Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Lemur
Originally posted by jukie
Originally posted by Lemur
Mislim da je za neku pastu za zube, mozda Blendamed, kada cika zuba mase za svojim pacijentima koji odlaze i onako tuzno gleda. :usamljen:
Jaoj tu volim... kad klinac kao krišom gleda nazad da poslednji put vidi zubara dok majka ve? odlu?no pi?i napred.
Ima i ona kada zubarka gleda pacijenta i onda ga iznenada zagrli. :friends:
By жњ
sa graskom i piletom :roflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Lol, ona keva.
Inace, iako se uzasavam reklamnih blokova, ponekad se desi da me neka reklama naseje, ili mi se prosto dopadne, ali onda je puste milion puta i na kraju poccne da mi ide na zivce. Vec vidim kako mi pile i Divac skacu po gangliji.
Korisnikov avatar
By Daliborka
"Dosta je mitingovanja, neradnici jedni ! " :smeh:

Iz reklame za Big brother.

Bogo moj, ala mi je smesan taj deo reklame !
By malijohny
ne mogu da izbacim iz glave melodiju iz reklame z anovi dove lalalala... pobrljavih od nje...
A slatko sam se nasmejao na reklamu sa O. Crnogorac za Blic Zenu ili tako nesto... Nisam mislio da ovde ima neko sa koliko toliko kreativnosti, da ne maznjava tudje ideje... Mada, ko zna, ja samo nisam imao priliku da vidim originalnu verziju iste...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by colonia_boy
definitivno reklama za Nike sa onom curom ( ...ali reci da nisam sportista )

Devojka je definitivno pobedila... reklama je tako mo?na... NAJBOLJA JE :trampolina:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Egmont
Meni se mnogo svidza ona Coke Love Is In The Air reklama sa onim cikicom i pudlicom.
E to je odli?na reklama!
Ona riba je baš jebozovna... :bale:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni smeta kad u Srbijici krene brending rat.
Prvo se sukobili proizvodjaci ulozaka. Pa krenuli. Ovaj ulozak moze da upije litar, ovaj 5, ovaj ne morate da menjate 7 dana kampovanja ( :barf: ) vrhunac beshe ono uletanje uloshka u bazencic gde pokupi svu vodu!
Uloshci se taman primirili eto ti kafe. Gran ili Don- zivotna dilema.
Istroshe se kafedzije, Rodic naprvi pivaru- i opleti. Samo pivo.

Sada neshto ne primecujem da neko preteruje, samo ih cekam.
Korisnikov avatar
By djo
sve one reklame za guaranu sa sovicom :love: baš je sjatka :)
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by Marvin
Prvo se sukobili proizvodjaci ulozaka. Pa krenuli. Ovaj ulozak moze da upije litar, ovaj 5, ovaj ne morate da menjate 7 dana kampovanja ( :barf: ) vrhunac beshe ono uletanje uloshka u bazencic gde pokupi svu vodu!
:klap: :klap: :klap:

:wcsolja: :kosach: :wcsolja:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Ra

ali da li je neko od vas ?uo onaj džingl na b92 'pipnite mi pi*ku' kao parodija na reklame za uloške :smeh: :cheer: :cheer: :cheer:

ja sam ga uhvatio samo 2 x pre 2,3 godine
By Simor
Originally posted by bojandjo
ali da li je neko od vas ?uo onaj džingl na b92 'pipnite mi pi*ku' kao parodija na reklame za uloške
Ja se secam tog dzingla. Sada si me podsetio. :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Ra

ali da li je neko od vas ?uo onaj džingl na b92 'pipnite mi pi*ku' kao parodija na reklame za uloške :smeh: :cheer: :cheer: :cheer:

ja sam ga uhvatio samo 2 x pre 2,3 godine
Jaoooooo jesammmmmm....parodije su totalno coool....ja npr. volim da dok igram igricu Grand theft auto San Andreas slusam radio stanicu ...tj. ima dok se vozis kolima jedna morbidna stanica na kojoj idu tako neke parodije na reklame.....znaci crknem od smeha..... :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Ra

Jaoooooo jesammmmmm....
nemogudaverujem :shok: , ti i ja smo izgleda jedini :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ja sam slep kod ociju. Trenutno se banke makljaju sve u 16.
"Kad ?e plata, kad ?e plata" serijal me oduševljava. Pravi hit.
A skroz bih platio da upoznam tvorce onog Banka Intesa horor mjuzikla. I kojoj je zaboga ciljnoj grupi namenjen?!?!
Korisnikov avatar
By gari
Da, reklame za pivo su dosadile i dopadale nam se: Doma?e a naše. Pa onda, krenule banke: samo izaðeš i uðeš i gotovo. Pa druga banka: sestro,sestro-vi?u pacijenti. Vozi Miško, aj do mojega, a ja se mislim pa kaaaad ?eeee mi plaaataaaa...Sve su dosadne /reklame/ i zamaraju me. Cilit BENG !
:dvaprsta: :hvala: :seljache:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Ima jedna lepa reklamica za neki auto, kad muz i zena idu na posao odvojenim kolima, i na semaforu se samo smeskaju jedno drugom. Posle semafora im se putevi razilaze i ona pritiska dugme i dize se sediste, a na njemu neki extra tip. Onda muz pritiska dugme i dize se sediste, a na njemu jos bolji frajer:)

A dopala mi se i ona sa Deda Mrazom koja je, cini mi se, proglasena i za najbolju reklamu 2004. ili tako nesto. Kad mu ponestane toalet papira...

I ta sa Oljom Crnogorac je i vise nego dobra:)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
meni je najbolja ona "sve nas spaja fudbal" sa kokoskom i domacicom, balonom i kaktusom, tipom u krevetu sa zenom i ljubavnikom iz ormara...

mma looooodilo!!!!

btw, to je reklama za coca-colu...
vrrrh! :eya: :eya: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By gari
Deda-Mrazovi sa reklame za Coca-Colu su mi simpati?ni, sa Milenom Dravi? i Draganom Nikoli?em...Ho?e li ovi ve? jednom da odu? Tj. Deda-Mrazovi.
:saint: :cigareta: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Kupper
Neko rece ona za ness kofi fresh. Super je, veselica.
Korisnikov avatar
By nEne
I kojoj je zaboga ciljnoj grupi namenjen?!?!
ocigledno meni! da vec nisam klijent te banke, o'ma k njima otisao! odlicna je reklama, nije previse ekstenzivno pustana, i svaki put mi je lepo kad je gledam i slusam!
Korisnikov avatar
By svejedno
Extra je reklama sa graskom i piletom, dobra je i ona gde se matori lik smori kada vidi dvoje mladih u kolima sa koka kolom a on nema nikoga da jebe sem kuceta. Mucenik.
By Sixto
Lik sav mrzovoljan krece na posao i ulazi u bus, a pored busa se desi da neko zvekne o banderu licem, na sta svi pocinju da se cepaju od smeha.
Lik dolazi na posao konacno i pocinje da pije kafu. Cim je otpio prvi gutljaj pocinje da se smeje ko lud!

"Nescafe, da vas razbudi jednim gutljajem"!

Vrh!
Korisnikov avatar
By gari
Meni se sviða ona za "Dunav osiguranje"-pao komšijaaaa! Kad PRE ???
:zid: :luda: :sise:
Korisnikov avatar
By jukie
U meðuvremenu sam se setio da su, kada je išla pri?a o obaveznom zatvaranju živine u zatvoren prostor, ponovo davali onu reklamu za papirnate maramice / WC papir gde neka devoj?ica voda pa?i?e okolo po stanu, kupa ih u lavabou i briše. Odli?an tajming...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by CokoladnaBananica
meni je najbolja ona "sve nas spaja fudbal" sa kokoskom i domacicom, balonom i kaktusom, tipom u krevetu sa zenom i ljubavnikom iz ormara...
Odli?na reklama!!!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Sixto
Lik sav mrzovoljan krece na posao i ulazi u bus, a pored busa se desi da neko zvekne o banderu licem, na sta svi pocinju da se cepaju od smeha.
Lik dolazi na posao konacno i pocinje da pije kafu. Cim je otpio prvi gutljaj pocinje da se smeje ko lud!

"Nescafe, da vas razbudi jednim gutljajem"!

Vrh!
Ja sam se taaaako našla u toj reklami... Bukvalno mi dan nije po?eo ako nisam popila NES...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!