Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DijeteSrece
da, ja imam drugaricu vojvodjanku koju volim kao sestru, otkacena 100 na sat, luda, jebemo si majku svaki dan.... obozavam moju malu kurvu! :hug:
By SUNNY B
da nije njih ne znam kako bih...sve i jedino sto imam....

veliki poljubac za : voju, gavru, miku, tijanu, bojanu,elenu ("kumu"), sinisu (baju), tomislava, ljuboju (ustasu), vesnu (mamu), cecu (pumpadziju), tashibabu, tamaru (horty), ogija, kaku, teodoru, musli, i naravno jednu - famous (prevesti na srpski)...

nadam se da ce jednoga dana shvatiti koliko mi znace...
Korisnikov avatar
By Egon
postoje izvestan ljudi u mom zhivotu koje nese tutulu prijatelja
iako su to poznanici

a takodje postoje ljudi koje bi neko smatrao da su mi poznanici ali su mi prijatelji ....

znate ono.... brdo nekih ''kao cool'' ljudi i svi smo super, i sve je ha ha funny ali daleko od toga da je rech o prijateljstvu

uglavnom su mi prijatelji ljudi sa kojima sam podelio neko iskustvo.
ne ne mislim na sex (mada bilo je i tih sluchajeva)

sa jednom prijateljicom ( osoba sa kojom sam prvi put spavao - off topic) se recimo ne vidim ni nechujem mesecima
ali tako jaka veza postoji da je to nenormalno
recimo ona (ali bukvalno) oseti kad mi je grozno i kad sam smoren i iscima me da se vidimo ( bez nekih cimanja pre toga)
isto tako kad god ona ima neku frku ( ili je mega srecjna) uvek je zovem ...

ima tu neshto ...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Moju qmicu goxy-ja :love:
I jos par drugarica koje su mi jako dobre, ali sa goxijem delim sve :love:
Korisnikov avatar
By M M and I
Imam prijateljicu...naravno, kakav bih ja to peder bio da nemam bar jednu Fag Hag??? A imam i prijatelja vec dosta godina...jos zamisli pedera (iako se tvrdi da takva prijateljstva brzo pucuaju da li zbog ljubomore ili je jedan potajno zaljubljen u drugog itd, itd..)

Ne vidjam se ni sa njom ni sa njim svaki dan...to bi bilo tesko zbog obaveza i okolnosti...a i sta imam da se vidjam sa nekim bash svaki dan....pa ne mogu sebe da gledam ama bash svaki dan, a kamoli nekog drugog. Ali se skoro svaki dan, ako se ne vidimo, cujem telefonom i sa njom i sa njim...
Sa njima mogu bash o svemu...u gacama...ili i bez njih...Kad se vidimo dosta smo bliski i nema nekih barijera izmedju nas...
Onda tu ima jos nekoliko ljudi koji su skoro bliski kao ovo dvoje, ali ne bash potpuno....da bi se dalje krug sirio na drugove/ortake itd... pa do poznanika sa kojima se moze kafa popiti i nista vishe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!