Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gariPostoji medjutim i ono - pozajmi mu da ucinis neprijatelja od njega.
A kakva li je tek situacija kad doðete u nepriliku i tražite od prijatelja novac? Pokaže li se tada ko vam je prijatelj a ko nije? Što kažu-u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci. Ili-prijatelj se u nevolji poznaje.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by gariIli dosad nisi imao prave prijatelje?
U principu prijateljima ne pozajmljujem novac jer sam se sto puta uverio da to vodi direktno u sukob i prestanak prijateljstva.
Originally posted by gariIako cu sad ispasti teski snob.... Mislim da to govore samo siromasni ljudi (U psihologiji se to zove "Kiselo grozdje").
Novac kvari ljude. Mnogo novca mnogo kvari...Dakle, bogati su pokvareni.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by TotLepo je biti iskren. Eh-baš za tri bele parice? Neki bi se jebali i besplatno ali nemaju sa kim. Dakle, zaklju?ak je-svi vole bogate prijatelje a ne jebu ni za tri bele parice-siromaške.
![]()
![]()
![]()
Sto se ostalog tice, lepo vas je imati drustvo moje slatko pod skupnim nazivom jebo- bi- se- za- tri- bele- parice na velikom odstojanju.
Ostanite iskreni![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!