Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by White flowerOdjebi bre to!!!!
I'll try!!!... A sta da radim ako me ona pita nesto... Kod zgodnih profesora mogu da je iskuliram... Ali imam gadan osecaj da cu je ubiti ako mi bude trazila nesto... Sta ona sada hoce od mene!!! Verovatno da po milioniti put predjem preko svega!?!
Originally posted by White flowerPosalji je u p.m., sta ce ti takva 'drugarica'?
I'll try!!!... A sta da radim ako me ona pita nesto... Kod zgodnih profesora mogu da je iskuliram... Ali imam gadan osecaj da cu je ubiti ako mi bude trazila nesto... Sta ona sada hoce od mene!!! Verovatno da po milioniti put predjem preko svega!?!
Originally posted by BastetNe daj ljudima da te tako tretiraju, aman. Ono, otkantaj te dve fufe, ocigledno ti nisu prijateljice, ne kontam sta uopste trazis sa takvim likovima. Ne znam, ne znam koja je to skola i sve to, ali tu sigurno ima bar jos 300 ljudi od kojih se garant da probrati i bolje i zanimljivije drustvo, a ove dve polako na distancu i dovidjenja, ne moras da im se javljas na telefon svaki put i nikako im ne daj da prepisuju domace, misilim to je ono najgore iskoriscavanje, mislim sta je sledece? Da im cistis kuce posle zurke?
Imam i ja dve ''drugarice'' koje me samo iskoriscavaju za skolu...prepisuju domaci i sl. Van skole se uopste ne druze sa mnom, a ovamo pricaju kako sam im ja najbolji prijatelj. Dobro, ne lazu mene nego sebe. Da je ostalo na tome, sve bi bilo u redu. Ali problem je u tome sto me njih dve cesto j*bu u zdrav mozak. Prosle godine su me gledale dok sam bila u WC-kabini i posle svima ispricale kakvo mi je dupe i smejale se. Stvarno su budale. Prvo sam ih izvredjala sto sam vise mogla, pa sam htela da ih prebijem, ali su pobegle i nisam mogla da ih navatam. Posle su htele da se pomirimo, ali ja sam ih odbijala nedelju dana. Sve je bilo u redu naredna 3 meseca.
Onda...Ovoj jednoj nije bio bas lep dan, pa je odlucila da se malo izivljava na meni. Uzela je moje stvari i pocela da ih baca na sve strane...nisam to mogla da trpim pa sam je lepo isprebijala. Dve nedelje sam je izbegavala, ali sam se opet, budala, pomirila.
Dokle tako? Sta treba da uradim? Da ih jednostavno odje*em? Ipak, ja s njima najvise i pricam u skoli...ma ne znam sta da radim. Tuzan je zivot moj.
Originally posted by m..Nemam drustvo. Znam da malo cudno zvuci, ali tako je. Jedno vreme sam izlazila napolje sa ostatkom odeljenja i shvatila da s njima nemam sta da trazim. Samo sede na klupici i tracare...Dosada ziva. U skoli ponekad popricamo, ali onako, nista posebno. A deca iz drugih odeljenja isto tako provode vreme. Jbg, ni u jedno drustvo ne uspevam da se uklopim.
Pretpostavljam da imas drustvo van skole, i bar nekoga u skoli s kojim se da naklopiti bar 2 recenice o nekoj iole interesantnoj temi. A, veruj mi ljudi ce te tretirati onako kako se ti postavis prema njima, jasno im pokazi koje su tvoje granice, sta ti odgovara a sta ne, odnos sa ljudima kreiras ti podjednako koliko i oni. Mislim, ja se u osnovnoj nisam druzila gotovo ni sa kim (u 5 razredu bas ni sa kim, bili su mi dosadni i nisam bila u stanju da se uklapam, niti sam zelela), a u srednjoj sam bila dobra sa svakim, medjutim nisam se druzila bas nesto van skole, mozda s njih 4-5, ostali mi bli dosadnjikavi.
Originally posted by svejednoSame here...i kao u igrici kada se rezurektujete...slabi ste...a par enemy igracha stoji pored vasheg lesha ponovo da vas ubije... i onda je jedini nachin /kod mene/ bio da run away in that trashy mood to safe mesto..
Tu je bilo dosta zabijanja nozeva u ledja.
Jbg, sta te ne ubije...
Ali ostavlja oziljak, ne kazem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!