Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeksiI sta nam to sad govori?
definitivno ne,cale moje dobre prijateljice je mnogo izfeminiziran ali u srecno ozenjen,uz to ima i dve cerke.
Originally posted by ciceronskroz se slazem sa ciceronom!!!Jeste gay samo ne zeli da tebi ili sebi to prizna!!!
Ja sam ubedjen da je SVAKI fem momak gay. To jednostavno ne moze da se sakrije i nema sta da pretpostavljam da li je neki fem tip kog upoznam gay ili nije. Jeste i tacka.
Originally posted by garfildOriginally posted by ciceronskroz se slazem sa ciceronom!!!Jeste gay samo ne zeli da tebi ili sebi to prizna!!!
Ja sam ubedjen da je SVAKI fem momak gay. To jednostavno ne moze da se sakrije i nema sta da pretpostavljam da li je neki fem tip kog upoznam gay ili nije. Jeste i tacka.
Originally posted by FireGox
I to što naðu devojku, to je samo mu?enje za njih i sam ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?
Možda u njemu vide dobru drugaricu, koja usput ima onu stvar
Originally posted by FireGoxnemam pojma..
I to što naðu devojku, to je samo mu?enje za njih i sam ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?
Možda u njemu vide dobru drugaricu, koja usput ima onu stvar
Originally posted by SeamanE Seaman-e , pa ti mi citas misli ... u pravu si, mi ocekujemo da nas prihvati ostatak sto smo homosexualci , a svadjamo se medjusobno, i to o feminiziranosti... pa mislim, ako si gay moras biti barem truncicu feminiziran... i ne moze mi niko reci da to nije tako
LJUDI MOLIM VAS MALO TOLERANCIJE!!!
Kakve su sad ovo predrasude?Musko musko, zensko zensko.Stvarno sam sokiran.
Prvo i sama tema mi je smijesna, ali nisam ocekivao i ovakve postove.Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.Stvarno ste smijesni.
Ne znam cemu tolika prica o fem muskarcimaMene licno ne privlace fem muskarci ali sigurno nisam od onih koji pljuju po njima.
Ne cudim se sto nas ne prihvata okolina, kad ni mi sami ne prihvatamo jedni druge onakvim kakvi smo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!