Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Nicodemusi to sto kazes. no slican se slicnom raduje. ni ne cudi sto je jedna provincija, u zelji da se afirmise, izabrala drugu, koja joj se cini afirmisanijom
Međutim, s obzirom da sve to dolazi sa nekih evropskih kulturnih ćoškova i vrtača, ne treba mnogo zamerati. Mora da je velika provincijska radost otkrivanja "kaubojske estetike" i uopšte "Amerike".
Originally posted by gariMa volimo mi kuchiche ovde...i jako su zasticeni...sve dok ne postavljaju glupa pitanja
Pa lajem i grizem tu TVOJU kosku, ali mi nešto nisi baš ukusan. Ma, ako se tebi sviđaju Šveđani ne moraju baš svima da se sviđaju, naročito kad izigravaju kauboje. Što se nisi naučio tamo da budeš malo kulturniji? I tolerantniji? A baš sam mislio da su psi u Švedskoj baš dobro zaštićeni od ljudi.
Originally posted by gariMoze...komotno...ali pod uslovom da obecas da neces da postavljas glupa pitanja
E pa kad volite i kad su jako zaštićeni-eto mene kod tebe prvim /pre/letom preko Švedske. Iskočiću padobranom u duginim bojama pravo na Trg dobre nade, a ti me čekaj sa nekom dobrom koskom i zgodnim Švedom koji nije kauboj. Wuf...Wuf...
Originally posted by KiborgPa jeste...twinkoliki su...i zato mi se najvise dopao broj 2 koji ima potencijala da za par godine bude jako dobar tip...a ne 35-togodisnji babyface-twink...
Nemoj samo da mi kažeš da čitaš garijeve postove? Toliko ih ima da se i ne trudim, šta on piše vidim samo ako ga neko citira
Inače, već sam rekao da mi se tipovi ne sviđaju, svi su twink-oliki, a šta onaj prvi radi na ovom izboru nikako mi nije jasno. Sve nešto mislim da su Šveđani mogli da naprave mnogo bolji odabir.
Originally posted by odskoraBIOh pa to mi je favorit...za njega i glasah...i veruj mi Michael tj. kandidat br. 2 je uzivo mnogo bolji nego na ovoj fotografiji...
Jedino mi je dvojka dobra...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!