Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Pa dobro, bila je u pravu-postila tetka i nije bilo u redu da se omrsi na Veliki Petak. Svašta se može saznati u komunikaciji sa tetkama?

:djavo: :spank: :crta:
Korisnikov avatar
By KiWi
Stvari se polako rešavaju.. jedna maserka sa NBGD je tužila Standard jer su joj upropastili posao. Muškarci sve otvorenije traže sex, i više ih ima na tretmanima od žena, što do pre 6 meseci bilo nezamislivo.
Korisnikov avatar
By gari
Znači Kiwi, polako možemo salone za masažu da nazivamo saloni za SEX-masažu? Ili sam istrčao pre rudu?

:klap: :deda: :backstab:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by xyz
a gde ima ta senzualna masaza za 30e? :trep:

da li "rade" i devojke? :smug:

Rade, rade, i Kiwi je u pravu potpuno, iza mnogih oglasa i ovde, u NS se kriju upravo prostitutke.......pola sata 30 eura, sat vremena 50 eura.....sve su str8 ali ih ima i koje bi radile sa zenama, mada retko........
Bio je jedan momak, koji je pruzao sexualne usluge damama ( ne znam da li i pederima), i to je to za NS.........Ovo je istrazivanje sprovedeno pre nekoliko meseci, ali ne verujem da je sada situacija drugacija.:sesir:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam procitao SAKIS za 30 evra... :cvetduga:
Korisnikov avatar
By KiWi
Šta radi disleksija od poštenih ljudi.. sramota :)

P.S. Šalim se naravno... daj napiši nešto o temi, nemoj da offtopičkuješ!
Korisnikov avatar
By gari
Nekada, kada sam ja bio mlad, to su se zvali KUR saloni a ne saloni za masažu. I tačno se znalo ko tu radi, mesečni pregledi, žuta knjižica, crveno fenjerče...Eh, kako je nekada sve bio uređeno pa JUS-u!

:auto: :fige: :dvaprsta:
By srbija
moze to nesto free,ne pitam koliko kosta :yay:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam sakupio već deset evra. Još malo pa idem da se masiram i uštedim trideset evra /jer ja sam pirotjanac i masiram sa sebe/. I sam sebi plaćam za "rukoblud".

:alexis: :elvis: :gatara:
Korisnikov avatar
By Val
Moja poznanica u BG dala oglas u novine. Trazi mushterije za masazu. I ja se nikada ne bih zacudila takvom oglasu da ta ista devojka nije sedela s nama uvece oko 23:00 i dobila poziv. Cuje se mushki glas koji je poziva na masazu. Ona (navodno leca koja samo masira) naravno pristaje, uzima tahsnicu i odlazi. Sad bi vi rekli:"Ajde, shta ima veze? Desilo se jednom da covek danju nema vremena?". I ja sam to isto pomislila. Medjutim, ta ista devojka je josh dva puta bila kod nas do posle ponoci i nakon telefonskih poziva odlazila negde na kraj Beograda da "masira".
I gde vi tu sad mozete da razgranicite "obicnu" masazu od erotske? A ona me ubedjuje da samo masira. Ja ne pitah shta... :blenta: Pustila sam da me masira i skontam da to shto ona radi veze nema sa masazom. A sad vi meni recite, kako da ljudi ne pomisle da se radi o prostitutkama, kad procitaju takve oglase? :nerd:
Korisnikov avatar
By gari
I ja znam da "masiram". Pitaj moju ženkicu.

:fuckbed: :kada: :smokin:
Korisnikov avatar
By Val
Ma shta ce mi tvoja pored moje? :P
Korisnikov avatar
By gari
Ja bolje masiram...Po ceo sat.

:lood: :kesa: :klavir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!