Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Originally posted by Ulix
:roflmao:

Zar je moguce da te to zmijsko telo ni malo ne stimulise?
Pa kada se zgrci, dozivljavajuci slovensku bol, malo i orosim...
By Ulix
Originally posted by Simor
Originally posted by Ulix
:roflmao:

Zar je moguce da te to zmijsko telo ni malo ne stimulise?
Pa kada se zgrci, dozivljavajuci slovensku bol, malo i orosim...
Priznajem i ja. :blush:
Tada me najvise podseca na tata Stevu.
:kesa:
Korisnikov avatar
By Ra
Trazim nekog Spartanca.....<<svojim ocima VIDOOOOO :smeh: !!!!!>>

<p.s.JAAAAAAAAAAAAAA??!?!? TETKA???!!??? >>>>>

:kosach:
Korisnikov avatar
By broX
oglas na ovom sajtu"do sada sam bio strejt, a zelim da postanem BI, trazim tipa bla,bla...":lol:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by Simor
Ja volim one koji kazu da su str8 i da traze istog takvog za sex...
:smeh: :smeh: :smeh: ovo je jako :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, uopšte je poznata stvar da pederi uopšte ne lažu...Osim kad moraju a moraju uvek jer se celoga života od nekoga kriju pa onda moraju da se pretvaraju i lažu i tako im to preðe u naviku da to uopšte više i ne registruju. To mu doðe kao nešto NORMALNO.
:lezkiss: :cowboy: :rambo:
Korisnikov avatar
By Delete
A super je ono ja sam str8, ali je sad moderno biti peder, a znas, ja uvek idem u korak sa trendom!
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Delete
A super je ono ja sam str8, ali je sad moderno biti peder, a znas, ja uvek idem u korak sa trendom!
Ali, zašto je moderno biti peder? Zato što devojke odmah jurišaju na "takve" da probaju da ih "preobrate"? Zato???
:djavo: :seljache: :cita:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by gari
Originally posted by Delete
Ali, zašto je moderno biti peder? Zato što devojke odmah jurišaju na "takve" da probaju da ih "preobrate"? Zato???
:djavo: :seljache: :cita:
zato sto ako uspeju da preobrate pedera, to znaci da su extra ribe i da im nema ravne. ego.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Lazu ljudi kao stoka !

Ja sam, primera radi, preko oglasa stupila u kontakt sa jednom zenom, koja je predlozila da se istog dana nadjemo i da se nase poznastvo na licu mesta konzumira.

Kad sam otisla na dogovoreno mesto, docekala me je procelava, zgrbljena i smezurana baba sa dva zuba u glavi.
:mad:
Propisno sam je ispsovala, okrenula se i otisla.
By Simor
E pa, tetka Daco, to vam je za nauk: cim se neko/neka obavije velom misterioznosti, neki ocin mu/joj fali.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Daliborka
Lazu ljudi kao stoka !

Ja sam, primera radi, preko oglasa stupila u kontakt sa jednom zenom, koja je predlozila da se istog dana nadjemo i da se nase poznastvo na licu mesta konzumira.

Kad sam otisla na dogovoreno mesto, docekala me je procelava, zgrbljena i smezurana baba sa dva zuba u glavi.
:mad:
Propisno sam je ispsovala, okrenula se i otisla.
Ovo je definitivno najve?a pederska laž koju sam pro?itao. Denikica se ispraksovala, pa izmišlja li izmišlja.
:astral2: :gatara: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By HARP
Ja sam bisex str8 look, sporty, imam devojku i nisam fem, zelim decka koji je van svake gay scene, nepromiskuitetnog koji je nimalo fem... povremeno vidjanje za sex... istripovani stop...

Usput nema prostor, nema zasta pas da ga ujede, daleko je od sporty, neorganizovan u zivotu i preplasen za buducnost statusnog polozaja... sebe visoko kotira i gadi se pedera...Cak ni ulicom ne zeli da hoda sa nekim ko je gay. Ima dugacak spisak sta moze, a sta ne... itd
On je osoba, a decko koga trazi blanko za popunjavanje.....

Ko je ovde istripovan? :iskolacen:

p.s. Sta li rade jadne devojke takvih likova?
Korisnikov avatar
By gari
Pa to su neki iz "Laze Lazarevi?a", skoro pušteni na vikend, pa još ne znaju ni šta bi sa sobom, a ni sa drugima...

:djavo: :zid: :placko:
Korisnikov avatar
By Paki
Devojke? Mu?e se...

Ko su oni? Egoisti?ni homofobni idioti...
Korisnikov avatar
By Adenim
Najvise mi se svidjaju oni koji napisu da su normalni....
Korisnikov avatar
By avalon
Slicna tema vec postoji....tako da....
Spojeno....

Avalon, SM
Korisnikov avatar
By gari
Šuntavo to, pa blesavo...

:eevil: :tuc: :usamljen:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Escobar
Van scene. :vezan:
Ne, ne... žeš?a je modifikacija - izvan gay krugova ... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Paki
Originally posted by Escobar
Van scene. :vezan:
Ne, ne... žeš?a je modifikacija - izvan gay krugova ... :praznoglavi:
Ja na to volim da odgovorim- A sta ako se pederi krecu u kvadratima? :P
Korisnikov avatar
By Paki
Ja više volim elipse...! :durenje:
Korisnikov avatar
By Tweety
postoje tri pederske lazi koje ne podnosim, a to su:
1. kada na profilu napisu da su npr. izmedju 180-190, a zapravo su dvadeset cm nizi!
2. kada lazu za godine!
3. kazu da su imali samo par tipova do sada, a vi znate da su se kresnuli sa pola grada...

CEMU JEBENE LAZI!!! kakvi smo, takvi smo...
Korisnikov avatar
By gari
Ma opasnije su one male laži, nego one velike. Velike se brzo provale a one male ostanu skoro zauvek sakrivene.

:cita: :fuck: :evilwait:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uf, pa odavno mi se to nije dogodilo... :deda: se?am se da mi je najviše išlo na živce kad ti neko šalje svoju fotku, ali bez lica. ne znam da li je gore kad se dekapitiraju ili zacrne o?i kao u onim medicinskim leksikonima. ili još gore kad u Paintu nacrtaju smajlija... :lood:
By fencysmurf
mislis kada od svojih naprave slike moldavskih zrtava trafikinga ;)
Korisnikov avatar
By gari
Brezobrazni lažljivi federi !!! Gde ide ovaj svijet?

:cheer: :pirat: :vogue:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by avalon
Nesto razmisljam... Ipak mi je najveci hit laganje oko godina... Ajde da ljudi sebi skinu 1 ili 2, ali 5 ili 10, to je vec mnoooogoooo...
Ima jedan na gay.hru....pouzdano znam da ima 37 godina ali mu na profilu piše 34...mada, i to mu je trebalo dvije godine za jednu da bi dogurao do toga.
Naravno, kaže da ima 34 ali tvrdi da drugi tvrde da izgleda kao da ima 28.
Da li bih se onda ja u tom slu?aju trebao zabrinuti :shock:

P.S. Meni je najbolja:oprosti, nemam svoju sliku :wtf:
Mislim, ja stvarno ne mogu da shvatim kako funkcionise mozak takvih osoba..."Juhuuuu sestro, taj neko ce da te upozna i uzivo...i sta onda" :dancingfever:
Da, ni meni to nije bilo jasno nikada...najbolje mi je bilo kad je jedan tip stavio moju sliku face na svoj profil...turbogenijalac, šta ?eš
By Thomas
E godine, to je tako...

...imam 22, izgledam, kao da mi je 19, osecam se, kao da mi je 16, a ponasham se, kao da imam 13. :mirnatetko:

Koju cifru bi trebao, da upishem u profil? :merlinka:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
ali neko je vec to napisao.... zasto lazu za bilo sta ako vec planiraju da se upoznaju sa tobom :?

meni se desilo da su me panduri uhvatili sa tipom u kolima (sva sreca bili smo obuceni) i naravno uzeli su nam licne karte....
On se meni naravno predstavio kao da ima 27 godina a sto je najgore, ljudi on zaista i izgleda tako... 30 mu NIAKADA ne bih dao...

E sad... cita pandur njegov maticni broj:

2612962.... (sto naravno znaci da je '62 godiste)

meni se u tom trenutku tako zamantalo i tako sam se pogubio, da sam se (nesvestan svojih postupaka) okrenuo ka panduru koji je to citao i prodrao se : MOLIM?!?!?!?!
Da zlo bude vece, slagao me je i da se zove Igor (zove se Dusan) i da je sa NBG (ustvari je iz Ritopeka)

Posle se vadio na to: "Ja te volim , ja sa tobom hocu ozbiljno... bla bla bla,..."

Uzas!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!