Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by coloradoDa, to sam i ja posredno savetovala Cokoladnoj Bananici u vise navrata na Forumu.
brkovi definitivno treba da odu.
Originally posted by gariima logike u tome sto pricas, i u potpunosti se slazem, ali mi je bitno da se sebi dopadam, i dobra frizura mi donosi veliku licnu satisfakciju. ovdje samo pitam za pomoc i savjete..
Kome se sviðaš sviðaš se a kome ne-možeš da budeš i ?elav. .
Originally posted by BoshkoOriginally posted by KiwiNeces neces... Kad sam ja izdrzao da se ne zaljubim (nesrecno) u sebe onda ces moci i ti
Joj ... razmišljao sam, ali ne smem ... palim se na ?elave, pa se plašim da ne?u postati narcisoidan .... ima par ?elavih forumaša, koje kad vidim padam ko sve?a ... mmmmmmmmmmmmmm .. ?elaaa ....mmmmmmmmmmmmm![]()
Originally posted by BoshkoMisliiiim, kažu da ?elavost nastaje od viška testosterona i da su to naj-muški. Ne znam, nisam imao ni jednog ?elavog...He, he...?isto ilustracije radi rekoh-možeš da budeš i ?elav jer se on /?ok. Ban./ raspituje o frizuri a ?elavost ne spada u frizure. Hmmmm...Kh...Kh...
Sta si ovime hteo da kazes mali? A?![]()
![]()
Originally posted by gariTo me podse?a na epizodu Keba Krabe kad Sunðer Bob želi da uðe u neki klub za snagatore a ne puštaju ga, i onda ode u klub za beski?menjake i nerdove, i tamo dve ribe-nerda diskutuju o tome kako ?e ga pustiti kod snagatora ako ima neku fensi frizuru, jer samo tako može da uðe, a ovaj drugi kaže da je video jednog kako ulazi a skroz je ?elav, a ovaj prvi kaže kako nije ?elav nego je obrijao glavu, i kako to onda jeste frizura.
?isto ilustracije radi rekoh-možeš da budeš i ?elav jer se on /?ok. Ban./ raspituje o frizuri a ?elavost ne spada u frizure.
Originally posted by gariA ja sam ipak za afroOriginally posted by BoshkoBubi, bubi-al glavu ne gubi...
Sad si se izvukao malisa...![]()
Nego, kad smo vec kod novog hairstyla, da li bi meni bolje stajala afro ili bubi frizura?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!