Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
Samo da ilustrujem (chinjenice i dokazi)
Ja ni jednom nisam rekao da je L. taj koji mi se sviða i zato te molim da ne donosiš pogrešne zaklju?ke.
ANGELINA 777 (PREVOD) drugi je L. A.M. J. Taj drugi je nizi od prvog, nosi naocare, uredniji je i svidja mu se poezija, narocito Garsija Lorke
DONQUIJOTE: Pa, ako mu se svidja poezija i narocito Lorka, onda dedukcijom izvlacim zakljucak da je gej ili gresim? Hvala na informaciji :) ))
Na osnovu ovoga sam zakljucila da ti se svidja L.A. M. J, a iskreno nije me briga za to, kazem, htela sam samo da ti pomognem i obilo mi se o glavu. Tako mi i treba kad izigravam samaricanku. :( ((
By Gost
Osim toga ti si sama to prva napisala, a onda si obrisala. Ako ve? nisi sigurna u nešto, onda bolje to zadrži za sebe.
I da zavrsim pod br 2: nakon sto sam ovim dosla do tog (mozda pogresnog zakljucka, ogradjujem se), ja sam izbrisala jedan deo posta upravo zato, sto je to mozda bio pogresan zakljucak i sto ne mogu da napisem nesto u sta nisam potpuno (ili uopste) sigurna.

Hasta la vista i srecno!!!

:gatara:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by m..
Ai ai ai, marimacha!
:lol: :smeh: :lol:

:pegla: :kosach: :pegla:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ma, u redu je. mislim da smo se suviše udaljili od originalne teme, a to je kako da saznam da li je doti?na osoba gay ili ne. Ali, stvarno nije bitno ni ko je on, ni odakle je,ni šta radi. Žao mi je što sam to uopšte spominjao. Nadam se samo da nikom nisam stvorio probleme.
Korisnikov avatar
By gari
Jesi stvorio probleme ali samo sebi. Pa gde naðe da pitaš gay-eve kako da prepoznaju gay-a ? Oni ni sami sebe ne prepoznaju kada se vide u ogledalu.

:fuck: :durenje: :rotflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!