Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Kad se probudim, obicno se izlezavam, jedva uspem da se nateram da ustanem iz kreveta, pa onda pravac wc, a na putu do istog stavim kafu, a posle jutarnje higijene, u sluchaju da nemam cigare, zapalim do trafike, i posle sednem, palim muziku i jelte, pijem kafu i pushim. :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
nemam rituale .... kod mene je sve kaoti?no i druga?ije iz jutra u jutro ...
Korisnikov avatar
By svejedno
Jedino sto se ponavlja svakog jutra je prisecanje sta sam sanjao... Kafa moze i da se preskoci, cigareta, doduse, tesko, ponekad odmah pod tush, ponekad se razvlacim koliko mogu, iuma dana kada ne ustajem, ima noci kada ne spavam...
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Ma odkud znam, ustanem sat vremena posto sam legao, bilo kad da legnem, standard je tushiranje i ostalo i onda pocnem da lupujem po kuhinji praveci ogroman dorucak za troje, koji cu sam da pojedem, u isto vreme se kuva kafa... Kad jedem, pobegnem u svoju sobu jer su boga mu pocele da ustaju zverke, tj ukucani koji me nerviraju ujutru. U sobi pijuckam vec poluohladjenu kafiicu dok pusim 6 cigaru od kad sam ustao i gledam nesto na tvu ili ponavljam text u slucaju da imam probu ujutru... Uglavnom, nista posebno zanimljivo :)
:right: :cigareta: :kuvar: :cigareta: :jutro: :cigareta: :cigareta: :cigareta:
Korisnikov avatar
By Dina
Kad ustanem prvo razmisljam o tome sta sam sanjala i sta me ceka tog dana pa ako je nesto sto je neprijatno pokusavam da se motivisem... Zatim jos onako snena odem u kafic "Dina i Seaman", onda na drugi forum na kome sam moderator (pa je to prva jutarnja duznost), a onda vidim je li mi neko pisao... Ostalo zavisi od dana, obaveza...
Korisnikov avatar
By ExpiRium
Prvo pogledam kakvo je vreme napolju...onda hop cup do kuhinje da skuvam kafu (obavezno nesto pevusim...vise kao mmmm mmmmm mmmm mm mmm) i tako...zatim palim komp, malo prosvrljam po netu...iiii pravac u grad...a sta tamo radim nije bitno :njanjanja:

:sunce:
Korisnikov avatar
By IriS
kad radim pre podne, ustajem u poslednjem momentu, tak da nemam vremena za rituale...
kad radim posle podne, rituali zavise od toga da li se budim pored nekog :blush:

sve u svemu, ja nemam rituale, bar ne u pravom smislu te re?i :trep:
Korisnikov avatar
By Nelly
ritual mi je da mi se ne ustaje iz kreveta, pa se tako razvlacim po krevetu. e onda shvatim da imam jos 20min da negde stignem i krece frka. i da obavezno moram da saznam koliko ima stepeni napolju.
Korisnikov avatar
By HARP
Valjam se po krevetu, malo razmišljam, bledo ?itam sms poruke koje su stigle... polako ustajem da mi se krv ne sjuri iz glave... u prolazu ka kupatilu palim muziku, palim tuš i tako stojim licem u tuš... prija....
Mažem se mlekom za telo i dalje šetam u donjem vešu... sipam mleko... pijem i ?utim... sreðujem misli i punim baterije za dan... ponekada se blago nasmešim se?aju?i se sino?nih ili ju?erašnjih lepih stvari ili ne?ega smešnog... o lošim stvarima ujutru ne razmišljam... ako me neko zove na telefon izbegavam da se javim...
Izlazlm na terasu da udahnem duboko vazduh... uvla?i mi se u mozak neka pesma koju ?u da pevušim celi dan....
Otvaram fridž i gledam 5min. na kraju uzmem nešto za jelo što je u tom trenutku najprikladnije i što mi je potrebno(tj. šta ima)... Proveravam mail...
Pijem vitamin C i tako se šetam znaju?i ve? šta ?u da obu?em... tako svež izlazim i svakome mogu da kažem sa osmehom ?ao...

Mada svako je juro je karakteristi?no na svoj na?in...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by FireGox
Valjam se po krevetu, malo razmišljam, bledo ?itam sms poruke koje su stigle... polako ustajem da mi se krv ne sjuri iz glave... u prolazu ka kupatilu palim muziku, palim tuš i tako stojim licem u tuš... prija....
Mažem se mlekom za telo i dalje šetam u donjem vešu... sipam mleko... pijem i ?utim... sreðujem misli i punim baterije za dan... ponekada se blago nasmešim se?aju?i se sino?nih ili ju?erašnjih lepih stvari ili ne?ega smešnog... o lošim stvarima ujutru ne razmišljam... ako me neko zove na telefon izbegavam da se javim...
Izlazlm na terasu da udahnem duboko vazduh... uvla?i mi se u mozak neka pesma koju ?u da pevušim celi dan....
Otvaram fridž i gledam 5min. na kraju uzmem nešto za jelo što je u tom trenutku najprikladnije i što mi je potrebno(tj. šta ima)... Proveravam mail...
Pijem vitamin C i tako se šetam znaju?i ve? šta ?u da obu?em... tako svež izlazim i svakome mogu da kažem sa osmehom ?ao...

Mada svako je juro je karakteristi?no na svoj na?in...

Isuse! Zvucis kao Jasmina Ana :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja sam ocekivao da ce da napise "Pogledam se u ogledalo i kazem sebi dobro jutro, lepotice". :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by _FreestEIleŽ
Ja sam ocekivao da ce da napise "Pogledam se u ogledalo i kazem sebi dobro jutro, lepotice". :smeh: :pucaodsmeha:
Pa mogu i da kažem "Gde si frajeru" :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, ja sebi u prolazu povremeno kazem:

"pa sto..bas sam sladak! :setnja: "
Korisnikov avatar
By gari
Odmah po buðenju uhvatim se za levo jaje, da me ne bije maler, piškim, pušim kafu i pijem cigaretu, zovem ženu na "kavo", pogledam se u ogledalo i kažem "mrš džukelo šta ?eš u mom kupatilu"...Svaki dan isto.
:bisou: :zvezdice: :palacinke:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Uvek navijam sat mnogo pre nego sto treba da ustanem, imam uzasno cvrst san, pa mi treba dosta vremena da se razbudim. Pored sata, tu je jos i armija ljudi koja je zaduzena da me svojim pozivima probudi ujutru :)
Jednom kad otvorim oci, najpre trazim cigare, ne mogu se razbuditi ako ne ispusim jednu ujutru... :panker:
Posle toga sledi brzopotezno oblacenje, jer kad ispuzim iz kreveta, imam tek toliko vremena da se obucem i umijem, i sredim dok cekam taksi da dodje, jer redovno izlazim iz kuce u poslednjem trenutku, i svuda stizem u poslednji cas... Mozete sat po meni da namestate:D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by electra
zivot mi se sastoji od malih rituala -> OCD :lood:
ne bi moglo da stane ovde sve i da imam vremena da nabrajam.
Baš ovako. :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Zaboravih-pre nego što izaðem obavezno kucnem tri puta u okvir od vrata, poljubim moju kucu i ženu /ponekad obrnutim redosledom/, pljunem preko levog ramena i okrenem se tri puta ulevo oko sebe...
:hvala: :deda: :hiphip:
By spf 3000
Originally posted by Marvin
Originally posted by electra
zivot mi se sastoji od malih rituala -> OCD :lood:
ne bi moglo da stane ovde sve i da imam vremena da nabrajam.
Baš ovako. :yes:
da.. pa ima nas :potapsava: :)
Korisnikov avatar
By gari
Jutros nisam imao vremena za moje uobi?ajene rituale /po redosledu/ ali kada mi je crna ma?ka prešla put, moram sam da se okrenem tri puta, pljunem preko levog ramena i propustim drugog jadnika da ga bije maler...He, he...Ko zna šta mu se desilo. Ko mu je kriv kad ne zna magiju.
:wtf: :tumble: :pop:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ovako, uvek se umijem istim brojem poteza, uvek perem kosu posle umivanja, uvek koristim kaladont 'Kaladont', uvek udem istim putem na posao, uvek nesto (konkretna stvar) uradim 9 puta, uvek ustajem na desnu nogu, uvek zaobicem crnu macku (sem ako nije moja), uvek pisem naliv perom, uvek navijem sat u nesto i 10 minuta, makar i kasnio, uvek lezem posle 2 nocu, uvek spavam na ledjima, ruke i noge aut....i svasta jos nesto uvek.:nope:
Korisnikov avatar
By Myself
Kada su radni dani u pitanju, a posto ustajem sa petlovima i pekarima, onda odmah 'skacem' iz kreveta, jer drugacije ne bih mogla da se razbudim. :zev:

Kada je vikend u pitanju, onda se izlezavam.... beskonacno i mrzi me da ustanem. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ok_decko
Uvek navijam sat mnogo pre nego sto treba da ustanem, imam uzasno cvrst san, pa mi treba dosta vremena da se razbudim. Pored sata, tu je jos i armija ljudi koja je zaduzena da me svojim pozivima probudi ujutru :)
Moja taktika je alarm na telefonu plus rimajnder na svakih 6 minuta, cisto za slucaj da pritisnem snooze (pa prevedi na srpski)... Inace , ako ne upali, macka je tacna ko sat, svako jutro u 9 mjauce da se nahrani.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa nista posebno, malo se teglim i razmisljam o tome kako bi stvarno bio red da vec jednom ustanem, onda se uhvatim za telefon da vidim da li iko misli na mene :) , onda idem do wc-a, LUSH-iram se kompletno, i bogami to potraje i planiram sta sve treba da se radi tog dana.... doduse pola planiranog ne odradim, ali to je sad manje bitno.
By just!N
Originally posted by Myself
Kada su radni dani u pitanju, a posto ustajem sa petlovima i pekarima, onda odmah 'skacem' iz kreveta, jer drugacije ne bih mogla da se razbudim. :zev:

Kada je vikend u pitanju, onda se izlezavam.... beskonacno i mrzi me da ustanem. :)
Eeeee....kod mene isto tako! :nazalost: :)
Korisnikov avatar
By gari
Pošto ne spavam no?u /bacam ?ini/, ja onda spavam danju do 13:00 ili 14:0 h. Ondas ser budim jedno dva sata i dve kafe i ?etiri-pet cigareta. I tako, budan sam potpuno oko 18:0 h. Tražim posao no?nog portira.
:superheroj: :maska: :mljac:
By Gost
Vi'š, zanimljivo, ja uopšte nemam tih jutarnjih rituala. A ina?e sam baš opsesivno-kompulsivna na sto na?ina. Valjda sam ujutru isuviše šlogirana da bilo šta sli?no sprovodim.
Osim ako se masturbiranje ne ra?una u ritualno ponašanje? :D
E da, svako jutro obavezno pomazim ku?ište...
Originally posted by Kupper
Ovako, uvek se umijem istim brojem poteza, uvek perem kosu posle umivanja, uvek koristim kaladont 'Kaladont', uvek udem istim putem na posao, uvek nesto (konkretna stvar) uradim 9 puta, uvek ustajem na desnu nogu, uvek zaobicem crnu macku (sem ako nije moja), uvek pisem naliv perom, uvek navijem sat u nesto i 10 minuta, makar i kasnio, uvek lezem posle 2 nocu, uvek spavam na ledjima, ruke i noge aut....i svasta jos nesto uvek. :nope:
:wow:
Pa ti si gori od mene... I to prili?no!
Korisnikov avatar
By gari
Ijao, Kupper-e, ti si jedini bolji od mene /ili opsednutiji/. Teško nama ritualistima.
:vulkanac: :maca: :opacupa:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by krepa?
Vi'š, zanimljivo, ja uopšte nemam tih jutarnjih rituala. A ina?e sam baš opsesivno-kompulsivna na sto na?ina. Valjda sam ujutru isuviše šlogirana da bilo šta sli?no sprovodim.
Osim ako se masturbiranje ne ra?una u ritualno ponašanje? :D
Originally posted by Kupper
Ovako, uvek se umijem istim brojem poteza, uvek perem kosu posle umivanja, uvek koristim kaladont 'Kaladont', uvek udem istim putem na posao, uvek nesto (konkretna stvar) uradim 9 puta, uvek ustajem na desnu nogu, uvek zaobicem crnu macku (sem ako nije moja), uvek pisem naliv perom, uvek navijem sat u nesto i 10 minuta, makar i kasnio, uvek lezem posle 2 nocu, uvek spavam na ledjima, ruke i noge aut....i svasta jos nesto uvek. :nope:
:wow:
Pa ti si gori od mene... I to prili?no!
Jesam, uzas. Ali, za razliku od tebe, cim otvorim oci znam gde sam, ustajem, stavljam kafu.....onako hiper sav.

I da, za to vreme od nekih 5-6 minuta vec sam stigao za zapalim i trecu (lepim jednu na drugu). To je tek strasno.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by krepa?

:smeh: :roflmao: :lol: .....pola sta gledam i ne mogu da se nacudim da ljubis kuciste od kompa:lol: A ti to radis s psom:ccn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!