Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Stripirekoh ja...
PA odojak i je beba-ali svinjska. To je kategorija svinjskog mesa do, ?ini mi se-6 mjeseci...?ek da trknem po svoj škoslki udžbenik...
Originally posted by Stripipwase :prase:
PA odojak i je beba-ali svinjska. To je kategorija svinjskog mesa do, ?ini mi se-6 mjeseci...?ek da trknem po svoj škoslki udžbenik...
Originally posted by ThomasPa da, evo sad baš ?itam Delo onlajn. Sad sam uvjeren da je hrvatski na vlas isti ko i slovenski. U biti, da hrvatski jest slovenski
rekoh ja...
Originally posted by jukieSlovenski, slavenski,... su bili i u srpsko-hrvatskom od kada znam za sebe,Da, ali slovenski ima razli?ito zna?enje u hrvatskom i srpskom; u hrvatskom se odnosi samo na Slovence i Sloveniju, a u srpskom i na Poljake, Ruse, Srbe, Hrvate, Makedonce, Bugare, ?ehe, Slovake itd
Originally posted by Stripie sad ih josh procitaj, da ti cujem naglasak....
...eto iz samo tog jednog ?lanka ?u izvadit sve site rije?i:
pti?je gripe mariborske virusom rezultati laboratoriju Ljubljani bi novi nacionalni veterinarski okruženi 15. tako Evropske Unije Waybridgeu kronologija ljudi podtipa Vietnamu Kambodži Indoneziji zdravstvena organizacija Rusija
Ha? Jeste vi to vidli?
Originally posted by M M and ISlovena?ki distributeri filmova su neiscrpni vir genijalnih prevoda. Svi jedva is?ekujemo dan kada ?e nas usre?iti prevodom u stilu " Gora Zlomljenega hrbta".
Kad ste vec u sve upleli i slovenacki jezik...znate kako se kaze "Brokeback Mountain" na slovenackom? Ha-ha...
"Gora Brokeback"
Originally posted by demian¸
hvala, stripi! i dalje mislim da je bolesno jesti bebe! i politicki nekorektno!
a da li se i u srbiji jedu odojcad? imas li tu informaciju?Evo, odgovorio ti Jukie a ja stvarno ne mogu na? kategorizaciju na serbskom
Originally posted by fazzato se uglavnom koristi u ZG. mi u rijeci i istri imamo talijanizam "bimbilin"Originally posted by amnesiaE da, pimpek mi je oduvek bio smeshan!
- pimpek
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!