Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by m..To se i meni desava. Unistim sve do poslednje pare i pocnem da umirem i onda nadjem u rancu 1000 dinara... A da li sam znala da su tu ili da mi, ne daj boze fale? Naravno ne
Ma ja bih i rodjeni bubreg spiskala da mi se moze. Medjutim uvek imam neku zaturenu lovu (na koju stvarno zaboravim) da me spase, pa bilo 200 din u staroj jakni ili 70E u nekoj rodjendanskoj koverti, a sutra, ako bude sunca otvaram racun u banci, da ne propijem neke dolare.
Originally posted by tinkerbellHoces da ti nadjem job?
Ne zaradjujem! Ne znam kakva bi bila tada ... ali u ovoj situaciji, koliko mi se da, toliko potrosim...ali nikad nemam PUNO para
e da... imam i tri kasice (ovca, prase i metalno-plasticna kutija ) .. i kao svu sicu ubacujem tu .... ali nikada nisam skupila vise od 500-600 din (za nekih 15 dana skupljanja)
Originally posted by m..mene su zajebavali da ni bubreg ne bi imala kome da prodam jer kad bi me otvorili, nasli bi samo speed unutra
Ma ja bih i rodjeni bubreg spiskala da mi se moze. Medjutim uvek imam neku zaturenu lovu (na koju stvarno zaboravim) da me spase, pa bilo 200 din u staroj jakni ili 70E u nekoj rodjendanskoj koverti, a sutra, ako bude sunca otvaram racun u banci, da ne propijem neke dolare.
Originally posted by Dracozato ti ja dodjem neki kes....
Potpuna treca, ako ne i cetvrta kategorija - ekstremni rasipnik, kao da mi mama stancuje kesh. Ja sam tolliko zastranila da mi je draze da spizdim sav kesh na izlaske, cirku, zezanje nego na nesto konkretno sto mi je neophodno <zato sam sad mesec dana bila bez graficke>
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!