Originally posted by gari
Bolje biti lep nego bogat. Šta im vredi bogatstvo kad ujutro pogledaju u ogledalo pomisle-dal da se obriju il da se ubiju. Više voli ono što je mome srcu drago nego da trpim neku rugobu do kraja života, s tim što su garantovano još i iskompleksirani zbog ovakvih faca. Pa, eto, po koliko imaju godina a još nisu prevarili ni jednu da je ožene. Beže devojke od njih...I dečki...
Е па да се мене пита ја би радије био "ружан", иако се не слажем са тиме да су сви ови екстремно ружни. Наравно да нису нити згодни, но људе "њихове љепоте" виђамо сваки дан на улицама, имају своју жену, дјецу, пријатеље а 100% немају толики износ на банковном рачуну као нетко од ове десеторице. Такођер, не помишљају на убојство умјесто бријања.
Него, зашто сам рекао да би радије био ружан и богат? Па ако имаш толико пара можеш отићи на стотину пластичних операција и бити (колко-толко) лијеп. Такођер љепота је пролазна, но ови билијуни ће мало теже само тако "проћи" са њиховог банковног рачуна. Љепота у животу ти може донести комада којег желиш и евентуално коју безвриједну симпатију од свакодневих животних пролазника, и то је то. А ако кренеш филозофирати о љепоти као "субјективном доживљају" одређене особе, онда љепота још више губи на вриједности. Билијуни могу далеко више, јер новац данас покреће свијет хтјели ми то или не.
Што се тиче тога да дјевојке бјеже од њих то се такођер не бих сложио јер барем данас не фали спонзоруша, и то спонзоруша које падају на фрајере са двијесто еура у џепу, а што мислиш колико би их онда пало на билијуне? Када би направили анкету од 100 испитаних дјевојака, 50 би се сутра продало за њихов банковни рачун нити да не виде њихове слике. Проблем зашто они немају жене је у њима као особама, а не зато јер су "екстремно ружни" па их нитко неће.