Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Deni-baš si prava seljanka... :cheer:

:jbg: :kupanje: :peace:
By White flower
Jao bre, mogla bih roman da napisem od ovolikih iskustava... Ali jedno mi je najupecatljivije, i da stvar bude gora, sve se desava vec zadnjih godinu dana... Pa da pocnem: Kada sam dosla u I godinu u Ks, na najgluplji mguci nacin upoznala sam se sa doticnom osobom... Ja sam u I-oj bila potpuno druga licnost... Nenaviknuta na novu sredinu, sama bez podrske, neizivljeni stvor, antrz i previse svojeglava... Sve to ostavlja do nekle ruzan utiak, ali to je tada bilo in... Mislim i sada je, ali meni bas i ne mnogo...
Ja i ona smo se savrseno druzile negde oko godinu i po dana, medjutim ja sam se dovatila sa deckom koji se njoj svidjao oko 2-3 godine jos u osnovnoj i tada je sve pocelo... Ona se distancirala, povukla u sebe i postala drska... Ja jos uvek ne shvatam kako posle mnogo vremena moze da bude posesivna... Sve to sa njih dvoje bilo je negde u 5-om razredu... Ali ne...
Ja sam na sve nacine pokusavala da se vratim na staro, dok je ona sve vukla na dole... Nije mogla da predje preko toga... Nismo izlazile, a sve se svodilo na skolu... Ja sam se nekih 2 meseca ubijala u pojam, sto sam njoj otvoreno rekla... Na svu moju muku njoj je banulo da ne prica uopste sa mnom...
Moja reakcija je bila jako eksplozivna... Ucinila sam najvecu glupost u zivotu... ISEKLA SE ogledalom i nozem po ruci urezujuci pri tom njeno ime i datum desavanja... A krvlju sam na krpi ispisala da je volim i da mi je zao zbog svega... Devojka se frapirala kada je videla... Ona je to pokazala drugu... Medjutim uhvatili su je roditelji i videli SVE... Ali tu nije bio kraj... Ona je otisla u skolu i sve prijavila, iscimala je i moje roditelje, kao i ceo Ks... Sto je bilo ODVRATNO sa njene strane...
Pored svega toga ja sam nasla nacina da joj oprostim i kada se sve smirilo ponovo smo pricale...
Ali kako je vreme odmicalo ona se vracala na staro... Ponovo sam ja bila super prema njoj, mazila je i pazila, a ona ni jedan put nije rekla ni hvala... Raspolagala je sa mnom i psihicki i materijalno...
U medjuvremenu smo imale par svadja... Ali zadnju ne zaboravljam... Kada sam joj rekla da sam u novom(gay) svetu ona je rekla da sam prsla i da ne zeli da razgovara uopste sa mnom jer se plasi da je nju necu da muvam... BOLEST... Gledala sam je kao sestru... Nismo pricale nekih mesec dana... I sada posle svega ona trazi da je razumem u svemu i da ponovo pricam sa njom, ali samo na skolskom nivou, da ne bih uticala na nju... U prevodu budi tu kada mi zatrebas... Ja ne znam sada da li da joj kazem da nema sanse ili da popricam sa njom o svemu i ponovo pokusam da nesto promenim?
P.S. Sto se tice gay sveta... Ja sam bila homofobicar od 7-og razreda do polovine I godine, posle cega sam dobila kontrafobiju... Hocu reci nasla sam sebe tek u 16-oj....
Korisnikov avatar
By gari
Ta ti ne treba. Udalji je od sebe na svetlosnu godinu, izbriši je iz se?anja, spali sve njene slike i ne obra?aj pažnju na nju uopšte. Ta ti nije ni prijatelj ni bilo šta drugo. Samo te iskoriš?ava na sve na?ine /fizi?i, psihi?ki i materijalno/.

:comingout: :meda: :zid:
By White flower
Mislim hvala ti na savetu, ali nije mi mnogo lako da to uradim... Zajedno smo u odeljenju a na neki nacin sam jos uvek vezana za nju... Pri tom najveci problem je moj prag tolerancije...
Korisnikov avatar
By gari
Snižavaj prag tolerancije, jer ni ona nije bila tolerantna prema tebi a u odeljenju se pravi da je ne vidiš, gledaj u profesorku ili neku drugaricu...Ili u plafon.

:komp: :goran: :jerry:
By White flower
I'll try!!!... A sta da radim ako me ona pita nesto... Kod zgodnih profesora mogu da je iskuliram... Ali imam gadan osecaj da cu je ubiti ako mi bude trazila nesto... Sta ona sada hoce od mene!!! Verovatno da po milioniti put predjem preko svega!?! :burner:
By Çâðê_DUP
Originally posted by White flower
I'll try!!!... A sta da radim ako me ona pita nesto... Kod zgodnih profesora mogu da je iskuliram... Ali imam gadan osecaj da cu je ubiti ako mi bude trazila nesto... Sta ona sada hoce od mene!!! Verovatno da po milioniti put predjem preko svega!?! :burner:
Odjebi bre to!!!!

Ajd sto te iskoriscava psihicki, ali materijalno! :shocked:

:odbij:
By Bastet
Originally posted by White flower
Posalji je u p.m., sta ce ti takva 'drugarica'?
Korisnikov avatar
By gari
Eto vidiš-sve isti saveti. Ignoriši je kao da je vazduh. Kada proðeš pored nje, digni nos što više i okreni glavu kao da je ne vidiš. Ako te nešto pita kaži-izvini ali sada nemam vremena da odgovaram na glupa pitanja, javi mi se nikad. Ne daj joj ništa što ti traži, reci joj, ako ti nešto treba zaradi pa kupi. Bi?e mekša od testa.

:oklagija: :nunchake: :pucaodsmeha:
By White flower
Da, dosao je i taj trenutak... Stvarno cu morati to da uradim... Predugo sam bezala od takvog drskog ponasanja... Od ponedeljka ja sam THE NEW ONE, ali ovaj put definitivno!!! :egzorcist:
By Bastet
Imam i ja dve ''drugarice'' koje me samo iskoriscavaju za skolu...prepisuju domaci i sl. Van skole se uopste ne druze sa mnom, a ovamo pricaju kako sam im ja najbolji prijatelj. Dobro, ne lazu mene nego sebe. Da je ostalo na tome, sve bi bilo u redu. Ali problem je u tome sto me njih dve cesto j*bu u zdrav mozak. Prosle godine su me gledale dok sam bila u WC-kabini i posle svima ispricale kakvo mi je dupe i smejale se. Stvarno su budale. Prvo sam ih izvredjala sto sam vise mogla, pa sam htela da ih prebijem, ali su pobegle i nisam mogla da ih navatam. Posle su htele da se pomirimo, ali ja sam ih odbijala nedelju dana. Sve je bilo u redu naredna 3 meseca.
Onda...Ovoj jednoj nije bio bas lep dan, pa je odlucila da se malo izivljava na meni. Uzela je moje stvari i pocela da ih baca na sve strane...nisam to mogla da trpim pa sam je lepo isprebijala. :testerica: Dve nedelje sam je izbegavala, ali sam se opet, budala, pomirila.
Dokle tako? Sta treba da uradim? Da ih jednostavno odje*em? Ipak, ja s njima najvise i pricam u skoli...ma ne znam sta da radim. Tuzan je zivot moj. :( :(
Korisnikov avatar
By gari
Dobre moje ku?kice-kako ste mi samo slatke! Pa vi bar znate kako treba da se ujede neko. Samo oštro sa stokom /ovcama/.

:redaljka: :roll: :klux:
By Bastet
Grrrrrrrr...av, av,av!!!! :testerica:
By White flower
E stvarno bi trebao da se otvori novi sajt "Kako se osloboditi idiota na najlaksi nacin"... Ja ne znam draga moja "Bastet" sta ti osecas prema njima i da li si uopste vezana za njih... Ako nisi onda ih jednostavno sutni kao sto cu ja da uradim ovoj, a ako tu ipak ima necega pokusaj da popricas sa njima a ne da ih bijes(naravno ako nisu kreteni kao ova moja)... Nemoj da im dozvoljavas da prepisuju od tebe domace pa ih malo testiraj, ako se i dalje budu druzile sa tobom ima nade za njih... A ako ti budu prebacivale malo ih izdriblaj psihicki(verujem da si pametnija od njih) i taj domaci im nedaj, a sledeci napisi pogresno... Sje*i ih malo... Moraju da znaju ko je glavni... Samo nemoj mnogo da se dajes, tako se na neki nacin vezujes za ljude... Budi na distanci!!!
Korisnikov avatar
By bambola
Mnogo godina je proslo od kad sam zavrsila skolu ali se jos uvek secam slicnih situacija-i nikad mi nije bilo jasno to druzenje-iako te neko jebe samo tako?! Ej da te neko zagleda dok si u klonji pa posle prepricava ostalima-i posle sve halabuke opet nastaviti s takvim likovima? Pa da su mi iz oka ispale ne bi im oprostila-bez obzira da li smo u istom odeljenju ili ne! Ja sam ignorisala druga s kojim sam se posvadjala sve cetiri godine,zbog mnogo manje stvari.

I za Bastet i White Flower-kako se sad postavite tako ce vas i tretirati,i to ne samo one vec i ostali koji to gledaju(a i same znate da u skoli nista nije tajna).Ako ljudi vide da prelazite preko neoprostivih stvari-pocece i oni da vas tretiraju kao krpe.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Bastet
Imam i ja dve ''drugarice'' koje me samo iskoriscavaju za skolu...prepisuju domaci i sl. Van skole se uopste ne druze sa mnom, a ovamo pricaju kako sam im ja najbolji prijatelj. Dobro, ne lazu mene nego sebe. Da je ostalo na tome, sve bi bilo u redu. Ali problem je u tome sto me njih dve cesto j*bu u zdrav mozak. Prosle godine su me gledale dok sam bila u WC-kabini i posle svima ispricale kakvo mi je dupe i smejale se. Stvarno su budale. Prvo sam ih izvredjala sto sam vise mogla, pa sam htela da ih prebijem, ali su pobegle i nisam mogla da ih navatam. Posle su htele da se pomirimo, ali ja sam ih odbijala nedelju dana. Sve je bilo u redu naredna 3 meseca.
Onda...Ovoj jednoj nije bio bas lep dan, pa je odlucila da se malo izivljava na meni. Uzela je moje stvari i pocela da ih baca na sve strane...nisam to mogla da trpim pa sam je lepo isprebijala. :testerica: Dve nedelje sam je izbegavala, ali sam se opet, budala, pomirila.
Dokle tako? Sta treba da uradim? Da ih jednostavno odje*em? Ipak, ja s njima najvise i pricam u skoli...ma ne znam sta da radim. Tuzan je zivot moj. :( :(
Ne daj ljudima da te tako tretiraju, aman. Ono, otkantaj te dve fufe, ocigledno ti nisu prijateljice, ne kontam sta uopste trazis sa takvim likovima. Ne znam, ne znam koja je to skola i sve to, ali tu sigurno ima bar jos 300 ljudi od kojih se garant da probrati i bolje i zanimljivije drustvo, a ove dve polako na distancu i dovidjenja, ne moras da im se javljas na telefon svaki put i nikako im ne daj da prepisuju domace, misilim to je ono najgore iskoriscavanje, mislim sta je sledece? Da im cistis kuce posle zurke?
Ne znam kako i zasto si se uopste dovela u takvu situaciju. Pretpostavljam da imas drustvo van skole, i bar nekoga u skoli s kojim se da naklopiti bar 2 recenice o nekoj iole interesantnoj temi. A, veruj mi ljudi ce te tretirati onako kako se ti postavis prema njima, jasno im pokazi koje su tvoje granice, sta ti odgovara a sta ne, odnos sa ljudima kreiras ti podjednako koliko i oni. Mislim, ja se u osnovnoj nisam druzila gotovo ni sa kim (u 5 razredu bas ni sa kim, bili su mi dosadni i nisam bila u stanju da se uklapam, niti sam zelela), a u srednjoj sam bila dobra sa svakim, medjutim nisam se druzila bas nesto van skole, mozda s njih 4-5, ostali mi bli dosadnjikavi. secamse nekih pokusaja iskoriscavanja kroz maglu, neka osnovna, ali sam to sasekla u korenu. Neces umreti bez te dve, cak mislim da ce ti zivot bez ti pijavica biti lepsi.
Korisnikov avatar
By gari
Uništite skotove koji vas iskoriš?avaju! Wuf...wuf...

:spank: :fige: :sunce:
By Bastet
:)
Pa da, najpametnije je da ih odjebem. Od sad cu gledati kroz njih kao kroz prazan prostor...
By Bastet
Originally posted by m..
Pretpostavljam da imas drustvo van skole, i bar nekoga u skoli s kojim se da naklopiti bar 2 recenice o nekoj iole interesantnoj temi. A, veruj mi ljudi ce te tretirati onako kako se ti postavis prema njima, jasno im pokazi koje su tvoje granice, sta ti odgovara a sta ne, odnos sa ljudima kreiras ti podjednako koliko i oni. Mislim, ja se u osnovnoj nisam druzila gotovo ni sa kim (u 5 razredu bas ni sa kim, bili su mi dosadni i nisam bila u stanju da se uklapam, niti sam zelela), a u srednjoj sam bila dobra sa svakim, medjutim nisam se druzila bas nesto van skole, mozda s njih 4-5, ostali mi bli dosadnjikavi.
Nemam drustvo. Znam da malo cudno zvuci, ali tako je. Jedno vreme sam izlazila napolje sa ostatkom odeljenja i shvatila da s njima nemam sta da trazim. Samo sede na klupici i tracare...Dosada ziva. U skoli ponekad popricamo, ali onako, nista posebno. A deca iz drugih odeljenja isto tako provode vreme. Jbg, ni u jedno drustvo ne uspevam da se uklopim.:nesiguran:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, meni je bilo tako u petom osnovne... Naci ces ih, ne moraju uopste da budu iz skole, meni se nekako cini, gledajuci unazad, da je skola poslednje neko mesto gde mozes da nadjes drustvo (ja sam imala srecu pa imam par prijateljica iz osnovne i srednje, s vecinom sam se skapirala tek kad smo prestali da idemo u skolu, lol). Brdo ljudi sam upoznala u gradu na ulici, na koncertima, vozeci rolere i slicno... Ne znam, neko negde sigurno deli ista interesovanja s tobom, voli iste filmove, muziku, bar nesto od toga, isti sport, bilo sta, sta god tebe zanima. Mislim nemoguce je da su ama bas svi retardirani.. Mozda nisam pametna da ti dam savet, jer sam poprilicno otvorena i nikad mi nije bio problem da pokrenem konverzaciu sa nekim nepoznatim ako mi se ucini zanimljivim, a valjda tako zracim pa su ljudi vazda prilazili meni..
Korisnikov avatar
By gari
Kako one prema tebi tako ti prema njima. Prema svecu i tropar /što bi rekli narodsim jezikom/. Samo ne dozvolite ikome da vas iskoriš?ava emotivno niti materijalno. Te nema ni P od prijateljstva, to znam iz iskustva.

:fuckbed: :spank: :cowboy:
By Bastet
Originally posted by gari
Te nema ni P od prijateljstva, to znam iz iskustva.

:fuckbed: :spank: :cowboy:
Ma znam...ali ove godine sam skroz sj*bana, ne znam vise ni sta radim, ni gde se nalazim... :izgubljena:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by gari
Deni-baš si prava seljanka... :cheer:

:jbg: :kupanje: :peace:
Ja to nikad nisam ni krila.

Hvali selo, drz` se grada.

:kosa: :tepih: :alexis:

:vrcka:
Korisnikov avatar
By svejedno
Fuck..
Mazohizam.
Ako lichno niste osvetoljubivi tipovi, mada bi na takve osobe bilo glupo uopste i trositi svoje (osvetoljubivo) vreme, onda, sto kaze Gari - zovi me juce. Tad sam imao sta da ti kazem.

Inace, ja sam prekinuo dosta prijateljstava, neke na ruzan, neke na lep nacin - polagano odvajanje, & to je sasvim normalna stvar. Posebno u svetu u kome sam ja ziveo ranije. Tu je bilo dosta zabijanja nozeva u ledja.

Jbg, sta te ne ubije...
Ali ostavlja oziljak, ne kazem.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by svejedno
Tu je bilo dosta zabijanja nozeva u ledja.

Jbg, sta te ne ubije...
Ali ostavlja oziljak, ne kazem.
Same here...i kao u igrici kada se rezurektujete...slabi ste...a par enemy igracha stoji pored vasheg lesha ponovo da vas ubije... i onda je jedini nachin /kod mene/ bio da run away in that trashy mood to safe mesto..
da prestane krvarenje .........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!