Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Outovanje je stvar lichnog izbora i na kraju krajeva,spremnosti.
Slazem se sa mishljenjima da to ne treba forsirati,i da jednostavno ostavish njemu da,kada i ako bude spreman to sam obznani. Do tada,budi ono shto jesi,prijatelj.
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, daš mu URL ovog sajta (namamiš ga npr. kviropedijom jer su tamo apsolutno svi umetnici i književnici kojih možeš da se setiš), dodje ovde, sto odsto ?e da klikne na "forum", kada iš?ita naša pisanija ume?e da se definiše i mo?i ?e i da pri?a o tome. Možda sada i ne zna termine za pojmove i ne zna da definiše šta ho?e. (to sam ?itao u uputstvu za neke psihološke radionice kod dece - prvo glume razna ose?anja da bi znali da ih prepoznaju pa tek onda kre?u da diskutuju)
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Ja ne bih nikako pitao,kao prvo ne želim da izazovem nelagodu ?ovjeku,pa da još posumlja na mene,onda mi bilo belaja. Naravno možda ako je s likom 5-6 godina vjerovatno bih ga tek tada pitao,ali prije ne,?isto da budem sto posto siguran :D
Korisnikov avatar
By m..
U principu cekam da mi se ljudi sami outuju. Ja sam pred vecinom prijatelja i poznanika outovana, tako da nema mesta strahu.
Korisnikov avatar
By Ra
ne ne ne nezavisnost je sigurno kljuc ove misterije.... :puzzle:

:kosach:
Korisnikov avatar
By gari
Najbolje je da mu pokažeš ORGAN pa da vidiš reakciju.

:uplasen: :pinknaocari: :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!