Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Redje zalazim u teme "Golicljive stvari". Jeste da mi se desi da zalutam, ali na mene taj deo foruma deluje totalno turn off. Takodje, ne volim ni teme o politici.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
U Trzne centre jedva da sam nekad usla, zatim offtopike, chat, Do you recycle, i onaj deo o kuvanju - ne znam cak ni kako se zove :lol: Jako retko - Tehnologija, Drustvo i politika, Golicljive stvari, Trac, Sport i Estrogen fix.
Trzni centri - i dalje
offtopice, do you recycle - citam po sluzbenoj duznosti, da vidim sta se desavalo i zasto
chat - to i dalje ne
Kuvanje - usla sam valjda par puta, inace ne
Tehnologija - ne ulazim skoro uopste

E sad ove dalje sto sam navela ne vazi vise da ne ulazim... Estrogen - cesto udjem, DIP - isto udjem ali selektivno citam, sve teme koje mi se ucine iritantne ne citam da sebi ne kvarim dan, a one koje mi se ucine zanimljive citam pa cak i komentarisem, Golicljive - e da to se nije promenilo, retko ulazim, ponekad kad bas nemam pametnija posla, jos redje tu nesto i kazem. Trach citam cesce nego pre, ali to isto selektivno ako je neka emisija koju pratim npr ili tome slicno, Sport - ulazim sad, ali iskljucivo na tenis.
Korisnikov avatar
By Dina
E da, Muziku nisam navela... ja tamo skoro da uopste ne ulazim... desava se da uopste ne znam ljude koji uglavnom tamo pisu...
Korisnikov avatar
By blenta
pa otvorim novo danas
a ne zalazim u one teme koje mi presednu
kad vidim ko je zadnji odgovorio ili pak postavio

u zadnje vreme ne zalazim na forum generalno
postao je lechilishte
By mikka
pa, estrogen fix nikad, retko politika, tehnologija, kuvanje, golicljive stvari... :nerd:
i tako :vijaca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!