Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Delete
Originally posted by gorilica
Jbt, tek ovih dana sam shvatila koliko sam navucena na forum!
I ja! :yay: I ja! :yay: I jaaaa!!!! :bouncy: :yay: :bouncy: :yay: :drama: :D

Imam ideju...mozemo ti, ja i ostatak forumasa koji su bas bas navuceni na ovaj forum da iskreiramo neki svoj, pa kad ovaj napravi pauzu, da se prebacimo na taj alternativni :)
:setnja: Moze, moze, :D :alikako:
By Bombina
ево ја пишем ћирилицом,е сад ја ћу на кратко бит на нету,ја сам тек на одмору...идем да посетим на сајту и имејл да те поздравим
Ухицорну ,макар кад ја прочујем кад неко лош саговорник ,и да тледа имат лепе ноге имам ја да запушим уво
Korisnikov avatar
By Kiborg
Хе хе, мени је најсмешније било док форум једно време није радио што кад укуцаш адресу оно напише "oops".

Иначе, на памет ми не би пало да пишем ћирилицом да не рекоше да и то може :D
Korisnikov avatar
By svejedno
Хеј.. Ћирилица :)

Lepo..

Sto se tice toga kako ce ko da pise, ne znam, ja sam se, uprkos ustaljenim podelama kod nas, na ћириличаре & latinicare, nekako uvek ponosio chinjenocom da je srpski pravopis fonetski & prakticno jedini na svetu koji moze da se pise na dva razlicita pisma ( ne uzimam u obzir prebacivanje npr kineskog na abecedu i sl. vec mislim na potpuno nepromenjenu strukturu recenice, svih reci, chak)

Dakle, pohvale za ЋИРИЛИЦУ.

Drzava bi trebalo da ima zvanicno pismo, forum i ne mora, jel.
Korisnikov avatar
By Rei
Финаллу! :)
Ћирилица нови тренд :Д
Јел могу ницкови да буду ћирилични?

Originally posted by unic0rn
sklonjeno sunashce... to ga je ugradio control panel za server...
Nije se ni meni sunce svidjalo, ali mislim da bi ipak bilo cool da forum ima neki favicon, hm?
Mogu da probam da nacrtam neshto myself.
By Bombina
ћирилица је боље идемо на финиш
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by REI

Nije se ni meni sunce svidjalo, ali mislim da bi ipak bilo cool da forum ima neki favicon, hm?
probaj :)

meni taj favicon nije nikad ni uchitavan ni na kom sajtu.. chudno
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, tek ovih dana sam shvatila koliko sam navucena na forum!
I ja! :yay: I ja! :yay: I jaaaa!!!! :bouncy: :yay: :bouncy: :yay: :drama: :D

Imam ideju...mozemo ti, ja i ostatak forumasa koji su bas bas navuceni na ovaj forum da iskreiramo neki svoj, pa kad ovaj napravi pauzu, da se prebacimo na taj alternativni :)
:setnja: Moze, moze, :D :alikako:

Pokazacu ti vrlo brzo...samo dok za pocetak smislim bar naziv. Imas neki predlog?
Korisnikov avatar
By tramp
men inije jasno kako da kucam na cirilici a bas bih se malo igrala :sigh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by tramp
men inije jasno kako da kucam na cirilici a bas bih se malo igrala :sigh:
јеси ли убацила Сербиан (Цѕриллиц) као једну од опција поред Енглисх Унитед Статес? А да ли уопште можеш да читаш ћирилицу?
Korisnikov avatar
By gari
Ja u svom kompjuteru nemam ćirilicu, tako da moram da pišem latinicom, mada mi je sasvim svejedno kojim pismom pišem. Inače, posle ove regeneracije servera sve ono što je pisano srpskom latinicom sada umesto "š,č,ć i ž" ima samo znak pitanja. Da li će to neko popraviti ja ne znam?

:happysmoke: :kasalj: :kija:
Korisnikov avatar
By Rei
Idite u control panel, pa regional and language settings, pa language, pa details, klik na add, nadjite serbian cyrylic i to je to :)
I posle menjate jezike na tastaturi u language toolbaru na taskbaru, ili my favorite - keyboard shortcuts (default alt+shift).
Korisnikov avatar
By bgg
hocemo i glagoljicu!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by gari
Da li će to neko popraviti ja ne znam?
bice sredjeno ali nije na listi prioriteta...
Korisnikov avatar
By avalon
Uzelo je vishe vremena, znoja, umora i psovki nego shto smo ochekivali :lol:

- povecan je limit za posecenost sa 256 na 20 000 tako da ne bi trebalo da glavi vishe sajt

- ukljucheno je keshiranje fajlova pa bi smajliji trebalo da vam se keshiraju od sada

- ispunjeno je staro obecanje: уведена је ћирилица :) )

Zbog promene encodinga na utf8 smo izgubili oko 1 000 postova od 200 000 (to su uglavnom bile stvari koje ste pastovali sa stranih sajtova i par nekih svadja) i 4-5 u2uova.

Zbog te promene ce slova jedno vreme biti 'shlogirana' tj ponegde ce se pojavljivati ? umesto slova, dok se to ne sredi...

Ukoliko nishta ne mozhete da vidite u svom browseru idite na View > Encoding > i izaberite Auto Select

Sve bugove mozhete prijaviti ovde...

p.s. ovde sam josh dan/dva i onda palim na odmor od ovoga a vala i vas pa se od recimo prekosutra obracajte avalonu koji ce privremeno vrshiti funkciju admina sa pravom da banuje na neodredjeno sve koji puste krilca ;)

Ovaj deo mi se posebno dojmi :lizalica:
Korisnikov avatar
By gari
Odoh ja odma u "Control panel" da vidim dal imam cirilicu.

:P :sesir: :hiphip:
Korisnikov avatar
By gari
РЕИ, позлатила ти се тастатура-успео сам! Па ја сам толико глуп да нисам ни знао да мој компјутер има у себи ћирилицу? О Боже, како је глупо бити глуп. Хвала РЕИ!

:farewell: :crveni: :carica:
Korisnikov avatar
By jukie
Elem, vidim mnogo upitnika umesto č š ć ž i sličnih slova (naročito u garijevim postovima, jadničak je baš znatiželjan) a ponegde se vide i malešni kvadratići
Korisnikov avatar
By gari
То смо ветј питали и УниКорнка је изјавио да ће се и то средити али да није на листи приоритета. Ваљда кад се врати са одмора, шта ли? А да ми смета, смета ми. Не могу ни властите постове да прочитам, све неки квадратићи, знакови питања и тако то. Али, ево сада захваљујући РЕИ само цепам ћирилицу. Хе, хе...

:tuc: :mete: :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon
Uzelo je vishe vremena, znoja, umora i psovki nego shto smo ochekivali :lol:

- povecan je limit za posecenost sa 256 na 20 000 tako da ne bi trebalo da glavi vishe sajt

- ukljucheno je keshiranje fajlova pa bi smajliji trebalo da vam se keshiraju od sada

- ispunjeno je staro obecanje: уведена је ћирилица :) )

Zbog promene encodinga na utf8 smo izgubili oko 1 000 postova od 200 000 (to su uglavnom bile stvari koje ste pastovali sa stranih sajtova i par nekih svadja) i 4-5 u2uova.

Zbog te promene ce slova jedno vreme biti 'shlogirana' tj ponegde ce se pojavljivati ? umesto slova, dok se to ne sredi...

Ukoliko nishta ne mozhete da vidite u svom browseru idite na View > Encoding > i izaberite Auto Select

Sve bugove mozhete prijaviti ovde...

p.s. ovde sam josh dan/dva i onda palim na odmor od ovoga a vala i vas pa se od recimo prekosutra obracajte avalonu koji ce privremeno vrshiti funkciju admina sa pravom da banuje na neodredjeno sve koji puste krilca ;)

Ovaj deo mi se posebno dojmi :lizalica:

Zaboravio sam deo da ce isti biti expresno banovan ako to zlouporabi :jezik:
Korisnikov avatar
By Rei
^^
A ko ce da ga expresno banuje kad ti nisi tu?

:molise: :fige:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI

probaj :)

meni taj favicon nije nikad ni uchitavan ni na kom sajtu.. chudno
@SA - sunasce se crveni li crveni jos uvek?
@REI - smisli nesto zanimljivo.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ајд да и ја малко пропишем ту ћирилицу бре! :colorado:
Јоооој! Баш је лепа! :happysmoke:
Korisnikov avatar
By andjela
a moze li se uploadovati slika za avatar sa harda?
Korisnikov avatar
By Rei
Kupper treba da obrishesh cache da se favicon izbrishe.

Fali ona jump to opcija na dnu svake strane. :)
I gledam sad sajt XMB-a i poslednji stable Nexus build je 1.9.5, a kod nas josh uvek stoji 1.9.1, ili samo tako pishe?
Korisnikov avatar
By Kupper
Paki je kriv:D

Nahvalio mi Maxton a sa njim nece u2u, sunce je tu.....i malopre probam Operu pa Firefox i sve je pod konac, samo plese (bez sunca:D).
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by REI
Kupper treba da obrishesh cache da se favicon izbrishe.
Cu. Samo s Maxtona (koji vise ne koristim). Vratio sam se na dobri, stari Firefox.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!