Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Mr Gay Sweden 2006

1. Manuel Gustafsson
Nema glasova
0%
2. Michael Engan
7
20%
3. Henrik Lindholm
7
20%
4. Mattias Vural
8
23%
5. Joakim Gustavsson
Nema glasova
0%
6. Ian Lindhe
Nema glasova
0%
7. Robert Kunkel
Nema glasova
0%
8. Magnus Andersson
8
23%
9. Fredrik Mras
5
14%
Korisnikov avatar
By crawen
A zashto su svi kauboji?!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by crawen
A zashto su svi kauboji?!
Zato sto je tema "Brokeback Mountain"...
Korisnikov avatar
By crawen
:barf: :regan:

muka mi je Brokeback mountain-a vishe......
By fencysmurf
Originally posted by Nicodemus

Međutim, s obzirom da sve to dolazi sa nekih evropskih kulturnih ćoškova i vrtača, ne treba mnogo zamerati. Mora da je velika provincijska radost otkrivanja "kaubojske estetike" i uopšte "Amerike".

:kafa:
i to sto kazes. no slican se slicnom raduje. ni ne cudi sto je jedna provincija, u zelji da se afirmise, izabrala drugu, koja joj se cini afirmisanijom ;)

:jerry:
Korisnikov avatar
By HARP
4.Mattias Vural 20, Sveg

Slika

Uvek sam imao oko za lepe muskarce ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Kmeeee! A zašto vodi osmi kandidat? :rida: 'Oću da pobedi "devetka"! :protest:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Kmeeee! A zašto vodi osmi kandidat? :rida: 'Oću da pobedi "devetka"! :protest:

Pojma nemam...meni je 8-ca najmanje privlacan od svih finalista... :neznam:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by just!N
Meni je sladak #2 :kiss:

Oh...da...jako je sladak...a uzivo je i mnogo bolji (bojim se da ih ove fotografije i ne predstavljaju u najboljem mogucem svetlu...pih za fotografa)...
By just!N
Originally posted by M M and I
Originally posted by just!N
Meni je sladak #2 :kiss:

Oh...da...jako je sladak...a uzivo je i mnogo bolji (bojim se da ih ove fotografije i ne predstavljaju u najboljem mogucem svetlu...pih za fotografa)...
Uzivo? :misli: Dolazim!! :avion:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svi ćosavi, i uglavnom atrofični, al ajd', nek bude broj 4.
By жњ
8. MAgnus Andersson :bale:

decko zraci za razliku od ostalih :love:
Korisnikov avatar
By sakis
Nije bas neki izbor ali ovaj cetvrti nije los :grin:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Val
Meni ovi ne lice na mushkarce. :nope:
egzekli :D

anyway ...mrgaykaubojshvedjan # 8
da istupi na scenu, odmah
Korisnikov avatar
By gari
Nešto mi nije jasno:

1. Zašto su svi isti

2. Zašto su svi kauboji kad u Švedskoj nema kauboja

3.Zašto se smeju kad ništa nije smešno

:pivce: :kopanos: :soping::
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by gari
Nešto mi nije jasno:

1. Zašto su svi isti

2. Zašto su svi kauboji kad u Švedskoj nema kauboja

3.Zašto se smeju kad ništa nije smešno

:pivce: :kopanos: :soping::
a zasto ti kuckas po tastaturi kad si kuche? zasto ne lajesh i ne grizesh tu tvoju kosku? :cheer: :dvaprsta: :bye:
Korisnikov avatar
By gari
Pa lajem i grizem tu TVOJU kosku, ali mi nešto nisi baš ukusan. Ma, ako se tebi sviđaju Šveđani ne moraju baš svima da se sviđaju, naročito kad izigravaju kauboje. Što se nisi naučio tamo da budeš malo kulturniji? I tolerantniji? A baš sam mislio da su psi u Švedskoj baš dobro zaštićeni od ljudi.

:mirnatetko: :putnik: :komp:
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa lajem i grizem tu TVOJU kosku, ali mi nešto nisi baš ukusan. Ma, ako se tebi sviđaju Šveđani ne moraju baš svima da se sviđaju, naročito kad izigravaju kauboje. Što se nisi naučio tamo da budeš malo kulturniji? I tolerantniji? A baš sam mislio da su psi u Švedskoj baš dobro zaštićeni od ljudi.

:mirnatetko: :putnik: :komp:
Ma volimo mi kuchiche ovde...i jako su zasticeni...sve dok ne postavljaju glupa pitanja :sesir:
Korisnikov avatar
By gari
E pa kad volite i kad su jako zaštićeni-eto mene kod tebe prvim /pre/letom preko Švedske. Iskočiću padobranom u duginim bojama pravo na Trg dobre nade, a ti me čekaj sa nekom dobrom koskom i zgodnim Švedom koji nije kauboj. Wuf...Wuf...

:drkanje: :dancing: :rock:
Korisnikov avatar
By M M and I
E pa kad volite i kad su jako zaštićeni-eto mene kod tebe prvim /pre/letom preko Švedske. Iskočiću padobranom u duginim bojama pravo na Trg dobre nade, a ti me čekaj sa nekom dobrom koskom i zgodnim Švedom koji nije kauboj. Wuf...Wuf...

:drkanje: :dancing: :rock:
Moze...komotno...ali pod uslovom da obecas da neces da postavljas glupa pitanja :spin:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nemoj samo da mi kažeš da čitaš garijeve postove? Toliko ih ima da se i ne trudim, šta on piše vidim samo ako ga neko citira :D

Inače, već sam rekao da mi se tipovi ne sviđaju, svi su twink-oliki, a šta onaj prvi radi na ovom izboru nikako mi nije jasno. Sve nešto mislim da su Šveđani mogli da naprave mnogo bolji odabir.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiborg
Nemoj samo da mi kažeš da čitaš garijeve postove? Toliko ih ima da se i ne trudim, šta on piše vidim samo ako ga neko citira :D

Inače, već sam rekao da mi se tipovi ne sviđaju, svi su twink-oliki, a šta onaj prvi radi na ovom izboru nikako mi nije jasno. Sve nešto mislim da su Šveđani mogli da naprave mnogo bolji odabir.
Pa jeste...twinkoliki su...i zato mi se najvise dopao broj 2 koji ima potencijala da za par godine bude jako dobar tip...a ne 35-togodisnji babyface-twink...

Svedjani su mogli da izaebru i mnogo boljih da je moguce birati i medju onima koji se nisu prijavlil...ali nije pa se tako izbor suzava na one koji su se prijavili...a njih ionako ne bude bash preterano mnogo...ovde beauty pageants i nisu bash politicki korektna stvar pa je zanimanje malo manje nego sto bi se dalo zamisliti...(ne volem bre socijaldemokratsku zatupljenost)...
Korisnikov avatar
By gari
Iju Kiborge, zar prvi komšija pa ne čita moje postove? E pa to je neizbežno, hteo-ne hteo moraš da čitaš. Kako ja čitam tvoje postove? Doduše, ja sam uvežbao brzo čitanje pa za jednu sekundu iščitam celu stranicu, ali to ne može svako. Šta da vam radim kad ste nepismeni? Vežbajte brate /eto recimo na mojim postovima/. He, he...

Inače, Šveđani su nula /zero/.

:skola: :domino: :vezan:
Korisnikov avatar
By M M and I
Nova fotka kandidata 3 i 6...Henrik i Ian na Pride Opening Party

Slika

Nesto mi se ovaj Henrik (broj 3..tj. ovaj vishi, levo) mnogo vise dopada na ovoj fotografiji :) :sladoled:
Korisnikov avatar
By Deksi
trojka definitivno.....sestica je ok takodje, ostali mi se ne dopadaju nesto preterano....
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by odskoraBI
Jedino mi je dvojka dobra...
Oh pa to mi je favorit...za njega i glasah...i veruj mi Michael tj. kandidat br. 2 je uzivo mnogo bolji nego na ovoj fotografiji...

...Ali sad kad videh i Henrika (br. 3) na ovoj novoj fotografiji i on mi se jako svideo :trampolina:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, da mi je da ga vidim uzivo... :spank: :fuck:

I trojka dobro izgleda na novoj slici, nadam se da inace nema tako tupavu facu... Ali sam bas razocaran izborom, sem njih dvojice ne vidim nista vredno pomena...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!