Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Oni koji su do tada drkali, nastavili bi jos intenzivnije. Oni koji do tada nisu - poceli bi.

I svi bi cekali zvono za odmor da krenu da se jebu. A neki mozda i ne bi (na cekanje zvona, mislim).
Korisnikov avatar
By Draco
U kakve ste vi to skole isli kad vam je drkanje na casu normalno? Kod mene niko ni u osnovnoj, ni u gimnaziji, nije drkao na casu ili javnim mestima na odmoru <za wc kabine ne znam :) >, niti su punili flase mokracom, jos manje ih bacali. Jeste, sakrivali smo torbe jedni drugima, ali ih nismo punili mrtvim zivotinjama i pticama..

Pritom je moja O.S. krajnje kaubojska <bila i ostala> a ja sam u nju isla od '91, znaci uhvatio me onaj dizel period kad su klinci stvarno svasta radili..

I mozda vama i nije strasno, ali mislim da ih treba izbaciti iz skole.. Kontam da ce u svakom slucaju od njih postati neki devijantni delinkventi tako da im je svejedno, ali da ih treba izbaciti, ne zbog njih samih, vec da se ostalim ucenicima koji mozda nesto i postignu obezbedi normalna nastava. Vec je skolstvo zajebano i puno propusta, jos samo i drkadzije fale..
Korisnikov avatar
By Hys.
Ni kod mene nisu bacali flase sa mokracom, stavljali mrtve zivotinje, niti drkali na chasu...a u osnovnu sam isla koja je na stajgi u najgorem mogucem kraju-spricevi i kondomi u dvoristu su bila normalna stvar...Ali, u mojoj skoli su se mozda radile mnogo gore stvari-ozbiljne tuche, u skoli, izmedju razlicitih skola, sex su imali mnogi jos u 7 osnovne, znam za slucaj gde su u podrumu pored radojke imali redaljku (pusenje) na devojcici (valjda 'tela da se dokaze), ja sama sam morala da se potuchem ozbiljno par puta, al kad su shvatili kakva sam zivotinja ostavili su me na miru...Al' ne biste verovali, moje odeljenje je imalo do jaja ocene, i svi bili mirni ko bubice...valjda jer sam ja bila u njemu:domino:....
ps. prostitutke u Picinom parkicu su bile najnormalnija stvorenja u mom kraju:roflmao:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Draco
I mozda vama i nije strasno, ali mislim da ih treba izbaciti iz skole..
Slažem se, ali je problem u tome što je i direktor rekao... iscrpli su sve pravne mere i dolazi se do zakonskog paradoksa... naime, tako malu decu po zakonu ne možeš da izbaciš iz škole... svako mladji od 15 godina ima pravo da ide u regularnu osnovnu školu ako ga ne pošalju u popravni dom, a ovaj prestup nije dovoljno težak da ih pošalju u popravni dom. Jedina verovatno?a je da ih prebace u drugu (jadnu) osnovnu školu. E sad, Beloševac ima samo 7406 stanovnika, a škola je 2002 (nema novijih podataka na netu) imala 105 djaka u jednom razredu (najverovatnije tri odeljenja), što zna?i da u tu školu dolaze deca iz svih okolnih naselja i da oni nemaju u koju drugu školu da ih prebace; a moraju u neku .
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Marvin
Pa i neke ovdasnje zenke nemaju shta da ponude do sprzene kose, kipucish sisa i picke. I shta sada?
Takve mi bas nisu ciljna grupa, ali i to je nesto vise od qrca.

Mislim, dojadilo mi malo prozivanje iskljucivo Homo Balkanikusa!
A gde su tu Homo Balkanokusice?
Za to, izmedju ostalog, mozes da zahvalis ovdasnjoj tradiciji po kojoj zenka treba da bud lepa, privlacna, zdrava za radjanje i dobra domacica (malo li je :smilegrin: ) i njeno je zavrseno, dok muski ipak treba da se potrudi da materijalno obezbedi svoju porodicu, sto ono sto sam napravi, sto svoje roditelje, posto se danas retko srecu ljudi koji imaju svoje stanove ili plate koje mogu da im omoguce da te stanove kupe.
To ti je ono, biti domacica je sasvim ok, ali ako muskarac sedi kuci, a zena radi, on je trut.

Apropo teme....nesto nisam primetila da je iko imao priliku ni u osnovnoj ni u srednjoj da vidi kako masturbira zenska osoba.
Korisnikov avatar
By mirth
E jebi ga... ispade da samo homo balkanikusi drkaju u svojoj 12 godini zivota...

No, ni kod mene u skoli toga nije bilo, ni osnovnoj ni srednjoj... vise su me negde sokirala vasa iskustva nego sama vest...

A da im mozes nesto zbog toga, sem standardnog ukora/smanjenog vladanja - ne mozes im... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By grgorija
U mojoj skoli je jednom jedna devojcica nesto izvadila. Mozda je to bio klitoris. Ili poziv na blud. :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by MinaHarker
Pa i neke ovdasnje zenke nemaju shta da ponude do sprzene kose, kipucish sisa i picke. I shta sada?
Takve mi bas nisu ciljna grupa, ali i to je nesto vise od qrca.
Da ponovim. I shta sada?
Na peder-forumu smo Mina, logicno je da tebi kipuce sise vishe znace od kurca.

Za to, izmedju ostalog, mozes da zahvalis ovdasnjoj tradiciji po kojoj zenka treba da bud lepa, privlacna, zdrava za radjanje i dobra domacica (malo li je :smilegrin: ) i njeno je zavrseno, dok muski ipak treba da se potrudi da materijalno obezbedi svoju porodicu, sto ono sto sam napravi, sto svoje roditelje, posto se danas retko srecu ljudi koji imaju svoje stanove ili plate koje mogu da im omoguce da te stanove kupe.
To ti je ono, biti domacica je sasvim ok, ali ako muskarac sedi kuci, a zena radi, on je trut.
Apropo teme....nesto nisam primetila da je iko imao priliku ni u osnovnoj ni u srednjoj da vidi kako masturbira zenska osoba.
O cemu ti to Mina? Ne razumemo se mi, bice.
Po tradiciji mushkarci treba da drkaju kurac a zene da utezu sise? I shta sada? (po treci put)
To shto su zene balkanske zatvorene po kucama ne znaci da one nisu krive. Kad su vec kuci po ceo dan mogle bi manje mizogene da budu i da drugacije vaspitaju decu. Sinove pre svega.
Korisnikov avatar
By Marvin
A eto imamo i prvi zenski primer.
Grgore hvala :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Po tradiciji mushkarci treba da drkaju kurac a zene da utezu sise? I shta sada? (po treci put)
Pa stvar i jeste u tome sto bi oba pola trebala da malo iskuliraju te aktivnosti i nauce nesto drugo, osim da drkaju i nude sise. ALI, opet ali, tema se ne dotice devojcica koje su na casu isprobavale brushaltere, nego se odnosi na decake kojima je jedina zanimacija i interesovanje da drkaju. Ahm, za one koji ne znaju, i zenske takodje imaju svoje sexualne porive i zelje da tom porivu udovolje, ali eto (da se ogradim) to ne rade ni upola tako ocigledno kao nas 'jaci' pol.
To shto su zene balkanske zatvorene po kucama ne znaci da one nisu krive. Kad su vec kuci po ceo dan mogle bi manje mizogene da budu i da drugacije vaspitaju decu. Sinove pre svega.
Pa tu se vec radi o ustaljenom modelu ovog naseg podneblja...jer, one znaju da su njihovi muzevi/ocevi/braca etc. takodje drndali svoj ponos, pa zasto bi drugacije vaspitavali svoje sinove. Muski polni organ je ovde nesto sto je vredno hvalisanja i pokazivanja, pa makar i na najneprikladnijim mestima kao sto je ucionica ili zapisavanje trafo-stanica. Bude li se malom drkadziji skrenula paznja na nedolicno ponasanje, negov otac, veliki drkadzija, prikazace se onome ko se usudio da mi sina prekine u svetoj mu duznosti, da pojasni kako je to normalno i kako to svi rade. Pa rade, ali ne javno.
Korisnikov avatar
By svejedno
Dajte, ljudi. To se radilo i po mom razredu, na nekim chasovima, i koliko se ja secam devojchice su bile 'odusevljeno zgranute' tim chinom.
To su gluposti tinejdzera.
Momci otkrivaju svoju sexualnost, dodushe malo vishe nego malo napadno.

Mozda neki od njih za par god. isto tako bude prvi otvoreni gay celebrity u Srbiji?
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by svejedno
Dajte, ljudi. To se radilo i po mom razredu, na nekim chasovima, i koliko se ja secam devojchice su bile 'odusevljeno zgranute' tim chinom.
Momci otkrivaju svoju sexualnost, dodushe malo vishe nego malo napadno.
:up:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, još jednom. Ne radi se o tinejdžerima, nego o deci.

Mislim da je onoj devoj?ici svejedno da li joj se pokazao taj klinac ili hetero verzija Pahomija.
Korisnikov avatar
By gari
Tja, u tom uzrastu deca imaju jaku potrebu za dokazivanjem, pa to i rade na razli?ite na?ine. Ona inteligentnija dokazuju se napredovanjem i ocenama a ona prose?na i ispod proseka kojekakvim ispadima. Pošto sam radio u prosveti sa razli?itim uzrastima, imao sam priliku da doživljavam i razne ispade u?enika, po?ev od pušenja u WC-u /cigareta/, konzumiranja alkohola, duvanja lepka, maltretiranja slabijih, pa i sexa u školskom WC-u. Meðutim, nikada nisam imao slu?aj masturbiranja u u?ionici. Sve slu?ajeve sam rešavao sam /retko uz pomo? psihologa/ a nikada policije. I uvek je to bilo uspešno jer nikada nisam koristio nasilne metode ve? sam razgovarao sa problemati?nim u?enicima uvek se prise?aju?i tom prilikom da sam i ja bio u tom uzrastu i nikada ama baš nikada se nisam postavljao kao da sam Bog. Deca ne vole autoritaran stav a naro?ito ne arogantan.
:grebanje: :temperatura: :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Originally posted by Draco
U kakve ste vi to skole isli kad vam je drkanje na casu normalno? Kod mene niko ni u osnovnoj, ni u gimnaziji, nije drkao na casu ili javnim mestima na odmoru <za wc kabine ne znam :) >, niti su punili flase mokracom, jos manje ih bacali. Jeste, sakrivali smo torbe jedni drugima, ali ih nismo punili mrtvim zivotinjama i pticama..

Pritom je moja O.S. krajnje kaubojska <bila i ostala> a ja sam u nju isla od '91, znaci uhvatio me onaj dizel period kad su klinci stvarno svasta radili..

I mozda vama i nije strasno, ali mislim da ih treba izbaciti iz skole.. Kontam da ce u svakom slucaju od njih postati neki devijantni delinkventi tako da im je svejedno, ali da ih treba izbaciti, ne zbog njih samih, vec da se ostalim ucenicima koji mozda nesto i postignu obezbedi normalna nastava. Vec je skolstvo zajebano i puno propusta, jos samo i drkadzije fale..
:up:

...a da ne spominjem kako su u Srednjoj, u?enici izbacivani ako opsuju "u prostor" pred profesorom... :skola:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gari
Tja, u tom uzrastu deca imaju jaku potrebu za dokazivanjem, pa to i rade na razli?ite na?ine. Ona inteligentnija dokazuju se napredovanjem i ocenama a ona prose?na i ispod proseka kojekakvim ispadima. Pošto sam radio u prosveti sa razli?itim uzrastima, imao sam priliku da doživljavam i razne ispade u?enika, po?ev od pušenja u WC-u /cigareta/, konzumiranja alkohola, duvanja lepka, maltretiranja slabijih, pa i sexa u školskom WC-u.

Velika je razlika izmedju drkati u ucionici, na casu, gde jedan profesor predaje ili razgovara sa ucenicima od kojih mozda neko i pokusava da nesto nauci, i drkati u WC-u. Sto se tice dokazivanja, toga je uvek bilo i bice, ali vremenom, kad malko poodrastu, skontaju da su bili tako smesni i da im to pusenje cigareta ili duvanje lepka zapravo nije pricinjavalo nikakvo zadovoljstvo osim onog primamljivog osecaja da se radi nesto sto se ne sme. Dobro, ima i onih slucajeva koje casica-dve ili joint odvedu u narkomaniju ili alkoholizam, ali je to vise stvar licnosti nego skole i obrazovanja.
Meðutim, nikada nisam imao slu?aj masturbiranja u u?ionici. Sve slu?ajeve sam rešavao sam /retko uz pomo? psihologa/ a nikada policije. I uvek je to bilo uspešno jer nikada nisam koristio nasilne metode ve? sam razgovarao sa problemati?nim u?enicima uvek se prise?aju?i tom prilikom da sam i ja bio u tom uzrastu i nikada ama baš nikada se nisam postavljao kao da sam Bog. Deca ne vole autoritaran stav a naro?ito ne arogantan.
:grebanje: :temperatura: :stopdrogi:
Ipak, razmisli dobro, da li bi se tebi kao osobi u tim nezgodnim godinama tolerisalo da na casu drkas ili slicne gadosti? Granice prihvatljivog ponasanja moraju da postoje, jer svako popustanje vodi u bahatost.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa tu se vec radi o ustaljenom modelu ovog naseg podneblja...jer, one znaju da su njihovi muzevi/ocevi/braca etc. takodje drndali svoj ponos, pa zasto bi drugacije vaspitavali svoje sinove.
Ma nemoj mi pricati.
Ajde ako ce ti biti lakshe, napishi ovde sve stvari za koje su mushkarci i samo mushkarci krivi.

Zene ne treba krivi ni za shta.
Do pre 50 godina na svetu su postojali samo mushkarci koji su sve sjebali.
I onda, gle cuda, pojavile se zene koje ama bash ni malo krivice ne snose za sve ove hiljade godine istorije.

(mrmote i njihov hobi zavijanja cokolada da zanemarimo)
Korisnikov avatar
By jukie
To je nekada bilo... Danas mrmoti imaju medvede koji im to rade...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Ma nemoj mi pricati.
Ajde ako ce ti biti lakshe, napishi ovde sve stvari za koje su mushkarci i samo mushkarci krivi.
Bojim se da bi spiskom opteretila server. Ali naravno, onda bi se neka pametna glavica oglasila sa teorijom da to zapravo nisu krivi muskarci, vec njihovo nesrecno detinjstvo, nepaznja, i nedovoljno nezna majka, sexualne frustracije, rat, bombardovanje, sila prilika etc...
Zene ne treba krivi ni za shta.
Ne, pametnije je optuziti ih za sve, kao sto to rade nasi humani i plemeniti hriscani prikaskom o Evi i Adamu i jabuci.
Do pre 50 godina na svetu su postojali samo mushkarci koji su sve sjebali.
Nazalost, postoje mnogo duze.
I onda, gle cuda, pojavile se zene koje ama bash ni malo krivice ne snose za sve ove hiljade godine istorije.
Ah, ta istorijaaa... posto si tu, pretpostavljam, bolji od mene, zasto nam ne bi svima nabrojao sve zene zlocince? Ratovi, progoni, stradanja, uglavnom imaju muske aktere, ipak rat je muska stvar, a zene, ukoliko nisu spijuni ili velike ljubavi slavnih diktatora, retko da se u istoriji i pominju. Zapravo, i zene koje budu pomenute kao najpoznatije u istoriji obicno imaju prilicno pozitivnu ulogu. Naravno, da ne generalizujemo stvari, ima i vladarki iz senki i prilicno bitchastih cura, ali globalno gledano, mnogo cesce su decaci ti koji su negativci...
Naravno, bajke su to da fizicko i sexualno nasilje nad decom u 98% slucajeva vrse muskarci, da su oni neupredivo skloniji tome da slabijima od sebe (zenama, deci i starima) nanesu fizicke povrede, da su muskarci skloniji tome da za svoje 'usluge' traze fizicke kontakte,da je na UNS odnos polova 3:1 u korist devojaka, ali da na rukovodecim mestima imamo manje od 20 % zena, da nema ni 3% zena u politici, da opet tek desetak procenata zena ima vlasnistvo nad stambenim prostorom, i da su ljudska prava (iako niko to ne sme javno da izgovori, zene dobijaju otkaz kada ostanu u drugom stanju ili rade maltene do samog dana porodjaja, a neki, gle cuda, muskarci bi voleli da zabrane abortus) ugrozena.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne, necu ja ovde pisati da su za sve krive zene, niti cu poreci sva ta zlostavljanja i ugrozenost zena.
Prvi mislim da je zenama potrebna zestoka pozitivna diskriminacija skoro svuda.
Ali to veze nema sa ovim shto ja pricam, shto ili ne razumesh ili necesh da razumesh.
Mushkarci nisu stoka testosteronska i nisu krivi za ama bash svaku stvar na svetu.
Cini mi se da ti imash potpunu jednakost izmedju mushkaraca i sotone.
Ne zele mushkarci Mina da zabrane abortus, to zele nadotupavi ljudi.

I kad mushkarac drka kurac, ne vidim zashto bi neka zena umrla na licu mesta saznavshi za to.
O tome ja pricam.

E sad, ako ponovo skrenesh u svoju pricu- onda jebiga... Slobodno ti, za tako shto valjda i sluzi ovaj forum.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by jukie
To je nekada bilo... Danas mrmoti imaju medvede koji im to rade...
E godine, godine.... :deda:
Sve sporije reagujem na novotarije, ja sam josh u vremenu kad su siroti mrmoti sve to sami radili (ni do masaze nisam stigao)
Korisnikov avatar
By m..
Cekaj to tipovi u vasem razredu nisu radili? Kod nas je tehnicko sluzilo da tipovi mere alatke, ali bukvalno svaki cas. Onda, ludi Dusko je jebao poster Branke Sovrlic stavljen na sto pred celim razredom, uz ovacije muskog dela publike. A imali su i poprilicno surovu igru koja se zvala "na stub", sastojala se u tome da njih 5-6 uhvate nekog povucenijeg decka i rasire mu noge i bukvalno ga nabijaju na cetvrtast stub, jednom su uhvatili dvojcu i drzali im glave da se ljube, i svi su se medjusobno vacarili do te mere da je jedan decko ostao sterilan jer ga je siledzija prejako stegnuo. Naravno niko od profana 'nije znao' iako je onaj stub bio vidljiv iz zbornice. O da, i jedno devojcici su sjebali kuk, jer su igrali 'every go' na nju u svlacionici. ne secam se da je iko ikada bio izaccen iz skole zbog toga.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Mushkarci nisu stoka testosteronska i nisu krivi za ama bash svaku stvar na svetu.
Nisam rekla da jesu krivi za svaku stvar na svetu, ali da se velika vecina sranja, sto u skolama, sto na ulici, pa i na globalnom nivou desava samo zbog toga sto niko nije umeo/hteo/smeo da nekim mamlazima obuzdava hormone. to se svi slazu, cak da su i sami (kao m..npr) bili svedoci tih sranja, ako ne i direktne zrtve. Da opet ne bi bilo da generalizujem stvari i optuzujem muski svet za sve, ima i devojcica koje umeju da se ponasaju i okrutno i bezobrazno, ali da decaci prednjace - pa prednjace... O tome se valjda i radilo na pocetku teme i to je ono sto sam prvo iskomentarisala, bahatost ovdasnjih buducih mesara, pekara, intelektualaca, ministara...
Cini mi se da ti imash potpunu jednakost izmedju mushkaraca i sotone.
Da, rekose mi da je i on muskarac. Zapravo, to mi je rekla razredna kada sam predlozila da devojka glumi djavola u predstavi Faust... :hiphip:
Salu na stranu, na temi se ne govori o normalnom ponasanju i normalnim muskarcima, vec balkanskim balvanima i balvancicima. Ako te to usrecuje, 'oma' pravim temu o normalnim primercima muskog pola i uvrscujem te u listu.

Ne zele mushkarci Mina da zabrane abortus, to zele nadotupavi ljudi.
Nije li vise od koincidencije da se uglavnom radi o nedotupavim ljudima muskog pola, koji btw, uopste ne radjaju, te ih se apsolutno ta tema ne tice?
I kad mushkarac drka kurac, ne vidim zashto bi neka zena umrla na licu mesta saznavshi za to.
O tome ja pricam.
AMAN! Dvestoti put! Ne radi se o tome da je drkanje kurca nesto nenormalno, naprotiv. Ali postoje mesta koja jednostavno za to nisu primerena. Iskreno, nimalo me ne bi zacudilo da uskoro vidimo i Velju Ilica kako drnda svoj ponos na nekoj konferenciji za stampu, jer je kod nas jednostavno postalo sasvim ok da se to radi gde stignes i kad stignes. I to vise nije stvar hormona, vec nedostatka vaspitanja, a ko je trebao da vaspitava i kako (vasectomy?) preduga je prica.

E sad, ako ponovo skrenesh u svoju pricu- onda jebiga... Slobodno ti, za tako shto valjda i sluzi ovaj forum.
Pa da, uglavnom sluzi da se ne slazemo, da svako prica svoju pricu, iako su u sustini iste.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ufff. Dobro Mina. Kako god. Krvi smo/su, za sve smo/su krivi.

I za zadrtosti zenske.
Korisnikov avatar
By svejedno
Hey... To su klinci. Deca. Prave gluposti.
Treba ih kazniti, svakako. Napravili su glupost, uhvaceni su i sada bi trebalo da snose posledice.
Ali to nisu 'buduce siledzije i ubice'.
To su klinci koji, neko rece, imaju 12,5 godina - tako da ulaze u pubertet i prilicno su navalentni.

Oni, siguran sam, drkaju taj svoj ponos svuda i stalno i glave teshko da su im pune knjiga i zelje za ucenjem.

To sto su sablaznili uciteljicu vas brine?

Jer oni, ako onanisu na casu, onanisu pred istim devojcicama i u, npr, wc-u, skolskom dvoristu, gde god. A za to se saznalo od profesorke. Ne od devojcica.

Tako da nije to ostavilo duboke traume na jadne devojcice, ubedjen sam.

Ili vas brine kuda to ide nase skolstvo sa drkadzijama na casu?

Pa ljudi, ne krivite drkadzije.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ufff. Dobro Mina. Kako god. Krvi smo/su, za sve smo/su krivi.

I za zadrtosti zenske.
Ma samo kad je tvoja/vasa poslednja...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jer oni, ako onanisu na casu, onanisu pred istim devojcicama i u, npr, wc-u, skolskom dvoristu, gde god. A za to se saznalo od profesorke. Ne od devojcica.

Tako da nije to ostavilo duboke traume na jadne devojcice, ubedjen sam.
Nazalost, kad malo poodrastes, pocne vise da ti smeta neciji nedostatak kucnog vaspitanja i manjak lepog ponasanja. I opet nazalost, sto starije, dete je manje podlozno ispravljanju, vec pocinje da demonstrira nauceni i uobicajeni nacin ponasanja. Sto znaci, oprostivo je detetu od 12,5 godina da nema manire, a da li je isto oprostivo i konju od 25? Ok, klinci jesu kaznjeni, ali je otuzno kako neki pokusavaju da tu kaznu izvrgnu ruglu sa opravdanjem da su to ipak deca i da to moze da im se tolerise.

Necemo, necemo ni Slobu, ni Ratka ni mog dedu, u ovoj zemlji ionako niko nikad nije kriv.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u sustini, posle sve ove price, ja se samo pitam, gdje li sam ja to rastao?
u 7 osnovne sam prvi put vidio kitu drugu iz odjeljenja, i to krisom.
o drkanju na casovima do sad nisam ni razmisljao...

ali, vjerovatno mi niko nije kriv sto sam malogradjanin, i suvise zadrt da bih shvatio da je u periodu puberteta(iako je diskutabilno koliko su ti klinci zasli u njega!) sasvim normalno da neko drka na casu ili poliva ostale klince svojom mokracom....:durenje:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by 2kune
Kažnjeni su jedinicom iz vladanja pred isklju?enje zbog nemoralnog i asocijalnog ponašanja.
da su se jebali na ?asu onda ne bi bilo asocijalno :drama: :lol:

... i ?itam post od m.. :wow: , ok i kod nas je bilo svakojakog ponašanja, ali ne to tolikog :blush: :kesa: napaljeni klinci
Korisnikov avatar
By svejedno
@MinaHarker
Ne vadi recenice iz kontexta. To nije lepo.

Ili vas brine kuda to ide nase skolstvo sa drkadzijama na casu?

Klinci treba da budu kaznjeni. Niko to ne osporava.

Ali kada malo poodrastes, shvatish i shta su dechji nestashluci i ludosti i naucis da ih razlikujes od odsustva vaspitanja u zrelijim godinama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!