Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Albert von Thurn und Taxis je totalno geil! kapiram da bi me pneumatskom bushilicom skidali sa njega.
kao mala parafernalija, ima debeo kurac, eto makar se neshto vidi na tim jebenim Richard Wagner Festspiele u Bayreuthu:-)
Korisnikov avatar
By gorilica
Eto, koliko su ukusi razlichiti. ;)
Ja bih sa dvojkom (Сергеy Брин) bio bez obzira na svu tu kintu.
Neznam, meni je on bash cute, da ne kazem swadak. :love: :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gorilica
Eto, koliko su ukusi razlichiti. ;)
Ja bih sa dvojkom (Сергеy Брин) bio bez obzira na svu tu kintu.
Neznam, meni je on bash cute, da ne kazem swadak. :love: :)
Zauzet je, ja sam se vec udala za njega :wink:
Korisnikov avatar
By gorilica
I nisi zvala na svadbu da se iskachem na mladozenju?!!! :evil:
tz,tz,tz
:lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pravite devojacko vece, pa zovite stripera :saint:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gorilica
I nisi zvala na svadbu da se iskachem na mladozenju?!!! :evil:
tz,tz,tz
:lol:
Ja to zbrzila tamo na prvoj strani teme, spopala me ljubav na prvi pogled :love: :lukavi: Ali mozes ti da nam dodjes u goste, znas kako se kaze "ako je ozenjen nije ustrojen" :wink: Sa tim bilioncicem ovaj... mladozenjom :D svi cemo se lepo slagati :wink: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Zibro
joj strasno mislim da bi lakse podneo neku od onih naslednica
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Tacno...
I mi sto se jebemo za pare imamo neke kriterijume...
Korisnikov avatar
By gari
Će me navedete da počnem od rođene ženkice da počnem da "naplaćujem" sex. Ili ona od mene?

:zvizdi: :cookie: :gitara:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Slika

Ovaj je ozenjen, ali je 20 puta bolji ( a ne verujem da je mnogo siromasniji) od onih grobova sa liste. Ko kaze da moras da ga zenis, dace pare u svakom slucaju... :D
By High Maintenance
i ti si skroman :D :D nije siromasniji....jaci je od svih njih zajedno (11. u svetu)
18 bil $ nije sitnica :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam, meni pare nisu vazne...
To jest, posle 100 miliona mi je sve isto. :D
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by gari
Bolje biti lep nego bogat. Šta im vredi bogatstvo kad ujutro pogledaju u ogledalo pomisle-dal da se obriju il da se ubiju. Više voli ono što je mome srcu drago nego da trpim neku rugobu do kraja života, s tim što su garantovano još i iskompleksirani zbog ovakvih faca. Pa, eto, po koliko imaju godina a još nisu prevarili ni jednu da je ožene. Beže devojke od njih...I dečki...

Е па да се мене пита ја би радије био "ружан", иако се не слажем са тиме да су сви ови екстремно ружни. Наравно да нису нити згодни, но људе "њихове љепоте" виђамо сваки дан на улицама, имају своју жену, дјецу, пријатеље а 100% немају толики износ на банковном рачуну као нетко од ове десеторице. Такођер, не помишљају на убојство умјесто бријања.

Него, зашто сам рекао да би радије био ружан и богат? Па ако имаш толико пара можеш отићи на стотину пластичних операција и бити (колко-толко) лијеп. Такођер љепота је пролазна, но ови билијуни ће мало теже само тако "проћи" са њиховог банковног рачуна. Љепота у животу ти може донести комада којег желиш и евентуално коју безвриједну симпатију од свакодневих животних пролазника, и то је то. А ако кренеш филозофирати о љепоти као "субјективном доживљају" одређене особе, онда љепота још више губи на вриједности. Билијуни могу далеко више, јер новац данас покреће свијет хтјели ми то или не.

Што се тиче тога да дјевојке бјеже од њих то се такођер не бих сложио јер барем данас не фали спонзоруша, и то спонзоруша које падају на фрајере са двијесто еура у џепу, а што мислиш колико би их онда пало на билијуне? Када би направили анкету од 100 испитаних дјевојака, 50 би се сутра продало за њихов банковни рачун нити да не виде њихове слике. Проблем зашто они немају жене је у њима као особама, а не зато јер су "екстремно ружни" па их нитко неће.

:elf:
Korisnikov avatar
By gari
Nisi u pravu, nikakva hirurgija ne može da im da onu prirodnu lepotu a da ne govorim o duhovnoj /koju oni ne poseduju/. Da imaju malo duhovne lepote oni bi od tih silnih "bilijuna" odvojili koju kinticu za onu gladnu decu širom sveta. Ali ne, oni su takve cicije da za doručak kupuju samo osminu praznog bureka i jogurt od 10 dinara. Neka hvala im, neoka ostanu tamo gde jesu, daleko im lepa jahta. I burek...

:crta: :jezik: :setnja:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by gari
... Da imaju malo duhovne lepote oni bi od tih silnih "bilijuna" odvojili koju kinticu za onu gladnu decu širom sveta....
A odakle znas da ne odvajaju? :wink: Sem toga, za gladnu decu su i oni koji su siromasni (po nekim opstim merilima) - bogati. Tako da ako bi tako gledali i oni bi trebali da odvajaju za njih ukoliko misle da ih proglasimo duhovno lepim :wink:
Korisnikov avatar
By gari
Da odvajaju već bi oni to dali u "reklamu" a osim toga za tu sumu bi bili oslobođeni i od poreza, ali čini mi se da oni ne mare mnogo za to. Sit gladnome ne veruje.

:meduza: :evilwait: :)
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Sutekh
ma svi su odvratni :transprst:
Bravo Sutekh-pokažimo im da se ne prodajemo za njihove "bilijune" nego da smo nacija "prefinjenih esteta" i da nam je u prvom planu nečiji izgled a ne broj nula iza jedinice /nula ionako sama ništa ne znači/.

:jezik: :hail2: :mete:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nema tih para koje bi moglo da mi plati uzhitak doruchka, ruchka ili vechere koji bih ispovracjao posle seksa sa ovakvim skrndeljima.

Aj shto su odvratni, nego se vidi da su totalno shuplji. Uostalom, mene retko kad privuche nechiji fizichki izgled, vecj padam na sharm i harizmu, ali ovima to fali.. i to u meri za uvoz..
Korisnikov avatar
By gari
Da, baš su prave sirovine. Da nemaju taj novac, niko ih ne bi ni primetio, ni slikao...Niti se raspitivao za njih. Unekoliko su ia jadni, jer nikada neće znati da li vole njih ili njihov novac. To im je kazna od Krišne.

:iskolacen: :hail2: :seljache:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!