Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Pa, mogu samo da dam izjavu za javnost-da nisam KARI-JARISTA. A nisam ni peder...He, he...

:love: :peca: :alikako:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
Tramp, bachi ih u dungeon!
a sto :smirk:

hm.. ja nekako ne gledam na sve to kao promasaj/uspeh ... :nezna:
By Lemur
Karijera??? :smeh: :smeh: :smeh:

Ja sam jos u skolici!!! :minibounce:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
Originally posted by m..
Tramp, bachi ih u dungeon!
a sto :smirk:

hm.. ja nekako ne gledam na sve to kao promasaj/uspeh ... :nezna:
Flashuju dupetima. :beba: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By radoznala
*:**
20:80
Bilo je neuspeha, ali se nisam kajala. Vise je odnos zao mi je sto sam ih ogrebala:drago mi je sto smo se ogrebali :D
Korisnikov avatar
By gari
Moja KARAJERA je u usponu, upao sam u novu svezu i sada mi je skor 100:0, za mene. Autovao sam ih sve.

:lood: :zid: :rida:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
99.9% : 0.1%
"moj zivot je kao shahovska tabla uvek me zezne neka konjina"

Mada prijateljica je jutros bila u shumi i vijala je nekog trola za zabca, garantovao je da ce zabac pretvoriti u princa. Ja ljubih zabca a on je josh zaba.
Mozda ja nisam princeza?
Hitno treba mi fixni od nashe Jelisavete...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Liznuo sam plajvaz i bacio na papir. Ispalo je 50:50 ali treba uracunati toleranciju 10-20% posto ono sto je meni promasaj nekom drugom bude pogodak i obratno...
Korisnikov avatar
By gari
Bože-Angra Manija, pa ja nisam ni znao da si ti...Gde li ja živim? Dakle, ko je tebe pogodio-ti si njega promašio i obrnuto? Sve sami pogodci.

:boxer: :seljache: :nope:
Korisnikov avatar
By Val
Ni jedna veza nije bila promashaj u startu. Shta se posle deshavalo i shta je od tih ljubavi ostalo ne treba gaziti. Dakle, sve shto sam dozivela je 100% pozitivno i dobro...ko zna za shta.

Nema promashaja...:setnja:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
sve je bilo super dok je trajalo, jer da nije bilo dobro ne bi ni postojalo....

medjutim... jedna stvar mi nije jasna... kako je moguce da ljudi mogu toliko dugo da kriju svoju pravu stranu lica i to takvim intenzitetom...

e onda ga pokazu i ispadne da su POTPUNO drugacije osobe od onoga kako su se predstavili...

s toga kod mene su uglavnom sve i bili promasaji...

no, ne ocajavam, jer je valjda sve to trebalo proci i sve nauciti da bi sada bio ovako srecan....
Korisnikov avatar
By gari
Pa to je zato što su pederi majstori laži i prevara i pretvaranja. Misliš anðeo, samo krilca da mu porastu, kad ono ni sam Lucifer ponekome nije ravan u zlobi. Sa?uvaj nas Bože od takvih.

:astral2: :leviathan: :drama:
By Paris
Pa da vidimo...presek moje "karijere"...ne racunajuci "veze-u-pokusaju", na jedno vece, vikend vezice itd... :sigh: ishod je 1 of 1 znaci, jedan ali vredna veza koja jos uvek traje, 100 %uspesna "karijera":)
Korisnikov avatar
By gari
Sve u svemu, ja sam zadovoljan-petogodišnji plan mi je ispunjen maximalno. Sada odmaram od-karijere...

:diplomac: :andjelak: :cvetduga:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!