Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
brkovi definitivno treba da odu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by colorado
brkovi definitivno treba da odu.
Da, to sam i ja posredno savetovala Cokoladnoj Bananici u vise navrata na Forumu.

Na slici vidimo da se radi o prvim, onim paperjastim brcicima, pa je pravo vreme za jedno brijanje sa izbrijavanjem Cokoladne Bananice.
A posle kada krenu da nicu oni pravi, muzevni brkovi, ima bog da ga vidi.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Boshko
Masinicu u ruke i sve na jedinicu!! :)
Ja se tako oshishao pre nekih 10tak dana. :)
Isti skins. :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Naci cemo ti jednog, sixto! :lol:
By spf 3000
cokoladna bananice u pravu si, bolje ti stoji krace. kosa te nekako 'zatvori'.
mada, ako bi imao svetle pramicke ta duza kosa bi bolje izgledala :)
ali s kracom i cupavijom frizurom ne mozes da pogresis :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, šta ?e ti kosa, ona samo kvari ljude. Razmišljaj o frizuri kao o ne?emu nevažnom. Kome se sviðaš sviðaš se a kome ne-možeš da budeš i ?elav. Ina?e, najbolje za održavanje je kratka kosa /dvojkica devoikica/.
:B :cowboy: :cigareta:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by gari
Kome se sviðaš sviðaš se a kome ne-možeš da budeš i ?elav. .
ima logike u tome sto pricas, i u potpunosti se slazem, ali mi je bitno da se sebi dopadam, i dobra frizura mi donosi veliku licnu satisfakciju. ovdje samo pitam za pomoc i savjete..

btw, zasto jos neko ne postavi sliku, pa da dajemo savjete?nisam ni ja tako sebichan:)
Korisnikov avatar
By Boshko
Kome se sviðaš sviðaš se a kome ne-možeš da budeš i ?elav
Sta si ovime hteo da kazes mali? A? :machevi:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By gari
Moja slika ti je u temi "Moj fotos". I nikoga ne pitam šta mi dobro stoji jer dobijem sto saveta sve razli?itih i tek onda ne znam šta da radim. Ja stalno menjam izgled, dosadno mi da se gledam jedan te isti stalno.
:cvece: :zvezdice: :sise:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi
Joj ... razmišljao sam, ali ne smem ... palim se na ?elave, pa se plašim da ne?u postati narcisoidan .... ima par ?elavih forumaša, koje kad vidim padam ko sve?a ... mmmmmmmmmmmmmm .. ?elaaa ....mmmmmmmmmmmmm
Neces neces... Kad sam ja izdrzao da se ne zaljubim (nesrecno) u sebe onda ces moci i ti :ogledalce:

Jao...pa sad...ja sam dosta dugo imao frizuru na 1-cu...and I liked me so much :love: :love: :love:
Naravno, posto volim promene promenio sam i taj stil...ali razmisljam ponekad da ga ponovo nabacim...
Korisnikov avatar
By gari

Sta si ovime hteo da kazes mali? A? :machevi:

:smilegrin:
Misliiiim, kažu da ?elavost nastaje od viška testosterona i da su to naj-muški. Ne znam, nisam imao ni jednog ?elavog...He, he...?isto ilustracije radi rekoh-možeš da budeš i ?elav jer se on /?ok. Ban./ raspituje o frizuri a ?elavost ne spada u frizure. Hmmmm...Kh...Kh...
:hail: :kissing: :peva:
Korisnikov avatar
By Boshko
Sad si se izvukao malisa... :kiss:

Nego, kad smo vec kod novog hairstyla, da li bi meni bolje stajala afro ili bubi frizura? :smeh:
Korisnikov avatar
By gari

Nego, kad smo vec kod novog hairstyla, da li bi meni bolje stajala afro ili bubi frizura? :smeh:
Bubi, bubi-al glavu ne gubi... :fuck:
:kafa: :deda: :zastita:
Korisnikov avatar
By jukie
?isto ilustracije radi rekoh-možeš da budeš i ?elav jer se on /?ok. Ban./ raspituje o frizuri a ?elavost ne spada u frizure.
To me podse?a na epizodu Keba Krabe kad Sunðer Bob želi da uðe u neki klub za snagatore a ne puštaju ga, i onda ode u klub za beski?menjake i nerdove, i tamo dve ribe-nerda diskutuju o tome kako ?e ga pustiti kod snagatora ako ima neku fensi frizuru, jer samo tako može da uðe, a ovaj drugi kaže da je video jednog kako ulazi a skroz je ?elav, a ovaj prvi kaže kako nije ?elav nego je obrijao glavu, i kako to onda jeste frizura.
Korisnikov avatar
By gari
Dakle-?elavost JESTE frizura A ja sam celoga života bio u zabludi da za frizuru treba i kosa? Baš sam blesav.
:luda: :roflmao: :deda:
Korisnikov avatar
By Boshko
Originally posted by jukie
...a ovaj prvi kaže kako nije ?elav nego je obrijao glavu, i kako to onda jeste frizura.
Bravo jukie!!! :up:
:chestram:
Korisnikov avatar
By Boshko

Bubi, bubi-al glavu ne gubi... :fuck:
:kafa: :deda: :zastita:
A ja sam ipak za afro ;)

Da imam vremena i da me ne mrzi pa da se metnem u fotoshop ko tetka Daca... pa da vidim dal' afro ili bubi ili da pustim neke repove... :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Samo nemoj "kikice" kad te molim. Još ako staviš i mašnice e onda, definitivno...Ima da se zaljubim. Kad sam bio školarac obožavao sam da vu?em devoj?ice za kikice.
:eevil: :kija: :crta:
Korisnikov avatar
By Boshko
Jes kikice... pa da licim na Vesnu Jugovic... :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Jes kikice... pa da licim na Vesnu Jugovic... :smeh:
Jes, al do kikica i Vesne ti treba bar godinu dana /dok ti poraste...kosa/.
:up: :mazi: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Boshko
I jos jedno 35 dok ja porastem i postanem baba sa kikicama kao Vesna ;)
Korisnikov avatar
By gari
I jos jedno 35 dok ja porastem i postanem baba sa kikicama kao Vesna ;)
Iju, ne dao Bog-da postaneš kao Vesna! Onda bolje ostani ?elav. A živ...bez kikica.

:luda: :venchanje: :eureka:
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmm, skrati pozadi, a siske i bocne pramenove istanji, i sve to nosi onako blago razbaruseno, ka licu. :)
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Oziris
Hmm, skrati pozadi, a siske i bocne pramenove istanji, i sve to nosi onako blago razbaruseno, ka licu. :)
A šta ?u sa ushima? Velike mi ushi! Da ih pokrijem kosicom? Ili da nosim naušnjake?
:kafa: :nokti: :kissing:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma ne ti :roflmao: Savet je bio upucen "postavljacu" teme, dakle cokoladnoj bananici :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Oziris
Ma ne ti :roflmao: Savet je bio upucen "postavljacu" teme, dakle cokoladnoj bananici :smeh:
A ja taman pomislio da poboljšam moj ku?e?i imidž?
:snob: :potapsava: :fuck:
Korisnikov avatar
By bambola
Bananice mislim da ti ne bi stajale varijante obrijano,kec i dvojka-eventualno 3-4cm,pa onako rascupano ti najbolje stoji.
Korisnikov avatar
By gari
Što se ti?e ?okoladne bananice, mislim da je rešen njen imidž. Ja sam odlu?io i ošišao se uz pmoo? svoje drage ženice mašinicom na dvojku ili ?etvorku-ne znam...Onaj najve?i nastavak...Tako, sada li?iim na ameri?kog marinca, samo još da me pozovu da se udavim u nekom havajskom pli?aku rvu?i se sa nekim plavim snagatorom...Ooooooh...
:fuckbed: :fist: :friends:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!