rokate my world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((o:
Hajde ovako. Kah Kah. Zalepite se kao lude krave u nekog ko apsolutno nema nikakve fizicke predispozicije za fizicki kontakt i svaki put kada vidite doticnu osobu na ulici, pocnete da gubite samokontrolu i ponasate se kao apsolutni ``retardi`` (((o: (volim tu rec haaaa ha ha ha)! Zeludac vam se vrti, hvatate se za paklu cigarete i javljaju se gonicki nagoni koji vam pletu noge u nepozeljnom (suprotno od zapocetog) smeru!?

p.s. svi koji su me zaradovali.....to znaju (o: Hvala
By Sunset.Boulevard
VAL VAL VAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLL!
Blago tebi, blago tebi, blago tebi!!!!!!! (o:
Korisnikov avatar
By Val
E ljudi ljudi ljudi, pa vi rokate my world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
((((((o:
Zalepite se kao lude krave u nekog ko apsolutno nema nikakve fizicke predispozicije za fizicki kontakt i svaki put kada vidite doticnu osobu na ulici, pocnete da gubite samokontrolu i ponasate se kao apsolutni ``retardi`` (((o: (volim tu rec haaaa ha ha ha)! Zeludac vam se vrti, hvatate se za paklu cigarete i javljaju se gonicki nagoni koji vam pletu noge u nepozeljnom (suprotno od zapocetog) smeru!?
Pa josh ni rec ne mozesh da izustish kad vidish tu osobu... :roll: Smor. :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Voleo sam, a samo jednom se voli u zivotu i dozive ti "leptirici", i svestan sam toga da to vishe ni sa jednom osobom necu doziveti. Posle njega sam bio sa josh dva dechka i to definitivno nije to...
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Kakva scena?To ne treba tako da se zove vec ZLOTVORSKI PAKAO,...na sceni se ne zna ko ce koga pre zeznuti,a za leptirice mislim da ne znaju sta je to..nego moras da im nacrtas,pa da im objasnis cemu sluze ti isti leptirici..ih bwe vec se iznervira:D
Korisnikov avatar
By CreMaster
Kao sto rece gore neko, odradio sam taj "jednom se voli" toil, tako da sad mogu da odahnem.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zemunac
Voleo sam, a samo jednom se voli u zivotu i dozive ti "leptirici", i svestan sam toga da to vishe ni sa jednom osobom necu doziveti. Posle njega sam bio sa josh dva dechka i to definitivno nije to...

:roll: Volecesh ti josh vishe puta, samo polako.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Val

Mozda, ali se nikad ne voli onoliko intenzivno kao prvi put...
Korisnikov avatar
By Kittrie
leptirici su manifestacija 'zaljubljenosti' a.k.a. zaSSlepljenosti, i cista su hemijsaka reakcija koja , najcesce i nema veze sa PRAVOM LJUBAVI !!
da me ne shvatite pogresno...
leptirici su nesto NAJDIVNIJE :love: (kad VOLIS osnova je drugacija, ozbiljnija, zahtevnija, potpunija i daje ti se i kad je ne trazis... )
ALI !!
kad se pojave na pocetku, dok ne postoji prava konekcija izmedju dva bica, sta oni mogu znaciti uopsSte?? mogu uporediti samo sa drogom na koju smo svi (bar bili) navuceni..

prava stvar je, i potpisujem, AKO oni postoje sa osobom koju smo imali vremena upoznaTi, prihvatiti i ZAVOLETI - BAss TAKVU KAKVA JESTE !! ko ima 'srece' i ulozi dovoljno truda (samo sreca nikad nije dovoljna) u neSSto sto mu se cini vrednom isTOg... LEPTIRICI se mogu javiti (i javljaju se !! ali ne na osnovu hormonalne reakcije naseg hoRnY organizma, nego mnogo kompleXnijih stvari ) kad god je pravi momenat, a to je cesSto. :love:

o pripadnosti...hmmmm
kompletna PRIPADnost.... je iluzija ( veoma privlacna, licno i veoma seXy, ihihihi)
SVAKO ZA SEBE - ali MI smo odabrali da BUDEMO zajedno jer nam to GODI (slobodno ubacite bilo koji drugi izraz ako me kapirate :eureka: )...

i tako... :mucka:
Korisnikov avatar
By m..
A kad te napadnu moljci? :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by m..
Sačekaš da te izgrickaju, pa onda upotrebiš NAFTALIN. To je ono, znaš, kuglice koje SMRDE ali teraju moljce. Stavi po jednu u džep i ništa se ne sekiraj.../Bože, ufati me panika-dal će m... da me skroluje ili će ovo da pročita, jer ako ne PROČITA, poješće je MOLJCI/???

:skola: :mirnatetko: :pms:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Val

Mozda, ali se nikad ne voli onoliko intenzivno kao prvi put...
Neki ljudi za chitav svoj zivot i ne osete shta je prava ljubav, tako da budi zahvalan i na toj jednoj. Barem ja tako gledam na te stvari.
Shto se tiche inteziteta prve ljubavi, mislim da je to shto tvrdish samo reflexija necheg shto si nauchio kao mali i veruj mi, shto se pre otarasish tog ubedjenja, u tom bolje.
Moje najlepshe, usudjujem se retji zivotno ljubavno iskustvo se desilo kada sam po drugi put voleo.
By Baltazar
Nisam nesto citao ostale komentare ... ali izmedu redova cini mi se da si povreden i da si izgubio veru u ljude ... sa takvim stavom nista ni od tebe niti od tvog partnera ... veruj da ono sto dajes mozes i da dobijes nazad i bice sve ok .... vremenom ... think positive
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
KAKVE GLUPOSTI!
"Jednom se voli"
Dajte ljudi, skinite se sa americkih filmova i zivite zivot...
VOLI SE DOK SI ZIV!!!
(ja to iz licnog iskustva)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Mr.Ja

VOLI SE DOK SI ZIV!!!
(ja to iz licnog iskustva)
Kojiko ti ono bweshe imash godinica cica maco? :njanja: :love: :njanja: :)
Korisnikov avatar
By Paki
Valjda covek postane radoznao, pa vise nije srecan onim sto ima, nego zeli jos i vise?
Jeste...

... E sad ti meni reci, da li da iskuliram takvog čoveka ili da uradim nešto konkretnije, opipljivije ( :ua: ) ... (?)
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by m..
huNN, eve
mi husBandiTTo und aj baSS danas poBIli kRRdo moUljaca :sekirica:
biLLo uzbudljjifo , moradem priznat :trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!