Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
MinaHarker ti nisi Tom Kruz a ovo nije "Vanila sky" :D

Samo nemoj da ti se usladi, pa da radis to stalno :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Gino, blage veze nemaš sa nabrojanim varijantama suicidnih aktivnosti. I što samo za seljake ostavi konopac? Da ti kažem samo u vezi vešanja, da ako ne padneš sa dovoljne visine pa ti odmah ne pukne ki?ma, gušenje traje i do 20 minuta s tim što se svest gubi za dva minuta. Znam za primer jednog de?ka koji se obesio tako da je bio blizu zida da su ga našli bez noktiju jer je grebao po zidu kako bi se spasao. Što se tableta ti?e, nema nikakvih bolova /ako se radi o sedativima/ ve? se padne u san, potom u komu i nakon tri-?etiri sata dolazi do blokiranja disanja i smrti. Što se metka ti?e važno je pogoditi mali mozak odakle se vrši kontrola vitalnih funkcija. Ali, ne daj Bože da nekome padne na pamet da se ubije...I Mina, nemoj ubudu?e da se šališ na ovaj na?in, nisam mogao da spavam od sekiracije a i pritisak si mi popela...

:beba: :sladoled: :sesir:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Adenim
Kakvi saveti........
Kazem ja, nista dovoljno prakticno, uspeh nezagarantovan, posledice ..... :ogledalce:

dakle, nekako vam ispadne da vam je bolje da zivite ...
Korisnikov avatar
By Delete
Lika bre, sto ne okrenu ove slike kako treba?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by MinaHarker
Nisam ni imala nameru da se bavim aktivnostima skakanja sa 17 ili bilo kod drugog sprata, samo me je jedna tema u zdravlju inspirisala da vas zamolim da mi, iz licnog iskustva (ono teorijsko je manje vredno, zapravo toliko mizerno da se uopste ne moze uzeti u obzir) kazete ponesto o (samo)ubilackim aktivnostima.
Obzirom da sam utvrdila da su mnogi skloni teoretisanju bez licnih iskustava, odoh tamo da ostavim koji redak.

:plavuso:
E, nek si se ti nama javila da si dobro i razuverila nas da su to bile tvoje namere:bouncy: :P
i ajde sad ovu morbidnu temu u kosh
Korisnikov avatar
By gari
Vala me jeza hvata od same pomisli da skrnavim svoje telo koje mi je Bog pozajmio na koriš?ene na odreðeno vreme.

:beba: :iskolacen: :grin:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Angelina777

dakle, nekako vam ispadne da vam je bolje da zivite ...
Znas zasto se ja nisam ubio, kada sam bio u najvecem downu i spremio sve sto sam vec naveo kao moj weapon of choise?

Iz prostog razloga sto sam skapirao da cu umreti u svakom slucaju, i ma koliko mi je tada gadno zivot delovao, svestan sam da moze biti i lep, samo meni tada nije bio.

Pa ako cu ionako umreti, sta me boli qrac, mogu u medjuvremenu da probam i da zivim, je li.
Korisnikov avatar
By gari
Yeaaaaahhhh, evo pametnog de?ka. Što da umiremo pre vremena kad ?emo ionako umreti kad nam doðe vreme? Zato, uživajmo dok smo još živi.

:alexis: :gatara: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Delete
Lika bre, sto ne okrenu ove slike kako treba?
Pa te sli?ke ise?eš pa onda promešaš, pa ostali pogaðaju koju držiš u ruci...
ali ovo sa medvedom i cimbalima je baš hilarious...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Thomas
Bilo kako bilo...
...koristim priliku, da vas pocastim pogledom sa 25. sprata najvece zgrade u Beogradu.
http://img207.imageshack.us/img207/8855/pc2900290tj.jpg
Pogled je stvarno predivan.
Najbolje je kad makovi/bulke procvetaju po tom nasipu pored mosta... onda se sve crveni kao u dokumentarcu o ruskim stepama... ali danas sam prolazio pa su neke koze brstile rastinje...
Korisnikov avatar
By gari
Eto odgovora zašto je Tilje /Drug Tita/ zabranio koze za vreme svoje vladavine. Zato što su brstile bulke i pogled sa Dedinja nije bio lep.

:sweet: :mljac: :setnja:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by gari
Eto odgovora zašto je Tilje /Drug Tita/ zabranio koze za vreme svoje vladavine. Zato što su brstile bulke i pogled sa Dedinja nije bio lep.

:sweet: :mljac: :setnja:
Ma koze je zabranio iz nekih drugih razloga, objasnjenje je bilo za masu da su one mnogo brstile... pa koze su to radile od uvek...
Sta mislis gari, zasto ih je uklanjao? ;)
Korisnikov avatar
By gari
Pa, rekoh ti-mnogo su brstile i srale /brabonjale/. A možda ga je neka koza /jarac/ uboo kad je bio mali pa ih je tako namrzao. Ina?e, kozu još zovu i "sirotinjska majka" zato što je malo zahtevna u pogledu ishrane a daje stalno mleko. No, Tilje je mrzeo sirotinju, pa je i na taj na?in hteo da je eliminiše.

:pokazuje: :bisou: :google:
By Çâðê_DUP
So here's some other common suicide methods, with the drawbacks of each:

A. Slitting your wrists

This one simply doesn't work. I'venever, ever heard of a person successfully killing himself this way. It's extremely painful and by the time you get to doing the second cut the sight of your own blood spurting everywhere sends up such alarm bells that you find yourself desperately dailing 911 while splattering plasma all over the phone. It's the ultimate in self-aware suicide in that not only can you see yourself dying in vivid splashes of red, but you can feel it. Not recommended.

B. Shooting yourself

Contrary to popular belief, shooting yourself - even with a shotgun - is not a surefire way to die. More than half of the attempted gun suicides wake up in the hospital, missing a chunk of their brain and usually mute and wheelchair-bound for the rest of their lives. Kurt Cobain could just as easily have wound up blowing off the lower half of his face, laying there on the floor sputtering for thirty hours before the mailman came by and called the cops, Kurt living on as a deformed and inarticulate mask of horror for the rest of his days. I wouldn't go this route.

C. Overdose

People think one is the most painless, taking dozens of pain pills or whatever, but your body tends to wait until you're unconscious and then vomits them back up. This leaves you alive, sleeping in a puddle of puke, next to your suicide note which, absent a corresponding suicide, will just sound gay. Obviously not the direction you wanted to go.

D. Hanging

When the Old West used hanging as a method of capital punishment, they had actual experts to do the rig. It's not easy to hang a person quickly and painlessly. What often happens is the neck is broken and you're left to dangle for 30 minutes, twitching and clawing at the rope. Or, the noose breaks and you plunge to the floor, often with a severed upper spinal cord that leaves you a Christopher Reeve paraplegic. This is the last way I would ever try to do it.

E. Throwing yourself in front of a speeding train or car

Obviously this is the worst possible method, as it forces someone else to commit murder against their will. You know that horror movie Saw? That's what the bad guy in that movie did, forced other people to commit murder. So they actually make horror movies about what you'd be doing here, forcing someone else to live with that horrific memory. No, this one doesn't even deserve discussion.
Korisnikov avatar
By gari
E vala, sve sam te razumeo iako si pisala na srpskom. I opet u vezi metoda blage veze nemaju /ko god da je ovo napisao a ti prepisala/. Eh, Gino-Gino Angelino, dokle ?e me sikiraš?

:lood: :elektro: :superheroj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da bi iskustvo Stepskog Vuka ovde dobro doslo.
Naime, ako se secate, pre jedno dve godine, Stepko nas je u jednoj temi izvestio da je jedna njegova bliska prijateljica, inace akademska gradjanka, skocila sa petog sprata, jer je u frizideru imala samo serpicu supe i nista vise.
Korisnikov avatar
By Mars
И шта је било са академском грађанком? Са те висине још и може да се преживи.

:pirat:
By Bombina
ajoj ja ne volim visine,plasim visini i nisam navikla,,jer sam ja u petom spratu ..:maca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
И шта је било са академском грађанком? Са те висине још и може да се преживи.

Po Stepkovom pripovedanju, poginula je, a skocila je ne mogavsi vise da trpi stvarnost u kojoj je u frizideru imala jedino serpicu supe i nista drugo.
:sarana:
Korisnikov avatar
By gorilica
Eto šta se desi kada si probirljiv u ishrani. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
Po Stepkovom pripovedanju, poginula je, a skocila je ne mogavsi vise da trpi stvarnost u kojoj je u frizideru imala jedino serpicu supe i nista drugo.
:sarana:
Јеботе... Разумем - константа шерпица супе као метафора усамљеоности, али са друге стране - па није живела у опкољеном Лењинграду, ваљда је могла да некако обогати садржај свог фрижидера... А и шта је све око нас много поузданији тригер за тотал фри џамп, шерпица супе дође чудан избор.

Депресија не бира.

Korisnikov avatar
By gorilica
Supica iz šerpe joj je očigledno prepunila činiju. :jbg:
Korisnikov avatar
By Mars
Да се у неком трнутку подсетила чињенице да многи људи немају ни супу, ни шерпицу, ни фрижидер, ни стан из кога би искочили, можда би сада живела срећан живот.

Али опет, њен избор, можда је урадила праву ствар....

By fazza
Evo, i ja da dam mali doprinos ovoj jumping temi. :)

Ako ste odluchili da skochite bash sa 17-og sprata, mozete da birate izmedju
par solitera: 1) kapije Beograda; 2) soliteri na Konjarniku; 3) Beogradjanka;
4) zgrada "Politike".

Ako sam neki soliter zaboravio, dozvoljavam da me dopunite. :vijaca:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa postoji i Niška zgrada TV5-ice.
Samo se najavite, pošto živim u blizini pa da se ne nađem u prolazu.
By fazza
Originally posted by Mars
Ушће?

Bravo! :sesir:
Korisnikov avatar
By Mars
:vijaca:

Имао је Љуба Мољац једну фантастичну поему о жени и неком високом спрату (а мислим да је баш у питању 17.). Али гуглам и гуглам и не могу да нађем...

Код мене има једна зграда одакле људи воле да скачу.
Оно - баш често. Десетак спратова, не више. И једно дете је изгубило живот у лифту те исте зграде...

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne skacem sa neparnih spratova...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!