Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by Egon
@ amnesia

a gde vidis "pompu" oko britanskog humora?

desi mene prozvo? :doh:

:maska:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Egon
pusti me vidish da nisam normalan
krenuli nickovi da mi se meshaju :lol:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by colorado
Zasto je tako skandalozno ako neka zajednica ima svoj foto-album?
nije to je totalno cool
Korisnikov avatar
By m..

- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
Ko ti je to rekao? Malopre mi je pozelela dobro jutro, namestila se na poljubac i sad ponovo spava, kad sam bila bolesna 3 dana je lezala na meni i pravila mi drustvo, nekad doseta i prisloni svoje celo na moje, i isto tako ume da se duri kad ne dodjem kuci 2-3 dana. Ne znam za druge macke, ali moja je poprilicno interaktivna i brbljiva. :gric: :maca:
Korisnikov avatar
By gari
Isto to i malo više važi i za kutjitje. Moja kučkica zna dvadeset reči i reaguje na njih. Osim toga za svakoga koga poznaje ima poseban način cviljenja ili lajanja a ponekada i ujedanja.

:deda: :peace: :vruce:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Zibro

pridodao bi josblejanje po kaficima ......

ukoliko nisi sa bliskim prijateljima ili sa nekim interesantnim sagovornikom vec si izasao da " vidis i da budes vidjen" to je tako dosadan nacin da se provede vece
:hail:

To mi nikada nije bilo jasno. Ali stvaaaaaarno mi nisu jasni ti ljudi koji bleje po kaficima i pucaju za neko pice 10x vise nego sto kosta... :puzzle:

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by odskoraBI

Ceca - jer je okupila nesto vise od 100 000 ljudi na Uscu, sto nijednoj pevaljki pre nje nije poslo za rukom
Ma to stoji. Nego colorada zanima kako to nije poslo za rukom ni jednoj drugoj pevacici...koja isto tako izgleda i peva. Zasto je Ceca toliko popularna? :puzzle: Ima istih takvih, a i lepsih i sa lepsim glasom...
Ceca je kerov kur*c u poređenju sa Lepom Brenom kada je bila na vrhuncu.
Korisnikov avatar
By svejedno
- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to? - Stvar je u bracnom (bivsem, je li) stanju, to je odvaja od drugih i samo to.

- Rieliti TV sou programi - ne znam ni ja

- Hip-hop - sta fali bilo kojoj vrsti muzike da bi se a priori odbacivala? Ono sto Mtv naziva hip hopom nije hip hop, inace.

- Madona od 2000. pa na dalje - Pa ostala je na vrhu i posle 40te, sto je valjda ta neka 2000ta
- Evrovizija - ma tu ni nema pompe

- Novi Sad - Exit? nema ni tu mnogo pompe, il je samo ja ne vidim?

- tema Moja fotka - Ni to nisam primetio, al valjda si u pravu

- to sto se svi pederi preziru fem tipove- ovo mi nema smisla

- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)- Ovo ne kapiram

- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se) -Slazem se

- britanski humor - najjaci humor na svetu, i ako bi ga ilustrovao necim, uzmi ' Autostoperski vodic...'(knjigu) ili Monti Pajton, ne Alo Alo, to nije reprezentativno (znam da to nije stavio Colorado, no ne mogu trenutno da se setim ko jeste).

Mada se i Simpsonovi i sve 'nonsens' humoristicke serije pomalo oslanjaju na Pajtonovce (uz 'nonsens' kritiku drustva), sav, zapravo, savremeni humor, pa i nije chudo onda sto je britanski humor toliko popularan.
Korisnikov avatar
By Kiborg
- Ceca (izgleda I peva kao I svaka druga pevaljka. Sto je bas ona prva dama Srbije – ako bas pevaljka mora da bude to?)
♦Zato što ima neku harizmu koju nema nijedna druga pevaljka, zato što traje vrlo dugo i što ima vrlo interesantnu životnu priču.

- Rieliti TV sou programi
♦Zato što je nekom interesantno da vidi ono što inače nikad ne bi mogao, a hteli mi to sebi da priznamo ili ne, svi smo pomalo voajeri ili smo barem radoznali da vidimo kako drugi to rade (kuvaju, peru, svađaju se...).

- Hip-hop
♦Zato što se neki verovatno pronalaze u tim socijalno angažovanim pesmicama. Ja hip-hop /i uopšte muziku sa rečima, a pogotovo ako pretenduje na to da bude nešto više od muzike - kao što hip-hop pokušava/ ne volim uopšte, iako postoje izuzeci od svakog pravila :D

- Madona od 2000. pa na dalje
♦Zato što je uhvatila zalet onda kada je stvarno bila ekstra popularna /pa je inercija i danas gura/, zato što je svojim pesmama razbijala neke tabue i nadalje važi slično kao i za hip-hop. Ja sam Madonu svojevremeno puno slušao, ali mi se ukus promenio otada. Svejedno, prilično je poštujem i dan danas, s tom razlikom što mislim da je počela malo da se*e sa ovom Kabalom.

- Evrovizija
♦Zato što je leglo i rasad sladunjavih i bljutavih pesmica. Jednostavni ritmovi, dva tri stiha koji se besomučno ponavljaju - kolektivna hipnoza, ne znam kako bih drugačije to objasnio.

- Novi Sad
♦Kakva je to pompa oko Novog Sada? To traje samo dok ima Exita i posle nema.

- tema Moja fotka
♦Zato što ljudi vole da vide ko je sa druge strane ekrana, ja barem volim da znam kako ko izgleda, ali nemam petlju stavim svoje slike.

- to sto se svi pederi preziru fem tipove
♦Gde je tu pompa, to je samo jedna besmislena pojava, za mene neobjašnjiva. I ne preziru ih svi, mislim da je to malo preterano.

♦Zato što za razliku od glupavih kerova imaju ličnost bre!

- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
♦Zato što svi misle da ta beba mora da izgleda bog-zna-kako neobično, a u suštini, ko što reče, sve bebe izgledaju isto, ali svi očekuju da vide nešto spektakularno, a verovatno ponajviše da li je beba ružna.

- britanski humor
♦Zato što je briljantan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bigirl
- Rieliti TV sou programi
- Novi Sad
- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
+

Angelina Jolie & Brad Pitt... izluđuju me više kenjanja oko njihovog braka... kao i uopšte Angelina i njeno bivstvovanje po novinama...
Da dodam i MTV awards...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

Kako mozes da izjavis tako nesto? Zar je dokaz licnosti to sto si mali, zli skot?
Korisnikov avatar
By crawen

Kako mozes da izjavis tako nesto? Zar je dokaz licnosti to sto si mali, zli skot?
:lol:

ja ne volim machke zato shto bi pojele mog Djoleta... :placko:

Slika
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Eto, zar nije bolje imati hrcka/morsko prase (isto sranje), nego macku?
Jeste da malo sere po sobi, ali je mnogo sladji i lepo ti gricka prste...
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja svojevremeno nisam kapirao odakle tolika frka oko onih glupavih gumenih narukvica u bojama :puzzle: Srecom, prosla pomama za tim pa me vise to ic ne zanima... :)

A i dalje nikako da skapiram kako su one brojanice od konopca ili vec neceg slicnog toliko postale moderne :nerd:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja ih nosim jer sam vernik. Ali se ne molim bas cesto (a tome i sluzi brojanica).
Korisnikov avatar
By Boshko
Ja ih nosim jer sam vernik. Ali se ne molim bas cesto (a tome i sluzi brojanica).
Peder pravoslavac? :smeh: :smeh: :smeh:

sorry sto se smejem, al' jace je od mene..... :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zasto da ne? :puzzle:

Jebiga, kapiram i zasto ti je smesno, vecina ateista vidi pravoslavnu crkvu kao spansku inkviziciju...
Korisnikov avatar
By Boshko
vecina ateista vidi pravoslavnu crkvu kao spansku inkviziciju...
Ja je vidim kao jeftinu spansku seriju... svega ima - sexa, nasilja, droge, para, lopovluka, preljube, lazi, prevare, losih glumaca...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
To je zato sto vidis samo ono sto zelis da vidis.
Korisnikov avatar
By crawen
Eto, zar nije bolje imati hrcka/morsko prase (isto sranje), nego macku?
Jeste da malo sere po sobi, ali je mnogo sladji i lepo ti gricka prste...
offtopic: Hrchak i Morsko prase nije isto sranje!
Hrchak spava preko dana, nocu je "nemiran", mada ga mozesh buditi kada hocesh, shto neki ne vole jer su dzangrizavi. Maximalno su hiperaktivni i SLATKI! I ne seru po sobi!
Morski prasici ispushtaju nepodnoshljive zvuke i smrde! I nisu slatki! :jezik:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nije ni bitno, slatko je u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By Boshko
To je zato sto vidis samo ono sto zelis da vidis.
Moracemo da predjemo u religiju i filozofiju ako nastavimo...

Ali peder pravoslavac... uuuuuuuuuuu jebote :lol: Pa spzice te pravoslavni bog ako sazna da se pederises!! :fuck:
Mada, ja iskreno mislim da bog ima pametnija posla nego da gleda ko se sa kim jebe, al' kad mu se vec podmeces... opasni su spijuni pravoslavni popovi, dojavice mu... ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, mrzi me da otvaram novi topik. Nek' pocisti moderator ako budemo preterali.

"Pa spzice te pravoslavni bog ako sazna da se pederises!! :fuck: "
Ja imam potpuno drugaciju predstavu o tome. Ne vidim nista lose u tome sto mi se svidjaju muskarci, a i ne krsim nijednu od deset zapovesti. Nikoga ne ugrozavam time sto sam BI (nisam peder). Na kraju krajeva, Bog nas je takve i stvorio.
Korisnikov avatar
By Boshko
Ne vidim nista lose u tome sto mi se svidjaju muskarci, a i ne krsim nijednu od deset zapovesti. Nikoga ne ugrozavam time sto sam BI (nisam peder). Na kraju krajeva, Bog nas je takve i stvorio.

Cini mi se da na isti nacin posmatramo stvari ali sa razlicitih tacaka...
Ovo sto sam citirao mi je skroz jasno i slazem se. Al' mi je nejasna i smesna potreba da se tu umesa SPC...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Gledaj, da me ne shvatis pogresno, meni je savrseno jasno da tu bas i nisu skroz cista posla, ali ja idem u crkvu zbog sebe i zbog osnovne ideje te crkve. Osnovna ideja hriscanstva je "Ne cini drugima ono sto ne zelis da drugi tebi cine". Mozda nisam lepo definisao, ali je smisao bitan. Pridrzavaj se toga, idi u crkvu, a oni nek' rade sta hoce.

P.S. Ovo nije bilo naredjenje. :D
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Boshko
vecina ateista vidi pravoslavnu crkvu kao spansku inkviziciju...
Ja je vidim kao jeftinu spansku seriju... svega ima - sexa, nasilja, droge, para, lopovluka, preljube, lazi, prevare, losih glumaca...

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
time sto sam BI (nisam peder).
honey, od koga, odnosno od cega se ti ogradjujes? pa jos na ovom forumu......
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Tri put mi je rekao da sam peder, cisto da mu naglasim da je pogresio. Nemam nista protiv pedera, sto se i moze zakljuciti po tome sto sam na ovom forumu.
E, ne zovi me honey, stvarno zvucis jadno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
e pa ja jesam peder i mozda i zvucim jadno tebi, ali sva sreca pa ostali forumashi ne dele tvoj mozak
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sta, svi ostali forumase vole da oslovljavaju jedni druge sa "honey"? :puzzle:
I jos jedno pitanje. Svi ostali forumasi dele tvoj mozak?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!