Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by jukieOvo je najoriginalnija definicija sexa koju sam do sada pro?itao. Ne znam šta na to kaže Dr Jovan Mari?? Bacaka se nogama?Originally posted by gariDa, pa kada hr?eš i bacakaš se nogama, to je ustvari seks.
Pa Jukie, ispade da je sex nesvesna aktivnost? Ma vidim ja da mi se no?u nešto dogaða, ali sve do sada nisam znao da je to u stvari SEX.
Originally posted by trampMa važne su raznorazne kombinacije, nije to prost zbir re?enica za odreðene planete u odreðenoj ku?i i znaku... meni su mars, merkur i venera u rakovima i ribama... pa mi moj podznak u ovnu samo dovodi do izbezumljenosti pri odlu?ivanju... rastržem se na dve strane kao oni GLIB!ovi magarci.
rak - eto mene monogamne i nepromiskuitetne
Originally posted by trampMa, koprive su zdrave za zdravlje /makar i bosa/. Idem da menjam identitet, ne slaže mi se sa podznakom.
ma jok mene uterivati u monogamiju je otprilike kao i bosu u koprive ... samo sto nisam ...qq.. sta ce mi taj belaj ... idem da menjam podznak, ne uklapa mi se uz identitet
KAKVI STE U SEXU Devica (podznak)
Ako ste rođeni u podznaku Device, onda Vi i u seksu tražite savršenstvo. Zbog toga imate neprestano osećaj da niste dovoljno dobri, pa Vas treba uveravati da je sa Vama sve u redu jer ste Vi sami sebi najstrožiji kritičar.
Prema partneru ste takođe veoma kritični, nije Vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji. Pošto imate usađen strah od nečistoće i infekcije ne odlučujete se olako na nedovoljno poznate partnere i možete se opustiti samo u seksu sa proverenim partnerom koji zadovoljava Vaše stroge higijenske kriterijume. Tuširanje pre i posle, a ponekad i za vreme seksa je obavezno.
Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a kod ženskih Devica i lezbijstvo. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenađenja i eksperimentisanja. Trudite se da zadovoljite partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Ponekad u seksualnom činu ispoljavate i po neku fantaziju, ali je to samo ako Vas partner ohrabruje u tom pravcu.
Sami ste previše stidljivi da se odlučite za tako nešto. Najčešće inicijativu za seksualni odnos preuzima Vaš partner. Vi ste bolji sledbenik nego vođa u krevetu. Nespretni ste u iskazivanju svojih osećanja, ali su ona uvek dublja nego što Vi umete da ih iskažete. S druge strane, previše ste realistični da bi Vas nečije laskanje impresioniralo. Morate se pomiriti sa činjenicom da u seksu postoje uzbudljiviji partneri, ali je malo ko verniji od Vas. Zahvaljujući Vašoj sposobnosti da lako učite i savladavate razne veštine možete postati majstor u seksu, samo ako ste motivisani.
U stanju ste da dugo vremena provedete bez seksa, a da Vaši kriterijumi pri tome ne popuste ni za milimetar. Najbolje se slažete sa osobama koje imaju sličan karakter kao i Vi. To važi u svakodnevnom životu, na poslu i u seksu. Među Devicama ima relativno dosta osoba koje žive same, bez partnera. Razlog je njihova stidljivost i veoma visoki kriterijumi.
U stanju ste da dugo vremena provedete bez seksa, a da Vaši kriterijumi pri tome ne popuste ni za milimetari neverovatno koliko ne volim iznenađenja
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!