Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AdenimKazem ja, nista dovoljno prakticno, uspeh nezagarantovan, posledice .....
Kakvi saveti........
Originally posted by MinaHarkerE, nek si se ti nama javila da si dobro i razuverila nas da su to bile tvoje namere:bouncy:
Nisam ni imala nameru da se bavim aktivnostima skakanja sa 17 ili bilo kod drugog sprata, samo me je jedna tema u zdravlju inspirisala da vas zamolim da mi, iz licnog iskustva (ono teorijsko je manje vredno, zapravo toliko mizerno da se uopste ne moze uzeti u obzir) kazete ponesto o (samo)ubilackim aktivnostima.
Obzirom da sam utvrdila da su mnogi skloni teoretisanju bez licnih iskustava, odoh tamo da ostavim koji redak.
Originally posted by Angelina777Znas zasto se ja nisam ubio, kada sam bio u najvecem downu i spremio sve sto sam vec naveo kao moj weapon of choise?
dakle, nekako vam ispadne da vam je bolje da zivite ...
Originally posted by ThomasNajbolje je kad makovi/bulke procvetaju po tom nasipu pored mosta... onda se sve crveni kao u dokumentarcu o ruskim stepama... ali danas sam prolazio pa su neke koze brstile rastinje...
Bilo kako bilo...
...koristim priliku, da vas pocastim pogledom sa 25. sprata najvece zgrade u Beogradu.
http://img207.imageshack.us/img207/8855/pc2900290tj.jpg
Pogled je stvarno predivan.
Originally posted by gariMa koze je zabranio iz nekih drugih razloga, objasnjenje je bilo za masu da su one mnogo brstile... pa koze su to radile od uvek...
Eto odgovora zašto je Tilje /Drug Tita/ zabranio koze za vreme svoje vladavine. Zato što su brstile bulke i pogled sa Dedinja nije bio lep.
Originally posted by *deni*Јеботе... Разумем - константа шерпица супе као метафора усамљеоности, али са друге стране - па није живела у опкољеном Лењинграду, ваљда је могла да некако обогати садржај свог фрижидера... А и шта је све око нас много поузданији тригер за тотал фри џамп, шерпица супе дође чудан избор.
Po Stepkovom pripovedanju, poginula je, a skocila je ne mogavsi vise da trpi stvarnost u kojoj je u frizideru imala jedino serpicu supe i nista drugo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!