Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by m..

Slika
moj drugar je istetovirao ovu sliku u nekim zelenim bojama na vratu, pozadi.
Korisnikov avatar
By gari
Da, ali vrat nije isto što i žito, a nije valjda da je koristio daske i kanap, kako to m... kaže?

:zid: :glupan: :slinavko:
Korisnikov avatar
By svejedno
PA za daske i kanap imas dokaz u onoj macki gore. NAcrtanoj u zitu.
Korisnikov avatar
By gari
Nigde ne vidim ma?ku? A ni dokaz da je to uraðeno sa daskom i kanapom. Uopšte mi nije jasno da neko može da dolebdi u sred polja i da to uradi a onda se isto tako vrati a da ne ostavi trag u polju gde je prošao? Jedino da ih spusti naki balon ili helikopter.

:jutro: :whatever: :opacupa:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by gari
Opet mi ništa nije jasno? Kako to-valjda daska lebdi na kanapima? Pa tek bi daska ostavila trag u žitu? Kako da se doðe na sred polja a da se ne ostavi trag gde si prošao? To je nemogu?e. Kada prolaziš kroz žitno polje, žito polegne tamo gde prolaziš tako da se ta?no vidi da je neko prošao. A do krugova ne vode nikakvi tragovi prolaženja.

:farewell: :novine: :nesiguran:
Pa ko slon u staklari, al mozes i ko mish da se shunjas. ili na shtulama, mislim neces da se kotrljas. :roflmao: :pegla:
Korisnikov avatar
By gari
Jao-štule kako se toga nisam setio. Odoh da vežbam pa ?ete da ?itate o famoznim krugovima u polju u okolini Džagodine.

:luda: :gric: :love:
By White flower
Ma bre, dokoni ljudi mnogo gledaju mrak film... Pa se prave pametni... Kakvi vanzemaljci i cuda... Nemaju bolje mesto za sletanje nego na neciju njivu i to uvek nocu, pacenici!:cyborg:
Korisnikov avatar
By jukie
Gledao sam kako se snimao film Chicken little (onaj ?ija se slikovnica može na?i u IPSu) i tamo ona debela svinja jede na nervnoj bazi u kukuruznom polju , i tako samo ide i jede i stvara za sobom put
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!