Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Još od malih nogu sam tako "svetlim" primerima rodbine lupala IGNORE, zato me danas niko od njih ne smara niti pomišljaju na to jer znaju da nemam dlake na jeziku i da ne tolerišem njihov bezobrazluk, pa nek su mi rod još 100x. :evil:
Meni tetka zivi ne daleko od mene, pa se zabrine, ako me ne vidi 2 dana ... Strasno ... Odma, propitivanje, gde si, sta si, sto, zasto, kako ...
A jednu je imam, i jos blizu mi ,,, Neke daljne srecom, pa su daleko ... a dave fonom ,,, jbg .. tako ti je to u nas Balkanaca ...
Ne mogu se ljudi prilagoditi XXI veku, modernom dobu, novim pravilima ...
Ne znam, sta reci ... Ni ja nemam dlake na jeziku, al umem i da cutim kad treba ....
Jedan rodjak, nikad nije kuci, kad ja navratim, vec mu zena sama, pa se ja sit ispricam sa njome, ispijamo kaficu, gledamo po net-u zanimljivosti ...
A on, ludak, rece mi neki dan, muvam mu zenu, sa kojom on zivi 12 god (nemaju potomstvo, pa zbog tog sve mu:( )
Ma budala toliko ... puno ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne polazem racune ni roditeljima ako to ne zelim sama od sebe.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Kuliram. Vremenom shvatis da nije na tebi da menjas ljude, posebno ako sami ne uvidjaju da imaju problem. Tako da sam se ogradila, a nije da ih nema raznih.
By loreenche
Moji nisu toliko napadni, a opet on the other hand, viđam ih samo kad mi trebaju pare :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam problem zbog slave. Posto su moji razvedeni, idem jednom godisnje na susret sa delom rodbine. Nekada sam bio celodnevno posvecen, sada odem na kratko. Sto je najgore, i to kratko je za mene previse sresno postalo. Jednostavno, ne prijaju mi ti ljudi. Razmisljao sam da idem u neko savetovaliste porodicno da me neke strucno posavetuje sta da radim.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389256#p2389256]Sunce napisao:[/url]Imam problem zbog slave. Posto su moji razvedeni, idem jednom godisnje na susret sa delom rodbine. Nekada sam bio celodnevno posvecen, sada odem na kratko. Sto je najgore, i to kratko je za mene previse sresno postalo. Jednostavno, ne prijaju mi ti ljudi. Razmisljao sam da idem u neko savetovaliste porodicno da me neke strucno posavetuje sta da radim.
Eh, slava nosi i svoju mracnu stranu,drugu stranu medalje,ocito se to ocitovalo i u tvom slucaju,Sunce. Da si manje slavan,manja bi bila i jagma za tvojim drustvom. Svako bi makar da se okupa u sjaju slavne osobe. Ali,vidim da si primenio praktican recept Zivke ministarke-sve ih primis odjednom istog dana i to se onda mnogo lakse podnosi. :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne podnosi se. Dosao sam na ideju da dodjem pre dolaska rodbine, da malo posedim i odem. Svasta se desava dok je rodbina tu. Poslednji put mi nije bilo dobro. Radi se o tome da ne mogu vise da ucestvujem u toj kolektivnoj lazi, sva ta pozdravljanja, glupa pitanja, peckanja. Hocu da mi neko kaze da ne moram to da trpim. :lol:
Ja i ne ucestvujem, tj. ucestvujem kad mi odgovara. Nekad po 2 godine nikog ne vidjam,a onda se pojavim na nekom rodjendanu,ili sahrani,cisto da se malo zabavljam slusajuci te njihove standardne price.Pa jos i prednjacim u prostaklucima i lupetanjima. A niko mi ne prebacuje,barem ne u oci,jer imam najvisu strucnu spremu u celoj familiji,pa svi misle da sam kompetentan da lupetam kako mi se prohte.
Poslednji put kad sam bio na jednom masovnom porodicnom okupljanju izjavio sam da je nasa porodica Sodoma i Gomora u malom. Imamo brakolomke,osudjene dilere drogom, oceve nepriznate vanbracne dece,pedere,lezbejke..Jedino jos ubice nemamo,barem koliko se zna. Sve u jednoj familiji. Svi su se smejali,jer je to otprilike istina.
Što se tiče rodbine, ona sa tatine strane me uopće ne zanima, dok sa mamine strane egzistira :awesome: par meni dragih i pritom reprezentativnih primjeraka koji me ne nerviraju. :awesome:

No, ni njihovo mišljenje mi nije osobito bitno za bilo što (iznimka je bila samo pokojna baka). :D

Inače ne želim ni da zamislim kako je osobama koje su u stalnom kontaktu sa rodbinom, bilo kroz česte posjete bilo da žive u zajedničkom prostoru. Užas i strahota.
By Kragi
Meni je ovo njegov, ne tetkin problem.
Ako nista drugo, na ovom i slicnim primerima se ljudi prema tebi ophode onako kako im dozvolis. Smesna mi cela prica.
Kod mene se zna sta, koliko, kad i kako nevezano za to da li si mi brat, tetka, majka, komsija il' kum.
Nekad mi se cini da me se rodbina plasi, odnosno moje reakcije na neke gestove, jer znaju da ja to radim po sistemu 'mars u tri lepe picke materine'.
Uglavnom su to korektni odnosi, zasnovani na postovanju, neki su mi bliskiji i drazi, neki ne. Neke volim. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
nekad ih mnogo volim a nekad ne želim da čujem za njih i tako u krug ali most of the time je sve ok
plus mi veći deo rodbine zna da sam gej, tako da je slava fin jedan ivent :awesome:
mi smo svi izvrjeđali sve tako da nam niko ne dolazi godinama
stara ih sad preostale terorizira preko telefona, al ti nam neće nikad više ustan uć osim u smrtnim slučajevima u budućnosti

od stotinjak rodbine do 3 koljena, vidim samo jednu rodicu al me i ona smara iako je ok
i ok mi je par rođaka 2 koljeno

al mi nismo ni unutarfamilijarno ok pa evo ne dolazi više ni brat :muzika:

ja sam im budala govorio da ako odem neće me više nikad vidit pa su me sjebavali za svaki poso i idalje sam s njima al smo se isto počeli izbjegavat :bubblegum:
^

U slobodnom prijevodu, luda kuća? :lol:

Btw, i ja sam tati i mami postavio ultimatum kad sam im se outirao - ili neću čuti niti jedan negativan komentar ili me više nikad neće vidjeti. Plemenit kakav jesam, dao sam mogućnost izbora. :lol:
Pametno su postupili, te su krotko prešli preko svega. :D
Korisnikov avatar
By gossip
nemam takvih problema sa rodbinom..cujemo se/vidjamo samo kada su praznici/rodjendani i to je to... :)
a tebi savetujem da lupas kontru dok ne shvati da ne moze tako da se ponasha :)
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2391276#p2391276]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389407#p2389407]MDNA napisao:[/url]nekad ih mnogo volim a nekad ne želim da čujem za njih i tako u krug ali most of the time je sve ok
plus mi veći deo rodbine zna da sam gej, tako da je slava fin jedan ivent :awesome:
mogu da zamislim kad te pogledaju tetke, strine, komsinice i ostala zenska familija sigurno u sebi pomisle " steta :sigh: "

:lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Tetku sam naucila da kuca i ostale.
Nemam problema takve prirode, jer bih odlepila.
By gnossienne1g
Mene ne terorišu. Ove malobrojne koje volim viđam par puta godišnje, a sa onima koje ne volim i ne održavam kontakt. Mada, čula sam nešto što mi se nimalo ne sviđa, a tiče me se, tako da bih rado da se nekako sretnemo da im kažem šta mislim o njima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=487824#p487824]Stepski Vuk napisao:[/url]Bas me zanima kako Vi izlazite na kraj i kako se borite sa tom stokom?
Imam neku rodbinu koja je podnošljiva samo zato jer ne živi blizu. A onda kada se vidimo jebu vas u mozak i jedva čekam da taj dan završi. Nema tu neke mudrosti, at least I think so.

Take the pain bitch. :isus: :lol:

Ako možeš, vidi ih sve manje.

Ili čekaj da krepaju. :radosnice:
Isto kao i sa svima ostalima sa kojima funkcionišem na različitim frekvencijama. Potpunim isključivanjem, keženjem i klimanjem glavom u znak odobravanja svega što kažu sve do momenta dok po facijalnim ekspresijama ne skužim da žale nekog pokojnika, onda skinem kez i počastim ih jednim saosećajnim uzdahom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399996#p2399996]Mia123 napisao:[/url]Isto kao i sa svima ostalima sa kojima funkcionišem na različitim frekvencijama. Potpunim isključivanjem, keženjem i klimanjem glavom u znak odobravanja svega što kažu sve do momenta dok po facijalnim ekspresijama ne skužim da žale nekog pokojnika, onda skinem kez i počastim ih jednim saosećajnim uzdahom.
ohoho. ovo je SAVRŠENO rečeno. :D skidam kapu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!