Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Ko ce da otvori racun?
By glupan
Ja bih 0tv0ri0 davn0 ali k0 me 0vde zna i k0 mi m0ze ver0vati,l0gicn0.Neka 0tv0ri nek0 0d m0derat0ra ili deck0 k0ji je 0bjavio p0st 0 svemu st0 se desil0.'Ajm0 ljudi mal0 zivlje!
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Glupan

Drugim recima, nista od cele price.
Ti si ponudio pomoc (za svaku pohvalu) ali izgleda da je niko ne trazi.

Jbg.
Korisnikov avatar
By m..
Slazem se da obestecenje treba da plati klub, ali to u principu ne ide tako, ili ce se decko nacekati... Ideja je dobra, ako bude bilo sta, ocekujte evro od mene.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by glupan
Ja bih 0tv0ri0 davn0 ali k0 me 0vde zna i k0 mi m0ze ver0vati,l0gicn0.Neka 0tv0ri nek0 0d m0derat0ra ili deck0 k0ji je 0bjavio p0st 0 svemu st0 se desil0.'Ajm0 ljudi mal0 zivlje!
Nemoj se naci uvredjen, ali ti si ovde relativno nov+ uspeo si da iznerviras neke osobe, tako da ti bas i ne bi verovali. Ako moderatori iz nekih razloga ne mogu, onda dajte da to uradi neko drugi.
Ko je uopste napisao taj post gde je opisana ta situacija?
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Delete
Nemoj se naci uvredjen, ali ti si ovde relativno nov+ uspeo si da iznerviras neke osobe, tako da ti bas i ne bi verovali. Ako moderatori iz nekih razloga ne mogu, onda dajte da to uradi neko drugi.
svejedno je iskopao.
Ali, dear Delete, iznervirao je koga? Kakve to mozgove koji traze da se decko javi ovde da pita za pomoc, pa ako trazi jeben euro da mu damo 'u ruku', pa prvo da nadjemo tog deliju sto ga je pretukao.....i ako je iznervirao bilo koga. Vala.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by taurus
Meni nije ovde nista smesno.A i ako se konacno dogovorimo oko tog racuna osacam da ce se otvoriti tema KO JE KOLIKO UPLATIO,pa i neka bude daj da znam gde da uplatim,bitan je cilj!!!
Hajde objasni mi...Da li je cilj da se sakupi novac za tog momka ili da se ovakve stvari vise ne ponavljaju...

Lepo je rekao Direktor, nije problem da sakupimo novac...ali definitivno neko mora da "visi na sred sela" za primer.
Korisnikov avatar
By svejedno
Evo, sad bi nas 9 dalo 10 evra (posto Egon daje 2).

Kad bi nas 9 dalo po 5 evra (ali Egon daje duplo ;) ) to bi bilo vec 50e.

Znaci, moze da se iskombinuje 100%.

Sadd, cimajte moderatore, mislim ja cu, cim prestane da me mrzi, da pitaju tog decka da li to hoce.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon
nije problem da sakupimo novac...
Mis'is avalon? To ce se desiti NIKAD!

Ja zato i pitam sta je tu starije - taj aparat ili neka akcija da se te stvari ne dogadjaju? Sta je tu urgentnije?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kupper

Ja zato i pitam sta je tu starije - taj aparat ili neka akcija da se te stvari ne dogadjaju? Sta je tu urgentnije?

Sto bi Dzordz Bernard So rekao: "Kad ima volje, ima i nacina" :lizalica:
Naravno da to ne bi resilo problem jer je ovo samo odlaganje resavanja problema, a kao sto Ivo Adric rece..."Rana koja se skriva, skoro i tesko zaceljuje" :D
Korisnikov avatar
By Kupper

Sto bi Dzordz Bernard So rekao: "Kad ima volje, ima i nacina" :lizalica:
Naravno da to ne bi resilo problem jer je ovo samo odlaganje resavanja problema, a kao sto Ivo Adric rece..."Rana koja se skriva, skoro i tesko zaceljuje" :D
OK, nije problem ali citirao si me a ne vidim odgovor. Sta je danas, ovog sekunda, urgentnije? Ili cemo i ovde da se slazemo prema simpatijama ili antipatijama onog ko je pisao (ne mislim na tebe, to znas).
Korisnikov avatar
By avalon
Well...meni je nelogicno da se problem resava povrsno jer onda nikada i nece da bude resen...
Korisnikov avatar
By svejedno
Ma bre pitanje je ocete li da pomognete decku ako mu treba, nista vise. Jebote.
Korisnikov avatar
By avalon
Da, ali sa prigovorom da to ne resava problem.
Korisnikov avatar
By Kupper
Well...meni je nelogicno da se problem resava povrsno jer onda nikada i nece da bude resen...
El sti cuo svejedno? Pises mi ravne recenice a pricamo o slusnom aparatu. Ocemo il necemo? Il uraVnilovka?

Well....(bez ljutnje), meni je nabitniji mir u svetu.
Korisnikov avatar
By Kupper
U, jbt, ja zaboravio da ovaj moze i da me banuje sad:trep:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ avalon
Za tebe ne resava sigurno.
Za lika kome treba 1000e bi bar pomoglo.

Mislim, na moram ja da dam taj evro, kapiras.

OFF:Samo bi bilo kul nesto uraditi, umesto - ne uraditi nista 'jer ne zadovoljava sve moje kriterijume'.
Onda ne uradis nista.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ev ja cu sebe da uskratim za jednu paklu marlbora 100s, zivecu dan duze, a i pomoci cu nekome... :)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by svejedno
@ avalon
Za tebe ne resava sigurno.
Za lika kome treba 1000e bi bar pomoglo.

Mislim, na moram ja da dam taj evro, kapiras.

OFF:Samo bi bilo kul nesto uraditi, umesto - ne uraditi nista 'jer ne zadovoljava sve moje kriterijume'.
Onda ne uradis nista.

Nemoj pogresno da me shvatis, ja jesam za to da se pomogne tom momku, ali ako ovakve situacije nastave da se desavaju onda cemo uskoro morati da otvorimo i posebnu kliniku za lecenje gay osoba-zrtava nasilja...to sam hteo da naglasim.

E sada, da li neko moze da stupi u kontakt sa tim deckom?

Predlog: Mogli bi da iskoristimo zurku u Andergraundu 5. avgusta da sakupimo deo novca.
Korisnikov avatar
By svejedno
E kontakt je sustina price.

Malopre smo pisali svasta, ali niko ne zna da li taj lik uopste zeli nesto ovako.

Kontaktirjte lika sa teme "obezbedjenje..." i pitajte da li bi decko hteo pomoc.

i Deda Mraz vas upise u svoju knjigu za jedno dobro delo.
Korisnikov avatar
By Kupper
E sada, da li neko moze da stupi u kontakt sa tim deckom?
Ti. Za kaznu a i umes s ljudima:D
Korisnikov avatar
By gorilica
Odlichna ideja avalonche! ;)
Na zurci skupimo kintu, a onda nakon nje, da se digne kuka i motika, pa svi na Floyd, da se sravnja sa zemljom, popali inventar i siluje izbacivach!!! :marinac: :ostrisikiricu:
Jednim udarcem, dve muve!!!!:lol:
By Director
Predlazem da se sad svi lepo uhvatimo za ruke i pevamo "Hare krisna", a ovi iz obezbedjenja nek nas pipnu ako su vec tako hrabri!

Btw, SuperMario poznaje tog decka
Korisnikov avatar
By unic0rn
I sada cemo na dve strane da se raspravljamo da li je bitnije pomoci liku da kupi nov aparat ili da se stoka ulema za kaznu.

Prvo, chisto sumnjam da ce lik sebi da pogorshava situaciju tako sto ce ici na sud i outovati se. Mada to se nikad ne zna.

Drugo, i da to uradi, ko zna koliko bi se to vuklo, a dechko ostade bez sluha.

Trece, ukoliko decko zeli da primi pomoc, da svako da po evro/dva nije problem. Samo treba srediti tehnikalije.
Evo, od mene ochekujte jevreje, a ne bih da se izlecem ali moga' bi i sajt da tu pripomogne.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da, da, svako s slaze s onim s kojim se 'voli' i van foruma. 'Kako je taj i taj lepo rekao' pa replika - 'da, slazem se sa tim i tim koji me je citirao'.....

Mir u svetu....a i medju nama, hepi day, Anuttama Dasa....
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gorilica
Na zurci skupimo kintu, a onda nakon nje, da se digne kuka i motika, pa svi na Floyd, da se sravnja sa zemljom, popali inventar i siluje izbacivach!!! :marinac: :ostrisikiricu:
Jednim udarcem, dve muve!!!! :lol:

Ja sam ZA!!!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Delete
svejedno je iskopao.
Ali, dear Delete, iznervirao je koga? Kakve to mozgove koji traze da se decko javi ovde da pita za pomoc, pa ako trazi jeben euro da mu damo 'u ruku', pa prvo da nadjemo tog deliju sto ga je pretukao.....i ako je iznervirao bilo koga. Vala.
Onaj kome je bilo upuceno ono sto sam rekla je verovatno razumeo poentu, a ti me bez ikakvog razloga prozivaš, pa, evo, lepo da ti odgovorim!
Ja sam za to da se tim govnima iz obezbeđenja prospe mozak po čitavom Floydu kad pipnu svoju mušteriju, samo, pitam ja tebe, imaš li ti muda takvo nešto da sprovedeš u delo?! Ovde danima trubim da treba ravnjati račune sa tim obezbeđenjem, da im treba uzvratiti, a iz dana u dan se priče sve više pogoršavaju. Zašto?! Zato što svi samo pričaju prazne priče i napadaju jedni druge! Ja sam prva da se pomogne tom dečku, ko što sam već napisala, ako mu treba pomoć oko tužbe, mogu mu pomoći oko NVO sektora, ako hoće da jebe mamicu tom debilu iz obezbeđenja, tu sam da organizujem nešto, ako treba da se pomogne tom dečku materijalno, vrlo rado ću to učiniti. Kad bi bar 10 forumaša koji se ovde raspravljaju imalo bar sličnu volju kao ja, i kad bi se složili, ne bi se više našao nikakav delija da tuče bilo koju gaz osobu ni u Floydu niti u bilo kom gay klubu.
By Simor
Delete, mislim da na nasilje ne bi trebalo odgovarati nasilje. Zbog visokog stepena homofobije, mislim da je najbolje prosto bojkotovati klub, a nevladine organizacije bi takođe bilo dobro uključiti.

A što se tiče onog koji te proziva.... To bi Frojd nazvao moralnim simulantom.... Za to ni pet para ne dati....
Korisnikov avatar
By Delete
Bojkotovati klub?
E, pa, dragi Simore, ima tu jedna mala začkoljica. U poslednje vreme na žurkama i u gay klubovima se pojavilo mnogo ljudi koji dođu sa strane, samo da bi bili na nekom gay mestu...kako sve te ljude obavestiti da je nesigurno da tamo izađu, na jedno od retkih mesta gde bi trebali da se osećaju sigurno?! Da polepimo plakate na ulazu u klub?! Mislim da bi gay populacij bar jednom trebala da pokaže zube i stavi do znanja i homofobim, i onim nabildanim debilima koji ne znaju koga bi pre tukli, pa nasrću na pedere, da i mi konja za trku imamo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!