Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gariBi ja rado samo da me neko primi. Primetićeš ako se desi srećni događaj.
Jukie, kupuješ sveske? Spremaš se da pišeš roman /ručno sa sve guščjim perom i mastilom napravljenim od baruta/ ili se spremaš da pišeš pripreme za nastavu. Sve mi se čini da ćeš od septembra opet da budeš profa?
Originally posted by ArmandMa, ima mesta za sve. Ako mogu za Jukia, mogu i za tebe, samo za Jukia znam da je bilog a za tebe ne znam koji si fax završio. Napiši mi na U2U, ako nećeš ovako, pa će vidimo šta može da se uradi. Zašto ne bismo pomogli jedni drugima?
...ja ni ne rachunam na urgiranje:nokti:
...evo prepustam svaku mogucnost za zaradu kinte starijem kolegi:zastava:
Originally posted by gariSlobodno; samo im reci da prime muškog kandidata i garant sam negde primljen.
Ma hoće, primiće te. Hoćeš da ja "urgiram" kod Fuksanovića? Nema smisla da propadaš tu a deca vape za biologijom.
Originally posted by жњtrudim se da dam maximum kad nesto zellim tj hocu, sto se odlucnosti tice znam da budem brzoplet ali brzo odlucujem tj ne volim da se dvoumim. nekada se kajem ali neka cena mora da se plati valjda
a kad nesto zacrtam - nema onog ko bi me zaustavio!!
Originally posted by жњVrlo. Znam tačno šta je ono što želim, bez obzira o čemu se radi.
Koliko ste odlucni kada dodjete u situaciju da mozete nesto da birate?
i koliko ste dosledni u svom cilju kada nesto zacrtate?Fanatično sam dosljedan i nema zaustavljanja dok željeno ne ostvarim. Na ovaj ili onaj način. Slabo se osvrćem na eventualne smetnje sa strane, bilo da se radi o određenim okolnostima ili osobama.
Originally posted by m..kod mene je isto ovako...
Kad znam tacno sta hocu, onda jesam, medjutim cesto ne znam sta hocu. Recimo da sam onako odlucna.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!