Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by glupanNemoj se naci uvredjen, ali ti si ovde relativno nov+ uspeo si da iznerviras neke osobe, tako da ti bas i ne bi verovali. Ako moderatori iz nekih razloga ne mogu, onda dajte da to uradi neko drugi.
Ja bih 0tv0ri0 davn0 ali k0 me 0vde zna i k0 mi m0ze ver0vati,l0gicn0.Neka 0tv0ri nek0 0d m0derat0ra ili deck0 k0ji je 0bjavio p0st 0 svemu st0 se desil0.'Ajm0 ljudi mal0 zivlje!
Originally posted by Deletesvejedno je iskopao.Originally posted by glupanNemoj se naci uvredjen, ali ti si ovde relativno nov+ uspeo si da iznerviras neke osobe, tako da ti bas i ne bi verovali. Ako moderatori iz nekih razloga ne mogu, onda dajte da to uradi neko drugi.
Ja bih 0tv0ri0 davn0 ali k0 me 0vde zna i k0 mi m0ze ver0vati,l0gicn0.Neka 0tv0ri nek0 0d m0derat0ra ili deck0 k0ji je 0bjavio p0st 0 svemu st0 se desil0.'Ajm0 ljudi mal0 zivlje!
Ko je uopste napisao taj post gde je opisana ta situacija?
Originally posted by taurusHajde objasni mi...Da li je cilj da se sakupi novac za tog momka ili da se ovakve stvari vise ne ponavljaju...
Meni nije ovde nista smesno.A i ako se konacno dogovorimo oko tog racuna osacam da ce se otvoriti tema KO JE KOLIKO UPLATIO,pa i neka bude daj da znam gde da uplatim,bitan je cilj!!!
Originally posted by KupperOriginally posted by avalonMis'is avalon? To ce se desiti NIKAD!
nije problem da sakupimo novac...
Ja zato i pitam sta je tu starije - taj aparat ili neka akcija da se te stvari ne dogadjaju? Sta je tu urgentnije?
Originally posted by avalonOK, nije problem ali citirao si me a ne vidim odgovor. Sta je danas, ovog sekunda, urgentnije? Ili cemo i ovde da se slazemo prema simpatijama ili antipatijama onog ko je pisao (ne mislim na tebe, to znas).Originally posted by KupperOriginally posted by avalonMis'is avalon? To ce se desiti NIKAD!
nije problem da sakupimo novac...
Ja zato i pitam sta je tu starije - taj aparat ili neka akcija da se te stvari ne dogadjaju? Sta je tu urgentnije?
Sto bi Dzordz Bernard So rekao: "Kad ima volje, ima i nacina"
Naravno da to ne bi resilo problem jer je ovo samo odlaganje resavanja problema, a kao sto Ivo Adric rece..."Rana koja se skriva, skoro i tesko zaceljuje"
Originally posted by avalonEl sti cuo svejedno? Pises mi ravne recenice a pricamo o slusnom aparatu. Ocemo il necemo? Il uraVnilovka?
Well...meni je nelogicno da se problem resava povrsno jer onda nikada i nece da bude resen...
Originally posted by svejedno
@ avalon
Za tebe ne resava sigurno.
Za lika kome treba 1000e bi bar pomoglo.
Mislim, na moram ja da dam taj evro, kapiras.
OFF:Samo bi bilo kul nesto uraditi, umesto - ne uraditi nista 'jer ne zadovoljava sve moje kriterijume'.
Onda ne uradis nista.
Originally posted by KupperOnaj kome je bilo upuceno ono sto sam rekla je verovatno razumeo poentu, a ti me bez ikakvog razloga prozivaš, pa, evo, lepo da ti odgovorim!Originally posted by Deletesvejedno je iskopao.Originally posted by glupanNemoj se naci uvredjen, ali ti si ovde relativno nov+ uspeo si da iznerviras neke osobe, tako da ti bas i ne bi verovali. Ako moderatori iz nekih razloga ne mogu, onda dajte da to uradi neko drugi.
Ko je uopste napisao taj post gde je opisana ta situacija?
Ali, dear Delete, iznervirao je koga? Kakve to mozgove koji traze da se decko javi ovde da pita za pomoc, pa ako trazi jeben euro da mu damo 'u ruku', pa prvo da nadjemo tog deliju sto ga je pretukao.....i ako je iznervirao bilo koga. Vala.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!