Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laika
maturantkinje, cestitam! :njami: :kiss: za jednu, :njami: :kiss: za drugu
a sad se skinite s neta i radite ovo ----> :cita: :cita: :cita: , pa da dodjete ovamo :D

btw, profesorke su mi SKROZ bezveze
Korisnikov avatar
By Hys.
"
P.S. Epilog muvanja biblittekarke: 2 dzin-tonika nisu upalila, devojka je strejt, the1 se outovala da bi Swanheart mogla, ali nista. Udacemo Swanheart u Beogradu. Bicu kuma... :D :D :D "
znachiiii neeeee veruuuuujeeeeem
:wtf:
swan dete, dolaz' kod dede, pa chemo da izbunarimo neku gejshu:hiphip:
By Swanheart
sta ti ne verujes...ne mogu ja da verujem :shok: ...eeeeeej breeeeee...mislim stvarno...ili jesi ili nisi baksuz...al`ne predaje se Swan bez borbe
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Khm...pa pre godinu i nesto dana se nisi nesto borila, koliko se secam. ;)
Obe su str8, predji na onu tunjavu sa kojom sam te ostavila. Ne fali joj mnogo- samo ne zna da prica, ne zna da se oblaci, pravi debilne gestove, ne zna da hoda...ali je draga. Ako ti neces, ima ko hoce. A ko hoce-taj (ta) i moze. Ne daj da te jedno propalo muvanje obeshrabri.:deda:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Odlicne fotke!!! Dajte jos, dajte jos! :klap:

The1 i Swan - preslatke :kiss: :kiss:
By Swanheart
Originally posted by the1whowished
Khm...pa pre godinu i nesto dana se nisi nesto borila, koliko se secam. ;)
Obe su str8, predji na onu tunjavu sa kojom sam te ostavila. Ne fali joj mnogo- samo ne zna da prica, ne zna da se oblaci, pravi debilne gestove, ne zna da hoda...ali je draga. Ako ti neces, ima ko hoce. A ko hoce-taj (ta) i moze. Ne daj da te jedno propalo muvanje obeshrabri. :deda:
pre godinu i nesto :hmm: :misli:nesto se ne secam sta je tada bilo :zid:
neka tu tunjavi ostavljam tebi :babojebac: :njanja:
a imam na raspolaganju jos 4 meseca do faxa...tako da...sada nema odustajanja:lood:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nemoj me zvati tako. Ja sam i zvanicno zasluzila zvanje brakolomnice posle poslednjeg dana skole. A za to nije fazon da me prozivate. Ostavi me da na miru heklam i citam, i nemam nista. :hekla:
A ovu ne bih dotakla...osim, mozda, u izuzetnim slucajevima... Pametna je.
Korisnikov avatar
By gari
Ma-tur-antkinje ostavite profesorke na MIru! Kakav je to brezobrazluk da mufate zakonom zašti?ene šifotinjke?

:dvaprsta: :krava: :drkanje:
By Swanheart
Originally posted by gari
Ma-tur-antkinje ostavite profesorke na MIru! Kakav je to brezobrazluk da mufate zakonom zašti?ene šifotinjke?

:dvaprsta: :krava: :drkanje:
:lol:
The1 je zaduzena za profesorke...meni je dovoljna bibliotekarka :smeh:

:cookie:
Korisnikov avatar
By gari
Jaj...:fuck:Moja ženkica je bibliote-karka... :ribica: Šta ?u sad...:njanjanja:
Korisnikov avatar
By radoznala
@the1
Koje dupe, molim te?! Znaci, ne licis na sebe...
By SUNNY B
jao dete moje, pa ljubi te mama.... velika timeni porasla, i hvala bogu da mama dozivi i da mi diplomiras....pa cemo tek onda da slavimo....:mama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@gari- ne slusaj je, laze kao pas.
@radoznala- ne MOJE dupe. Dupe moje drugarice. I naravno da ne licim na sebe kada imam tonu pudera na licu. Ali, u sustini- to sam ja.

@ SUNNY- naravno da cemo da slavimo. I kada upisem faks, i kada mi se nesto omakne u Beogradu, i kada polozim prvi ispit, i kada zapadnem u prvu studentsku besparicu, i kada prvi put izpizdim na prodavacicu, i kada prvi put uzasnuta izletim sa neke zurke. Bice razloga za slavlje, dakako.
By Swanheart
@gari- ne slusaj je, laze kao pas.
jooooj...pazi `vamo

Strebercino pa kome ces sada da ustupis mesto u horu kad si zavrsila skolu...jadna profesorka opet sama :njanjanja: ....a mogla bi mi dati onaj popust koji imas u taxi sluzbi :smeh: ...mada `oces u petak ti da ostanes sa D****** a ja da idem na teren :lol: :djavo: ...evo prestajem da pisem:peva: (pogresih smajli) :evil: ...e to ti je za ono danas na sred trga :njanja:

P.S.
Ako me nema vise na forumu znajte da me je The1 ubila:sekirica: :testerica: :osama:
Korisnikov avatar
By gari
Fala Bogu da još neko laže kao pas a ne samo ja. Jadne profesorke od ovih maturantkinja. Nadam se da su preživele maturske ve?eri i da su još u jednom komadu. Fala ti Bože da nisam profesorka!

:opacupa: :doh: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Strebercino pa kome ces sada da ustupis mesto u horu kad si zavrsila skolu...jadna profesorka opet sama :njanjanja: ....a mogla bi mi dati onaj popust koji imas u taxi sluzbi :smeh: ...mada `oces u petak ti da ostanes sa D****** a ja da idem na teren :lol: :djavo: ...evo prestajem da pisem:peva: (pogresih smajli) :evil: ...e to ti je za ono danas na sred trga :njanja:
To sto sam kresnula zenu taksiste moj je problem, i popust, stoga, ide meni i samo MENI!!!
U horu nikada nisam pevala, niti imam nameru.
A upravo pricam ... pogodi sa kim, tako da....crkni, pukni, i cuvaj guzicu!!!
By Swanheart
:shok: ako je ona na koju mislim da jeste tesko tebi :sekirica:
By Swanheart
Posto jeste bila ona na koju sam mislila strebercino jedna najgora...nemam vise komantara :smiling:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam JA bilo sta inicirala, nisam neka neizivljena stoka.
Who should know that better than you?
Korisnikov avatar
By Oziris
Cestitam vam na maturiiii....

@the1whowished: slatkice, drago mi je da smo se srele na drugom forumu :kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Eto, vidis. Sto bi Baki rekao, "Ej zivote, lutalice, cas si tamo, cas si 'vamo!"
To je neki narodnjak, nebitno.
U svakom slucaju, tebi, i svim ostalim korisnicima koji su u tom nekom fazonu:
please visit www.everdreamers.net
To je to. Vidimo se tamo! :)

.... :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita: :cita:
Korisnikov avatar
By gari
Also, pored toga što smo saznali da su maturantkinje maturirale, saznali smo i ko juri profesorke, bibliote-karke, pa i taksis-tkinje. Alal vam kurac /da ne kažem .i?ka/. A sad, svi na svoje radne zadatke.

:vestica: :sweet: :fuck:
By Swanheart
ne jurimo mi njih Gari...nego one nas
`tako The1 :lol: ?
Korisnikov avatar
By gari
Iju, sramote?! Pa šta radi Ministar prošvete Fuksanovi?? Neka štiti decu od profesorki i inih...Škola bezzzzzz nasssssiljaaaaa...

:cvetduga: :zvezda: :jerry:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nikoga ja ne jurim. Ja citam Domentijanova zitija u naucnom. :peace: :cita:
By Swanheart
Nikoga ja ne jurim. Ja citam Domentijanova zitija u naucnom. :peace: :cita:
:kakodane:
:pucaodsmeha:
i povremeno svratis u biblioteku da vidis sta ima novo kod D***** :kokice: joj da si videla reakciju dragog nam druga:"znas ona je sigurno u fazonu ,znas kako je gledala" :lol: :kasalj:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja ti kazem da me nest mnogo cudno gleda, i povremeno dodiruje. Ali sta cu. To je bilo retorsko pitanje, ne ocekujem odgovor. Ni ja sama ga nemam. Izvescu je na pice i ispuniti pravilo lepog ponasanja.
Korisnikov avatar
By gari
Ako te ?udno gleda-možda je razroka, za dodirivanje-možda joj se sviða materijal od koga ti je sašivena suknjica a što se pitja ti?e, slobodno je izvedi-ja sigurno ne?u.

:lizalica: :bj: :snob:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Rekoh da je bilo retorsko pitanje. Toliko o tome. The1 se cuva za Beograd... nekad voljno, nekad nevoljno. :cita:
By Eleanor
I ja sam maturirala prije mjesec dana. Mi nemamo norijade, ali se taj zadnji dan organizuje zabava u školi. Poslije zabave smo nastavili uz truba?e u gradu. Bilo je super.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!