Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix
Originally posted by M M and I
ma koga bre briga :rentgen:
Priznaj da sinoc nisi spavao razmisljajuci o tome da li je taj decko gej ili ne. Priznaj... :cekam:
sad si me skroz provalio...:doh:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tramp
...... sve to ima vise veze sa nekim licnim stilom, estetikom nego sa seksualnoscu
Clever, very clever:up:
Korisnikov avatar
By Deksi
definitivno ne,cale moje dobre prijateljice je mnogo izfeminiziran ali u srecno ozenjen,uz to ima i dve cerke.
By Ulix
Originally posted by Deksi
definitivno ne,cale moje dobre prijateljice je mnogo izfeminiziran ali u srecno ozenjen,uz to ima i dve cerke.
I sta nam to sad govori?
Da nije gej zato sto ima dve cerke i zato sto se on i zena smeskaju kad su pred prijateljima?
:iskusenje:
Kad bi bilo tako jednostavno, bilo bi bas lepo.
Korisnikov avatar
By bambola
Meni nesto drugo nije jasno-znam dosta njih koji su feminizirani a nisu gay...zasto su uopste prisvojili takav nacin ponasanja i izgleda u prvom trenutku?! :misli:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
mozda je to nesto urodjeno :D

loopam.. odo ja da spavam.. :zzz:
Korisnikov avatar
By Escobar
Poruchi svom drugu:

neka u noci punoga mjeseca sipa malo sone kiseline ispred ulaznih vrata. Zatim neka ode u coshak sobe i naspram prozora umota se u cebe, i neka iz bashte ubere osushenu ruzu, i njome tri puta udari po monitoru svoga rachunara. Ako ruzi otpadne glava, onda to stopostotno znachi da je peder. Ako se samo oklembesi, onda je bisex (i guess:))...
Korisnikov avatar
By garfild
Originally posted by ciceron
Ja sam ubedjen da je SVAKI fem momak gay. To jednostavno ne moze da se sakrije i nema sta da pretpostavljam da li je neki fem tip kog upoznam gay ili nije. Jeste i tacka.
skroz se slazem sa ciceronom!!!Jeste gay samo ne zeli da tebi ili sebi to prizna!!!
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by garfild
Originally posted by ciceron
Ja sam ubedjen da je SVAKI fem momak gay. To jednostavno ne moze da se sakrije i nema sta da pretpostavljam da li je neki fem tip kog upoznam gay ili nije. Jeste i tacka.
skroz se slazem sa ciceronom!!!Jeste gay samo ne zeli da tebi ili sebi to prizna!!!

Ima da ga bijemo dok ne prizna.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
a dobro ljudi, sto ste se zakacili za jadnog momka.. ja sam ga navela samo kao primer. Nije mi cilj bio toliko da razglabam(o) o njegovoj sexualnosti koliko da vidim sta mislite o fem momcima. :)
a to da li je gay ili ne.. pa vec smo utvrdili da jeste :D tnx to uni & friends :P
samo jos nedostaje onaj deo :comingout:
Korisnikov avatar
By HARP
Feminizirani momci imaju ve?i strah od out-ovanja nego ovi kojima se to ne vidi, jer društvo ih ?udno posmatra od po?etka i oni navuku neki strah, od komentara ili neprihvatanja. Da bi bili prihva?eni oni se kriju, pa naravno da su gay, šta bi drugo. I to što naðu devojku, to je samo mu?enje za njih i sam ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?

Možda u njemu vide dobru drugaricu, koja usput ima onu stvar :iskolacen:
Korisnikov avatar
By garfild
Originally posted by kal zakath[/i

Ima da ga bijemo dok ne prizna.

nemoj!!! pusti ga nek te iznenadi (kao) :poklon: i sve ti prizna
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by FireGox
I to što naðu devojku, to je samo mu?enje za njih i sam ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?

I to me zanima...Sta ce mi feminiziran frajer kad mogu da nadjem nesto jos bolje-pravu stvar,devojku kojoj je urodjena gracioznost,zenstvenost i sve vec sto uz to ide...?!
Ne volim to i gotovo...grozno mi je i da vidim i da cujem prenemaganje,pogotovo sto-ma koliko se momak trudio da fem izgled i ponasanje dovede do savrsenstva-uvek ce biti smesan i neprirodan...Ne kazem da svaki fraher (bilo str8,bi ili gay) treba da izgleda grubo i macho,nisu svi ljudi isti-ali to preterano uvijanje i glumatanje nikom ne stoji lepo..
Korisnikov avatar
By Dina
.....ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?
Pretpostavljam da ih privlaci nesto slicno sto i muskarce privlaci fem muskarcima :wink2:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
I to što naðu devojku, to je samo mu?enje za njih i sam ne razumem šta privla?i devojke kod fem muškarca?

nemam pojma.. :neznam:

ako je musko neka je musko.. ne mora biti previse macho, ali barem neka normalna doza..
isto tako mislim i za zensko.. iako nemam nista protiv fem muskaraca i butch devojaka, ali ne mogu da me privuku.. not my cup of tea :peace:
Korisnikov avatar
By Seaman
LJUDI MOLIM VAS MALO TOLERANCIJE!!!
Kakve su sad ovo predrasude?Musko musko, zensko zensko.Stvarno sam sokiran.
Prvo i sama tema mi je smijesna, ali nisam ocekivao i ovakve postove.Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.Stvarno ste smijesni.
Ne znam cemu tolika prica o fem muskarcimaMene licno ne privlace fem muskarci ali sigurno nisam od onih koji pljuju po njima.
Ne cudim se sto nas ne prihvata okolina, kad ni mi sami ne prihvatamo jedni druge onakvim kakvi smo.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.
:lol: :up:

Meni se ponekad desi da moram da gledam u zaglavlje da vidim da li je to GS ili sam pogresila forum... :wink2:
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by Seaman
LJUDI MOLIM VAS MALO TOLERANCIJE!!!
Kakve su sad ovo predrasude?Musko musko, zensko zensko.Stvarno sam sokiran.
Prvo i sama tema mi je smijesna, ali nisam ocekivao i ovakve postove.Uskoro ce na ovom forumu biti cudno sto muskarca privlaci muskarac, a zenu privlaci zena.Stvarno ste smijesni.
Ne znam cemu tolika prica o fem muskarcimaMene licno ne privlace fem muskarci ali sigurno nisam od onih koji pljuju po njima.
Ne cudim se sto nas ne prihvata okolina, kad ni mi sami ne prihvatamo jedni druge onakvim kakvi smo.
E Seaman-e , pa ti mi citas misli ... u pravu si, mi ocekujemo da nas prihvati ostatak sto smo homosexualci , a svadjamo se medjusobno, i to o feminiziranosti... pa mislim, ako si gay moras biti barem truncicu feminiziran... i ne moze mi niko reci da to nije tako :eu:
By Sixto
Povedi ti lepo nekog gay momka iz drustva ako ga imas i nek ga samo blic pogleda na ulici bilo gde, odma ce znati, Gaydar je nepogresiv, bar kod mene!
A ti ako bas ti hoces da probas, pogledaj kad ne primecuje da ga posmatras, sta primecuje na ulici, sta primecuje u izlozima i sto je najvaznije, ako prodje pored njega neka extra picka u minicu duge kose i on ne pogleda ili prokomentarise nesto u stilu 'drolja' ili 'kako se samo obukla' onda ti je valjda jasno, metoda je ne pogresiva!
Logicno je da se, ako je sam, okrene i za extra tipom, pa makar i samo dopola diskretno da ga odmeri! Jbg, jace je od nas! :D
Kad smo sami tj ne vidimo nikog poznatog primecujemo ono sto nas interesuje, a ne ono sto moramo!
Javi kako je bilo!
POZ!
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
hehehe sixto :smeh: :smeh:

vazi... sledeci put kad se budemo videli (za jedno 100 god ;) ) primenicu tu taktiku :D
By Sixto
NE zajebavam se, ko je gay nemoz' a da se ne okrene za strava tipom!
Korisnikov avatar
By EYA
samo, nisu svima isti pojmovi kao 1/2strava tip1/2 , pa se moze desiti i da se ne okrene za onim za kim bi ti :maji:
By Sixto
Nije bitno kakav je, bitno da je tip!
Korisnikov avatar
By EYA
ma daj bwee, sad ispada da peder zapravo nikad ne gleda kuda ide jer se non stop osvrce za ostalim, bilo kakvim, tipovima :lood:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sixto,
nije ti neka teorija.Imas tipova koji jednostavno nemaju potrebu da se okrecu za drugim tipovima na ulici.Znam dosta takvih.
Ima i gay tipova koji vole da se okrenu za dobrom curom npr ja, a cure me uopste ne zanimaju.Jednostavno volim da vidim lijepu i sredjenu djevojku.
Mislim da tvoja teorija pada u vodu.:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!