Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Daliborkahvala, divan si
Meni se svidja nick Cokoladna Bananica.
Originally posted by bambolane, draga, grijesis...logika ti je sasvim ok, ali stvar je u tome da ja obozavam cokoladne bananice, te da sam ustvari i ja CokoladnaBananica.
Cokoladna Bananica-jeste sladak i divno zvuci,al` nekako mislim da si ga uzeo tako sto ti je pogled pao na prvu stvar koja ti se nalazila na stolu(ili krevetu,u ruci),isto kao sto sam negde procitala post 2kune gde je napisao da je ne znajuci sta da stavi za nick ugledao novcic koji mu je stajao pored kompa...
Nekako mi originalnije deluju oni nickovi za koje je trebalo malo porazmisliti,kaoBizon pickica,vanilapuff,bisex-i-guess,NaKitu MiChuchi,pogresan*.log,DijeteSrece,^djavoljeva^....i mrzi me vise da pregledam listu...
Ovo su neki moji favoriti,a verovatno ih ima jos bar stotinu...mada-sto je originalno meni-ne mora da znaci da je i drugome.A opet moj nick nije uopste originalan,nisam zelela taj efekat,ja preferiram sladjusan i plitak efekat.:plavusa:
Originally posted by kiss addictOriginally posted by bisex-I-guesskrepa? = krepala žena kad joj je nick clot frket otela Isidora Bjelica za naziv svoje emisije
e stvarno.. sta znaci krepac? tj kako je nastalo?
Originally posted by kiss addict?ista glupost i ludorija. Ve?a bi fora bila da je ostala pri tom nicku uz opasku da ja Isidora u bunilu nekreativnosti iskoristila njen nick za naziv emisije. Ovako joj je dala ve?i publicitet na forumu i uništila jedan veoma kreativan nick! Cat vrati se, briga nas za Isidoru!Originally posted by bisex-I-guesskrepa? = krepala žena kad joj je nick clot frket otela Isidora Bjelica za naziv svoje emisije
Originally posted by KiwiOriginally posted by kiss addict?ista glupost i ludorija. Ve?a bi fora bila da je ostala pri tom nicku uz opasku da ja Isidora u bunilu nekreativnosti iskoristila njen nick za naziv emisije. Ovako joj je dala ve?i publicitet na forumu i uništila jedan veoma kreativan nick! Cat vrati se, briga nas za Isidoru!Originally posted by bisex-I-guesskrepa? = krepala žena kad joj je nick clot frket otela Isidora Bjelica za naziv svoje emisije
Originally posted by krepa?
Mis'im, fala, fala, ali nem'rem prihvatiti all the credits, jerbo je nick u stvari nastao kao produkt koautorskog kreativnog udruživanja sa jednim ne-tako-mladim umetnikom, koji je pre neko ve?e pokrenuo interesantan eksperimentalni projekat, code name "Mission Impossible", kojemu je bio cilj da me podstakne da se fizi?ki aktiviram (bat not in a gud vej, tj. nije bilo re?i o seksu). Evo kako se sve zbilo...
time: oko pola no?i
place: videti lokaciju
teKni?ka pomagala: fontele
akteri:
1) myself
2) agitator B.
B: -monolog na temu mog propuštanja blagodeti sporta i rekreacije, way 2 boring za navesti u celini-
myself: Pa šta o?eš, jesmo li se danas šetali dva sata, hebote!
B: I ti to smatraš kao da si se aktivirala?
myself: A kao nisam?!?!?! DVA SATA, eeeej!
B: Pa to ljudi rade kad idu da se odmore, to se uopšte ne ra?una. Jel' znaš ti da organizam po?inje da se ?isti od toksina tek posle 20 min tr?anja?
myself: Ho?eš da kažeš da bi trebalo da JA tr?im dvadeset minuta?
B: MINIMUM dvadeset minuta!
myself: -slatko se nasmejah-
B: Šta se smeješ, evo D. tr?i svaki dan dva kruga oko mesne zajednice...
myself: ...oko mesne zajednice...
B: Ozbiljno, mogla bi s njim, ne moraš odmah dva kruga...
myself: (sad ve? ne verujem šta slušam... )
B: ...ali evo, recimo do poslednje stanice busa, za po?etak.
myself: Ama, jes' ti poludeo, ili se zajebavaš? Have we met? Ja, bre, 'o?u da umrem kad potr?im za autobusom, pet stanica mi treba da uvatim vazduh posle!
B: Tztztztztz... Koji si ti krepa?...
myself: (hearing bells)...
...and the rest is history...
Originally posted by m..Hvala Hvala, za ovo ime bi se hteo zahvaliti Mami, Tati, Sasi Popovicu, Lepoj Breni i naravno svojoj vernoj publici pod satrom.
Grandova Pevaljka
Originally posted by _FreestEIleŽJebiga sad neznam ni ja sta sam... Cek da dignem nogu pa ti zaviri
Tj., likusha.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!