Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja ne mogu da spavam kad je neko pored mene, bez obzira o kome je rec, i moram priznati da to zna da bude veliki problem...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Sava_Savanovic
Ja ne mogu da spavam kad je neko pored mene, bez obzira o kome je rec, i moram priznati da to zna da bude veliki problem...
Ko sme da spava pored tebe sa takvim nickom i avatarom. Gledao sam dramu "Leptirak" ama me još vata jeza od onog pono?nog jahanja one vampiruše.
:cekam: :hvala: :shake:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sam, definitivno:ogledalce:Kad spavam sa nekim, obicno oka ne sklopim, jer ne mogu da se namestim nikako:federi: Posle toga mi propadne ceo dan u pokusajima da zalecim novonastale bolove duz citavog tela:pms:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ok_decko
Posle toga mi propadne ceo dan u pokusajima da zalecim novonastale bolove duz citavog tela
Da, da, a pogotovo ki?me :roflmao:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by oneya
Spavamm... :sleep:
Saaaaaam... :neto:
:cowboy: :jezik: :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Hehe, meni to nije nikakav problem. Ja inace spavam u najcudnijim mogucim polozajima:) Ali najvise volim da spavam na stomaku, pa sad ako je draga mi osoba ispod mene, nece mi biti problem uopste da cvrsto spavam
By just!N
Ako je super osoba pored mene nista nije problem! :zev2: Nikad ne pravim pitanje oko toga...moze malo slame ili cosak u supici, ako nisam sam meni je to dosta...sve dolazi u obzir! :)
Korisnikov avatar
By gari
Lako je onima koji nemaju reumu. Mene mu?e stare povrede tako da moram da budem sam u krevetu kako bih namestio sve zglobove, spone i amortizere. Nema ve?e bruke od starosti. He, he...
:blenta: :misli: :nunchake:
By ~ Le Saint X ~
Sam je najbolje

Kada spavam sa deckom obicno se desi da moja ruka ili njegova ruka nekako vrlo nezgodno zavrshe negde
pa onda me zaboli ruka

u sutini, volim ga pored sebe ( sama pomisao da je pored mene)
ali da me sto manje dodiruje...
eventualno njegova ruka preko mojih grudi/ledja
ili na butini
By J...
Najbolje spavam sama i ne planiram da menjam navike. Uvek sam se pitala kako su ljudi, narocito ranije, ceo zivot spavali sa bracnim partnerom u istom krevetu? Ja bih u tom slucaju poludela. :lood:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Najbolje spavam sama i posle sexa.. E, taj san posle sexa je najdivniji, sa osmehom se zaspi! :hail:
:happy:

Inace, neam problem da zaspim bilo kada i bilo gde, jer sam odusevljena spavanjem. :zavisna: :budilnik:
Korisnikov avatar
By Modesty
Stvar navika....ukupno sa dvije žene sam živjela 7 godina i nisam mogla zamislit da zaspem sama...posle sam se navikla sama i svako mi je u krevetu smetao,pa sam opet navikla na sina...evo zadnjih dana se odvikavam i od njega pošto je već veliki...kao što rekoh,stvar navike.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
volim da zaspim sa nekim, volim da me neko grli dok spavam,
mada posle bude malo nezgodno za tu drugu osobu, s obzirom da hrcem
i otimam jorgan i umotavam se u njega, a umem i da guram guzu da bude sto blize
toj osobi, sto nekad rezultuje izbacivanjem te osobe iz kreveta

a, da - i nekad pricam u snu
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by KissQueen
volim da zaspim sa nekim, volim da me neko grli dok spavam,
mada posle bude malo nezgodno za tu drugu osobu, s obzirom da hrcem
i otimam jorgan i umotavam se u njega, a umem i da guram guzu da bude sto blize
toj osobi, sto nekad rezultuje izbacivanjem te osobe iz kreveta

a, da - i nekad pricam u snu

:shocked:
Ajme meni,kao da si mene opisala
By alexandermagic
Sa partnerom, osim ukoliko nije, kao sadašnji, povremeno sklon vrlo glasnom hrkanju. U tom slučaju biva izbačen iz kreveta i otpremljen u dnevnu sobu.

Ruka, noga oko/preko mene mi ne smeta.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Najlepse spavam kada je pored mene voljena osoba.
Korisnikov avatar
By starky
ja mogu da zaspim bilo gde i bilo sa kim...:laka:

:sleep:
Korisnikov avatar
By scout_finch
volim da spavam sama,a ako neko spava pored mene ne volim da me dodiruje,jer je meni i inace cesto vrucina dok spavam,pa mi je bas bas vruce kad je jos neko pored mene.
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja najvise volim da spavam sam. Kada sam u vezi, sa deckom tesko zaspim, potrebno mi je vreme da se naviknem.
Korisnikov avatar
By IceBerg
godinama sam... i ako sad imam decka... ali ne moze da spava kod mene iz bla bla razloga :(

inace ne smeta mi voljena osoba u krevetu, u ovom slucaju moj dechko, skojim bi mi i na klupi u praku prekriven novinama bilo super... a kamo li u krevetu pod pokrivacem :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IceBerg

inace ne smeta mi voljena osoba u krevetu, u ovom slucaju moj dechko, skojim bi mi i na klupi u praku prekriven novinama bilo super... a kamo li u krevetu pod pokrivacem :)
:love: :sweet:
Korisnikov avatar
By IceBerg
pa jeste... sta je tu cudno!!! ja imam izreku *kad si sa dobrim drushtvom i na deponiji ce ti biti extra provod*
a kamo li da spavam zagrljen sa deckoM!!!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Lepo spavam kad sam pored nekog... Naravno ne shkodi malo gimnastike pre spavanja sa tim nekim :D
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by zboO
meni je sasvim svejedno...i all alone i pored nekoga......uvek spavam uza zid, sklupchana....tak da mi niko smeta.....zimi je extra imati grejno telo pored sebe :trep: leti je vec malo zajebatoo.....ali uz klimu se i taj problem da reshiti.
E vidish, oko tog zida bi se osvadjale! :lol:

Jedino ako taj krevet ima "dva zida"... :giggle:

Inache najbrzhe utonem u san na stomaku. Ali, ako ne lezhem sama , onda volEm da prebacim ruku preko njenog ´tomaka.
Sa spavanjem problema nemam. Ne znam u koji Tjoshak da me bacish, ja vala spavam k´o beba. Samo...ponekad chvrst san nije od prednosti. :D
Korisnikov avatar
By bakalar
ja ne pamtim kada sam spavao sa nekime ...

sa 5 godina ?

:\
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja volim da se budim pored nekog, ali da me u toku spavanja pusti na miru. I da se odmakne bar 50cm :giggle: I da mu ne smeta što se ja obrnem i prevrnem bar 10 puta i menjam mesto jastuku na pola sata.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ako je dovoljno velik krevet, obozavam :)

ako nije, ili ja necu moci da spavam ili on.

kad ti legne na ruku pa ista poplavi, ti ne smes nista da kazes da ne bi pokvario idilu.

jos gore, kad ti lezis na njegovoj ruci/grudima, pitas se da li si mu prekinuo krv/da li moze da dise.

zato se ja zalazem za queen size. zimi idealno za grejanje ledja, leti niko nikog ne umori od vrucine (ili ako je upaljena klima uklopite se ispod carsava ko lego kockice)

sve je, bojim se, ipak u velicini.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Ja volim da se budim pored nekog, ali da me u toku spavanja pusti na miru. I da se odmakne bar 50cm :giggle: I da mu ne smeta što se ja obrnem i prevrnem bar 10 puta i menjam mesto jastuku na pola sata.
:giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!