Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mars
Nasa Daliborka je zivi dokaz neopozive uslovljenosti izbora nicka sa kvalitetom postova. Fantasticna zena, fantastican nick - fantasticni postovi!

Nemoj, molim te... :blush: Nacisto ces me razmaziti. :kiss: :blush:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Daliborka
Meni se svidja nick Cokoladna Bananica.
hvala, divan si:angel:
Korisnikov avatar
By bambola
Cokoladna Bananica-jeste sladak i divno zvuci,al` nekako mislim da si ga uzeo tako sto ti je pogled pao na prvu stvar koja ti se nalazila na stolu(ili krevetu,u ruci),isto kao sto sam negde procitala post 2kune gde je napisao da je ne znajuci sta da stavi za nick ugledao novcic koji mu je stajao pored kompa...
Nekako mi originalnije deluju oni nickovi za koje je trebalo malo porazmisliti,kao Bizon pickica,vanilapuff,bisex-i-guess,NaKitu MiChuchi,pogresan*.log,DijeteSrece,^djavoljeva^....i mrzi me vise da pregledam listu...

Ovo su neki moji favoriti,a verovatno ih ima jos bar stotinu...mada-sto je originalno meni-ne mora da znaci da je i drugome.A opet moj nick nije uopste originalan,nisam zelela taj efekat,ja preferiram sladjusan i plitak efekat.:plavusa:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Oooo pa hvala vam na hvali !!! Meni je neprijatno :giggle:

Director mi je hit, vidim ima i neki djenedjene :D
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
hvala bambola :kiss: :)

meni se inace dopadaju skoro svi nickovi koji su iz romanske grupe jezika.. italijanski, spanski, portugalski, francuski... :) :)

takodje mi se svidja spliff :) bas sladak nick.. valjda zbog dva f.
krepa? mi je isto cool.. samo nemam pojma sta znachi :D
m.. :up:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by bambola
Cokoladna Bananica-jeste sladak i divno zvuci,al` nekako mislim da si ga uzeo tako sto ti je pogled pao na prvu stvar koja ti se nalazila na stolu(ili krevetu,u ruci),isto kao sto sam negde procitala post 2kune gde je napisao da je ne znajuci sta da stavi za nick ugledao novcic koji mu je stajao pored kompa...
Nekako mi originalnije deluju oni nickovi za koje je trebalo malo porazmisliti,kaoBizon pickica,vanilapuff,bisex-i-guess,NaKitu MiChuchi,pogresan*.log,DijeteSrece,^djavoljeva^....i mrzi me vise da pregledam listu...

Ovo su neki moji favoriti,a verovatno ih ima jos bar stotinu...mada-sto je originalno meni-ne mora da znaci da je i drugome.A opet moj nick nije uopste originalan,nisam zelela taj efekat,ja preferiram sladjusan i plitak efekat.:plavusa:
ne, draga, grijesis...logika ti je sasvim ok, ali stvar je u tome da ja obozavam cokoladne bananice, te da sam ustvari i ja CokoladnaBananica. :saint: :angel: :diplomac:
Korisnikov avatar
By bambola
Da krepa?-odlicno smisljeno...Ima i nickova od samo jedne reci koji originalno zvuce...mirth,Alphatrione,spark,pa devokICA,stripi,jazzva,Doramar....a sad se setih malog ArtDeCock-a,ciji nick moze da bude protumacen na dva nacina-Art De Cock,ili Art Deco(ck)
Korisnikov avatar
By Kupper
Aj, fala sto si me podsetila. Pored Operativca:

1. Cat Claw
2. Klot Frket (drugacije je pisalo al' sam zaboravio)
3. Krepac

I OBOZAVAM TE je dobar nick.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By bambola
Ljubicasta_Suza...nisam sigurna da se bas tako pise,ali u svakom slucaju je prelep...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bisex-I-guess
e stvarno.. sta znaci krepac? :D tj kako je nastalo? :)
krepa? = krepala žena kad joj je nick clot frket otela Isidora Bjelica za naziv svoje emisije :giggle:
By fazza
REI :)

Mnogo je simpa! :obraz:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by kiss addict
krepa? = krepala žena kad joj je nick clot frket otela Isidora Bjelica za naziv svoje emisije :giggle:
:hmm: :alexis: :D
Korisnikov avatar
By m..
Operativni Kada, Grandova Pevaljka :lol: , Pitomi Oblak....
Ma ima brdo.
Korisnikov avatar
By KiWi
?ista glupost i ludorija. Ve?a bi fora bila da je ostala pri tom nicku uz opasku da ja Isidora u bunilu nekreativnosti iskoristila njen nick za naziv emisije. Ovako joj je dala ve?i publicitet na forumu i uništila jedan veoma kreativan nick! Cat vrati se, briga nas za Isidoru!
By Gost
Eeee, zašto ja uvek kasnim sa najfanstaf... :kostunica:
Originally posted by Kiwi
?ista glupost i ludorija. Ve?a bi fora bila da je ostala pri tom nicku uz opasku da ja Isidora u bunilu nekreativnosti iskoristila njen nick za naziv emisije. Ovako joj je dala ve?i publicitet na forumu i uništila jedan veoma kreativan nick! Cat vrati se, briga nas za Isidoru!
:smeh:

:kiss: 2 ya i svim simpatizerima tre?ega mi po redu nicka. :zvezda:
A evo i uzbudljive :nesiguran: pri?e o njegovom nastanku... grab some :kokice: & enjoy:
Originally posted by krepa?
:D

Mis'im, fala, fala, :hvala: ali nem'rem prihvatiti all the credits, jerbo je nick u stvari nastao kao produkt koautorskog kreativnog udruživanja sa jednim ne-tako-mladim umetnikom, koji je pre neko ve?e pokrenuo interesantan eksperimentalni projekat, code name "Mission Impossible", kojemu je bio cilj da me podstakne da se fizi?ki aktiviram (bat not in a gud vej, tj. nije bilo re?i o seksu). Evo kako se sve zbilo...

time: oko pola no?i

place: videti lokaciju

teKni?ka pomagala: fontele

akteri:
1) myself
2) agitator B.

B: -monolog na temu mog propuštanja blagodeti sporta i rekreacije, way 2 boring za navesti u celini-

myself: Pa šta o?eš, jesmo li se danas šetali dva sata, hebote!

B: I ti to smatraš kao da si se aktivirala?

myself: A kao nisam?!?!?! DVA SATA, eeeej! :kafa:

B: Pa to ljudi rade kad idu da se odmore, to se uopšte ne ra?una. Jel' znaš ti da organizam po?inje da se ?isti od toksina tek posle 20 min tr?anja?
myself: Ho?eš da kažeš da bi trebalo da JA tr?im dvadeset minuta? :kakodane:

B: MINIMUM dvadeset minuta! :bic:

myself: -slatko se nasmejah-

B: Šta se smeješ, evo D. tr?i svaki dan dva kruga oko mesne zajednice...

myself: :roflmao: ...oko mesne zajednice... :zid: :roflmao:
B: Ozbiljno, mogla bi s njim, ne moraš odmah dva kruga...

myself: (sad ve? ne verujem šta slušam... ) :doh:

B: ...ali evo, recimo do poslednje stanice busa, za po?etak.

myself: Ama, jes' ti poludeo, ili se zajebavaš? Have we met? Ja, bre, 'o?u da umrem kad potr?im za autobusom, pet stanica mi treba da uvatim vazduh posle!

B: Tztztztztz... Koji si ti krepa?...

myself: (hearing bells)... :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

:eureka: :eureka: :eureka: :eureka:

...and the rest is history...

2Kupper - pisalo se "cLawT fRcaT" :bisou:
By Gost
Ina?e, Dina je imala super nick - "Hipatija", jedna od retkih žena u anti?koj filozofiji, eventually pogubljena sa obrazloženjem da je "prekora?ila granice zadate polom." Baš mi je bilo drago videti da je još neko rešpektuje. "Zimizamizum" mi je isto odmah upao u okce.
Verovatno još koji, ali sad je 5 am....
Korisnikov avatar
By Grandova Pevaljka
Originally posted by m..
Grandova Pevaljka :lol:
Hvala Hvala, za ovo ime bi se hteo zahvaliti Mami, Tati, Sasi Popovicu, Lepoj Breni i naravno svojoj vernoj publici pod satrom.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Grandova Pevaljka
Originally posted by m..
Grandova Pevaljka :lol:
Hvala Hvala, za ovo ime bi se hteo zahvaliti Mami, Tati, Sasi Popovicu, Lepoj Breni i naravno svojoj vernoj publici pod satrom.
Koji si ti lik! :smeh:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
m.. (veoma jednostavan, upe?atljiv, a simpa) i GrMI_ZeKa (ne znam, svaki put kada ga vidim setim se jednog zeca iz crtanoga) :up:
Korisnikov avatar
By Grandova Pevaljka
Originally posted by _FreestEIleŽ
Tj., likusha. :D
Jebiga sad neznam ni ja sta sam... Cek da dignem nogu pa ti zaviri

Slika
Korisnikov avatar
By gari
NajOriginalniji nick je teta Ždraliborka, pa 2 kune, pa Raspaljeni Ma?or, pa Ošišano Ku?e, pa Strip...Seti?u se ja još do sutra.
:mljac: :hail: :lood:
Korisnikov avatar
By gari
Pa naravno, vidim ja da sam nešto zaboravio-obožavam "CokoladneBananice", žena mi ih kupuje svakoga dana.
:love: :nope: :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ccccccc, ozenjen, i jos laze...

ja mrzim pse! ali sa tobom imam par zajednickih sitnica!
btw, oci su mi ispale od smijeha na ono "Zdraliborka"
:smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By gari
Ja nikad ne lažem /osim kad moram/-teta Ždrabiborke mi i njenih ?varaka.
:blenta: :deda: :kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!