Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, svi zaboravili na 666...
Jadan 666...
Korisnikov avatar
By iJazz
911 - 666 = 245
2 + 4 + 5 = 11

:wow:

Znao sam da je i đavo umešao prste :giggle: ...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Upravo sam sabrao sve cifre u datumu svog rodjenja, i dobio 29.
2+9=11. :shocked:
Sta god da uzmes da sabiras dobices 11, ocigledno. :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Tu se ide dalje, sa sabiranjem rodjenja, inace.
mali kurs numerologije :)
Ides 1 + 1 = 2; i 2 je tvoj broj.

Numeroloski ;)
Korisnikov avatar
By Adenim
dobro, hocemo sad da malo i vrachamo?
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, vracamo, uhvatite se za ruke ;)
Korisnikov avatar
By M M and I
I dobro to Q33 NY sta predstavlja?
Ili je yo mozda neko se igrao u windingsu pa istipkao doticne znakove i vrativsi se u neki drugi font otkrio da to isto moze da izgleda i kao "Q33 NY"???
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by kal zakath
A šta bi sa dobrim starim 666?
dobro pitanje ...
kapiram da je out-of-date

ili kao na konzervama...

best before: september 11th, 2001
Korisnikov avatar
By svejedno
Imate na istom sajtu, imate link gore, jos vece gluposti o broju 666.
Korisnikov avatar
By gari
Jaoj, nemojte samo da prelazite na vračanje, ja sam najebao u vlaškim krajevima od toga. Nisam verovao u to a ti što ne veruju su najpogodniji za vračanje. ada stalno nosim zaštitu u obliku kristala /citrona/.

:pivce: :iskolacen: :obraz:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ovo bi mogla biti puka slucajnost, ali postaje zanimljivije:

1) New York je bila jedanaesta savezna drzava SAD-a.
2) Prvi avion koji je udario u zgrade Bliznakinje je bio let broj 11.
3) Let broj 11 je imao 92 putnika: 9 + 2 = 11.
4) Let 77 koji je takodje udario u Bliznakinje je imao 65 putnika:6+5= 11.
5) Tragedija se dogodila 11. septembra, ili kako Amerikanci pisu to izgleda ovako:9/11; 9 + 1 +1 = 11.
1) Ukucajte Q33 NY . To je sluzbeni naziv leta prvog aviona koji je udario u zgrade Bliznakinje.
Je l' to neko nama kombinovao mejlove? ;)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
A za 666 vec i dzivdzani pored Jevrejske opstine znaju da stoji za NRN KSR, "car Neron", sto u zbiru daje toliko (u hebrejskom alefbetaru slova imaju brojnu vrednost kao rimski brojevi za latinicu).
Korisnikov avatar
By ogi_ns
kako niko UNAPRED ne otkrije ovako nesto, nego sve "posthumno" (volim da koristim ovu rec iako nije primerena)
:)
kad ce neko izracunati unapred datum SLEDECE katastorofe??

off> i Nostradamus je SVA prorocanstva "vec bio prorekao" nakon sto su prosla, a sve sto je rekao za skoriju buducnost nije se obistinilo (po njemu trenutno besni rat po celoj evropi i pariz je unisten) a posle kao pricaju pisao je nejasno i dvosmisleno pa mozda i nije to nego ovo...
prorekao je i da ce 6 meseca 6 godine SPANSKI PRINC preci pirineje i na podrucju srednje evrope u bitkama pobediti i poneti kuci sveti gral pa svi to SHIFTOVALI na SP u fudbalu...
ja eto bio ubedjen da spanci pobedjuju, kad CVRC!

there's no such thing as prophets!!!

:down:
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakav Nostradamus?! Čovek voleo malo više da potegne a svi ga ozbiljno shvatili.

:cut: :kralj: :putnik:
Korisnikov avatar
By Escobar
O majko mila. Moj let je bio AF 787 a 7+8+7=22=2*11....

Sreca te sam se ziva izvukla.....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Escobar
O majko mila. Moj let je bio AF 787 a 7+8+7=22=2*11....

Sreca te sam se ziva izvukla.....
:smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Escobar, pa to bilo duplo jedanaest? Jel si sigurna da ti ništa ne fali? Pipni još jednom...

:maca: :dancingfever: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Escobar
Mmmm....vid stvarno, nema mi druge glave!!!! Kako sad ljudi da mi poveruju da sam rodjena za vreme Chernobilja.... :zid: :praznoglavi: :elektro: :testerica: :mucka:
Korisnikov avatar
By gari
A jel si jela zelenu salatu u to vreme? Ako jesi, sada si puna nekog stroncijuma 137, čije je vreme poluraspadanja 170 godina, tako da ćeš biti neradioaktivna negde za 340 godina.

:lol: :uplasen: :meda:
Korisnikov avatar
By Escobar
Kakva kardinalna greska u proracunu...

Obzrom da se kolicina radioaktivnog izotopa smanjuje eksponencijalno, to nikako ne znaci da ako je vreme poluraspada nekog izotopa x godina, da ce on za 2x godina biti unisten, kao sto ti tvrdis. To samo znaci da ce za period poluraspada njegova pocetna kolicina (a samim tim i aktivnost, koja je proprorcionalna broju neraspasnutih jezgara) biti smanjena na pola. A onda, za vreme od 2*vreme poluraspada logicno sledi da ce preostala kolicina biti smanjena na pola, odnosno na cetvrtinu pocetne...I tako dolazimo do poznatog zakona radioaktivnog raspada koji kaze da je N=N (pocetno)*exp(-ln2/T*t).....E sad, da li ce materijal zaista biti radioaktivan toliko da se to moze detektovati il uticati na, recimo, genetske mutacije, opet zavisi od kolicine pocetnog uzorka...

A sto se tice Sr-137, morao sam da konsultujem Periodni sistem, je ne pamtim masene brojeve-dakle, doticni izotop ne postoji, ali si verovatno mislio na Cs (cezijum) 137, koji je jedan od glavnih produkata fisije uranijuma 235, i, da, jako je opasan radioizotop...
Korisnikov avatar
By gari
Fizika i hemija mi nikada nisu bili jača strana. Da, verovatno da se radilo o cezijumu, davno je to bilo, ko bi se sećao svakog elementa koji nas je zasipao odozgo. Znam samo da je naša tadašnja vlada to /tj da nam sa neba pada radioaktivna prašina/ čuvala kao državnu tajnu i tek pošto se narod nakrkao radioaktivnog zeleniša, posle dva-tri dana javili onako na petoj strani da bebe ne piju mleko. Zločinci. Zato smo sada svi bolesni a rak udesetostručen.

U svakom slučaju hvala za lekciju o zakonu radioaktivnog raspada, sumnjam da ću ga zapamtiti, ali nema veze...

:shocked: :kafa: :serlok:
Korisnikov avatar
By Escobar
Krucijalna stvar modernog drustva. Treba upamtiti tu krivu, gari, nikad ne znas kada moze zatrebati....:misli:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, ja mislim da sada imaju one neutronske bombe koje ubijaju "samo živu silu" dok objekte ostavljaju čitave, tako da neću imati vremena da crtam ni krivu ni pravu ako to odluče da nam bace /neko tamo ko to ima/.

:mete: :sweet: :misli:
Korisnikov avatar
By Escobar
Gari, cenim tvoje misljenje, ali cu diskusiju nastaviti tek posto promenis potpis, jer ovaj odise konformizmom i neukusom, toliko da mi se slosi svaki put kad procitam tvoj post...No offence, nista licno!:obesen:
Korisnikov avatar
By gari
Kad je u pitanju tako fina dama, menjam i potpis-ali mi samo pobliže objasni šta to beše? Jel to ono ispod mog nicka "galaktički masturbator"?

:alexis: :kralj: :offtopic:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ne, ne, mislila sam na to gde spominjesh kuce..... :alexis:

Nekako je....bljak..... :kija: :kafa:
Korisnikov avatar
By gari
Pa to je samo šala koju koristim kada negde izađem a ona me pita gde sam bio, ja joj kažem da sam ja uglavnom "kuče kod kuće" pa da je red da negde i izađem. Ali, hajde, promeniću to, daj mi neki lep predlog šta da napišem? Na drugim Forumima recimo tu piše "Kako god da se okreneš dupe ti je pozadi", ali mislim da je to za tvoj ukus još gore. Šta bi ti da napišem?

:hmm: :auto: :pirat:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!