Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradoKo ti je to rekao? Malopre mi je pozelela dobro jutro, namestila se na poljubac i sad ponovo spava, kad sam bila bolesna 3 dana je lezala na meni i pravila mi drustvo, nekad doseta i prisloni svoje celo na moje, i isto tako ume da se duri kad ne dodjem kuci 2-3 dana. Ne znam za druge macke, ali moja je poprilicno interaktivna i brbljiva.
- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
Originally posted by Zibro
pridodao bi josblejanje po kaficima ......
ukoliko nisi sa bliskim prijateljima ili sa nekim interesantnim sagovornikom vec si izasao da " vidis i da budes vidjen" to je tako dosadan nacin da se provede vece
Originally posted by tinkerbellCeca je kerov kur*c u poređenju sa Lepom Brenom kada je bila na vrhuncu.Originally posted by odskoraBIMa to stoji. Nego colorada zanima kako to nije poslo za rukom ni jednoj drugoj pevacici...koja isto tako izgleda i peva. Zasto je Ceca toliko popularna? Ima istih takvih, a i lepsih i sa lepsim glasom...
Ceca - jer je okupila nesto vise od 100 000 ljudi na Uscu, sto nijednoj pevaljki pre nje nije poslo za rukom
Originally posted by bigirlDa dodam i MTV awards...Originally posted by colorado+
- Rieliti TV sou programi
- Novi Sad
- bebe poznatih licnosti (sve bebe izgledaju isto. jebe mi se)
Angelina Jolie & Brad Pitt... izluđuju me više kenjanja oko njihovog braka... kao i uopšte Angelina i njeno bivstvovanje po novinama...
Originally posted by odskoraBI
- macke (uvek je u pitanju jednosmerna veza)
♦Zato što za razliku od glupavih kerova imaju ličnost bre!
Kako mozes da izjavis tako nesto? Zar je dokaz licnosti to sto si mali, zli skot?
Originally posted by odskoraBIofftopic: Hrchak i Morsko prase nije isto sranje!
Eto, zar nije bolje imati hrcka/morsko prase (isto sranje), nego macku?
Jeste da malo sere po sobi, ali je mnogo sladji i lepo ti gricka prste...
Originally posted by odskoraBIMoracemo da predjemo u religiju i filozofiju ako nastavimo...
To je zato sto vidis samo ono sto zelis da vidis.
E, mrzi me da otvaram novi topik. Nek' pocisti moderator ako budemo preterali.
"Pa spzice te pravoslavni bog ako sazna da se pederises!! "
Ja imam potpuno drugaciju predstavu o tome. Ne vidim nista lose u tome sto mi se svidjaju muskarci, a i ne krsim nijednu od deset zapovesti. Nikoga ne ugrozavam time sto sam BI (nisam peder). Na kraju krajeva, Bog nas je takve i stvorio.
Ne vidim nista lose u tome sto mi se svidjaju muskarci, a i ne krsim nijednu od deset zapovesti. Nikoga ne ugrozavam time sto sam BI (nisam peder). Na kraju krajeva, Bog nas je takve i stvorio.
Originally posted by odskoraBIhoney, od koga, odnosno od cega se ti ogradjujes? pa jos na ovom forumu......
time sto sam BI (nisam peder).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!