Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by OneGirlArmy
Bambola, nakon svega, tvoj zahtev je na mestu.......i obzirom da sam vec obecala da cu iskreno sve reci, evo ovako stoji stvar.....Ona je sve samo ne krndelj :smeh: i sladja je triput nego na fotkama :zen: i pricale smo citavo vece i nismo uspele da se ispricamo, prekidale smo jedna drugu non-stop :tumble: i svasta je jos tu bilo....... :blush: :roll: :mljac:

Dakle, zakljucak je sledeci-ni sekunde se nisam pokajala sto sam je upoznala preko Neta, ne smatram ovo losim iskustvom, naprotiv! :klap: Obzirom da smo sada upotpunile sliku i dodale jos neke dimenzije nasoj prici..........ostaje nam da nastavimo druzenje u skladu sa dozivljenim....Ili ne nastavimo........Meni se, licno, jos utisci nisu sredili skroz i ja ne mogu nista sada da kazem vise.........Opcinjenost je nestala u onoj meri u kojoj nestane uvek kada se nesto realizuje........ali se onda ustupi mesto nekom drugom osecanju.......... :hekla:

eto jednog lepog kraja tj. pocetka! :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pocetak necega, to svakako :nesiguran:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by m..
Nije da je moja casa dpola prazna, ali svasta mozes dupoznas preko neta.
logicno je zakljuciti da ti je casa bila ispijena u trenutku kucanja :pivce:

btw, i ja sam isla poptpuno neispavana na prvo live upoznavanje... pa mislim, ko bi jos spavao pred susret sa sudbinom !? :eya:
jos uvek se smejemo svemu sto sam nalupetala onako prolupana :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Onaj moj jedan susret na nevidjeno, umal da bude susret sa sudbinom, sudbinom kletom, tako da sam sad blago uspanicena kad se takve varijante pomenu. Znas, tako vidis da neko nesto divno pise, a onda se nadjete i ispostavi se da otelotvorenje tih reci ima histericne tikove i motornu testeru. Sto bi se reklo meet me at the party, gde mogu da se sakrijem iza Buni, ako stvai po zlu krenu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by m..
Onaj moj jedan susret na nevidjeno, umal da bude susret sa sudbinom, sudbinom kletom, tako da sam sad blago uspanicena kad se takve varijante pomenu. Znas, tako vidis da neko nesto divno pise, a onda se nadjete i ispostavi se da otelotvorenje tih reci ima histericne tikove i motornu testeru. Sto bi se reklo meet me at the party, gde mogu da se sakrijem iza Buni, ako stvai po zlu krenu.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Ma kakvo upoznavanje preko Net-a? Misliš dolazi ?okolada, sladoled, torta...Kad ono obi?an-patišpanj!
:klap: :cowboy: :njanjanja:
Korisnikov avatar
By m..
Eeee. Ja sam promenila misljenje.
Korisnikov avatar
By gari
Ja nisam, ali mislim da se Eya nije oporavila od tog PROLUPAVANJA.

:venchanje: :cobanica: :doktor:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!