Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DracoSlažem se, ali je problem u tome što je i direktor rekao... iscrpli su sve pravne mere i dolazi se do zakonskog paradoksa... naime, tako malu decu po zakonu ne možeš da izbaciš iz škole... svako mladji od 15 godina ima pravo da ide u regularnu osnovnu školu ako ga ne pošalju u popravni dom, a ovaj prestup nije dovoljno težak da ih pošalju u popravni dom. Jedina verovatno?a je da ih prebace u drugu (jadnu) osnovnu školu. E sad, Beloševac ima samo 7406 stanovnika, a škola je 2002 (nema novijih podataka na netu) imala 105 djaka u jednom razredu (najverovatnije tri odeljenja), što zna?i da u tu školu dolaze deca iz svih okolnih naselja i da oni nemaju u koju drugu školu da ih prebace; a moraju u neku .
I mozda vama i nije strasno, ali mislim da ih treba izbaciti iz skole..
Originally posted by MarvinTakve mi bas nisu ciljna grupa, ali i to je nesto vise od qrca.
Pa i neke ovdasnje zenke nemaju shta da ponude do sprzene kose, kipucish sisa i picke. I shta sada?
Mislim, dojadilo mi malo prozivanje iskljucivo Homo Balkanikusa!Za to, izmedju ostalog, mozes da zahvalis ovdasnjoj tradiciji po kojoj zenka treba da bud lepa, privlacna, zdrava za radjanje i dobra domacica (malo li je
A gde su tu Homo Balkanokusice?
Originally posted by MinaHarkerDa ponovim. I shta sada?Originally posted by MarvinTakve mi bas nisu ciljna grupa, ali i to je nesto vise od qrca.
Pa i neke ovdasnje zenke nemaju shta da ponude do sprzene kose, kipucish sisa i picke. I shta sada?
Originally posted by MinaHarkerO cemu ti to Mina? Ne razumemo se mi, bice.
Za to, izmedju ostalog, mozes da zahvalis ovdasnjoj tradiciji po kojoj zenka treba da bud lepa, privlacna, zdrava za radjanje i dobra domacica (malo li je) i njeno je zavrseno, dok muski ipak treba da se potrudi da materijalno obezbedi svoju porodicu, sto ono sto sam napravi, sto svoje roditelje, posto se danas retko srecu ljudi koji imaju svoje stanove ili plate koje mogu da im omoguce da te stanove kupe.
To ti je ono, biti domacica je sasvim ok, ali ako muskarac sedi kuci, a zena radi, on je trut.
Apropo teme....nesto nisam primetila da je iko imao priliku ni u osnovnoj ni u srednjoj da vidi kako masturbira zenska osoba.
Originally posted by MarvinPa stvar i jeste u tome sto bi oba pola trebala da malo iskuliraju te aktivnosti i nauce nesto drugo, osim da drkaju i nude sise. ALI, opet ali, tema se ne dotice devojcica koje su na casu isprobavale brushaltere, nego se odnosi na decake kojima je jedina zanimacija i interesovanje da drkaju. Ahm, za one koji ne znaju, i zenske takodje imaju svoje sexualne porive i zelje da tom porivu udovolje, ali eto (da se ogradim) to ne rade ni upola tako ocigledno kao nas 'jaci' pol.
Po tradiciji mushkarci treba da drkaju kurac a zene da utezu sise? I shta sada? (po treci put)
To shto su zene balkanske zatvorene po kucama ne znaci da one nisu krive. Kad su vec kuci po ceo dan mogle bi manje mizogene da budu i da drugacije vaspitaju decu. Sinove pre svega.Pa tu se vec radi o ustaljenom modelu ovog naseg podneblja...jer, one znaju da su njihovi muzevi/ocevi/braca etc. takodje drndali svoj ponos, pa zasto bi drugacije vaspitavali svoje sinove. Muski polni organ je ovde nesto sto je vredno hvalisanja i pokazivanja, pa makar i na najneprikladnijim mestima kao sto je ucionica ili zapisavanje trafo-stanica. Bude li se malom drkadziji skrenula paznja na nedolicno ponasanje, negov otac, veliki drkadzija, prikazace se onome ko se usudio da mi sina prekine u svetoj mu duznosti, da pojasni kako je to normalno i kako to svi rade. Pa rade, ali ne javno.
Originally posted by svejedno
Dajte, ljudi. To se radilo i po mom razredu, na nekim chasovima, i koliko se ja secam devojchice su bile 'odusevljeno zgranute' tim chinom.
To su gluposti tinejdzera.
Momci otkrivaju svoju sexualnost, dodushe malo vishe nego malo napadno.
Originally posted by Draco
U kakve ste vi to skole isli kad vam je drkanje na casu normalno? Kod mene niko ni u osnovnoj, ni u gimnaziji, nije drkao na casu ili javnim mestima na odmoru <za wc kabine ne znam>, niti su punili flase mokracom, jos manje ih bacali. Jeste, sakrivali smo torbe jedni drugima, ali ih nismo punili mrtvim zivotinjama i pticama..
Pritom je moja O.S. krajnje kaubojska <bila i ostala> a ja sam u nju isla od '91, znaci uhvatio me onaj dizel period kad su klinci stvarno svasta radili..
I mozda vama i nije strasno, ali mislim da ih treba izbaciti iz skole.. Kontam da ce u svakom slucaju od njih postati neki devijantni delinkventi tako da im je svejedno, ali da ih treba izbaciti, ne zbog njih samih, vec da se ostalim ucenicima koji mozda nesto i postignu obezbedi normalna nastava. Vec je skolstvo zajebano i puno propusta, jos samo i drkadzije fale..
Originally posted by gari
Tja, u tom uzrastu deca imaju jaku potrebu za dokazivanjem, pa to i rade na razli?ite na?ine. Ona inteligentnija dokazuju se napredovanjem i ocenama a ona prose?na i ispod proseka kojekakvim ispadima. Pošto sam radio u prosveti sa razli?itim uzrastima, imao sam priliku da doživljavam i razne ispade u?enika, po?ev od pušenja u WC-u /cigareta/, konzumiranja alkohola, duvanja lepka, maltretiranja slabijih, pa i sexa u školskom WC-u.
Meðutim, nikada nisam imao slu?aj masturbiranja u u?ionici. Sve slu?ajeve sam rešavao sam /retko uz pomo? psihologa/ a nikada policije. I uvek je to bilo uspešno jer nikada nisam koristio nasilne metode ve? sam razgovarao sa problemati?nim u?enicima uvek se prise?aju?i tom prilikom da sam i ja bio u tom uzrastu i nikada ama baš nikada se nisam postavljao kao da sam Bog. Deca ne vole autoritaran stav a naro?ito ne arogantan.Ipak, razmisli dobro, da li bi se tebi kao osobi u tim nezgodnim godinama tolerisalo da na casu drkas ili slicne gadosti? Granice prihvatljivog ponasanja moraju da postoje, jer svako popustanje vodi u bahatost.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MinaHarkerMa nemoj mi pricati.
Pa tu se vec radi o ustaljenom modelu ovog naseg podneblja...jer, one znaju da su njihovi muzevi/ocevi/braca etc. takodje drndali svoj ponos, pa zasto bi drugacije vaspitavali svoje sinove.
Originally posted by MarvinBojim se da bi spiskom opteretila server. Ali naravno, onda bi se neka pametna glavica oglasila sa teorijom da to zapravo nisu krivi muskarci, vec njihovo nesrecno detinjstvo, nepaznja, i nedovoljno nezna majka, sexualne frustracije, rat, bombardovanje, sila prilika etc...
Ma nemoj mi pricati.
Ajde ako ce ti biti lakshe, napishi ovde sve stvari za koje su mushkarci i samo mushkarci krivi.
Zene ne treba krivi ni za shta.Ne, pametnije je optuziti ih za sve, kao sto to rade nasi humani i plemeniti hriscani prikaskom o Evi i Adamu i jabuci.
Do pre 50 godina na svetu su postojali samo mushkarci koji su sve sjebali.Nazalost, postoje mnogo duze.
I onda, gle cuda, pojavile se zene koje ama bash ni malo krivice ne snose za sve ove hiljade godine istorije.Ah, ta istorijaaa... posto si tu, pretpostavljam, bolji od mene, zasto nam ne bi svima nabrojao sve zene zlocince? Ratovi, progoni, stradanja, uglavnom imaju muske aktere, ipak rat je muska stvar, a zene, ukoliko nisu spijuni ili velike ljubavi slavnih diktatora, retko da se u istoriji i pominju. Zapravo, i zene koje budu pomenute kao najpoznatije u istoriji obicno imaju prilicno pozitivnu ulogu. Naravno, da ne generalizujemo stvari, ima i vladarki iz senki i prilicno bitchastih cura, ali globalno gledano, mnogo cesce su decaci ti koji su negativci...
(mrmote i njihov hobi zavijanja cokolada da zanemarimo)Naravno, bajke su to da fizicko i sexualno nasilje nad decom u 98% slucajeva vrse muskarci, da su oni neupredivo skloniji tome da slabijima od sebe (zenama, deci i starima) nanesu fizicke povrede, da su muskarci skloniji tome da za svoje 'usluge' traze fizicke kontakte,da je na UNS odnos polova 3:1 u korist devojaka, ali da na rukovodecim mestima imamo manje od 20 % zena, da nema ni 3% zena u politici, da opet tek desetak procenata zena ima vlasnistvo nad stambenim prostorom, i da su ljudska prava (iako niko to ne sme javno da izgovori, zene dobijaju otkaz kada ostanu u drugom stanju ili rade maltene do samog dana porodjaja, a neki, gle cuda, muskarci bi voleli da zabrane abortus) ugrozena.
Originally posted by jukieE godine, godine....Originally posted by MarvinTo je nekada bilo... Danas mrmoti imaju medvede koji im to rade...
(mrmote i njihov hobi zavijanja cokolada da zanemarimo)
Originally posted by MarvinNisam rekla da jesu krivi za svaku stvar na svetu, ali da se velika vecina sranja, sto u skolama, sto na ulici, pa i na globalnom nivou desava samo zbog toga sto niko nije umeo/hteo/smeo da nekim mamlazima obuzdava hormone. to se svi slazu, cak da su i sami (kao m..npr) bili svedoci tih sranja, ako ne i direktne zrtve. Da opet ne bi bilo da generalizujem stvari i optuzujem muski svet za sve, ima i devojcica koje umeju da se ponasaju i okrutno i bezobrazno, ali da decaci prednjace - pa prednjace... O tome se valjda i radilo na pocetku teme i to je ono sto sam prvo iskomentarisala, bahatost ovdasnjih buducih mesara, pekara, intelektualaca, ministara...
Mushkarci nisu stoka testosteronska i nisu krivi za ama bash svaku stvar na svetu.
Cini mi se da ti imash potpunu jednakost izmedju mushkaraca i sotone.Da, rekose mi da je i on muskarac. Zapravo, to mi je rekla razredna kada sam predlozila da devojka glumi djavola u predstavi Faust...
Ne zele mushkarci Mina da zabrane abortus, to zele nadotupavi ljudi.Nije li vise od koincidencije da se uglavnom radi o nedotupavim ljudima muskog pola, koji btw, uopste ne radjaju, te ih se apsolutno ta tema ne tice?
I kad mushkarac drka kurac, ne vidim zashto bi neka zena umrla na licu mesta saznavshi za to.AMAN! Dvestoti put! Ne radi se o tome da je drkanje kurca nesto nenormalno, naprotiv. Ali postoje mesta koja jednostavno za to nisu primerena. Iskreno, nimalo me ne bi zacudilo da uskoro vidimo i Velju Ilica kako drnda svoj ponos na nekoj konferenciji za stampu, jer je kod nas jednostavno postalo sasvim ok da se to radi gde stignes i kad stignes. I to vise nije stvar hormona, vec nedostatka vaspitanja, a ko je trebao da vaspitava i kako (vasectomy?) preduga je prica.
O tome ja pricam.
E sad, ako ponovo skrenesh u svoju pricu- onda jebiga... Slobodno ti, za tako shto valjda i sluzi ovaj forum.Pa da, uglavnom sluzi da se ne slazemo, da svako prica svoju pricu, iako su u sustini iste.
Originally posted by MarvinMa samo kad je tvoja/vasa poslednja...
Ufff. Dobro Mina. Kako god. Krvi smo/su, za sve smo/su krivi.
I za zadrtosti zenske.
Originally posted by svejednoNazalost, kad malo poodrastes, pocne vise da ti smeta neciji nedostatak kucnog vaspitanja i manjak lepog ponasanja. I opet nazalost, sto starije, dete je manje podlozno ispravljanju, vec pocinje da demonstrira nauceni i uobicajeni nacin ponasanja. Sto znaci, oprostivo je detetu od 12,5 godina da nema manire, a da li je isto oprostivo i konju od 25? Ok, klinci jesu kaznjeni, ali je otuzno kako neki pokusavaju da tu kaznu izvrgnu ruglu sa opravdanjem da su to ipak deca i da to moze da im se tolerise.
Jer oni, ako onanisu na casu, onanisu pred istim devojcicama i u, npr, wc-u, skolskom dvoristu, gde god. A za to se saznalo od profesorke. Ne od devojcica.
Tako da nije to ostavilo duboke traume na jadne devojcice, ubedjen sam.
Pa ljudi, ne krivite drkadzije.Necemo, necemo ni Slobu, ni Ratka ni mog dedu, u ovoj zemlji ionako niko nikad nije kriv.
Originally posted by 2kuneda su se jebali na ?asu onda ne bi bilo asocijalno
Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isklju?enje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja.
Originally posted by svejednoKlinci treba da budu kaznjeni. Niko to ne osporava.
Ili vas brine kuda to ide nase skolstvo sa drkadzijama na casu?
Pa ljudi, ne krivite drkadzije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!